Ja sam ga koristio na Z3C, praktičnije je...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam bio uzeo nakakav na ebayu za neku siču ali ne drži baš najbolje, neznam koliko originalni košta ili kekakav dobar provjereni zamjenski
Galaxy S6 ,Xperia Z3
Imam dva magnetska jeftina sa Ebaya (jedan je sa stalkom) koja koristim za mob i tablet i oba rade bez greške.
Malo sporije pune, al' smanjuju rizik od labavljenja vodonepropusnih klapni.
Svakako preporučam.
Ja sam uzeo ovaj i služi mi svrsi. Jedino što ne smiješ imati neku debelu silikonsku masku.
Ali sada ima i modela gdje navodno možeš čak imati i deblju maskicu kao npr. ovaj.
Najbolje pogledati modele i komentare na Amazonu i onda kada nađeš odgovarajući, uzeti ga s Ebaya jer je jeftinije.
Mislit da ne bi uspio spojiti OTG kabel na bilo kojem stalku.
dal se kome desi da mu naj widget za vremensku proknozu, "zablokira"?
odnosno recimo kod kuće (pošto sam s raba) mi piše Rab, ili neko mjesto na Rabu..
i recimo idem u Rijeku a meni GPS, 3G/LTE ili WiFi ne lociraju novu lokaciju?
a u postavkama mi je uključeno kako se lokacija može locirati putem 3G/LTE, GPS te WiFi
kako se može ispraviti
hvala
Jel imaš STAMINAu upaljenu?
Jel imaš STAMINAu upaljenu?
da
Ako ti je STAMINA uključena ona ne dopušta automatsko korištenja senzora i lokacije da bi se refrešalo već se to radi po paljenju same aplikacije. znači moraš tapnut na widget da bi refrešo. U STAMINA opciji ubaci Vrijeme kao izuzetak, al u tom slučaju riskiraš veću potrošnju baterije.
Kada se može očekivati "Marshmallow Update" 6.0?
Našao sam ovaj podatak "Sony may release the new Android 6.0 Marshmallow update to Xperia Z3 in December 2015" tako da kod nas najvjerojatnije tek u 2016.
Barem tako mislim,kada sam pratio za lollipop dosta kasnije je kod nas bio update.
Pa ako netko ima kakvih informacija bio bih zahvalan na infu.
Kada se može očekivati "Marshmallow Update" 6.0?
Našao sam ovaj podatak "Sony may release the new Android 6.0 Marshmallow update to Xperia Z3 in December 2015" tako da kod nas najvjerojatnije tek u 2016.
Barem tako mislim,kada sam pratio za lollipop dosta kasnije je kod nas bio update.
Pa ako netko ima kakvih informacija bio bih zahvalan na infu.
Početak OTA nadogradnje jest u prosincu 2015, stoga mislim da bi mi istu mogli očekivati u siječnju...
Koliko znam, Z3 ima beta program za Marshmallow pa svakako: preporuka. Standby vrijeme je fenomenalno (razbija i iPhone) na Nexusima i baterija općenito pa pretpostavljam da ćete imati isto iskustvo i na Z3.
Mogu li se gdje kupiti magnetski punjači za Z3c (edit: u Splitu), a da ih ne moram naručivati sa e-baya? Imam malu fobiju od online kupovine hehe 
I pošto mi je mob uvijek u maski, sa onim "poklopcem" za prednji dio moba, ne želim dock nego baš kabel punjač, da ga opet ne moram vaditi iz maske svaki puta.
Hvala
Mogu li se gdje kupiti magnetski punjači za Z3c, a da ih ne moram naručivati sa e-baya? Imam malu fobiju od online kupovine hehe 
I pošto mi je mob uvijek u maski, sa onim "poklopcem" za prednji dio moba, ne želim dock nego baš kabel punjač, da ga opet ne moram vaditi iz maske svaki puta.
Hvala
Ja sam uzeo sa njuške, cijena je bila 20-30 kn (na ebayu je naravno jeftinije).
Preko noći otvoriti sve one flapne i ostaviti u posudi sa rižom. NI SLUČAJNO koristiti fen ili vručinu, radije sačekaj da se to normalno riješi. I ta kondenzacija je znak da negdje propušta pa ga izbjegavaj više stavljat u vodu.
Ako ti se i odljepio dio stakla, a ako si feniro veliki su izgledi za to jer se to meni dogodilo, samo odšeći u servis i reci da ti je to od pregrijavanja moba.
@bubi de mi reci molim te da li bi mogao update-at sustav na verziju 23.4.A1.200 bez gubljenja roota i da li mogu uopce, inace imam Moonbreakers Edition ROM sa XDA koji je na 23.4.A.0.546
Daj vidi jesu Moonovi uopće napravili prerooted ROM baziran na .200 inačici. Ja slabije pratim za z3i Z3C odkad sam prešel na novi. Ako su izbacili onda samo hiti na SD i recovery i flash od tamo. Ako ti nije uvijet da baš moraju bit Moonovi ROMovi, onda možeš flashnut bilo koju inačicu prerooted .200 ili .232 (debloated ili all-in-one) ali mislim da ćeš morat wipe data napravit. U svakom slučaju uvijet je da je ROM PREROOTED.
Ekipica samo da se pozdravim iz ove teme ( prodao sam z3 i ostao sam samo na S6 ), i zahvalim svima na pomoci posebno bubimiru veliko hvala !
Do tipkanja :-)
Galaxy S6 ,Xperia Z3
Nadam se da ćeš se vratit jednog dana kad ti dopizdi Sammy 
Pa kud s konja na magarca?!

Ma ne gledam bas na taj naci sa konja na magarca, jer sam ih koristio paralelo..oba imaj svoje pluseve i minuse
svakako ce mi falit fluidnost i dugotrajnost baterije na Z3 al sta sad. 2600kn sam dobio za Z3 tako da mi nije zao sto je otisla...
Galaxy S6 ,Xperia Z3
Malo gledam po ebay, recite mi dal je dobar ovako neki zaštitni sloj po rubovima LINK
ili recimo zaštitna maskica tipa: LINK (upravo mi je ova nekako zapela za oko)
te naravno neka vaša preporuka (naravno s ebaya, a da se radi o zaštitnom staklu za zaslon?
Naravno mogu i prijedlozi u vezi maskice te bumpera...
Hvala