Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 450.872
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava

Ja sam ga koristio na Z3C, praktičnije je...

13 godina
neaktivan

Ja sam bio uzeo nakakav na ebayu za neku siču ali ne drži baš najbolje, neznam koliko originalni košta ili kekakav dobar provjereni zamjenski

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
12 godina

Imam dva magnetska jeftina sa Ebaya (jedan je sa stalkom) koja koristim za mob i tablet i oba rade bez greške.

Malo sporije pune, al' smanjuju rizik od labavljenja vodonepropusnih klapni.

Svakako preporučam.

PSN - DeniZg80
16 godina
E, kakav je taj sa stalkom? Dobro bi mi došao dok gledam filmove sa OTG sticka i da usput mogu puniti.
12 godina
Arabarran kaže...
E, kakav je taj sa stalkom? Dobro bi mi došao dok gledam filmove sa OTG sticka i da usput mogu puniti.

Ja sam uzeo ovaj i služi mi svrsi. Jedino što ne smiješ imati neku debelu silikonsku masku.

Ali sada ima i modela gdje navodno možeš čak imati i deblju maskicu kao npr. ovaj.

Najbolje pogledati modele i komentare na Amazonu i onda kada nađeš odgovarajući, uzeti ga s Ebaya jer je jeftinije.

PSN - DeniZg80
16 godina
Koliko cm mobitel bude od podloge? Konektori su na istoj strani, pa se bojim da će mi OTG biti previsok.
12 godina
Arabarran kaže...
Koliko cm mobitel bude od podloge? Konektori su na istoj strani, pa se bojim da će mi OTG biti previsok.

Mislit da ne bi uspio spojiti OTG kabel na bilo kojem stalku.

PSN - DeniZg80
16 godina
Jedino ako napravim stalak ispod stalka, hmmm…
16 godina
Jedino ako napravim stalak ispod stalka, hmmm…
15 godina

dal se kome desi da mu naj widget za vremensku proknozu, "zablokira"? 
odnosno recimo kod kuće (pošto sam s raba) mi piše Rab, ili neko mjesto na Rabu..
i recimo idem u Rijeku a meni GPS, 3G/LTE ili WiFi ne lociraju novu lokaciju? 

a u postavkama mi je uključeno kako se lokacija može locirati putem 3G/LTE, GPS te WiFi 

kako se može ispraviti 

hvala 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel imaš STAMINAu upaljenu?

15 godina
bubimir13 kaže...

Jel imaš STAMINAu upaljenu?

da

14 godina
Ako koga zanima imam dvije maskice za prodaju nillkin i bumper nillkin.,nove ne korištene,crne i plave boje.po nabavnoj cijeni.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako ti je STAMINA uključena ona ne dopušta automatsko korištenja senzora i lokacije da bi se refrešalo već se to radi po paljenju same aplikacije. znači moraš tapnut na widget da bi refrešo. U STAMINA opciji ubaci Vrijeme kao izuzetak, al u tom slučaju riskiraš veću potrošnju baterije.

11 godina
neaktivan

Kada se može očekivati "Marshmallow Update" 6.0?

Našao sam ovaj podatak "Sony may release the new Android 6.0 Marshmallow update to Xperia Z3 in December 2015" tako da kod nas najvjerojatnije tek u 2016.

Barem tako mislim,kada sam pratio za lollipop dosta kasnije je kod nas bio update.

Pa ako netko ima kakvih informacija bio bih zahvalan na infu.

0 0 hvala 0
15 godina
khans kaže...

Kada se može očekivati "Marshmallow Update" 6.0?

Našao sam ovaj podatak "Sony may release the new Android 6.0 Marshmallow update to Xperia Z3 in December 2015" tako da kod nas najvjerojatnije tek u 2016.

Barem tako mislim,kada sam pratio za lollipop dosta kasnije je kod nas bio update.

Pa ako netko ima kakvih informacija bio bih zahvalan na infu.

Početak OTA nadogradnje jest u prosincu 2015, stoga mislim da bi mi istu mogli očekivati u siječnju...

10 godina
neaktivan
Danas sam oprao svoj z 3 i po prvi put mi se u ovih godinu dana uhvatila kondezacija unutar kamere. Mobitel normalno radi, al mi je kamera mutna. Postoji li kakav način da to riješim, osušim...imam još godinu dana garancije. Hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Koliko znam, Z3 ima beta program za Marshmallow pa svakako: preporuka. Standby vrijeme je fenomenalno (razbija i iPhone) na Nexusima i baterija općenito pa pretpostavljam da ćete imati isto iskustvo i na Z3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mogu li se gdje kupiti magnetski punjači za Z3c (edit: u Splitu), a da ih ne moram naručivati sa e-baya? Imam malu fobiju od online kupovine hehe

I pošto mi je mob uvijek u maski, sa onim "poklopcem" za prednji dio moba, ne želim dock nego baš kabel punjač, da ga opet ne moram vaditi iz maske svaki puta.

Hvala  

actore non probante reus absolvitur.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 15:46 (TCO 006).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TCO 006 kaže...

Mogu li se gdje kupiti magnetski punjači za Z3c, a da ih ne moram naručivati sa e-baya? Imam malu fobiju od online kupovine hehe

I pošto mi je mob uvijek u maski, sa onim "poklopcem" za prednji dio moba, ne želim dock nego baš kabel punjač, da ga opet ne moram vaditi iz maske svaki puta.

Hvala  

Ja sam uzeo sa njuške, cijena je bila 20-30 kn (na ebayu je naravno jeftinije).

12 godina
neaktivan
Ivan78 kaže...
Danas sam oprao svoj z 3 i po prvi put mi se u ovih godinu dana uhvatila kondezacija unutar kamere. Mobitel normalno radi, al mi je kamera mutna. Postoji li kakav način da to riješim, osušim...imam još godinu dana garancije. Hvala :)

Preko noći otvoriti sve one flapne i ostaviti u posudi sa rižom. NI SLUČAJNO koristiti fen ili vručinu, radije sačekaj da se to normalno riješi. I ta kondenzacija je znak da negdje propušta pa ga izbjegavaj više stavljat u vodu.

10 godina
neaktivan
Taman uzeo fen i možda sam minut tako sa njim :) hvala ti puno...
12 godina
neaktivan

Ako ti se i odljepio dio stakla, a ako si feniro veliki su izgledi za to jer se to meni dogodilo, samo odšeći u servis i reci da ti je to od pregrijavanja moba.

16 godina
neaktivan

@bubi de mi reci molim te da li bi mogao update-at sustav na verziju 23.4.A1.200 bez gubljenja roota i da li mogu uopce, inace imam Moonbreakers Edition ROM  sa XDA koji je na 23.4.A.0.546

Alexandar-II
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Daj vidi jesu Moonovi uopće napravili prerooted ROM baziran na .200 inačici. Ja slabije pratim za z3i Z3C odkad sam prešel na novi. Ako su izbacili onda samo hiti na SD i recovery i flash od tamo. Ako ti nije uvijet da baš moraju bit Moonovi ROMovi, onda možeš flashnut bilo koju inačicu prerooted .200 ili .232 (debloated ili all-in-one) ali mislim da ćeš morat wipe data napravit. U svakom slučaju uvijet je da je ROM PREROOTED

13 godina
neaktivan

Ekipica samo da se pozdravim iz ove teme ( prodao sam z3 i ostao sam samo na S6 ), i zahvalim svima na pomoci posebno bubimiru veliko hvala !

Do tipkanja :-)

Galaxy S6 ,Xperia Z3

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nadam se da ćeš se vratit jednog dana kad ti dopizdi Sammy 

17 godina

Pa kud s konja na magarca?!  

13 godina
neaktivan

Ma ne gledam bas na taj naci sa konja na magarca, jer sam ih koristio paralelo..oba imaj svoje pluseve i minuse

svakako ce mi falit fluidnost i dugotrajnost baterije na Z3 al sta sad. 2600kn sam dobio za Z3 tako da mi nije zao sto je otisla... 

Galaxy S6 ,Xperia Z3

1 0 hvala 0
15 godina

Malo gledam po ebay, recite mi dal je dobar ovako neki zaštitni sloj po rubovima LINK
ili recimo zaštitna maskica tipa: LINK (upravo mi je ova nekako zapela za oko)

te naravno neka vaša preporuka (naravno s ebaya, a da se radi o zaštitnom staklu za zaslon?

Naravno mogu i prijedlozi u vezi maskice te bumpera...

Hvala

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice