Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 450.866
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
Ma jasno!
15 godina

Frend mi je kupio Sony Xperia Z3, polovni. Sve je uredu, mob je očuvan i sve ok. No čini mi se odnnosno vidi se kada je uređaj isključen (stand by) da se zaslon u potpunosti ne "isključi", tj vidi se da pozadinko svijetlo ostane uključeno, premda je zaslon off?

zanima me dal bi se to moglo kako riješiti il se jednostavno radi o "nedostatku" koji je prodavatelj prešutio mojem prijatelju.....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hmmm čini mi se kao da s ekranom nešto ne valja. Al nek ga proba imat ugašenog neko vrijeme nakon što napuni 100% i kad ga upali da vidi ako gubi snagu. Il općenito ako mu baterija je nikakva

16 godina
Gale92 kaže...

Frend mi je kupio Sony Xperia Z3, polovni. Sve je uredu, mob je očuvan i sve ok. No čini mi se odnnosno vidi se kada je uređaj isključen (stand by) da se zaslon u potpunosti ne "isključi", tj vidi se da pozadinko svijetlo ostane uključeno, premda je zaslon off?

zanima me dal bi se to moglo kako riješiti il se jednostavno radi o "nedostatku" koji je prodavatelj prešutio mojem prijatelju.....

Desilo mi se to jednom, običan restart je sve riješio.

15 godina
Arabarran kaže...

Desilo mi se to jednom, običan restart je sve riješio.

Hvala, pokušam pa se javim 

16 godina

Jel netko probao staviti micro SD karticu veću od 128GB?
Naime, greškom sam si naručio karticu od 256GB, pa bi je zadržao, ako kojim slučajem prepoznaje. U drugom slučaju je prodajem.
Pitam zato jer ne želim raspakiravati karticu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Arabarran kaže...

Naime, greškom sam si naručio karticu od 256GB, pa bi je zadržao, ako kojim slučajem prepoznaje. U drugom slučaju je prodajem.

ako se jasno kaže kako je max limit microSD utora 128GB, zasigurno ti neće "podržavati"  viši kapacitet, u tvojem slučaju 256GB..
stoga je prodaj... 

16 godina
Gale92 kaže...
Arabarran kaže...

ako se jasno kaže kako je max limit microSD utora 128GB, zasigurno ti neće "podržavati"  viši kapacitet, u tvojem slučaju 256GB..
stoga je prodaj... 

Reko, možda se nadogradnjom na Lolipop šta promijenilo. Thx!

15 godina
Arabarran kaže...

Reko, možda se nadogradnjom na Lolipop šta promijenilo. Thx!

na žalost nije i dalje je ostao navedeni limit...

13 godina
neaktivan

Jeli netko probao onaj konceptni rom 6.0 

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja nisam, ali sam čuo sve najbolje o njemu, pogotovo o trajanju baterije.

13 godina
neaktivan

Probao bih, ali danas sam isao u banku valjda  po stoti put zbog mPBZ aplikacije :)

Da citam i ja na xda da je ekipa jako zadovoljna sa baterijom

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jeli netko od vas odgonetnuo kako download sadrzaj koji se vrsi preko chromea moze spremiti  direktno na SD karticu

Trenutno mi sve sprema na internu memoriju sto mi se uopce ne svida

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Preko xposed modula. E sad kojeg točno ne znam, ali znam da taj mjenja string koji sistem koristi za sve downloade

13 godina
neaktivan

A gdje nam nestade opcija kopiraj link :(

Do nedavno sam uredno mogao kopirati link i gle vraga vise nema te opcije

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

dva puta ili tri tapni na link i dobit ćeš standardni izbornik kao nekad kad je trebalo duže zadržat pritisak na link.

10 godina
neaktivan

Ekipa dajte neki link za dobru sd karticu do 128GB 

Thx.

0 0 hvala 0
15 godina
Turash GTI kaže...

Ekipa dajte neki link za dobru sd karticu do 128GB 

Thx.

i meni bi trebalo, naravno s ebaya....

bilo bi poželjno da je omjer uloženog i dobivenog negdje ravnopravan i naravno da je prodavatelj, pouzdan 

12 godina
neaktivan

Ja nisam išo na toliko kapacitet, meni je bilo i 32 dosta, pa sam malo odriješio kesu ljetos i uzeo SandDisk Extreme class 10 UHS-3 od nekog top rated sellera iz Kine za nekih 150ak kuna i moram priznat da je sve stiglo u roku od 2 tjedna, sve u paketu i sve radi. Nemam sad linkove točno, ali ja sam zadovoljan sa SanDiskom. Prije toga sam imao Kingstonovu 16gb al UHS-1 i nije moglo snimat na nju 4K video pa sam potražio 4K certified zbog te brzine čitanja/pisanja i sad nemam nikakvih problema.

16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi! Imam problem, kad minimiziram aplikaciju i ugasim ekran aplikacija više nije u ram memoriji pa se aplikacija nanovo reloada. To se počelo događati nakon upgradea android (5.1.1 tele 2) Može li se to riješiti bez rootanja, downgradea i tvorničkih postavka? Da napomenem nije mi upaljen battery saver.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 17:41 (Cevi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

hmmm, ja na Z3C sa 2GB nisam imao tih problema, osim nakratko sa RR3 igrom pri čemu se relodao samo start screen ali je nakon toga igra došla u pause poziciju gdje sam ju i ostavio. 

15 godina

Jel može koja preporuka microSD kartice sa ebaya, da podržava 4K snimanje te da je kapaciteta 128GB?
Naravno da je prodavatelj pouzdan i korektan,

kakva su vaša iskustva ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Probaj SanDisk Extreme, e sad ne bih znao koja je cijena za 128gb ali ja sam si uzeo 32Gb UHS-3 i super mi je, sve radi kak spada :D

14 godina

Možda ću sljedeći tjedan biti u prilici kupiti Z3, do sad sam imao Z i također ju uzimao rabljenu. Provjerio sam IMEI (kutija, uređaj) i prošao sam kroz cijeli onaj service test.

Treba li kod Z3 obratit pažnju na još nešto?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da ništa ne krcka i ne zjeva, recimo prednje staklo da je sljubljeno sa šasijom. I pregledaj pod kutem svjetlosti staklo kamere da nema ogrebano.

14 godina

ok, tnx

U vezi otključavanja BL-a (ako je bootloader unlock allowed yes) - na XZ sam radio backup TA particije (ako će mi zatrebati garancija, kako se čini ipak mi nije trebala [osim ako mi nešto ne vrisne idučih 2-3 tjedna koliko još traje garancija]) preko ovog linka.

Čitao sam da je bez DRM ključeva kamera na Z3 nešto lošija pa sam našao ovo za neko vraćanje funkcije DRM-a s otključanim BL-om - link. Ima možda netko iskustva s time?

Btw - kolika je po vama realna cijena Z3 s Njuške (recimo da je 3-4mj stara bez ikakavih oštećenja)? Po mom mišljenju 2000kn bi bila dobra kupnja (jer se Z2 nađe za nekih 100-200kn manje, a Z2 su u pravilu ipak nešto starije = ostalo je manje garancije). Ne vjerujem da će u dogledno vrijeme te cijene padati jer je Z5 (pravi nasljednik, Z3+ je nečujno došla) već na tržištu

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

A navodno ta funkcija radi sa restorom DRMa, ali nisam nikad imao potrebu s obzirom da me custom ROMovi ne privlače i da su lošiji sa baterijom. Imao sam root, xposed i recovery i to je to, za drugo nije bilo potrebe.

Oko 2000kn da

14 godina
bubimir13 kaže...

A navodno ta funkcija radi sa restorom DRMa, ali nisam nikad imao potrebu s obzirom da me custom ROMovi ne privlače i da su lošiji sa baterijom. Imao sam root, xposed i recovery i to je to, za drugo nije bilo potrebe.

Ni mene custom romovi ne zanimaju (to što kažeš - lošija baterija + lošija kamera + niti jedan nema FM radio), ali s custom kernelom se puno toga može napraviti, što po pitanju performansi, što po pitanju baterije 

13 godina
neaktivan
Zanima me koristite li onaj magnetni punjac,ako ne hoce li mi se pohabat onaj poklopac od svakodnevnog otvaranja?

0 0 hvala 0
17 godina

Ja bi ga uzeo u svakom slučaju. Nije preskupo, a jako je praktično.

Ja ga koristim na svojoj prastaroj (običnoj) Z i super je.

Ovako sa svakodnevnim otvaranjem riskiraš da pohabaš.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice