Pozzz ljudi.Imam jedan problem.Mobitel mi je pao i puko mi je ekran.Dao sam ga na popravak koji sam cekao mjesec dana za ekran i sada kada je napravljen ima 2 problema.Jedan je taj da svaki put kada zovem,ekran mi se zacrni i nemogu poklopiti slusalicu,osima ako ne stisnem 2x na onu tipku za otkljucavanje.A znam da sam prije mogao samo tako sto maknem sa uha mob,on bi se upalio i jednostavno si mogao poklopiti.To je jedan manji problem.Ali sada dolazi onaj veci.Ekran je popravljen ali ekran mi se odljepljuje u kutevima.Kao da je veci ekran nego sto bi bio.Znaci kada stisnem sa te strane koja viri,onda se odljepi na drugu stranu i tako.Jel zna mozda netko dal je to original ekran uopce?Posto za njega sam dao 1100 kuna?Jel to znaci da je lik lose napravio mob?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozzz ljudi.Imam jedan problem.Mobitel mi je pao i puko mi je ekran.Dao sam ga na popravak koji sam cekao mjesec dana za ekran i sada kada je napravljen ima 2 problema.Jedan je taj da svaki put kada zovem,ekran mi se zacrni i nemogu poklopiti slusalicu,osima ako ne stisnem 2x na onu tipku za otkljucavanje.A znam da sam prije mogao samo tako sto maknem sa uha mob,on bi se upalio i jednostavno si mogao poklopiti.To je jedan manji problem.Ali sada dolazi onaj veci.Ekran je popravljen ali ekran mi se odljepljuje u kutevima.Kao da je veci ekran nego sto bi bio.Znaci kada stisnem sa te strane koja viri,onda se odljepi na drugu stranu i tako.Jel zna mozda netko dal je to original ekran uopce?Posto za njega sam dao 1100 kuna?Jel to znaci da je lik lose napravio mob?
Naravno da to znači upravo to. Platio si 1100 kn i reklamaraj im to. Nemoj odustajati sve dok ne bude sve kao prije pada mobitela. Budi uporan jer sve drugo nema smisla.
Vidim da ljudi to hvale kao i mogućnost podcasta što se ovdje rijetko korisno ali vani valjd više koriste. I novi update Movie Creatora je donio da se sad može izrađivat novi video iz početka.
Lik je loše nanio adhesiv, ljepilo na strane, znači fušo je, jer kad dobro naneseš i sve posložiš nema tog isusa koji bi to odljepio, metodom pokušaja i pogreške sam i ja naučio to. Sad ako će ti vadit opet ekran, samo pazi da ti ne ošteti stranice i onda će ti ispod stakla kao mrljice pokazivat. A što se ovog prvog tiće, najvjerojatnije je nečim, pretpostavljam komadićem tog adhesiva, zaklonio senzor...
Aha,znaci mlakoputnik mi je dao kopiju ekrana i plus mi je fušoo???
ne želim ovdje trolati i pametovati al zar vam je toliko problem kad se nešto desi dati i ovlašteni servis?
makar si sigiran da je sve odrađeno PROFESIONALNO te da neće biti problema, ehh ehhh
ne želim ovdje trolati i pametovati al zar vam je toliko problem kad se nešto desi dati i ovlašteni servis?
makar si sigiran da je sve odrađeno PROFESIONALNO te da neće biti problema, ehh ehhh
400kuna skuplje bi me dosao popravak.Iskreno zato i jesam tom liku odnio mob.Da je ista cijena,odnio bi u ovlasteni...
Ne mora bit da ti je dao kopiju, samo je najvjerojatnije sfušo, jer da nije ne bi ti se odjepljivao po kutevima. Ja sam svog ''sredio'' tako dok nisam naučio i evo novi ekran je na putu. Moraš baš precizno postavit to ljepilo po stranicama inače ako jedan milimetar negdje skrene ili se ne pričvrsti to ti se vidi kad postaviš ekran. Definitivno reklamiraj.
400kuna skuplje bi me dosao popravak.Iskreno zato i jesam tom liku odnio mob.Da je ista cijena,odnio bi u ovlasteni...
sretno pri reklamaciji, tj nadam se kako ćeš ga ponovno imati kao i prije 
nakon update 5.1.1 23.4.A.1.232
baterija mi duže drži u odnosu na 5.0 svaka pohvala jedino mi fali kad se puni što nepiše
više koliko h do kraja.
nakon update 5.1.1 23.4.A.1.232
baterija mi duže drži u odnosu na 5.0 svaka pohvala jedino mi fali kad se puni što nepiše
više koliko h do kraja.
meni izdrži 2 dana i par sati
bez stamine
Ajde vi koji koristite USB OTG kabal dajte preporuku sta uzeti sa ebaya da je provjereno
Galaxy S6 ,Xperia Z3
Ajde vi koji koristite USB OTG kabal dajte preporuku sta uzeti sa ebaya da je provjereno
neznam za sta planiras koristiti usb otg kabal, ako ti je samo radi usb sticka onda ti je ovo najbolja solucija
http://www.amazon.com/SanDisk-connector-Android-Devices-SDDD2-064G-G46/dp/B00RBGYGPG#
Ja imam taj stick i predobra stvar.
neznam za sta planiras koristiti usb otg kabal, ako ti je samo radi usb sticka onda ti je ovo najbolja solucija
http://www.amazon.com/SanDisk-connector-Android-Devices-SDDD2-064G-G46/dp/B00RBGYGPG#
Ja imam taj stick i predobra stvar.
Ja si tog namjeravam kupiti. $15 na ebayu.
Nažalos meni ni nakon najnovijeg updatea slušalica nije ništa bolja nego ista prilično tiha.
Sada ga moram reklamirati što mi je tlaka jer 2 tjedna bez moba i naravno svi programi pobrisani zaba i slični koje ne možeš tako lako instalirati.
Po komentarima drugih pravo me strah da ga ne vrate i kažu kako je sve u redu od instalcije lollipopa slušalica i glasnoća media prst dolje!
Downgradaj ga na KK putem Flashtoola ako misliš da će to riješit problem, tako da nema potrebe za servisom i čekanjem.
zanima me dal cu ustedjeti sto na bateriji ako stavim black home i wallpaper screen?
odnosno kako to funkcionira na Xperia Z3 modelu.........
zanima me dal cu ustedjeti sto na bateriji ako stavim black home i wallpaper screen?
odnosno kako to funkcionira na Xperia Z3 modelu.........
Mislim da ne. To funkcionira samo na AMOLED ekranima.
Jok, samo AMOLED to može. Ovako STAMINA i postaviš aplikacije koje trebaš za izuzetke.
Downgradaj ga na KK putem Flashtoola ako misliš da će to riješit problem, tako da nema potrebe za servisom i čekanjem.
Moram vidjeti s nekom stručnijom osobom,ne usudim se sam da nebi napravio sranje.Mislim da mi je samo ta opcija ostala pa ako baš bude i tada loša znam da je otišla slušalica.
Kad mozemo ocekivati Android M, otprilike?
Iduce godine
Ne mora bit, šuška se da će do kraja ove biz za Z3 seriju, pogotovo jer je AOSP testiranje sada, slično je bilo i sa 5.1.1 AOSP testiranjem pa su nakon nekoliko tjedana izbacili živu verziju. A lani smo se bome načekali, tek u 3. mjesecu je izašao LP pa je bio žešći hejt.
Ja sam pokusao valjda sve moguce opcije koje su postojale, prekopao cijeli XDA ali bez rezultata 
Jedina opcija mi je bila servis i tako sam ucinio
Ugl evo sta pise na njihovom "status servisa"
"Na uređaju je uočen navedeni kvar.Zamjena prednjeg kompleta,promjena softwarea i skripte,formatiranje interne memorije uređaja,kalibracija dodirnika,testiranje"
Moram napomenuti da sam imao i nekakvu fleku na donjem dijelu ekrana ( po drugi put ) koju sam takoder spomenu kada sam mob slao na servis
Sad cekam da mi dode mob da vidim sta je na kraju od toga rijeseno
Galaxy S6 ,Xperia Z3
Samo da javim da mi je mobitel vračen sa servisa i mom oduševljenju nema kraja

dakle ponovno je glasnoća kakava je bila i u početku
fleka na ekranu više ne postoji, promjenjen je komplet ekran 
imao sam sitinh ogrebotina na stražnjem poklopcu i po rubovima, ali njih više nema.
Ja bih rekao da sam prije dobio novi telefon nego telefon na kojem se nešto radilo
Mogu samo reći da sam oduševljen i telefonom i MMM Agramservis-om
Super! 

imao sam sitinh ogrebotina na stražnjem poklopcu i po rubovima, ali njih više nema.
Ja bih rekao da sam prije dobio novi telefon nego telefon na kojem se nešto radilo
Ako su uspjeli uz staklo ispolirati i ogrebotine na rubovima - svaka im čast!
Čisto sumnjam da su ti dali novi mobitel. 
Ja sam isto imao problema s uređajem, pregrijavanje i jos neki problemi.. pa sam dobio novi uređaj.. nije bilo ni jedne ogrebotine na njemu i novi rubovi.. a meni je bio sav izudaran..

Ako su uspjeli uz staklo ispolirati i ogrebotine na rubovima - svaka im čast!
Čisto sumnjam da su ti dali novi mobitel. 
praksa im je da samo staru maticnu plocu premjeste u kompletno novo kuciste..tako su i meni radili 2 puta na z3 jer sam imao probleme sa lcd-om.
Mislim da tu nema nikakvog poliranja i kojecega
složio bih se da je samo matična prebačena u novo kućište + novi ekran i novi stražnji poklopac
IMEI mi je ostao isti
Bilo kako bilo mobitel izgleda kao nov i funkcionira kako spada, a sad sta su radili meni osobno manje bitno
Galaxy S6 ,Xperia Z3