Uf teško, ta traka ti je ljepljiva inače i ja nisam mogo niti oprat, niti ispuhat a probal sam i odustal odmah sa šestarom isčeprkat 
vidm da da je ljepljivo, hmmm
ako se netko dosjeti načina, neka javi
Uf teško, ta traka ti je ljepljiva inače i ja nisam mogo niti oprat, niti ispuhat a probal sam i odustal odmah sa šestarom isčeprkat 
vidm da da je ljepljivo, hmmm
ako se netko dosjeti načina, neka javi
Inače, kak si zadovoljan sa telefonom?
Imaoci Z3 šta mislite jel se isplati mjenjat Z3C za Z3 uz nešto sitno doplate? Nije da Z3C ne valja, nego me mami aluminijski rub 
Xperia Z3 mi je zaista vrhunska,
jedva čekam vidjeti što če Android 6.0 donjeti na nju, odnosno hoće li se ponovno vratiti indikator punjenja, jer to mi je jedina zamjerka koju im mogu uputiti, 
ostalo je sve na vrhuncu zaista
Jel tko primjetio da mu se baterija na 5.1.1 mnogo brže prazni, uključen stamina način, no bateriju punim svako dan i po recikmo...
ali se točno vidi kako je kapacitet baterije slabiji sada na 5.1.1 ....
još netko ima taj problem...
Ako nisi rootao spoji na PC Companion da ti napravi update na verziju .200 i dalje je 5.1.1. ali neki kažu da je dosta bolja baterija.
Jesi dobio mail sa onom šifrom za to? jesi provjerio jel uopće možeš ga otključat?
Ako nisi rootao spoji na PC Companion da ti napravi update na verziju .200 i dalje je 5.1.1. ali neki kažu da je dosta bolja baterija.
a dal je ta nadogradnja, dostupna i kao OTA ?
a dal je ta nadogradnja, dostupna i kao OTA ?
Mislim zasad samo preko PC Companiona.
Ne moraš otključat bootloader da bi mogao rootat Z3, s obzirom da postoji metoda kojom moraš ipak vratit flashanjem na prvu KK verziju i onda ubacit root i recovery pa preko recoveryja flashat zip sa prerooted softverom. Prouči OVO za više detalja
Isao sam putem Sony PC Companion paravit update softvera,
no prilikom nadogradnje izgubio mi se net, sada ne mogu uključit telefon tj piše mi da se softver mora ažurirati i odmah mi se isključi,
ugl
kad spojim mob i Companion, i komp prepozna uređaj i krenem stavljat softver,
pc mi javi ovo (slika), zanima me kako mogu bateriju, restartat da se mogu povezat normalno s kompom
taj link je za Z3 Compact, jeli sve isto kao za Z3?
no prilikom nadogradnje izgubio mi se net, sada ne mogu uključit telefon tj piše mi da se softver mora ažurirati i odmah mi se isključi,
ugl
pc mi javi ovo (slika), zanima me kako mogu bateriju, restartat da se mogu povezat normalno s kompom
Probaj napraviti Master Reset.
ugl
koristi flashtool ako nece preko pc companiona, a u ostalom (na slici pise) da ako imas built in batteriju da preskocis taj postupak..
Ne zelis se previse igrat s time, sutra ga saljem na servis...
Ma riješi to jednostavnije, odeš na repair i ne trebaš tu pono mozgat. Repair ti je unutar PC Companiona isto kao i upgrade. Al da, i Flashtoolom je super jednostavno baratat pa ga ja koristim za takve pizdarije... Ja do sada nisam upoznao nekog ko je hard bricko Xperiu, moraš baš bit žešći zulum da nešto spržiš ako se zaigraš...
Ma riješi to jednostavnije, odeš na repair i ne trebaš tu pono mozgat. Repair ti je unutar PC Companiona isto kao i upgrade. Al da, i Flashtoolom je super jednostavno baratat pa ga ja koristim za takve pizdarije... Ja do sada nisam upoznao nekog ko je hard bricko Xperiu, moraš baš bit žešći zulum da nešto spržiš ako se zaigraš...
ma nisam se igrao, kad mi se pokazalo da nije dostupan softver, poslao sam ga na servis.... cekam odg od njih
Uređaj mi je popravljen, bio je problem u softveru, odnosno pogreška prilikom instalacije (greška so0fvera)..... stoga nemojte raditi update putem PC softvera, već čekajte OTA, da se ne bi opekli kao i ja
[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]
a sta je, tu je glavno da su napravili
Bitno da je sve dobro završilo, ali da, puno jednostavnije i kraće bi bilo da si sam odradio, a usput bi još i naučio o tim stvarima za ubuduće.
Pošto su mi na uređaj stavljali novi sofver i sve novo, zanima me dal da prvo stavim punit mob da se napuni do 100% ili da ga korsitm sve postavim i kad se isprazni da ga stavim punit?
Jesam li ja ovdje jedini kome je Z3 nekim cudom odjednom poprilicno tiha
dakle skoro da ga i ne cujem kada ima dolazni poziv, reprodukcija multimedije je takoder dost low po pitanju glasnoce...u pocetku galaxy s6 ga nije mogao nadglasati ali sada je sasvim obrnuto
Galaxy S6 ,Xperia Z3
dakle skoro da ga i ne cujem kada ima dolazni poziv, reprodukcija multimedije je takoder dost low po pitanju glasnoce...u pocetku galaxy s6 ga nije mogao nadglasati ali sada je sasvim obrnuto
jesi pokusao malo pocistiti one utore zvuznika, (mada je njih poprilicno tesko ocistiti).....
Pošto su mi na uređaj stavljali novi sofver i sve novo, zanima me dal da prvo stavim punit mob da se napuni do 100% ili da ga korsitm sve postavim i kad se isprazni da ga stavim punit?
Nemoraš ništa posebno, samo pazi da ga ne prazniš do kraja, jedno 10-20% i onda štekaj. Današnje baterije i softver nije kao nekad... Nadam se da su ti stavili .200 verziju novu, vele da je baterija mrak ponovno nakon blagog razočaranja na 5.0.2. LPu
Jesi nadograđivao i na kojoj verziji softvera si?
Pokusavao ali bez rezultata...
Trenutno je na njemu 5.1.1 od t-coma HR
Galaxy S6 ,Xperia Z3
Hmmm 5.1.1. bi trebao biti dosta glasniji od 5.0.2 i na razini KKa, barem meni i još nekim na XDA koji su to potvrdili. Ako imaš root ubaci onaj custom mixer_paths.xml fajl u system/etc i trebalo bi ti bit bolje
Vec sam guglao i istrazivao vidim da nisam jedini sa tim problemom
pa sam naletio na taj fajl koji spominjes, ali nemam root na mobu 
Nema mi druge nego ga rootati i pokusati taj fajl samo ubaciti
Galaxy S6 ,Xperia Z3