Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 450.938
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
bubimir13 kaže...

Uf teško, ta traka ti je ljepljiva inače i ja nisam mogo niti oprat, niti ispuhat a probal sam i odustal odmah sa šestarom isčeprkat 

vidm da da je ljepljivo, hmmm
ako se netko dosjeti načina, neka javi

12 godina
neaktivan

Inače, kak si zadovoljan sa telefonom?

Imaoci Z3 šta mislite jel se isplati mjenjat Z3C za Z3 uz nešto sitno doplate? Nije da Z3C ne valja, nego me mami aluminijski rub 

17 godina
neaktivan
Samo ako si pazljiv korisnik predi na Z3. Obrati pozornost da nije popravljan i dobro proveri da li ima mrlja na ekranu (sto ukazuje na pregrevanje)
Z3 ima bolji ekran, bolju izradu i bateriju sa vise mA. Ostalo je isto.
15 godina

Xperia Z3 mi je zaista vrhunska,
jedva čekam vidjeti što če Android 6.0 donjeti na nju, odnosno hoće li se ponovno vratiti indikator punjenja, jer to mi je jedina zamjerka koju im mogu uputiti,
ostalo je sve na vrhuncu zaista

0 0 hvala 0
15 godina

Jel tko primjetio da mu se baterija na 5.1.1 mnogo brže prazni, uključen stamina način, no bateriju punim svako dan i po recikmo...
ali se točno vidi kako je kapacitet baterije slabiji sada na 5.1.1 ....

još netko ima taj problem...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako nisi rootao spoji na PC Companion da ti napravi update na verziju .200 i dalje je 5.1.1. ali neki kažu da je dosta bolja baterija.

10 godina
neaktivan
Pitanje...kad zelim otkljucati bootloader izbacuje mi "command did not succeed" instalirao sam drivere i sve sam napravio po videu na yt, netko zna sta bi moglo biti?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jesi dobio mail sa onom šifrom za to? jesi provjerio jel uopće možeš ga otključat?

15 godina
bubimir13 kaže...

Ako nisi rootao spoji na PC Companion da ti napravi update na verziju .200 i dalje je 5.1.1. ali neki kažu da je dosta bolja baterija.

a dal je ta nadogradnja, dostupna i kao OTA ? 

10 godina
neaktivan
Mogu ga otkljucati, dao sam IMEI i dobio sifru, par puta sam probao i nece, dali je uopce moguce ROOT-ati 5.1.1? Tek sam uzeo mobitel ali u Svicarskoj tako da mi je svejedno da izgubim garanciju, a prije z3 sam imao HTC One m7 kojeg sam rootao i bio sam jako zadovoljan pa bi htio i ovdje ali ne ide mi :(
12 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
bubimir13 kaže...

a dal je ta nadogradnja, dostupna i kao OTA ? 

Mislim zasad samo preko PC Companiona. 

dendo5 kaže...
Mogu ga otkljucati, dao sam IMEI i dobio sifru, par puta sam probao i nece, dali je uopce moguce ROOT-ati 5.1.1? Tek sam uzeo mobitel ali u Svicarskoj tako da mi je svejedno da izgubim garanciju, a prije z3 sam imao HTC One m7 kojeg sam rootao i bio sam jako zadovoljan pa bi htio i ovdje ali ne ide mi :(

Ne moraš otključat bootloader da bi mogao rootat Z3, s obzirom da postoji metoda kojom moraš ipak vratit flashanjem na prvu KK verziju i onda ubacit root i recovery pa preko recoveryja flashat zip sa prerooted softverom. Prouči OVO za više detalja

15 godina

Isao sam putem Sony PC Companion paravit update softvera,
no prilikom nadogradnje izgubio mi se net, sada ne mogu uključit telefon tj piše mi da se softver mora ažurirati i odmah mi se isključi,
ugl

kad spojim mob i Companion, i komp prepozna uređaj i krenem stavljat softver,
pc mi javi ovo (slika), zanima me kako mogu bateriju, restartat da se mogu povezat normalno s kompom

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

taj link je za Z3 Compact, jeli sve isto kao za Z3?

16 godina
Gale92 kaže...

no prilikom nadogradnje izgubio mi se net, sada ne mogu uključit telefon tj piše mi da se softver mora ažurirati i odmah mi se isključi,
ugl

pc mi javi ovo (slika), zanima me kako mogu bateriju, restartat da se mogu povezat normalno s kompom

Probaj napraviti Master Reset.

13 godina
odjavljen
Gale92 kaže...

ugl

koristi flashtool ako nece preko pc companiona, a u ostalom (na slici pise) da ako imas built in batteriju da preskocis taj postupak..

15 godina

Ne zelis se previse igrat s time, sutra ga saljem na servis...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma riješi to jednostavnije, odeš na repair i ne trebaš tu pono mozgat. Repair ti je unutar PC Companiona isto kao i upgrade. Al da, i Flashtoolom je super jednostavno baratat pa ga ja koristim za takve pizdarije... Ja do sada nisam upoznao nekog ko je hard bricko Xperiu, moraš baš bit žešći zulum da nešto spržiš ako se zaigraš...

15 godina
bubimir13 kaže...

Ma riješi to jednostavnije, odeš na repair i ne trebaš tu pono mozgat. Repair ti je unutar PC Companiona isto kao i upgrade. Al da, i Flashtoolom je super jednostavno baratat pa ga ja koristim za takve pizdarije... Ja do sada nisam upoznao nekog ko je hard bricko Xperiu, moraš baš bit žešći zulum da nešto spržiš ako se zaigraš...

ma nisam se igrao, kad mi se pokazalo da nije dostupan softver, poslao sam ga na servis.... cekam odg od njih 

15 godina

Uređaj mi je popravljen, bio je problem u softveru, odnosno pogreška prilikom instalacije (greška so0fvera)..... stoga nemojte raditi update putem PC softvera, već čekajte OTA, da se ne bi opekli kao i ja  

0 3 hvala 0
13 godina
Ma oni su ti tamo napravili istu stvar ko da si iso na pc companionu na repair i odradio to sam. Imas detaljne upute korak po korak i ne mozes fulat. Ovako si vremena dosta izgubio.
[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]

3 0 hvala 0
15 godina
bed-boy11 kaže...
Ma oni su ti tamo napravili istu stvar ko da si iso na pc companionu na repair i odradio to sam. Imas detaljne upute korak po korak i ne mozes fulat. Ovako si vremena dosta izgubio.

a sta je, tu je glavno da su napravili

12 godina
neaktivan

Bitno da je sve dobro završilo, ali da, puno jednostavnije i kraće bi bilo da si sam odradio, a usput bi još i naučio o tim stvarima za ubuduće.

15 godina

Pošto su mi na uređaj stavljali novi sofver i sve novo, zanima me dal da prvo stavim punit mob da se napuni do 100% ili da ga korsitm sve postavim i kad se isprazni da ga stavim punit? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jesam li ja ovdje jedini kome je Z3 nekim cudom odjednom poprilicno tiha

dakle skoro da ga i ne cujem kada ima dolazni poziv, reprodukcija multimedije je takoder dost low po pitanju glasnoce...u pocetku galaxy s6 ga nije mogao nadglasati ali sada je sasvim obrnuto

Galaxy S6 ,Xperia Z3
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 19:50 (drazen991).

0 0 hvala 0
15 godina
drazen991 kaže...

dakle skoro da ga i ne cujem kada ima dolazni poziv, reprodukcija multimedije je takoder dost low po pitanju glasnoce...u pocetku galaxy s6 ga nije mogao nadglasati ali sada je sasvim obrnuto

jesi pokusao malo pocistiti one utore zvuznika, (mada je njih poprilicno tesko ocistiti).....

12 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Pošto su mi na uređaj stavljali novi sofver i sve novo, zanima me dal da prvo stavim punit mob da se napuni do 100% ili da ga korsitm sve postavim i kad se isprazni da ga stavim punit? 

Nemoraš ništa posebno, samo pazi da ga ne prazniš do kraja, jedno 10-20% i onda štekaj. Današnje baterije i softver nije kao nekad... Nadam se da su ti stavili .200 verziju novu, vele da je baterija mrak ponovno nakon blagog razočaranja na 5.0.2. LPu

drazen991 kaže...

Jesi nadograđivao i na kojoj verziji softvera si?

13 godina
neaktivan

Pokusavao ali bez rezultata...

Trenutno je na njemu 5.1.1 od t-coma HR

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hmmm 5.1.1. bi trebao biti dosta glasniji od 5.0.2 i na razini KKa, barem meni i još nekim na XDA koji su to potvrdili. Ako imaš root ubaci onaj custom mixer_paths.xml fajl u system/etc i trebalo bi ti bit bolje

13 godina
neaktivan

Vec sam guglao i istrazivao vidim da nisam jedini sa tim problemom

pa sam naletio na taj fajl koji spominjes, ali nemam root na mobu 

Nema mi druge nego ga rootati i pokusati taj fajl samo ubaciti

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozdrav novi sam.
Imam Z3 10 mj. Prezadovoljan sam sa njim sve radi super, trenutno gore 5.0 dali je netko več dobio update u tele 2 na 5.1

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice