Sony Xperia Arc S-update na Ice Ceam Andoid proble

poruka: 4
|
čitano: 2.670
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav

Eto ovim putem molim nekoga tko ima ovaj mobitel  (ili tko zna) da malo pomogne. Problem je pri updatu na najnoviji Andriod

Dakle sa mobitelom dolazi softverski paket Sony PC Companion koji nalazi update za najnoviji Andriod i krene sa instalacijom, ali na trečem koraku (nakon pripreme kompjutera za instalaciju jednostavno ništa više ne rad (kad treba updejtati na mob). Probao sam i sa laptopa i sa dobrog kompa ali isti problem

Sil
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Najbolje ti je napraviti update ovako
Jedina razlika je sto u 7. koraku odaberes Arc S,a ne X8 {#} i u 8. ce ti pisati kako spojiti Arc S,a ne x8.

PS brise ti se sve s uredaja prilikom updatea

Kasnije cu napisat nesto pametno i reprezentno, da sad ne lupam i pravim se pametan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Arc S-update na Ice Ceam Andoid pr

Hej hvala na postu (necu jos probati radi gubljenja podataka) ali meni on sve to po slikama nađe i koji je mobitel (i kaže sacuvat ce sve podatke) i sve i konektira ali onaj 3. korak nikako da se pokrene (maknuo sam i mobitel sa usba ali bas nista se nije desilo on je dalje bio na 3 koraku tj kao počinjao ali nikako da počne? Jel to standardan problem pa si zato napisao ovo rješenje ili?

Sil
13 godina
neaktivan

Makni mob s USB-a i resetiraj komp po potrebi.

Pokreni PCC i sve radi po slikama pa tek kad dodes do 8. koraka ukljuci mobitel na usb al mobitel mora biti ugasen (prije spajanja izvadi bateriju na par sekundi i vrati je nazad te ne pali mobitel) i tek onda spajas mobitel po navedenim slikama na PCC koji su prikazani u tutorijalu.

Kasnije cu napisat nesto pametno i reprezentno, da sad ne lupam i pravim se pametan.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice