Sony Ericsson Idou

poruka: 72
|
čitano: 17.482
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson Idou
nokia.fan kaže...

Mislim da je mobitel jadan, što će ti 12mpx kamera pa neces raditi tapete, o kvaliteti slike ne ovise megapixeli nego koliko se dobro napravi software za nju.

Čuo sam da se ljudi žale na kameru od lg renoira da je pre loša makar ima 8mpx.

Pošto je softver symbian, mislim da će kamera ispasti dobro. Morat ćemo čekati pa se uvijeriti sami...
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
nokia.fan kaže...

Mislim da je mobitel jadan, što će ti 12mpx kamera pa neces raditi tapete, o kvaliteti slike ne ovise megapixeli nego koliko se dobro napravi software za nju.

Ti si fakat Nokia fan . Nitko ne zna kakav ce biti mob... Samo mi reci na kojem to Sony Ericssonovom modelu nije valjala kamera ? Jel si cital recenzije o tom mobu, napisano je da ima softwer brzi od iPhoneovog. A po meni iPhone ima zasad najjaci softwer ! Stari, jadna je tvoja poruka ! Tom mobitelu ce jedino cijena bit problem.
CPU AMD Phenom II X4 940 BE BOX cooled with Thermaltake Big Typoon 14Pro, 4.2GHz, ASUS M3A32-MVP Deluxe Crossfire, Sapphire VGA ATI HD4870 X2, Corsair DDR2-800 TW2X4G6400C5PRO 4GB, Western Digital 640 GB, Tagan BZ 800W, Antec Twelve Hundred
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Idou

Hehe, imas pravo. Znas kako kazu : " Nije zvaka za seljaka " .

Death is not the end, she is a new beginning
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Idou

Software je definitivno odličan:

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vjeko kaže...
nokia.fan kaže...

Hm...
Kako ono ide u Hall of shame-u? Ja brinem za software na svojem PC-u. Hardware je nebitan???
Vir prudens non contra ventum mingit...
16 godina
neaktivan
Batista kaže...
nokia.fan kaže...

Ti si fakat Nokia fan . Nitko ne zna kakav ce biti mob... Samo mi reci na kojem to Sony Ericssonovom modelu nije valjala kamera ? Jel si cital recenzije o tom mobu, napisano je da ima softwer brzi od iPhoneovog. A po meni iPhone ima zasad najjaci softwer ! Stari, jadna je tvoja poruka ! Tom mobitelu ce jedino cijena bit problem.
 Hm, pa I ja sam Nokia fan.
A sada o software-u...iPhone (samo software, o hardware-u bi mogao prigovarat još par sati)- nema multitasking, nema nekih programa koji bi uvelike promijenili sučelje, nema flash, ima wifi, ali nema upnp...
Neka srednja ili bolja Nokia (dakle S60)...barem 50MB RAM-a, 80 na N95-2, N82 i E90, bilo što od Epocware-a, svi imaju flash lite 2.0 ili 2.1, samo N serija...
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 1:52 (MaterAos).
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Idou

konačno neki high-end mob od SE-a...u zadnje vrijeme nista posebno od njih.....i vjerujem da ce ovaj mobitel kostati manje nego nokia N95 kad je tek izašla...

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

konačno neki high-end mob od SE-a...u zadnje vrijeme nista posebno od njih.....i vjerujem da ce ovaj mobitel kostati manje nego nokia N95 kad je tek izašla...

Hm, pa N95 je najgori primjer (ako misliš na originalnu), N93 je bila bolja, ali mi na ovom SEu  fali tipkovnica
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čisti shit; poklopac, kamera, USB, baterija (tako kazu), Querty tipkovnica jedino ekran od 3,5" je OK... sve ostalo...

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Idou

hmm, cini mi se da će SE opet zakasniti kao što je to napravio sa Xperiom

U trenutku kad im flagship mobiteli izadju bude da ih je  konkurencija pogazila 

prije 6 mjeseci.

Kad je Xperia izasla, bilo je vani već bar 5-6 superiornijih mobitela ( i to niže cijene ).

inace ako nekog zanima mobitel te cijene i klase neka si radije uzme OmniaHD

to će biti bolji mobitel od Idoua sudeći po dosad pokazanim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Idou

hmm.ne preferiram bas te mobitele sa zaslonom osjetljivim na dodir ,zato sto cim padne nastane neko sranje tak sam cuo ,,,,a od  tih touchscreen mobitela najvise mi se svida pixon

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

hmm.ne preferiram bas te mobitele sa zaslonom osjetljivim na dodir ,zato sto cim padne nastane neko sranje tak sam cuo ,,,,a od  tih touchscreen mobitela najvise mi se svida pixon

Ma iphone je k'o kamen...barem prva generacija
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Idou

i novi 3G iphone je stvarno cvrst ko kamen, padao mi je svuda i svagdje i nista mu nije bilo.

Zadnji put ni je pao niz stepenice, obriso ga i nist mu nije.

Čvrsto je to kuciste - bar tako pravdaju sto nemožeš mjenjat bateriju i sto je kuciste u jednom komadu,

jednostavno zbog tog je cvrst.

A to što je touchscreen nije minus nego veliki plus. Imas puuno veci ekran jer nemas tipkovnicu,

a ona onscreen qwerty tipkovnica koja ti iskoci kod tipkanja nema nekih mana kad se naviknes na nju

Ja sad na iPhoneu tipkam brze nego sto je to bilo moguce na obicnim mobitelima i sad kad razmislim nebi

se više nikad vratio na staro

Touchscreen je budućnost i veliki + za Idou

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zanimljiv mobitel, ali cijena će mu sigurno biti velika...
Meni se ne da čekati, ja kupujem Nokiu 5800...
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Idou

Slike na ovom mobu moraju biti perfektne.

A i znamo da  Erricsson radi najbolje kamere .

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

A otkad to? Nisu se bas proslavili sa c902 i c905

Kamera na idou ce vjerojatno biti jednako losa ili losija:  mali senzor + puno megapixela = veliki sum

N86 ce imati najbolju kameru na mobitelima jos neko vrijeme
17 godina
WItcher kaže...

Misliš stariji modeli poput K750i i K800 su imali najbolje kamere?
Kao što je netko već rekao, nisu se proslavili s kamerama na novim modelima.
92% tinejđera sluša turbo folk, pop ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock & metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Idou

Evo izasle su i specifikacije, mobitel je FAIL, kao i sve sto je SE izdao u zadnjih par godina

0 1 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Idou

Specifikacije su vec odavno izasle, moja procjena - mobitel ce rasturat

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ono su bile samo okvirne specifikacije, jucer je sve izaslo - najveca mana mu je sta nema unutarnje memorije, ali ima ih jos dosta...
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...
Batista kaže...

Ono su bile samo okvirne specifikacije, jucer je sve izaslo - najveca mana mu je sta nema unutarnje memorije, ali ima ih jos dosta...
 O čemu ti? Mobitel ima 128mb interne memorije a uz njega se dobiva memorijska kartica od 8GB
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
16 godina
neaktivan
macgyver kaže...
Batista kaže...

128 mb je dosta,solidno.Ionako če se svi podaci stavljati na memorijsku pa nije to veliki problem.
Jedino če mu cijenu biti malo prevelika,pa bi se čak isplatilo ići u inozemstvo po njega......
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Idou

Bojim se da bi Satio mogao biti "Old news" kad napokon izađe, tj. bit će slična situacija kao s X1. Evo baš maloprije čeprkao informacije o Nokiji N97 i mislim da Satio nema šanse pored one zvijeri. Al opet - tko zna. Možda SE nakon dugo vremena izbace smartphone vrijedan pažnje.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nokia.fan(hahahahahaha) samo da kazem nokia je u japanu jedna od najneuspješnijih firmi...samo 1% ljudi kupuje njihove mobitele.

A što se tiče softvera od Sony Ericssona možeš napravit mašinu pomoču A2 uploadera(znam iz iskustva),ako ne valja driver,ubaciš novi i imaš bolju sliku,a kod nokie to ne pali...

17 godina
neaktivan
SasaH kaže...

nokia.fan(hahahahahaha) samo da kazem nokia je u japanu jedna od najneuspješnijih firmi...samo 1% ljudi kupuje njihove mobitele.

A što se tiče softvera od Sony Ericssona možeš napravit mašinu pomoču A2 uploadera(znam iz iskustva),ako ne valja driver,ubaciš novi i imaš bolju sliku,a kod nokie to ne pali...

Ako misliš na mene (da sam Nokia fan) tu si debelo u krivu. Koristim isljučivo Sony Ericsson mobitele još od davne T68-ice. Trenutno koristim P1i. Odličan mobitel, samo me malo razočaralo koliko malo softvera ima za njega.
Paralelu između Nokie N97 i SE Satio sam povukao jer se u oba slučaja radi o flagship modelima koji će imati sličnu cijenu. SE nema iskustva sa novim Symbian OS-om dok Nokia ima (5800). Trebam li još napomenuti i da N97 ima punu qwerty tipkovnicu? Zapravo, jedina prednost Satia je kamera od 12Mpx (koja po kvaliteti slike ne mora biti nužno bolja od one na Nokiji).
Na kraju krajeva sve će to najvjerovatnije biti stvar ukusa.
EDIT: Tek sam sad skužio da si se obraćao korisniku kojemu je username nokia.fanSramim se ups
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 18:10 (scorpion667).
17 godina
neaktivan
BORN kaže...
macgyver kaže...
Batista kaže...

O čemu ti? Mobitel ima 128mb interne memorije a uz njega se dobiva memorijska kartica od 8GB
 128MB je nist, danas Nokie dolaze sa 8GB, a njihov flagship (N97) ima 32GB... s druge strane SEov flagship ima 128MB... SE je tolko jadan da je smjesan
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Idou

Pojavilo se nekoliko novih slika SE Idou/ Satia -> http://itbaza.com/id-1707-Sony_Ericsson_Idou___najnovije_slike_vijest.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Pojavilo se nekoliko novih slika SE Idou/ Satia -> http://itbaza.com/id-1707-Sony_Ericsson_Idou___najnovije_slike_vijest.aspx

Meni izgleda predobro.
Forever MUFC
17 godina

Zasto bi trebao imat velku internu memoriju ??? To je uopce nepotrebna izjava, sta fali microSD-u ?? Sta mozda ti presporo ocitava ??? Ok je imat velku memoriju,ali to naravno samo povecava pocetnu cijenu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice