Mislim da je mobitel jadan, što će ti 12mpx kamera pa neces raditi tapete, o kvaliteti slike ne ovise megapixeli nego koliko se dobro napravi software za nju.
Čuo sam da se ljudi žale na kameru od lg renoira da je pre loša makar ima 8mpx.
Mislim da je mobitel jadan, što će ti 12mpx kamera pa neces raditi tapete, o kvaliteti slike ne ovise megapixeli nego koliko se dobro napravi software za nju.
Hehe, imas pravo. Znas kako kazu : " Nije zvaka za seljaka " .
konačno neki high-end mob od SE-a...u zadnje vrijeme nista posebno od njih.....i vjerujem da ce ovaj mobitel kostati manje nego nokia N95 kad je tek izašla...
konačno neki high-end mob od SE-a...u zadnje vrijeme nista posebno od njih.....i vjerujem da ce ovaj mobitel kostati manje nego nokia N95 kad je tek izašla...
http://www.novina.com/tehnologija/Sony_Ericsson_Idou_na_12_megapiksela
i tu pise koji je os
Čisti shit; poklopac, kamera, USB, baterija (tako kazu), Querty tipkovnica jedino ekran od 3,5" je OK... sve ostalo...
hmm, cini mi se da će SE opet zakasniti kao što je to napravio sa Xperiom
U trenutku kad im flagship mobiteli izadju bude da ih je konkurencija pogazila
prije 6 mjeseci.
Kad je Xperia izasla, bilo je vani već bar 5-6 superiornijih mobitela ( i to niže cijene ).
inace ako nekog zanima mobitel te cijene i klase neka si radije uzme OmniaHD
to će biti bolji mobitel od Idoua sudeći po dosad pokazanim
hmm.ne preferiram bas te mobitele sa zaslonom osjetljivim na dodir ,zato sto cim padne nastane neko sranje tak sam cuo ,,,,a od tih touchscreen mobitela najvise mi se svida pixon
hmm.ne preferiram bas te mobitele sa zaslonom osjetljivim na dodir ,zato sto cim padne nastane neko sranje tak sam cuo ,,,,a od tih touchscreen mobitela najvise mi se svida pixon
i novi 3G iphone je stvarno cvrst ko kamen, padao mi je svuda i svagdje i nista mu nije bilo.
Zadnji put ni je pao niz stepenice, obriso ga i nist mu nije.
Čvrsto je to kuciste - bar tako pravdaju sto nemožeš mjenjat bateriju i sto je kuciste u jednom komadu,
jednostavno zbog tog je cvrst.
A to što je touchscreen nije minus nego veliki plus. Imas puuno veci ekran jer nemas tipkovnicu,
a ona onscreen qwerty tipkovnica koja ti iskoci kod tipkanja nema nekih mana kad se naviknes na nju
Ja sad na iPhoneu tipkam brze nego sto je to bilo moguce na obicnim mobitelima i sad kad razmislim nebi
se više nikad vratio na staro
Touchscreen je budućnost i veliki + za Idou
Slike na ovom mobu moraju biti perfektne.
A i znamo da Erricsson radi najbolje kamere .
Evo izasle su i specifikacije, mobitel je FAIL, kao i sve sto je SE izdao u zadnjih par godina
Specifikacije su vec odavno izasle, moja procjena - mobitel ce rasturat
Bojim se da bi Satio mogao biti "Old news" kad napokon izađe, tj. bit će slična situacija kao s X1. Evo baš maloprije čeprkao informacije o Nokiji N97 i mislim da Satio nema šanse pored one zvijeri. Al opet - tko zna. Možda SE nakon dugo vremena izbace smartphone vrijedan pažnje.
nokia.fan(hahahahahaha) samo da kazem nokia je u japanu jedna od najneuspješnijih firmi...samo 1% ljudi kupuje njihove mobitele.
A što se tiče softvera od Sony Ericssona možeš napravit mašinu pomoču A2 uploadera(znam iz iskustva),ako ne valja driver,ubaciš novi i imaš bolju sliku,a kod nokie to ne pali...
nokia.fan(hahahahahaha) samo da kazem nokia je u japanu jedna od najneuspješnijih firmi...samo 1% ljudi kupuje njihove mobitele.
A što se tiče softvera od Sony Ericssona možeš napravit mašinu pomoču A2 uploadera(znam iz iskustva),ako ne valja driver,ubaciš novi i imaš bolju sliku,a kod nokie to ne pali...
upsSpecifikacije su vec odavno izasle, moja procjena - mobitel ce rasturat
Pojavilo se nekoliko novih slika SE Idou/ Satia -> http://itbaza.com/id-1707-Sony_Ericsson_Idou___najnovije_slike_vijest.aspx
Pojavilo se nekoliko novih slika SE Idou/ Satia -> http://itbaza.com/id-1707-Sony_Ericsson_Idou___najnovije_slike_vijest.aspx
Zasto bi trebao imat velku internu memoriju ??? To je uopce nepotrebna izjava, sta fali microSD-u ?? Sta mozda ti presporo ocitava ??? Ok je imat velku memoriju,ali to naravno samo povecava pocetnu cijenu