Softversko "otvaranje poklopca"

poruka: 9
|
čitano: 2.826
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, da objasnim malo.

Kupio sam jedan mobitel (K750i) za 100 kunića, koji je bio u dosta lošem stanju. Između ostalog, sklopka za otvaranje poklopca se oštetila i ne mogu fotografirati, iako je poklopac skinut. Zanima me dali postoji neki način da softverski "otvorim poklopac"?

Hvala.

FA FA LA SI MI TI FA LA TI
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne bih rekao

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Imam taj mobitel, nažalost softverski se ne može otvoriti poklopac. Napisao da ne možeš

fotografirati, iako ti je poklopac skinut što mi nije jasno jer je i meni "ispao" ali sam svejedno moga fotografirati.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Softversko "otvaranje poklopca"
Mayales kaže...

Imam taj mobitel, nažalost softverski se ne može otvoriti poklopac. Napisao da ne možeš

fotografirati, iako ti je poklopac skinut što mi nije jasno jer je i meni "ispao" ali sam svejedno moga fotografirati.

Sklopka je pukla, koja mobitelu "govori" dal je poklopac skinut ili nije. Da nema te sklopke, ti bi i sa zatvorenim poklopcem mogao slikati...
17 godina
neaktivan

Problem gotovo riješen. Još nisam isprobao, ali sam pomoću jednog drugog foruma saznao za patch "Ignore camera latch", koji ignorira zatvoreni poklopac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Najbolje bi ti bilo da si kupiš novu masku. Cijena ti je oko 140 kn s ugradnjom.

17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Najbolje bi ti bilo da si kupiš novu masku. Cijena ti je oko 140 kn s ugradnjom.

Nije stvar u maskici, nego u sklopki. Sklopka je puknuta.

Ali da, kupit ću masku.
17 godina

Aj probaj ovako: kad skineš stražnju masku, kraj kamere imas malu kutijicu koja sklopka, pukla ti je iglica u sklopci onda otvori mali limić od te kutijice samo spoji

strujni krug ša žičicom i mobitel će imati stalno upaljenu kameru ko na svim mobitelima koji nemaju poklopac na kameri.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Aj probaj ovako: kad skineš stražnju masku, kraj kamere imas malu kutijicu koja sklopka, pukla ti je iglica u sklopci onda otvori mali limić od te kutijice samo spoji

strujni krug ša žičicom i mobitel će imati stalno upaljenu kameru ko na svim mobitelima koji nemaju poklopac na kameri.

A jbg, i "kutijica" je otpala, kao i sklopka.

Al ok, problem je riješen, tak da...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice