Servis mobitel: Zagreb/Split

poruka: 12
|
čitano: 5.987
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav,

Kupio sam mobitel Htc one m8,

koji ima problema s touchscreenom, nekad reagira nekad ne.

Kako je kupljen polovno nemam granciju, sada bi mi trebao

neki servis ili u ZG ili u ST da me ne odere ako treba mijenjati...

Ako netko zna dobar i povoljan servis, javite ili nekog forumaša.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Odnesi u ovlašteni servis, htc daje worldwide jamstvo po imei broju. Pošto je m8 model mlađi od dvije godine, sigurno imaš jamstvo kadgod je kupljen

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Napravio bi to istog trena da ovaj lik u kojeg sam kupia nije otvara mob, sto sam naknadno sazna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kako i zašto je otvaro m8 ?!?!?

Debilčina, time i je strgo ekran vjerojatno. Ima ih pun k po zg ali nije jeftino...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Servis mobitel: Zagreb/Split
maks0806 kaže...

Kako i zašto je otvaro m8 ?!?!?

Debilčina, time i je strgo ekran vjerojatno. Ima ih pun k po zg ali nije jeftino...

zvao sam jučer cijena 1300-1400kn, malo ne isplativo odnijet ću ga na dijagnostiku,

a vide koji je problem, pa ću dobro razmislit jel se isplati ili ne.

13 godina
Ne znam jesam li pogodila temu, ali zanima me jel mi može netko preporučiti neki servis mobitela u Zagrebu da je ok i da ne dere cijenama??

Imam Xiaomi MI3W, koji uopće ne reagira na punjač, znaći ne puni, a pokazuje crvenu lampicu koja titra, već je bio na servisu gdje je taj dio zamjenjen ali idalje ne radi, pa et pokušala bih sa još jednim servisom...

I hvala :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pretpostavit ću da je rikno čip za napajanje na matičnoj i za to ćeš teško naći neki ''prećac''. Potrebna zamjena matične najvjerojatnije.

13 godina

mislis? cudim se kako to nisu skuzli u servisu u zadru... jel skupo tu maticnu mjenjati'

0 0 hvala 0
12 godina

Ako je to u pitanju na aliexpressu se cijena maticne vrti oko 100 dolara. Sad ili je to ili sam usb ili tko ce ga znati...

EDIT: Evo citam malo o tom mobitelu kazu da je glavni problem led blinking led and no charging ustvari sam punjac jesi probala s par drugih punjaca?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 11:34 (Selverak).
13 godina

probala sam ga puniti sa cetri punjaca, znaci lampica blinka crveno ali ga ne puni bar tako mislim, jer se upaliti nece.. u zadru su mi u servisu mjenjali taj cijeli dio doli medutim idalje ne ide, nebi me ni zacudilo da je krivo stavio ili vec sto jer su me puno puta negativno iznenadili pa trazim sad u zg nekog da to pogleda i vidi sto je..

ma nraucila sam novi mob koji triba svaki tren stici, medutim posto je ovaj ko nov hjela bih ga srediti naravno ako ne kosta puno!

0 0 hvala 0
12 godina

Sto su ti rekli kad su mijenjali doljni dio jesu su spominjali usb ulaz i flex kabal? To ti nije skupo a prije da je to slucaj. Osim ako nije sustav za punjenje zeznut kao sto je kolega ranije rekao.

Flex kabal se lagano zamjeni.

Jos jedno od rijesenja je da probas kada je mobitel na punjacu nekih 10 minuta nakon toga stisnuti power button i drzati 15 sekundi da mu resetira statistike od baterije. Ovo sve citam sa foruma po netu di su ljudi imali te probleme.

Uglavnom ne bi ti znao reci bili ti ljudi u servisu pomogli ili zamjenili neki dio ja sam uvijek sam sebi popravljao mobitel a na servis slao samo za hardwearske kvarove ako je mobitel pod garancijom.

13 godina

naprije su u servsu promjenili usb utor (stavili od nekog dugog mob) i nije islo, onda su iz kine narucili taj flex ili vec kako se zove (slike) i stavili ga u mob, medutim i dalje ne ide...

i da ne znaju gdje je problm.. da je maticna u pitanju vjerujem da bi skuzili..

evo isla pokusat napraviti onaj restat sa baterijom ali jednostavno ne reagira... -.-

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 12:34 (Miki_16).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice