to bi bilo iz druge ruke al ajde... :D
iz prve to malo drugacije izgleda!
to bi bilo iz druge ruke al ajde... :D
iz prve to malo drugacije izgleda!
vrijeme prolazi a xperia nekako i nije dosla do nekog izrazaja :)
eto, toliko o tom telefonu!
xperia mi se cini vise izdržljiviji mob nego iphone.....
Heh... ja sam se nacitao o X1 na netu, recenzije rivjue i slicno. I cim mi dodje povrat poreza kupujem je. Vec imam SE P1 i ne da sam zadovoljan nego prezadovoljan. Tako da je X1 jedini logicni nasljednik.
vrijeme prolazi a xperia nekako i nije dosla do nekog izrazaja :)
eto, toliko o tom telefonu!
DE Covjece tipko sam ja potoj x1 sminkersko sranje sto put je bolji iphone
Nabro sam neke pare pa sad razmišljam o xperii, kakva su iskustva onih koji je imaju?
imam istu situaciju kao i autor ove teme, pa mi je bilo su ludo otvarati novu temu.
naime, u 1mjesecu mi izlazi ugovor s t-mobileom (flex60)...
i sad me zanima koji mobitel uzeti X1 ili iPhone.
oba su mi super.
bolji mi se čini X1 zbog WM, QWERTY tipkovnice....i puno većih mogučnosti od iPhona.
cijena mi je dosta bitna(recesija...)
ako uzimam X1 uz produženje ugovora na 24 mjeseca i zamjenu za 1200 + bodova = 2198,00kn
ako uzimam iPhone uz produženje ugovora na 24 mjeseca i zamjenu za 1200 + bodova = 1798,00kn
razlika je 400kn...to i nije tako puno ako uzmem u obzir da ću taj mobitel imati dosta dugo..
šta vi kažete......
Ja kazem NOKIA 5800 XPRESS MUSIC
frend mi ima xperiu i tvrdim da je 3 puta bolja, a isto tako testirao sam i iphone.
Puno vise mogucnosti, sve je poboljsano...
Jedino je iphone meni ljepsi :D
kakve sad veze ima nokia 5800 ......taj mob...moram priznat mi se nimalo ne sviđa
kakve sad veze ima nokia 5800 ......taj mob...moram priznat mi se nimalo ne sviđa
Imam ga i kada se updejta software pre zakon je!
X1,sta ce ti sminkersko smece od apple-a :)
Zanima me koliko operateri skidaju sa računa za korištenje GPSa?
Ne skida ti se ništa.Troši ti se samo internet promet ako koristiš aplikaciju tipa google maps za skidanje mapa-gps kao sam nema ti što trošit osim baterije on samo određuje tvoju poziciju a programi su ti koji će onda te podatke iskoristit i nama predočit nešto što nam ima koristi
Ne skida ti se ništa.Troši ti se samo internet promet ako koristiš aplikaciju tipa google maps za skidanje mapa-gps kao sam nema ti što trošit osim baterije on samo određuje tvoju poziciju a programi su ti koji će onda te podatke iskoristit i nama predočit nešto što nam ima koristi
Znači ako koristim garmin navigaciju ili igo 8 neplaćam ništa ili i kod njih treba skidati mape?
E to neznam,to moraš videjt da li program ima u sebi mape ili ih moraš skidat,ak trebaš skidat onda ti se normalno plača internet promet a ak ne onda neplaćaš ništa
Znači ako koristim garmin navigaciju ili igo 8 neplaćam ništa ili i kod njih treba skidati mape?
a jel to moze garmin na xperiu?
a jel to moze garmin na xperiu?
da
Sad sam malo proguglao i skontao.....!!!
Imao sam Nokiu 5800 a sada sam presao na Iphone 3gs 32gb.. Definitivno uzimaj Iphone.. Imas stvarno more aplikacija, za xperiu sam cuo da je malo prespora, a to ne volim, Iphone je najjaci touchscreen mobitel, pa nek kaze sto god hoce..
Imao sam Nokiu 5800 a sada sam presao na Iphone 3gs 32gb.. Definitivno uzimaj Iphone.. Imas stvarno more aplikacija, za xperiu sam cuo da je malo prespora, a to ne volim, Iphone je najjaci touchscreen mobitel, pa nek kaze sto god hoce..
mozda tebi.meni nije...!!! nikada ne bih bacio 6 tisuca kn na to smece(mislim nije bukvalno smece,ali za to sto nudi 6 tisuca je previse)......
A PLUS STA GOD RADIS NA NJEMU SKIDA TI PARE,SAM TI SE PRIKACI NA NET.....
6000? pa nitko nije lud dati te pare za mobitel.. pogledaj ovo: http://www.t-mobile.hr/iphone/tarife.asp sam napravis unlock i mozes staviti koju god hoces karticu, ili kao sto sam ti pokazao uzeti ga u nekoj itarifi.. a sto kazes da se stalno spaja na net, to se vrlo lako rijesi..
6000? pa nitko nije lud dati te pare za mobitel.. pogledaj ovo: http://www.t-mobile.hr/iphone/tarife.asp sam napravis unlock i mozes staviti koju god hoces karticu, ili kao sto sam ti pokazao uzeti ga u nekoj itarifi.. a sto kazes da se stalno spaja na net, to se vrlo lako rijesi..
na forumu je vecina maloljetnika kako ce oni uzeti preko tarifa??? a kad uzimas preko tarifa ima brdo mobacha dobrih,ja licno nikada ne bih iphone uzeo. i sad je tebi ono jeftino od 1700kn + ugovor na dvije godine i tarifa 150. To bi se isplatilo ko je inace trosio preko 500kn i da uzme neki veci paket na 2 godine a ovi sa dopune da prelaze na to i plus da daju odmah 1700kn je za mene ludilo.......
na forumu je vecina maloljetnika kako ce oni uzeti preko tarifa??? a kad uzimas preko tarifa ima brdo mobacha dobrih,ja licno nikada ne bih iphone uzeo. i sad je tebi ono jeftino od 1700kn + ugovor na dvije godine i tarifa 150. To bi se isplatilo ko je inace trosio preko 500kn i da uzme neki veci paket na 2 godine a ovi sa dopune da prelaze na to i plus da daju odmah 1700kn je za mene ludilo.......
Sto ce maloljetniku iphone? Imas ti i obicnih tarifa, na koju mozes uzeti Iphone pa npr.tko je vec bio pretplatnik uzme na produzenje ugovora.. i dobije ga za 1 kn.. I ako malo detaljno pregledas oglasnik i tamo Iphone mozes uzeti za oko 1700-2000 kn..
Sto ce maloljetniku iphone? Imas ti i obicnih tarifa, na koju mozes uzeti Iphone pa npr.tko je vec bio pretplatnik uzme na produzenje ugovora.. i dobije ga za 1 kn.. I ako malo detaljno pregledas oglasnik i tamo Iphone mozes uzeti za oko 1700-2000 kn..
mozes kineski i za 800kn...a za 2000kn moze se uzeti obicni a ti ovdje pricas o 3gs 32gb
Pa da, ali ti samo govorim da ne kosta 6000 kn.. Najbolje ga je uzeti u itarifi da mozes u cijelosti iskoristiti sto pruza Iphone, dakle safari,mailovi, itd,itd.