SE Xperia 1 vs. iPhone

poruka: 287
|
čitano: 68.258
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
SE Xperia 1 vs. iPhone

to bi bilo iz druge ruke al ajde... :D

iz prve to malo drugacije izgleda!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SE Xperia 1 vs. iPhone

vrijeme prolazi a xperia nekako i nije dosla do nekog izrazaja :)

eto, toliko o tom telefonu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SE Xperia 1 vs. iPhone

xperia mi se cini vise izdržljiviji mob nego iphone.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: SE Xperia 1 vs. iPhone
ivan_1995 kaže...

mislim da si jedini, dapače X1 mi uopće ne uljeva povjerenje čvrstoče.
17 godina
SE Xperia 1 vs. iPhone

Heh... ja sam se nacitao o X1 na netu, recenzije rivjue i slicno. I cim mi dodje povrat poreza kupujem je. Vec imam SE P1 i ne da sam zadovoljan nego prezadovoljan. Tako da je X1 jedini logicni nasljednik.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kinsif kaže...

vrijeme prolazi a xperia nekako i nije dosla do nekog izrazaja :)

eto, toliko o tom telefonu!

Zato jer je to pošten mobitel zbog kojeg ne nastaju skandali
HCSC kaže...
ivan_1995 kaže...

sjećaš se napuknuća kućišta na iPhoneu? Nađi tako nešto o X1
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 19:23 (BORN).
16 godina
protjeran
SE Xperia 1 vs. iPhone

DE Covjece tipko sam ja potoj x1 sminkersko sranje sto put je bolji iphone Iznenađen

0 0 hvala 0
17 godina
BORN kaže...
HCSC kaže...
ivan_1995 kaže...

sjećaš se napuknuća kućišta na iPhoneu? Nađi tako nešto o X1
imaš pravo, ali i X1 je imao isto napuknuča.

iPhone "saliven" u jednom komasu dok X1 u....?
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...
imaš pravo, ali i X1 je imao isto napuknuča.

iPhone "saliven" u jednom komasu dok X1 u....?
 X1 i iPhone su dva različita telefona za dva različita tipa ljudi, čak mislim o zaključavanju teme ili preimenovanju jer ovo je sve samo stvar ukusa o kojem se ne raspravlja...Kaj ne?
17 godina
neaktivan
SE Xperia 1 vs. iPhone

Nabro sam neke pare pa sad razmišljam o xperii, kakva su iskustva onih koji je imaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SE Xperia 1 vs. iPhone

imam istu situaciju kao i autor ove teme, pa mi je bilo su ludo otvarati novu temu.

naime, u 1mjesecu mi izlazi ugovor s t-mobileom (flex60)...

i sad me zanima koji mobitel uzeti X1 ili iPhone.

oba su mi super.

bolji mi se čini X1 zbog WM, QWERTY tipkovnice....i puno većih mogučnosti od iPhona.

cijena mi je dosta bitna(recesija...)

ako uzimam X1 uz produženje ugovora na 24 mjeseca i zamjenu za 1200 + bodova = 2198,00kn

ako uzimam iPhone uz produženje ugovora na 24 mjeseca i zamjenu za 1200 + bodova = 1798,00kn

razlika je 400kn...to i nije tako puno ako uzmem u obzir da ću taj mobitel  imati dosta dugo..

šta vi kažete......

Ideas for life.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 22:33 (ivan_1995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja kazem NOKIA 5800 XPRESS MUSIC

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
SE Xperia 1 vs. iPhone

frend mi ima xperiu i tvrdim da je 3 puta bolja, a isto tako testirao sam i iphone.

Puno vise mogucnosti, sve je poboljsano...

Jedino je iphone meni ljepsi :D

Raptord
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

kakve sad veze ima nokia 5800 ......taj mob...moram priznat mi se nimalo ne sviđa

Ideas for life.
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...
APazinjan kaže...

kakve sad veze ima nokia 5800 ......taj mob...moram priznat mi se nimalo ne sviđa

Imam ga i kada se updejta software pre zakon jeNamigivaCool!

Punk's not dead!!!!
16 godina
neaktivan
SE Xperia 1 vs. iPhone

X1,sta ce ti sminkersko smece od apple-a :)

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
SE Xperia 1 vs. iPhone

Zanima me koliko operateri skidaju sa računa za korištenje GPSa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SE Xperia 1 vs. iPhone

Ne skida ti se ništa.Troši ti se samo internet promet ako koristiš aplikaciju tipa google maps za skidanje mapa-gps kao sam nema ti što trošit osim baterije on samo određuje tvoju poziciju a programi su ti koji će onda te podatke iskoristit i nama predočit nešto što nam ima koristiNamigiva

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ne skida ti se ništa.Troši ti se samo internet promet ako koristiš aplikaciju tipa google maps za skidanje mapa-gps kao sam nema ti što trošit osim baterije on samo određuje tvoju poziciju a programi su ti koji će onda te podatke iskoristit i nama predočit nešto što nam ima koristiNamigiva

Znači ako koristim garmin navigaciju ili igo 8 neplaćam ništa ili i kod njih treba skidati mape?

16 godina
SE Xperia 1 vs. iPhone

E to neznam,to moraš videjt da li program ima u sebi mape ili ih moraš skidat,ak trebaš skidat onda ti se normalno plača internet promet a ak ne onda neplaćaš ništaSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORN kaže...
Stoja kaže...

Znači ako koristim garmin navigaciju ili igo 8 neplaćam ništa ili i kod njih treba skidati mape?

a jel to moze garmin na xperiu?

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
BORN kaže...
Stoja kaže...

a jel to moze garmin na xperiu?

da

16 godina
neaktivan
SE Xperia 1 vs. iPhone

Sad sam malo proguglao i skontao.....!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SE Xperia 1 vs. iPhone

Imao sam Nokiu 5800 a sada sam presao na Iphone 3gs 32gb.. Definitivno uzimaj Iphone.. Imas stvarno more aplikacija, za xperiu sam cuo da je malo prespora, a to ne volim, Iphone je najjaci touchscreen mobitel, pa nek kaze sto god hoce.. Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...

Imao sam Nokiu 5800 a sada sam presao na Iphone 3gs 32gb.. Definitivno uzimaj Iphone.. Imas stvarno more aplikacija, za xperiu sam cuo da je malo prespora, a to ne volim, Iphone je najjaci touchscreen mobitel, pa nek kaze sto god hoce.. Smijeh

mozda tebi.meni nije...!!! nikada ne bih bacio 6 tisuca kn na to smece(mislim nije bukvalno smece,ali za to sto nudi 6 tisuca je previse)......

A PLUS STA GOD RADIS NA NJEMU SKIDA TI PARE,SAM TI SE PRIKACI NA NET.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 17:02 (stevan94).
17 godina
neaktivan

6000? pa nitko nije lud dati te pare za mobitel.. pogledaj ovo: http://www.t-mobile.hr/iphone/tarife.asp sam napravis unlock i mozes staviti koju god hoces karticu, ili kao sto sam ti pokazao uzeti ga u nekoj itarifi.. a sto kazes da se stalno spaja na net, to se vrlo lako rijesi..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...

6000? pa nitko nije lud dati te pare za mobitel.. pogledaj ovo: http://www.t-mobile.hr/iphone/tarife.asp sam napravis unlock i mozes staviti koju god hoces karticu, ili kao sto sam ti pokazao uzeti ga u nekoj itarifi.. a sto kazes da se stalno spaja na net, to se vrlo lako rijesi..

na forumu je vecina maloljetnika kako ce oni uzeti preko tarifa??? a kad uzimas preko tarifa ima brdo mobacha dobrih,ja licno nikada ne bih iphone uzeo. i sad je tebi ono jeftino od 1700kn + ugovor na dvije godine i tarifa 150. To bi se isplatilo ko je inace trosio preko 500kn i da uzme neki veci paket na 2 godine a ovi sa dopune da prelaze na to i plus da daju odmah 1700kn je za mene ludilo.......

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
Kruno_21 kaže...

na forumu je vecina maloljetnika kako ce oni uzeti preko tarifa??? a kad uzimas preko tarifa ima brdo mobacha dobrih,ja licno nikada ne bih iphone uzeo. i sad je tebi ono jeftino od 1700kn + ugovor na dvije godine i tarifa 150. To bi se isplatilo ko je inace trosio preko 500kn i da uzme neki veci paket na 2 godine a ovi sa dopune da prelaze na to i plus da daju odmah 1700kn je za mene ludilo.......

Sto ce maloljetniku iphone? Imas ti i obicnih tarifa, na koju mozes uzeti Iphone pa npr.tko je vec bio pretplatnik uzme na produzenje ugovora.. i dobije ga za 1 kn.. I ako malo detaljno pregledas oglasnik i tamo Iphone mozes uzeti za oko 1700-2000 kn..

16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...
stevan94 kaže...
Kruno_21 kaže...

Sto ce maloljetniku iphone? Imas ti i obicnih tarifa, na koju mozes uzeti Iphone pa npr.tko je vec bio pretplatnik uzme na produzenje ugovora.. i dobije ga za 1 kn.. I ako malo detaljno pregledas oglasnik i tamo Iphone mozes uzeti za oko 1700-2000 kn..

mozes kineski i za 800kn...a za 2000kn moze se uzeti obicni a ti ovdje pricas o 3gs 32gb

17 godina
neaktivan

Pa da, ali ti samo govorim da ne kosta 6000 kn.. Najbolje ga je uzeti u itarifi da mozes u cijelosti iskoristiti sto pruza Iphone, dakle safari,mailovi, itd,itd.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice