Zanima me jel neko ima ovaj mob. Samsung S5230...vidim da se nudi u tele 2 ponudi...cijena 1000 kn....sad mi to ulazi u konkurenciju za LG cookie...ako moze savjet koji da kupim....moze i neki treci ako postoji u tom cjenovnom rasponu od 800-1000 kn (moze vip,t-mobile ili tele2)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja se dvoumim između cookie-a,s5230 i sony ericssona c702...c702 košta oko 900 kuna u tele 2 ponudi..bolji je od ova dva zato što ima gps i 3g...i jeftiniji je od samsunga
ja se dvoumim između cookie-a,s5230 i sony ericssona c702...c702 košta oko 900 kuna u tele 2 ponudi..bolji je od ova dva zato što ima gps i 3g...i jeftiniji je od samsunga
a da taj c702 i nisam gledao jer se bazirao na touch screen....jedino gps mi se svida..a 3g svejedno jos necemo ni koristit neko vrijeme bar ne ja....
ja ti ga bas ne bi preporucia jer sam imao iskustva, loših, sa starim toccom, a ako se ne varam to je tocco lite, lose je hvatao signal, katastrofalan zvuk dok pričaš niko tebe ne cuje, a i ti ne cujes nikoga. nije ti losa nokia 5800xm, ja malo sporija ali je dosta kvalitetnaa i imas je jeftino za nabavit, u vipa na pretplatu je oko 800kn(pretplata je 200kn misecno)
moze netko napisati Prednosti i Nedostatke S5230..ako je itko imao iskustva jer bi ga trebao kupit uskoro...tnx..
moze netko napisati Prednosti i Nedostatke S5230..ako je itko imao iskustva jer bi ga trebao kupit uskoro...tnx..
sve to mozes pronaci na google,na forumu...ajde potrazi malo
sve to mozes pronaci na google,na forumu...ajde potrazi malo
jesam....surfa 2 dana...neki govore da je super ekran i ta cuda,a neki govore obrnuto....pa eto cisto tako postavio pitanje...