http://www.slashgear.com/samsung-galaxy-s-iii-demands-special-mhl-hdmi-adapter-08232926/
Ukratko, kome se ne da čitati, mobitel koji tobože podržava MHL radi ISKLJUČIVO sa specijalnim adapterom od Samsunga (koji masno košta jasno) a niti s jednim drugim third-party ili starijim od Samsunga, tako da ako oćete koristiti MHL na SGS3 sa non-MHL TV-om iskeširajte za njihov accesory...
Mene nije puno briga za te glupe MHL adaptere, ionako mislim da je tri kabela za jednu stvar malo previše, i moj trenutačni TV nema niti HDMI a kamoli šta drugo, tako da čekam još malo da on crkne pa novi kojeg nabavim ću pazit da podržava MHL. Nego ovo šta sam naša samo piše kako drugi adapateri ne rade (za što mi se hebe), ne piše da li SGS3 normalno radi bez adaptera kako je MHL i zamišljen da radi (dakle jedan micro USB to HDMI kabel bez dodatnog napajanja i kabela) ? Ako neko ima info dajte link...
Btw Samsung mi počinje sve više sličiti Appleu. Prvo je bilo ono sa onim ridikulozno šarenim spektaklom od predstavljanja SGS3, onda su američki operateri pristali posluživati korisnicima originalni SGS3 umjesto vlastitih modificiranih prerađevina kao što su radili sa prijašnjim Samsungovim mobitelima a nikad ne rade sa iPhone-om (što je IMHO super, ali bitan je razlog, a to je da su zaključili da će više ljudi kupiti SGS3 jer se zove SGS3 a ne jer je dobar mobitel isto kao što ljudi kupuju iPhone jer se zove iPhone, pa da se renameanje i mijenjanje ne isplati njima financijski, sve je to računica profita), i sad ovo sa custom accesorijima !? A da ne spominjem nagli rast Samsung fanboy culta koji počinje biti skoro jednako iritantan kao Apple fanboy cult...
Pretjerana popularnost bilo kojeg tehničkog proizvoda ne valja IMHO. Počne biti više o marketingu i mužnji love a manje o tehničkim mogućnostima...