Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 384.406
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Omnia 7 - Rasprava
DommY kaže...

Kako se zove ovaj tvoj update?

Jel ima nekih razlika izmedu mog i tvog?

Jel se moze tango stavit na omniu?

Obični update - nema imena

Naravno da ima - piše u gornjem tekstu što novo donosi/ispravlja

tango nije izašao (zasad) za niti jedan mobitel 1 ili 2 generacije

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Paolo2612 kaže...
DommY kaže...

Kako se zove ovaj tvoj update?

Jel ima nekih razlika izmedu mog i tvog?

Jel se moze tango stavit na omniu?

Obični update - nema imena

Naravno da ima - piše u gornjem tekstu što novo donosi/ispravlja

tango nije izašao (zasad) za niti jedan mobitel 1 ili 2 generacije

Aha.. prije sam spajao mob i naslo je jos novih updateova.. budem kasnije updateao onda:)

Inace jel moguce da ja slikam sliku s mobitelom i odmah ju posaljem nekoj osobi na fejs u inbox?

Ali bas u inbox ne objavit na zidu.

KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
16 godina

Ako jailbreakam mobitel ocu imat u marketu sve aplikacije besplatne?

Jel neko to radio? Imate tutorial neki?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

ne, morat ces skinut poseban market s posebnim repozitorijem... mislim da nas je par na  jedan ili drugi nacin otkljucalo mob. XDA dev ti ima odgovore na sva pitanja:

flash guide

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23104451&postcount=182

romovi

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1581838

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574431

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1547304

biraj, razlike izmedju romova su mizerne tako da sto god da stavis isto ti je. mozes eventualno birat ako ces tango rom ili mango rom

private marketplace http://htcfanboys.com/download/pdaimatejam/?action=view&file=2673

njega ces instalirat nakon sto stavis custom rom, tako da ces s moba otic na ovaj link i direktno s neta instalirat i voila... rodjo biraj sto ces.

ja sam samo skinuo navigaciju s privatea, 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina

Hvala

Ajde jos par pitanja mi odgovori ako znas.

1.Baš moram staviti taj custom rom na mobitel? Jer meni se svidja defaultni izgled mobitela.

2.Dali ce u tom private marketplace-u bit iste i sve aplikacije kao na defaultnom marketplace-u?

3.Jos jedna stvar mi nije jasna; napisao si da mogu birat izmedu tango i mango roma, šta ima ili nema tango za omniu 7 ?!

Sve u svemu ne izgleda mi nesto previse komplicirano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

ma sve ce ti i dalje biti isto, osim nekih nadodanih opcija u settinzima. npr. vise boja za tilese, pozadina koja vise ne mora biti crna ili bijela. 

ne, nece biti sve app i sa normalnog marketplace. to su, ajmo rec, privatna krekana kolekcija appova..

nema official tanga, ovo je neki RC portan na mango mobitele... i kazu da radi super.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
skank666 kaže...

ma sve ce ti i dalje biti isto, osim nekih nadodanih opcija u settinzima. npr. vise boja za tilese, pozadina koja vise ne mora biti crna ili bijela. 

ne, nece biti sve app i sa normalnog marketplace. to su, ajmo rec, privatna krekana kolekcija appova..

nema official tanga, ovo je neki RC portan na mango mobitele... i kazu da radi super.

Koristim tango rom na omnii (ovaj) i radi super.

Dakle preporuka.

16 godina

Hvala vam dečki.

Jos samo nesto, ako nebudem zadovoljan s custom rom-om mogu ja vratit sve na default kao šta mi je sada?

Jel treba puno vremena za to vratit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

mislim da preko zuna sve to obavis dok si rekao ROM. 

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

-

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 22:28 (Iron13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 22:27 (Iron13).
16 godina

Jeli meni moze neko rec koliko vama traje baterija???

Jer meni je dobro ako izdrzi jedan dan, nekad cak moram punit cim se vratim iz skole - preko noci se puni cijelu noc, oko 7-8 ga vadim s 

punjača i oko 3 sam doma i baterija crkava.

Nisam bas zadovoljan baterijom...bilo bi super kad bi izdrzo cijeli dan, dakle ujutro kad stavim punit da izdrzi dok ne idem spavat znaci do pola noci cca 15sati sve skupa..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni bez problema izdrži cijeli dan, ujutro od 7 navečer do 10, i ostane mi barem 1/4 baterije.

Iznimka je ako idem na trćanje ili vožnju biciklom jer koristim endomondo i slušam muziku pa mi to pocucla bateriju. Al još nikad nisam kroz dan punio mobitel, uvijek izdrži do navečer.

Navodno da ako koristiš bijelu podlogu za tajlove da to dosta cucla bateriju...

PC RULES!!!

3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

bez beda izdrzi cijeli dan, sve mi je popaljeno sto se da upalit (wi-fi, 3g, location, face chat, brightness na max itd)

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Dva dana ako ga koristim slabije, jadan dan ako malo žešće. 3G, location stalno ON, wi fi prema potrebi.

Nikad mi se još nije ispraznio za manje od jednog dana, čak i kad sam 3 sata koristio navigaciju....

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 12:37 (Bezecinho).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Nako sto sam stavio ovaj custom rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1581838 i stavio na mobitel private marketplace vidim da mi se nije isplatilo to stavljati jer se ne mogu naci igre , ak se nadu onda to bude neka kineska kopija, ako ima netko preporuke za igre neka kaze , ako nema onda samo da napravim na mobitelu reset your phone i vratiti ce mi se sve normalno ili kako vec? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 22:27 (Iron13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iron13 kaže...

Nako sto sam stavio ovaj custom rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1581838 i stavio na mobitel private marketplace vidim da mi se nije isplatilo to stavljati jer se ne mogu naci igre , ak se nadu onda to bude neka kineska kopija, ako ima netko preporuke za igre neka kaze , ako nema onda samo da napravim na mobitelu reset your phone i vratiti ce mi se sve normalno ili kako vec? 

Može netko odgovoriti?

16 godina

Probaj, nemozes nista izgubiti:)

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
Iron13 kaže...
Iron13 kaže...

Može netko odgovoriti?

Neće ti se vratiti stock verzija. Moraš ga staviti. Evo tu imas stock romove po regijama i operaterima.

Ali što ti ne paše kod ovog sad roma?

Meni radi odlično.

17 godina
odjavljen

ne mozes naci igre na normalnom marketplacu ili na ovom private?

16 godina

Zna neko sta je to sideloadanje appova??

Jel postoji jailbreak za mango 8170? Ili bi mogao staviti drugu verziju jailbreaka na moj mango 8170?

Ovi koji su jailbrejkali mob, dal imate besplatnu igru iStunt 2, PES2012, angry birds, Doodle Jump, Fruit ninja, NFS-ovi, Uno i slicne za skinut??

HVALA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
Iron13 kaže...
Iron13 kaže...

Može netko odgovoriti?

Neće ti se vratiti stock verzija. Moraš ga staviti. Evo tu imas stock romove po regijama i operaterima.

Ali što ti ne paše kod ovog sad roma?

Meni radi odlično.

Ma, skuzio ga trebalo je samo namjestit pirat mode u tom marketplacu {#}

15 godina
neaktivan
DommY kaže...

Jel postoji jailbreak za mango 8170? Ili bi mogao staviti drugu verziju jailbreaka na moj mango 8170?

Ovi koji su jailbrejkali mob, dal imate besplatnu igru iStunt 2, PES2012, angry birds, Doodle Jump, Fruit ninja, NFS-ovi, Uno i slicne za skinut??

HVALA!

Ima takvih igrica

16 godina
Iron13 kaže...
DommY kaže...

HVALA!

Ima takvih igrica

Znaci ima ih? Ti ih mozes besplatno skinut kao i sa normalnoga marketplace-a?

Daj mi reci koju verziju manga imas? Dali imas kao i ja 8107 ili neku drugu te koju metodu jailbreaka si koristio?

HVA LA!

16 godina

Ima li kakvih vjesti za wp8 i uredaje 1. generacje?

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Bit će za dva dana (20.6).

16 godina
neaktivan
royalhero kaže...
x360gamer kaže...

Bit će za dva dana (20.6).

Ako najave da će ga apdejtati (ili Omnu W), odmah kupujem novi uređaj {#}

14 godina
neaktivan
berofx kaže...

Ako najave da će ga apdejtati (ili Omnu W), odmah kupujem novi uređaj {#}

Neke updateove bi mogla dobiti Lumia, ali kako sam ja čuo cjel Apollo neće biti dostupan na sadašnjim WP uređajima.
Ja sam bio u dilemi Omnia7 vs. Lumia710, uzeo sam Lumiu, ipak je to druga generacija.

Ali sve su samo nagađanja, do prekosutra pssst! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 12:03 (royalhero).
15 godina
neaktivan
DommY kaže...
Iron13 kaže...
DommY kaže...

HVALA!

Ima takvih igrica

Znaci ima ih? Ti ih mozes besplatno skinut kao i sa normalnoga marketplace-a?

Daj mi reci koju verziju manga imas? Dali imas kao i ja 8107 ili neku drugu te koju metodu jailbreaka si koristio?

HVA LA!

Ima ih, da mozes sve je isto samo stavis u opcijama pirated mode, koristio sam ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1581838 , ne sjecam se koja je verzija manga bila. Ali provjeri da li mozes uci u dowland mode  sve ti pise samo procitaj  i nemos nista zetznuti. (kad provjeravas dowland mode i udes u njega izaci mozes tako da bateriju izvadis)

16 godina
Iron13 kaže...

Ima ih, da mozes sve je isto samo stavis u opcijama pirated mode, koristio sam ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1581838 , ne sjecam se koja je verzija manga bila. Ali provjeri da li mozes uci u dowland mode  sve ti pise samo procitaj  i nemos nista zetznuti. (kad provjeravas dowland mode i udes u njega izaci mozes tako da bateriju izvadis)

Znaci sve te igre ce mi bit besplatne i moc cu igrat?

Ja imam 8107 verziju manga trenutno na mobitelu, vidim da je na ovom tvom linku neka novija verzija - 8773, dal to predstavlja problem, buduci da nisu iste verzije?

Ako je to ok onda se bacam na posao nakon sta mi potvrdis!

Tebi sad mob izgleda isto kao i na slikama linka sta si dao?

Ja bi rade imao temu kao sta imam sada dakle originalnu, ako je moguce.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice