omnia je kupljena u vip centru u areni... da li mogu reklamaciju napraviti u bilo kojem vip centru ili? Jer do Virovitice imam 30kn a do arene 150km
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
Sta vi kazete na moju ideju?
KLIK!
Ako vam se svida kao i meni, mogao bi ja to predloziti M$, pa cak i javlja mi se nesto da im prodam tu ideju, njima ili nekom drugom devolperu... da patentiram to :D
Dali je to moguce uopce?
prvo moram staviti orginal rom na mob....ali fali mi jedan file da to napravim....na slici ovaj prvi file.... skinuo sam 2 rar file za vračanje na orginal rom...ali ni u jednom nema taj file... molim pomoč.... može i link ako netko zna više o tomu.... tj link kaj da skinem.... ako ima netko možda spremljeni stock roma i da je mob bio kupljen u vipu molim da mi se javi jer bi mi trebao taj rom da me ne zezaju u servisu...nije baš jeftin mob da mi vrate mob sa reklamacije
E dal mi moze neko rec kako mogu dekodirat mobitel ?
Nisam siguran u to sta govorim ali mislim da se moze preko neta? uplatis nekih 100-150kn i oni ti posalju kod i to upises u mobitel i mob je dekodiran odmah?
Jel to tocno sta govorim? ako je dali je sigurno?
Molim vas pomognite, hitno mi je, trebam to rjesit vec jedamput..imate mozda neki link di se to uplati pa mi posalju kod? ako naravno postoji
ajde ko pomogne zaradi hvala samo tako!!:D
Stavljen je stock rom...ipak se restarta...i to kad duže surfam ili kad je na punjaču...znači kad se pošteno zagrije i pokrenem nešt da ga optereti odmah se restarta
Pozdrav windaši da vas nešto pitam (ako već nisam) u vezi integracije facebook i msn chata unutar samog OS-a... Naime imam Nokia Lumia 710 evo od jučer točno mjesec dana i ti chatovi mi od samog početka ne funkcioniraju...
U početku mi se dešavalo da da su mi poruke koje šaljem ili primam kasnile do 3min te bi nakon nekog vremena cca 5-10 izmjenjenih poruka stizale u realnom vremenu...
No kako je vrijeme (ovisno o danu) prolazilo ponekad su mi poruke ona prva ili čak druga koju sam znao primati kasnile i do 10min...
A evo već dva dana mi se događa da uopce ne primam fejs poruke dok msn stižu kako tako...
To se sve događa neovisno o tome da li sam ja prijavljen i na pc-u na fejs i msn messenger... Čak sam izbrisao fejs aplikaciju na mobu (koja ionako još nije dobra) na kojoj su mi također kansile poruke ali ni to nije pomoglo...
Mislio sam da se to događa zbog slabije push podrške kod BonBon mreže (mobitel je kupljen u T-mobile) ali koliko vidim da su sve probleme riješili jer mi mailovi (gmail) stižu u realnom vremenu...
Ima li još netko takvih problema.. Čuo sam kod drugih da im kod Vibera i ostalih popularnih aplikacija znaju kasniti poruke, uglavnom ona prva ili druga koj uprimaju do 3min a kasnije je ok....
zna li neko kad ce ili hoce li uopce izaci tango update za omniu???
Evo da se javim iako me nitko ovdje nije doživio ( s razlogom
) Probao sam napokon resetat mob i sve napraviti ispočetka i naravno da nije pomoglo... Napokon sam kontaktirao BonBon mrežu i ubiti rekli su mi ono što sam i slutio, a to da imaju problema sa push-om i da rade na tome.. E sada ne bi htio da je ovo anti reklama jer je bonbon ekipa i više nego dobra (vjerojatno najbolja služba za korisnike ikada ) ali činjenica je da oni imaju problema sa pushom otkada su došli na naše tržište ali su nekako nedavno za mailove uspjeli riješiti problem nakon više od godine dana.. Ali ovo je nakon nepuna 2mj korištenja za mene jednostavno dealbreaker, jer fejs poruke više uopče ne dobivam na Messaging (a prije su debelo kasnile) a na fejs aplikaciju dobivam samo ako uđem u nju (iako ona radi u pozadini)... Tako da šteta... Budem vidio da li da pričekam do ljeta ili što....
Novi update za fb app.
napokon poboljsali sve.
1. inbox je sada slozen
2. dodana opcija "shake to refresh"
3. mozete brisati postove (drzite prst na postu te dobijete opcije tipa "unlike/like", "delete")
4.mozete u statusu oznaciti prijatelje
5. nesto sto nemoze (barem mislim) niti jedna fb app za druge mobitele - mozete sada ljepiti sliku na zid od prijatelja, kao na kompjutoru
ima jos nekih sitnih nadogradnji, uglavnom svida mi se, napokon da su poboljsali tu app:)
i dalje mi je touch.facebook.com bolji
Korisnik sam Omnia7 odprilike dva mjeseca te mogu reci za uredaj samo pohvale. Fluidnost, brzina, jednostavnost, itd.
Trebao bih neke odgovore (ako znate) od vas starijih korisinika na dolje postavljena pitanja.
1. Instalirao sam Skydrive, al pri otvaranju bilo kojeg file-a javlja mi poruku gdje nisam spojen s serverom te da probam kasnije. Stvar je u tome kaj sam logiran na hotmail i spojen na internet. U cemu je problem?
2. Gdje mogu pogledati skinuti file s e-mail-a? Imam WP7 Root Tools 0.8, al tamo nema nista vezano za attach e-mail-a. Znaci, zanima me ulazak u cisti root memorijske kartice.
3. Skinuti excell file mi office jako cudno otvori. Mozda neka druga aplikacija ili rjesenje?
3. Dali postoji flash player za WP7 posto ne mogu otvarati druge video formate osim "youtube".
4. Za preporuciti neke dobre aplikacije i igre.
Fala, LP!
i dalje mi je touch.facebook.com bolji
Ma to kralju :)
nisam znao da postoji stranica takva uopce, to je zapravo facebook kakav se otvara na androidu, a i izgleda kao off. app. za android/iphone.
Cak i chat ima, super dok necu biti i na MSNu :)
Puno hvala! :D
Al mora se priznati, neke stvari ipak nisu tu moguce i na aplikaciji je sada pratkicki sve sto mozes na kompu mozes i na njoj :)
Ma to kralju :)
nisam znao da postoji stranica takva uopce, to je zapravo facebook kakav se otvara na androidu, a i izgleda kao off. app. za android/iphone.
Cak i chat ima, super dok necu biti i na MSNu :)
Puno hvala! :D
Al mora se priznati, neke stvari ipak nisu tu moguce i na aplikaciji je sada pratkicki sve sto mozes na kompu mozes i na njoj :)
Ja sam je isto tek nedavno otkrio.
koliko sam skužio stranica je u HTML5-ici, pa stvarno liči na android app.
ali da, neke stvari ipak nije moguće od tamo, pa dobro dođe official ap
Ako bi mob isao updateat na mango, dali bi mi se sve sta imam na mobu izbrisalo?
Ako bi mob isao updateat na mango, dali bi mi se sve sta imam na mobu izbrisalo?
ne, update procves automatski radi backup prije nego li krene s patchanjem, tako da i ako dođe do nekog problema, lako back-upaš sve nazad
ne, update procves automatski radi backup prije nego li krene s patchanjem, tako da i ako dođe do nekog problema, lako back-upaš sve nazad
Znaci ja mogu slobodno spojit mob u updateat ga bez prijasnjeg backupa i bez straha da ce mi se nesto izbrisat?
Dali je moguce da neke aplikacije nemogu instalirat i ne nalazim na marketu zbog stare verzije OS-a? Nemogu nac sportstracker:/
Znaci ja mogu slobodno spojit mob u updateat ga bez prijasnjeg backupa i bez straha da ce mi se nesto izbrisat?
Dali je moguce da neke aplikacije nemogu instalirat i ne nalazim na marketu zbog stare verzije OS-a? Nemogu nac sportstracker:/
Ovih dana nastupa pravilo da ne možeš pristupiti marketplaceu ako nemaš mango
Napravi update - nećeš se razočarati
Molim pomoc ko zna..
Danas sam isao updateat omniu preko Zune-a, skinulo update i instaliralo, pa se mob resetirao i onda kliknuo finish i iskopcao mob sa kompa.
Medutim ja nisam siguran dal sam ja updateao na mango?!
Kad idem u settings/about/more info pise mi OS version: 7.0.7392.0. Dali je to najnovija verzija?
Nisam pronasao nikakvu razliku nego od prije updatea pa sam zbunjen malo.
Ako nije to ta verzija kako da instaliram najnoviju? Zune ne nalazi nista novo kolko ja znam..
I zasto ne nalazim u marketu aplikaciju SPORTSTRACKER, neko mi je rekao da ju je instalirao i da lijepo radi a ja je niti nemogu nac
a kamoli instalirat ?!? isto tako facebook aplikacija mi se nece instalirat, kaze da trebam updateat mobitel preko zune-a. Neznam nekuzim sta radim
Pomognite ako boga znate !!!
Nisi updateovo na mango.
Mango su verzije 7.5.****.*.
Nisi updateovo na mango.
pa kako da updateam na mango ??
Spojim mob na komp otvorim zune i idem phone settings update i onda mi pise da mi je mob up to date!!!
Meni ocito ne nalazi novi update. Kako vama da? Kako ste vi updateali?
KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
Sta niko nemoze pomoc a?
Nisi updateovo na mango.
Krivo govoriš
Mango je 7.10.7720
Svejedno, meni je OS version: 7.0.7392.0
Šta niko nezna/nece pomoc???
Imam omniu W koja je došla s predinstaliranim Mangom tako da ja nemam neko iskustvo s tim
I ti ne možeš (trenutno) instalirati mango - treba ti se prvo napraviti update na 7.0.7403 koji je priprema za mango
Imam omniu W koja je došla s predinstaliranim Mangom tako da ja nemam neko iskustvo s tim
I ti ne možeš (trenutno) instalirati mango - treba ti se prvo napraviti update na 7.0.7403 koji je priprema za mango
Aha..
A da bi bar znao updateat na 7403...al neznam nista..
Probaj reinstalirati Zune, ili skinuti najnoviji update za njega, znalo je biti problema zbog toga.
Evo napokon cijeli dan radim uspio sam stavit taj mango.. sad je sve crveno, cini mi se da je izbornik malo brzi nego prije makar je i prije bio brz:D
Uspio sam pomocu ovog tutoriala updateat.
Nego da vas pitam, pod OS version mi sad pise: 7.10.7740.16 :D
Sta nije najnoviji 7720? meni nekako updatealo na 7740 :D
Evo napokon cijeli dan radim uspio sam stavit taj mango.. sad je sve crveno, cini mi se da je izbornik malo brzi nego prije makar je i prije bio brz:D
Uspio sam pomocu ovog tutoriala updateat.
Nego da vas pitam, pod OS version mi sad pise: 7.10.7740.16 :D
Sta nije najnoviji 7720? meni nekako updatealo na 7740 :D
Ne
Ja imam još noviji 7.10.8107.79, a slabiji mobiteli koji su negdje već krenuli u prodaju imaju Tango koji je 7.10.8773
Da ti bude jasnije:
- 7.0.7004 initial version of the Windows Phone 7 OS
- 7.0.7008 improve update process for future update
- 7.0.7390 "NoDo" added CDMA support, Copy and Paste, fast application startup, and deeper Facebook Integration
- 7.0.7392 revoke of fraudulent certificates
- 7.0.7403 intermediate update required for updating to Mango
- 7.10.7720 Windows Phone 7.5 codename Mango announced in the February 2011 Mobile World Congress. Steve Ballmer announced a major update to Windows Phone 7 due toward the end of the year, and unveiled features including a mobile version of Internet Explorer 9 that supports the same web standards and graphical capability as the desktop version,Twitter integration for the People Hub, multi-tasking of third-party apps by suspending and freezing the active task while switching to the active task in view, and Windows Live SkyDrive access.
- 7.10.7740 fixed email issue in Microsoft Exchange Server 2003 and voicemail notification issue.
- 7.10.8107 added LTE support and fixed keyboard disappearing bug and location access issue, among other bugfixes.
- 7.10.8112 Initial release for AT&T Nokia Lumia 900 & HTC Titan II
- 7.10.8773 Windows Phone 7.5 Refresh, codename Tango, added better media messaging, Location awareness icon, Export and manage contacts to SIM card and support for low-cost devices with 256 MB RAM and low clock CPU.
- 7.10.8779 Minor improvements and changes
Kako se zove ovaj tvoj update?
Jel ima nekih razlika izmedu mog i tvog?
Jel se moze tango stavit na omniu?