Ćao, nova sam ovdje pa se izvinjavam ako je već bilo postavljeno slično pitanje. Sinoć mi se odjednom ugasio mobitel i stavila sam ga na punjene, jutros sam ga pokušala upaliti, ali ne ide tj. samo se pojavi natpis SAMSUNG i dalje ne reagira! Zna li netko u čemu je stvar?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ćao, nova sam ovdje pa se izvinjavam ako je već bilo postavljeno slično pitanje. Sinoć mi se odjednom ugasio mobitel i stavila sam ga na punjene, jutros sam ga pokušala upaliti, ali ne ide tj. samo se pojavi natpis SAMSUNG i dalje ne reagira! Zna li netko u čemu je stvar?
Pretpostavljam da nisi rootala, flashala ROM-ove ili slično?
ja nisam ništa od tog radila, ali mobitel je kupljen polovan tak da...
Prvi korak je uvijek izvadit bateriju na par sekundi i restartat uređaj.
pokušavala nekoliko puta i ništa :/
Ajde probaj ga upalit tako da držiš Vol Up + Home + Power
aha evo nešto se pojavilo, šta sad?
Ja bi lupio u tom izborniku factory reset, ali tom opcijom ti brise dosta stvari, pa rade pricekaj od nekoga drugoga komentar, ovaj moj ti je zadnja opcija.
Možeš li opisat? Koliko ima stavki tamo na izbor?
Je li točno ovakvo?
Ja bi lupio u tom izborniku factory reset, ali tom opcijom ti brise dosta stvari, pa rade pricekaj od nekoga drugoga komentar, ovaj moj ti je zadnja opcija.
Ako je gore stock 4.0.4, ja baš i ne bih :)
pozz evo samo da javim dojmove nakon 10-tak dana korištenja neetROM LITE 4.7 da sam jaaako zadovoljan s baterijom, ja telefon dosta koristim za gledanje videa (serije i filmovi...dokumentarci itd.) i moram priznati da mi sada baterija traje duze sigurno jedno sat ako ne i dva sata duže reprodukcije videa s MXPLAYER PRO što po meni nije za zanemariti...pa eto ako se netko dvoumi koji rom staviti ja s ovim nisam imao niti jednu trzavicu niti štekanje a i baterija traje duze, pa eto moja preporuka!
e sad jedno pitanje;
kolega se mrrrrvicu naljutio i mrrrvicu je otresao telefon (SGS2) od ziD
kuciste je stradalo ali je nabavio novo (dabalesku
) no problem koji se sad javlja je da se telefon nekada pr pritisku na gornji desni dio telefona ili ako ga malo protreseš, kad ga stavljaš u đep ili vadis iz depa samo zatamni ekran kao kad ga zaključaš i kad stisnes tipku srednju ili onu za otključavanje ekran se ne upali ali povučeš prstom po ekranu i čuješ onaj zvuk otključavanja i klikove po ekranu znači on radi ispod samo kao da je ekran ugašen...sppojimo ga na punjač izvadimo bateriju vratimo i upalimo ga i telefon radi normalno dok ga opet ajmo reč malo ne pritisnes pri razgovoru ili pri zaključavanju na tipku s strane, ali dok je na punjaču i stoji na stolu sve ali bas sve radi ok, čak smo mu uspjeli staviti i neetrom lite 4.7 i sve radi ali ponavljkam dok je na stolu na punjaču čim ga skineš s punjača i krenes vrtiti po rukama otključavat zaključavat ekran se ugasi a čujes da telefon ispod radi... trebamo vas savjet sta napraviti...vjerojatno je pri tom "udarcicu" i matična negdje dobila po piiii... jel mu ima spasa i ako da, di, sta, kako, možda nova matična ili nešto i odokativno koliko kn bi ga to moglo izaći, tj dali se isplati to popravljati... hvala!
Je li točno ovakvo?
prikazano je: reboot system now
apply update from ADB
apply update from external storage
wipe data/factory reset
wipe chace partition
apply update from chace
i dolje je prikazan tekst: MANUAL MODE Appling Multi- CSC Applied the CSC-code:AUT Successfully applied multi-CSC
Je li točno ovakvo?
apply update from ADB
wipe data/factory reset
wipe chace partition
apply update from chace
i dolje je prikazan tekst: MANUAL MODE Appling Multi- CSC Applied the CSC-code:AUT Successfully applied multi-CSC
Mislim da je to onda stock recovery što bi trebalo značit da nije ništa dirano.
Mislim da bi trebala flashati stock ROM kroz Odin, ali ne mogu ti sa sigurnošću reći da je to pravo rješenje, niti sam 100% siguran kako se to radi. Netko drugi, iskusniji, poput Kordya ili Sudya bi trebao znati, pa pričekaj malo dok se oni ne jave. :)
Je li točno ovakvo?
apply update from ADB
wipe data/factory reset
wipe chace partition
apply update from chace
Mislim da je to onda stock recovery što bi trebalo značit da nije ništa dirano.
Mislim da bi trebala flashati stock ROM kroz Odin, ali ne mogu ti sa sigurnošću reći da je to pravo rješenje, niti sam 100% siguran kako se to radi. Netko drugi, iskusniji, poput Kordya ili Sudya bi trebao znati, pa pričekaj malo dok se oni ne jave. :)
ok, hvala :)
@Katarina
Jel znaš možda koju verziju Androida imaš na mobitelu?
@Katarina
ne :/
@Katarina
ne :/
Onda ne preostaje ništa drugo nego flashati stock ROM preko Odina (ako što je Šef i rekao) samo je pitanje koju verziju... ICS ili JB?
Zadnji JB ROM možeš skinuti ovdje: http://hotfile.com/dl/212148080/18eafb8/I9100XWLSS_I9100OXXLS9_I9100XXMS2_DNF.zip.html , raspakiraj ga na desktop ili u neku mapu
Odin skineš ovdje: LINK (kad skineš Odin3_v3.04.zip, raspakiraj ga negdje na kompu npr na desktop ili u neku mapu)
Skineš Samsung Kies ovdje: http://www.samsung.com/us/kies/ (pretpostavljam da ti treba za Windowse), kad instaliraš Kies, preko Task managera ubij sve procese vezane uz Kies
Pokreni Odin
Uđi u download mode tako da držiš tipke Home + Volume Down + Power na mobitelu dok se ne pojavi izbornik i stisni Volume Up da potvdiš
Priključi mob i PC s kabelom, U odinu se mora prikazazi žuti prozor i dolje pisati "Added"
Klikni PDA i odaberi raspakirani fajl (ROM) koji si skinula
Ostalo ništa ne diraj i klikni START
Pišem na pamet, znam da ima negdje tutorial u ovoj temi ali ne znam gdje.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Razocarao me snapdragon, zesce smece, baterija ne izdrzi ni 8 sati na poslu, a koristim ga mizerno, stalno blokira, pregrijava se,puj..
Koji 4.1.2. je trenutno najboji za staviti i u kombinaciji s kojim kernelom ce dati najbolje rezultate?
pitanje;
kolega se mrrrrvicu naljutio i mrrrvicu je otresao telefon (SGS2) od ziD
kuciste je stradalo ali je nabavio novo (dabalesku
) no problem koji se sad javlja je da se telefon nekada pr pritisku na gornji desni dio telefona ili ako ga malo protreseš, kad ga stavljaš u đep ili vadis iz depa samo zatamni ekran kao kad ga zaključaš i kad stisnes tipku srednju ili onu za otključavanje ekran se ne upali ali povučeš prstom po ekranu i čuješ onaj zvuk otključavanja i klikove po ekranu znači on radi ispod samo kao da je ekran ugašen...sppojimo ga na punjač izvadimo bateriju vratimo i upalimo ga i telefon radi normalno dok ga opet ajmo reč malo ne pritisnes pri razgovoru ili pri zaključavanju na tipku s strane, ali dok je na punjaču i stoji na stolu sve ali bas sve radi ok, čak smo mu uspjeli staviti i neetrom lite 4.7 i sve radi ali ponavljkam dok je na stolu na punjaču čim ga skineš s punjača i krenes vrtiti po rukama otključavat zaključavat ekran se ugasi a čujes da telefon ispod radi... trebamo vas savjet sta napraviti...vjerojatno je pri tom "udarcicu" i matična negdje dobila po piiii... jel mu ima spasa i ako da, di, sta, kako, možda nova matična ili nešto i odokativno koliko kn bi ga to moglo izaći, tj dali se isplati to popravljati... hvala!
itko???
Kad isprobaš javi.
Meni je za sada Wanamlite zadnji sasvim dobar.
Ako se ovo pokaže dobrim, javi nam.
Snapdragon je sr4nje!
pozdrav, imam problem s svojim galaxy s2..
dakle problem je taj da nakon sto sam nekoliko puta stavio android 4.1.2 da mi se nakon par dana jednostavno pocne povecavat zauzetost aplikacija iako nista ne dodajem od aplikacija..
kada napravim reset, imam 300-tinjak mb zauzetih, a nakon par dana 1,5 gb, iako toliko aplikacija nemam (whatsapp, go louncher x, fb, i jednu igricu)
ako neko ima kakvih rjesenja ili se susreo s ovim i zna sto trebam napravit bio bi jako zahvalan..
Kad isprobaš javi.
Snapdragon je sr4nje!
sudy morat ću te razočarati, ja trenutno nemrdam sa 4.2.2 baziranih romova, shvatio sam da je manje zapravo više
Kad isprobaš javi.
Snapdragon je sr4nje!
sudy morat ću te razočarati, ja trenutno nemrdam sa 4.2.2 baziranih romova, shvatio sam da je manje zapravo više
ajd ti daj tacno sta sve imas da probam tvoj ako ga hvalis toliko :)
I el ima sto oko izdavanja sluzbenog 4.2.2 il cekaju 5.0 pa da im to bude zadnja nadogradnja za s2
I el ima sto oko izdavanja sluzbenog 4.2.2 il cekaju 5.0 pa da im to bude zadnja nadogradnja za s2
šta će 5.0 bit za s2? :O
pa to bi super bilo pa kad stigne stigne