Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.371.495
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Pacoo kaže...

imam jedan problemcic

hocu satavit philz kernel..i ne mogu odem u download mod i otvorim odin 3 i odin mi ne prepozna mobitel mislim ne pokaze mi plavo u odinu da je ocitao mob..pa vas pitam sta moram radit??
a kad ga ukljucim normalno tj bez download moda odem u odin i onda mi ocita 

ljudi sta da radim

warrior
15 godina
neaktivan
Pacoo kaže...
Pacoo kaže...

imam jedan problemcic

hocu satavit philz kernel..i ne mogu odem u download mod i otvorim odin 3 i odin mi ne prepozna mobitel mislim ne pokaze mi plavo u odinu da je ocitao mob..pa vas pitam sta moram radit??
a kad ga ukljucim normalno tj bez download moda odem u odin i onda mi ocita 

ljudi sta da radim

imaš root i cwm

13 godina

nema ni root ni cwm..

warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pokazuje ti zuto u Odinu. 

Odi opet u Download mod, spoji mob, nađi pod PDA kernel i stisni start.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Odem ja u download mod i otvorik odin i kad spojim usb..u odinu mi ne pokaze zuto uopce
warrior
16 godina
neaktivan
Pacoo kaže...
Odem ja u download mod i otvorik odin i kad spojim usb..u odinu mi ne pokaze zuto uopce

Imaš li instalirane USB drivere? Instaliraj Kies, pa ga odmah deinstaliraj ili samo ugasi (mora biti stalno ugašen, svi procesi, dok god radiš nešto u Odinu)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
Šef kaže...
Pacoo kaže...

Imaš li instalirane USB drivere? Instaliraj Kies, pa ga odmah deinstaliraj ili samo ugasi (mora biti stalno ugašen, svi procesi, dok god radiš nešto u Odinu)

probao sam i deinstalirat kies.. i opet instairat i ugasit ga posve..i driver mi svi instalirani i opet kad odem u download mod u odinu mi ne pokazuje zuto

warrior
14 godina
protjeran

Pa dobro, pusti "zuto", si probal stisnuti start?

Zamjeni Odin, ak ima 3.xxx, stavi 1.xxx i obrnuto.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 0:12 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Pa dobro, pusti "zuto", si probal stisnuti start?

Zamjeni Odin, ak ima 3.xxx, stavi 1.xxx i obrnuto.

imam 3.07 odin..

<OSM> Enter CS for MD5..

<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..

<OSM> Please wait..

<OSM> PhilZ-cwm6-XWLSS-OXX-5.05.0.tar.md5 is valid.

<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..

<OSM> Leave CS..

<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 0)

evo ovo mi izbaci kad stisnem start

warrior
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 0:21 (Pacoo).
14 godina
protjeran

Jel imas ukljuceno usb debugging? Ne znam, probaj s tim i skini Odin verziju 1.8x pa probaj.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

kad sam instalirao kies i ukljucio usb svi su mi se driveri instalirali osim CDC serial driver-a

warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

USB debugging nije drajver, nego... sama rijec ti govori. Postavke/development/usb debugging (mislim da je tak nekak, potrazi). To ukljuci pa probaj.

Ja uopce nemam Kies, samo prikopcam mob i automatski se drajveri povuku (imam S3 i ne povuce sve drajvere, ali za mass storage i flesanje da).

Rekel ti je Sef da reinstaliras Kies i probas drugi USB port.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kad sam trebo flashat na S Plus isti problem i onda sam naso da na nekim kompovima iz neobjasnjivog razloga neradi, proradi nakon reinstalacije windowsa ili uopce ne radi, a dok na drugom kompu radi normalno.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina

Juće sam primijetio da mi se mobitel na poleđini grije, izvadim memorisku karticu i upalim mobitel te se onda nije grijao, šta bi moglo biti? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Juće sam primijetio da mi se mobitel na poleđini grije, izvadim memorisku karticu i upalim mobitel te se onda nije grijao, šta bi moglo biti? 

Možda procesor? :D 

Kada nesto radis na telefonu tipa igranja ili jaceg koristenja, normalno je da se grije tamo kod kamere ako se ne varam, tamo je CPU

15 godina
eplati.com kaže...
ERROR1911 kaže...

Kada nesto radis na telefonu tipa igranja ili jaceg koristenja, normalno je da se grije tamo kod kamere ako se ne varam, tamo je CPU

!!

To je vjerojatno onaj famozni Android Media Server.
Puno bolje mob radi ako nema karticu u sebi.
Uzalud im taj utor kad SD-kartica više štete, nego koristi donese.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
sudy_freak kaže...
eplati.com kaže...
ERROR1911 kaže...

!!

To je vjerojatno onaj famozni Android Media Server.
Puno bolje mob radi ako nema karticu u sebi.
Uzalud im taj utor kad SD-kartica više štete, nego koristi donese.

Tako je, drzi ti cpu na 1200mhz i ~49% opterecenje + koristenje moba.

14 godina
neaktivan

Ej ljudi. Promjenio sam nordijski jb s njemackim, no ostao mi je nordijski kernel. Kako mogu njega promjeniti, s tim da mi mob nije rutan?

I kakav je hrvatski tmobile jb? Prije se nest govorilo da nije dobar, pa jel se ista popravilo? Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Chang kaže...

Ej ljudi. Promjenio sam nordijski jb s njemackim, no ostao mi je nordijski kernel. Kako mogu njega promjeniti, s tim da mi mob nije rutan?

I kakav je hrvatski tmobile jb? Prije se nest govorilo da nije dobar, pa jel se ista popravilo? Hvala

Nije ti mogao ostati stari, vjerojatno su isti kerneli.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
14 godina
neaktivan

Sad bas gledam. Na kiesu pise CSC:LS6(NEE). Pa sam mislio da je zbog ovog NEE nordijski. Al oba su LS6. Zasto mi onda na kiesu pise da ne podrzava nadogradnju?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Snapdragon 1.2, trajanje baterije, dojmovi?

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 18:44 (majdo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
majdo kaže...

evo ja stavio neki dan a sta ja znam baterija jedan dan drzi...
Ovako se ne cini losim (samo ima dosta dodatnih aplikacija)
i jos neku opciju na pocetnom zaslonu kojom dodajes aplikacije i to je to... 

13 godina
neaktivan

Evo ja sam upravo falsho Snapdragon 1.2, e sad mene zanima može li na njega philz kernel, mislim da po logici bi trebao moć radit jer je baza stock LSS, no noebi se dao kladit da sve štima i da je isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
majdo kaže...

Dojmovi su da i nije najbolji.

Iskreno.

Ima ona aplikacija "BatteryGuru" koja je zamišljena da prvo dva dana (48 sati) uči od korisnika kako on koristi uređaj.

Na prvu sam očekivao da će raditi, ali u tih 2 dana "učenja", tri sam puta punio mobitel.

Više manje je to obični, original Samsung ROM.

Ali, nema nekog razloga za prelazak s bilo kojeg drugog originalnog Samsungova ROM-a.

Trenutno sam na nekom Roshnaie ROM V2.

LSS kao baza, za sada ok. Brz, stabilan, responzivan ROM koji je u kombinaciji s PhilZ kernelom.

PC - stručnjak kaže...

Evo ja sam upravo falsho Snapdragon 1.2, e sad mene zanima može li na njega philz kernel, mislim da po logici bi trebao moć radit jer je baza stock LSS, no noebi se dao kladit da sve štima i da je isto.

Bez frke, samo stavljaj.

Iako, ima PhilZ za svaku bazu Samsungova softvera poseban kernel.

Tako da, slobodno stavi onaj s istom bazom. U tvom slučaju (LSS).

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina

ja sam isto na Roshnaie ROM V2 i jako sam zadovoljan...:-)

0 0 hvala 0
15 godina

Oh Bože, zaboravio sam koliko je wanamlite dobar.
Ako ovako nastavi raditi, za sada mi ništa više ne treba! {#} 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koliko vam je mb rama zauzeto pod verzijom 4.1.2 kad vam nista nije ukljuceno od aplikacija - kod mene je između 270mb i 340mb - jel to malo previse mozda ? uz to memorija koja mi je dostupna je oko 870mb - sta je sa ovih 130mb jel to os, tj zasto to nije dostupno ?

1.e3 f6 2.f4 g5 3.Qh5
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Glavas kaže...

Koliko vam je mb rama zauzeto pod verzijom 4.1.2 kad vam nista nije ukljuceno od aplikacija - kod mene je između 270mb i 340mb - jel to malo previse mozda ? uz to memorija koja mi je dostupna je oko 870mb - sta je sa ovih 130mb jel to os, tj zasto to nije dostupno ?

To je normalno, Samsungov stock ždere nevjerojatnu količinu rama, ovih 130 mb odlazi na gpu.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
12 godina
neaktivan

pozdrav
cesto mi se desava da mi se mobitel 'odjednom' ugasi tokom koristenja. Npr. baterija je 60-70% (znaci nije ni ispod 10%)  i koristim recimo facebook ili neku drugu aplikaciju recimo 10-ak minuta ili nesto vise zavisi, odjednom malo 'zažmiga/zatreperi' sekundu prije gasenja i ugasi se. Ako ga odmah nakon toga upalim prikazuje mi da je baterija prazna (dobijem ono upozorenje u bateriji pri kraju) iako je eto prije nekoliko minuta bila 60-70 %, medjutim ako sacekam 15-ak minuta nakon sto se ugasio pa ga upalim prikazuje mi baterija da je oko 40-50 %. Uglavnom da li je neko imao slican problem, sta da radim, je li u pitanju baterija, ili do hardwera i softwera (ne razumijem se bas u te sisteme,kernele, romove..) btw. android verija mi je 4.0.3, a kernel 3.0.15-I9100XWLP7-CL340913 (u sta se ne razumijem ponovo napominjem)
Svaka pomoc dobro dosla{#} 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Do baterije je... ja sam imo identican problem.... kupio novu bateriju i sve uredu. Staru sam probo vratit i opet isti problemi. Kupi drugu bateriju.. nisu skupe na ebayu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice