Ekipa, trebao bih pomoc. Otkada imam mob, vrtio sam razne AOKP/CM romove, i osim rijetkog povremenog restarta tu i tamo, nikada nikakvih problema. Prvi ROM kojeg sam probao da je baziran na Samsungovom Jelly Beanu me odusevio fluidnoscu ali nakon nekih tjedan dana odjednom se mob sam zaledio, a kad sam ga ponovno upalio vise se nije mogao ni bootat nego samo stane na Galaxy S2 logu. Radilo se o Omega romu. Onda sam stavio noviju verziju i ista stvar se nakon nekoliko dana ponovila. Nakon toga full wipe, NeatROM i kernel sa "fixed bootloop" i jedina stvar koja se promjenila je kad se smrzavanje dogodi, mogu najnormalnije upalit mob i bootat. I da, mob bude topao na dodir i baterija se potrosi, ovisno valjda kada primjetim. Jednom je sa 60% palo na 1%. Zadnja stvar koju sam pokusao je najnoviji XWLSS NeatROM, bez ikakvih modova, samo Whatsapp instaliran i nista vise. I evo tako tri dana i sada opet ista stvar osim sto mob nije bio vruc ali opet "mrtav" mob sam od sebe i moram dugo drzat power tipku i onda se upali. Sto mi je ciniti? Krepaje li to stogod hardverski?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, prije sam bio koristio JellyBam, pa se vratio na Omega 15 ICS...pošto mi radi masu sranja ROM, razmišljam da se prebacim natrag na neki JB...koju preporučujete, jellybam ili?
Pozdrav! Postoji li neki mod sličan Jkay modu? Čekao sam da izađe za JB, ali izgleda da je Jkay ipak odustao od razvoja za S2. Posebno me zanima Quick launch panel, ona traka sa shortcutima ispod Quick settingsa. Razmišljam da instaliram Alliance rom 7.3, ima li netko iskustva s njim? Vidim da se ne spominje u zadje vrijeme. Hvala.
Ja sam prije mj dana koristio 7.2 ili koja je vec verzija prije bila. I nisam nikakvih problema imao. Ako hoces Sammy base, eto preporuka ;)
Alliance kaze: gotovo!
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40997567&postcount=7903
Pozdrav, prije sam bio koristio JellyBam, pa se vratio na Omega 15 ICS...pošto mi radi masu sranja ROM, razmišljam da se prebacim natrag na neki JB...koju preporučujete, jellybam ili?
Ja ti preporucam SuperNexus...
Koliko vidim, ne updejta se često?
Treba mi neki da je dovoljno brz, da drži i bateriju...jellybam mi je bio ok, jedini razlog zašto sam se vratio na ICS je bilo zbog toga što nisam mogao u JB prebacivati pjesme tako da držim duže tipku na slušalicama...
Koliko vidim, ne updejta se često?
Treba mi neki da je dovoljno brz, da drži i bateriju...jellybam mi je bio ok, jedini razlog zašto sam se vratio na ICS je bilo zbog toga što nisam mogao u JB prebacivati pjesme tako da držim duže tipku na slušalicama...
Tako je, u prosjeku jedno mjesecno.
Eto, ima se dole navedeno.
Ja dobijem oko 3 i pol sata on screen.
Dolazi mi stalno obavijest da je memorija gotovo puna i iako sam rotom pobrisa google+ i ostale slične sistemske aplikacije
sistemska memorija mi je na 1,79GB/1,97GB i neznan što više pobrisati.
Aplikacija ima oko 200mb a na njemu je android stock 4.1.2
Stigao mob sa servisa nakon više od 2 tjedna. U međuvremenu sam ostao bez interneta jer je modem otišao zbog nestanka struje tako da sam danas dobio mobitel i internet. Napokon imam vezu s civilizacijom haha.
Zasad radi ok.
Jedno početničko pitanje: Dali mogu sa stock I9100XWLP7_I9100OXXLPH_TRA firmwarea flashati 4.2.2 rom tipa SlimBean s tim da prije toga samo flasham kernel tipa Dorimanx sa Odinom?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
OK, fala puno. Samo još jedno pitanje... :)
Može par preporuka modema za isprobavanje?
v5 sluzbeni je vani.
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=405&jumpto=3634621&sort=asc&view=flat
v5 sluzbeni je vani.
Da, još od sinoć :) Ja sam flashao, moram reći da je dosta dobar, (stavio sam Dorimanx 8.16 na njega), brz je, baterija je solidna dok ga koristiš ali kada je screen off i wifi upaljen, curi kao luda (isto kao i na stock 4.1.2). To je jedina zamjerka.
Bok!
Flashao sam novu verziju dorimanxa (prije sam bio na 8.14, a nova je 8.16). Ugl. radi jednako dobro kao i 8.14, problema nema (koristim Omegu v23 XWLSN).
Primjetio sam malo bolji "odziv" kad stisnem home tipku. Developer kernela (Dorimanx) napisao je da su promjene na kernelu velike, puno bolji rezultati benchmarka i poboljšana baterija (u smislu da duže traje). Ovo što se tiče benchmarka je krivo (barem kod mene) jer sada dobivam puno manje bodova na Quadrantu nego kad sam imao 8.14. (prije sam imao 4700, sada niti 3000) .
Za one koji žele napraviti upgrade na noviji, samo sam htio javiti da sve radi...
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=405&jumpto=3634621&sort=asc&view=flat
v5 sluzbeni je vani.
Da, još od sinoć :) Ja sam flashao, moram reći da je dosta dobar, (stavio sam Dorimanx 8.16 na njega), brz je, baterija je solidna dok ga koristiš ali kada je screen off i wifi upaljen, curi kao luda (isto kao i na stock 4.1.2). To je jedina zamjerka.
Ja sam sad skinuo pa ču ić flashat, no kolko vidim HR nema, oče tko prevodit to?
v5 sluzbeni je vani.
Nisu to još sredili od bete? Meni je posisao bateriju ko lud i zagrijao se toliko da sam se skoro opeka. To je praktički jedini put kad sam se ozbiljno zabrinuo za svoj mobitel. 
Nisu to još sredili od bete? Meni je posisao bateriju ko lud i zagrijao se toliko da sam se skoro opeka. To je praktički jedini put kad sam se ozbiljno zabrinuo za svoj mobitel. 
Očito da nisu, jer je to krucijalni problem i samog Samsungovog firmwarea.
A što se ti brineš za mob Tarzane jedan?
Prvo slomiš ekran ni sam ne znaš kako, onda flashaš kernel za SGS na SGS II.
Unix 
P.s. jel itko isprobao ovaj V5.
Jel čemu?
Ja ću na Neat-a v4.7 Lite.
Ima li netko kernel za preporuku da se stavi na XXMS2 ?
Stavio sam prije slanja na servis neki (mislim XWLSN) što je sudy preporučio i kada sam ga upalio jučer pokazao je da ima update te sam ga updateao.
Ima li netko kernel za preporuku da se stavi na XXMS2 ?
Stavio sam prije slanja na servis neki (mislim XWLSN) što je sudy preporučio i kada sam ga upalio jučer pokazao je da ima update te sam ga updateao.
Pokazao ti je da ima update zato što je izašla nova verzija na NEE (XWLSS) (ako imaš NEE)
Imam skinut na kompu XWLSN i 90% sam taj imao prije update-a, nakon updatea pokazuje XXMS2.
EDIT: Da probam speedmod? Ubija me ovaj stock kernel i kad nemam root, srče bateriju ko lud.
Imam skinut na kompu XWLSN i 90% sam taj imao prije update-a, nakon updatea pokazuje XXMS2.
EDIT: Da probam speedmod? Ubija me ovaj stock kernel i kad nemam root, srče bateriju ko lud.
Nekako više preferiram DorimanX 8.16
Speedmod nije onaj kakav je bio na GB/ICS-u
pozz svima,
jedno pitanje;
koliko dugo vremenski možete gledati video na svom SII znači napunite ga 100% sjednete u vlak ili negdje na poslu
pokrenete seriju tipa dexter sezonu 6u avi. ili x264 i koliko epizoda stigne odvrtiti prije nego rikne baterija, koliko bi bilo neko normalno vrijeme prije nego riken baterija...na iphonu 4s je 9.26h video playback a kod mene ne da nema trika nego ni u f... teoriji (uključena štednja energije, osvjetljenje smanjeno na neki 30%, i signal bude pun ali edge, wifi isključen gps isto..) nezz dali ima utjecja na bateriju korištenje slušalica u odnosu na loud speaker i postavke u mx player pro tipa hw dekoder ili sw dekoder itd. ako ima koje postavke treba narediti u mx playeru za bolje trajanje baterije...
e da na telefonu je jb 4.1.2 xxls9 australska verzija dali bi imalo smisla staviti ovu sad službenu 4.1.2 o t com-a...
hvala
koliko dugo vremenski možete gledati video na svom SII znači napunite ga 100% sjednete u vlak ili negdje na poslu
Sjecam se vremena kad je WIUI bio apdejtan svaki tjedan redovito, prilikom jednog tjednog eksperimenta sam dobio 11h screen on gledajuci film, bio je Avatar u pitanju, full HD, osvijetljenje na 50%, i to se dogodilo tada i vise nikada.. :D Odmah me hvata nostalgija za WIUI-em.. 
Očito da nisu, jer je to krucijalni problem i samog Samsungovog firmwarea.
A što se ti brineš za mob Tarzane jedan?
Prvo slomiš ekran ni sam ne znaš kako, onda flashaš kernel za SGS na SGS II.
Unix 
Ispravak, flashao sam SGSII kernel na SGS, sa II sam malo oprezniji 
Sjecam se vremena kad je WIUI bio apdejtan svaki tjedan redovito, prilikom jednog tjednog eksperimenta sam dobio 11h screen on gledajuci film, bio je Avatar u pitanju, full HD, osvijetljenje na 50%, i to se dogodilo tada i vise nikada.. :D Odmah me hvata nostalgija za WIUI-em.. 

AKo je itko volio i isprobavao WIUI, to si bio ti.
Od moje preporuke tebi pa do dana kad si ga maknuo, samo riječi hvale 
Jel netko koristi MIUI v5? Ima li problema s punjenjem, meni se sa 40% puni vec 4 sata i jos nije dosao na 100%.