Ma ne zamarajte se tim ICS/JB sr4njima.
MIUI [GB] majka.
Ostajem sigurno na njemu dobar period sada.
Sve šljaka, fluidno, bateriju testiram.
Ili do MIUI V5 ili nekog normalnog JB firmwarea, ne mrdam!
A-a!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
P.s. onaj Mokee OS je bio pogrešan link.
Sada je frajer stavio dobar link.
neda mi se wipe, instal, backup, wipe, instal restore raditi
taman sam si rom podesio kako spada
Evo ja sam backupao.
Znaci samo raspakiraj u titanium folder preko nekog file explorera i upali titanium i odi na restore missing apps i odaberi tipkovnicu to je to.
Ma ne zamarajte se tim ICS/JB sr4njima.
MIUI [GB] majka.
Ostajem sigurno na njemu dobar period sada.
Sve šljaka, fluidno, bateriju testiram.
Ili do MIUI V5 ili nekog normalnog JB firmwarea, ne mrdam!
A-a!
S kojim kernelom si upario MIUI ako mopžeš reći. i javi za bateriju :D
@PC - stručnjak
Ljudi, čitajte malo, već sam vam rekao da nije stvar u tipkovnici već u GPU driverima na cm10.1. Tipkovnica nema veze s time.
Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Kada bi Samsung objavio drivere (source code) za Exynos a to se nikada neće dogoditi. Jedino ako bi codeworx uspio nešto sklepati ali ako do sada nije, nikada niti neće.
Ruski i Ukrajinski JB.
Sada je XWLSE. Jeli ima kakva razlika?
Ruski i Ukrajinski JB.
Sada je XWLSE. Jeli ima kakva razlika?
- XWLSE is a mere checkout of the XWLSD sources, a couple of changes in a few russian resources, and compiled with the XWLSE name.
- This was surely done manually by the devs in order to test it (hence the inclusion of the 4 unit test apps, and the presence of non-commited changes in the resources)
- This is a leak. Which isn't even an interesting one since there's nothing new at all.
"Nothing to see here, move along"
Ovaj Ubuntu Touch što se pojavio za Nexuse, ima li kakvih naznaka kad bi mogao (i hoće li uopće) na S2?
Evo ja sam backupao.
Znaci samo raspakiraj u titanium folder preko nekog file explorera i upali titanium i odi na restore missing apps i odaberi tipkovnicu to je to.
samo da obavijestim, neide
nakon sinoćnjek 1001. pokušaja, danas sam ostavio da vrti u pozadini nakon preko 3 sata titanium mi pojeo 30 posto baterije i dalje vrti, sve sam prekinuo i odustao
dakle ekipa ne funkcionira backup tipkovnice
sve u svemu velika hvala dinos3
Evo ja sam backupao.
samo da obavijestim, neide
nakon sinoćnjek 1001. pokušaja, danas sam ostavio da vrti u pozadini nakon preko 3 sata titanium mi pojeo 30 posto baterije i dalje vrti, sve sam prekinuo i odustao
dakle ekipa ne funkcionira backup tipkovnice
sve u svemu velika hvala dinos3
Steta.
A da to dam apk.?
probam pa ti javim
Prvo hvala korisniku Majdo na pomoći, uspio staviti ICS i SpeedMOD kernel. Nego, stavio sam na GSG2 nebrandirani Croatian ICS 4.0.3 i mob je iz prve prihvatio pin i radio bez roota i unlocka. Sad ne kužim, mob je tvornički otključan samo ga je prije lockao T-Mobile software?
Tnx
probam pa ti javim
I jel hoces da ti posaljem apk. tipkovnice ili?
Evo ga :) https://www.dropbox.com/s/bkt6rbnx93yibos/SamsungIME.apk
jel ima slubena nadogradnja na JB za s2???
jel ima slubena nadogradnja na JB za s2???
da procitaj malo
Evo ga :) https://www.dropbox.com/s/bkt6rbnx93yibos/SamsungIME.apk
druže opet velika hvala ali nula bodova, samo poruka nije instalirano
imam jedan problem..kupio sam galaxy s2 vani..tj bratic mi je donjeo iz svicarske..uglavnom to nije bitno
odlucio sam dns nadogradit preko Samsung Kies-a..sve mi je normalno update-ao.. do zadnje koraka gdje je trebao samo da preuzme OS i da se upali i to je to...e tu mi se zaglavio mislio taman kad je trebalo da preuzme os izgubila mi se interet konekcija i nije mi htjelo preuzet..mob mi je jos uvijek na USB-u i nezz sta da radim ako ga iskopcan nezz oce se uopce upalit..molim pomoc
Firmware upgrade encountered an issuses.Plase select recovery mode in Kies & try again.
To je poruka koju dobijem kada hocu da upalim tel.a ja sam napravio problem pa diskonektovao tel ne znajuci da mi preko kies-a skida i ubacuje firmware...sta da radim sada??
upaljen je i pise
Download...
Do not turn off target !!
Pozdrav, imam u planu kupit S2 pa me zanima dali je izašao za njega Jelly Bean ?