Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.395.065
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
eplati.com kaže...

Jel netko mozda danas dobio kao ja ponudu za update necega preko kies-a? 

Gore je trenutacno na mobitelu onaj spanjolski sluzbein JB

Ljudi na XDA su dobili 22 mb update, to ti je taj XWLSD...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
16 godina
neaktivan

Stavio sam onaj Nordic ROM, csc se promijenio iz CRO u NEE, KIES ga prepoznaje i radi.

Primjetio sam da radi sve osjetno brže, ali baterija se nekako brzo toši. 

Isto tao, ako brzo scroll-am, nekako mob ne "pronalazi put" baš najbolje. Zna se zbunit pa otić u drugi smijer, ili ako povučem prstom dijagonalno..., s time na ICS-u nisam imao problema.

Dali su ovo neki normalni bug-ovi, i mogu li se ispraviti nekako? Možda da ponovno stavim ROM (ali ovaj put možda talijanski ili španjolski)?

General, we are surrounded! Great, we can attack from any direction! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
eplati.com kaže...

Ja prije dva dana dobio taj update. Nakon update-a ne vidim neku razliku.

morrisoN
13 godina
neaktivan
Mozes pojasnit? Koji s imo prije sluzbeni od koje zemlje? ... ja sa ovim NEE zadovoljan... sad nez kad ce njemacka izdat update...
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan

Ja odkada sam stavio friski onaj španjolski 4.1.2 sam zadovoljna, i stavio sam ovaj novi kernel ( speed demon ili kako vec ) i meni dosta zasada, radi mi odlično, baterija prihvatljiva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
eplati.com kaže...

Imam sluzbeni jb iz spain I jucer sam dobio update softvera od nekih 27 mb

17 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Ja odkada sam stavio friski onaj španjolski 4.1.2 sam zadovoljna, i stavio sam ovaj novi kernel ( speed demon ili kako vec ) i meni dosta zasada, radi mi odlično, baterija prihvatljiva.

Jesi radio možda unlock?

16 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Mozes pojasnit? Koji s imo prije sluzbeni od koje zemlje? ... ja sa ovim NEE zadovoljan... sad nez kad ce njemacka izdat update...

Prije sam imao ICS 4.0.4 službeni od T-Mobile Hrvatska (csc CRO).

Kaj misliš, kaj bi trebao napraviti da riješim taj problem sa scroll-anjem i baterijom?

General, we are surrounded! Great, we can attack from any direction! ;)
15 godina
neaktivan
Nono kaže...
eplati.com kaže...

Jesi radio možda unlock?

Moj je uredaj tvornicki otkljucan.

14 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Odkad si stavio. Si. Zadovoljna 

Šta automatsko ispravljanje na tipkovnici napravi od koleg(ic)e.   hihi i ja moram ispravljati.... 

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 17:41 (robijan).
14 godina
neaktivan

Izašao AOKP JB-MR1 Build 3, sa službenom podrškom za i9100 i i9100g.

Itko probao?

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ovako, i ja sam kao i kolega gore stavio Nordic verziju i isto imam problem s baterijom. Odnosno imam isti problem kao sto sam imao i na 4.0.4. od t-mobilea. Stvar je u tome da mi baterija curi samo kada mi je ukljucen wi-fi. Citao sam prije da se i drugima to događalo na 4.0.4. Jel moguce i da novi android ima isti bug ili je do mog moba? Jel moguce da je problem u hardveru?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nije bug i nije do hardvera. Pričekajte bolji fw i to je to.
Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
13 godina
neaktivan

Probaj static ip, pomoglo mi je na prošlom romu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Taj update XWLSD od 22 mb pokusavam flashat ali nikako ne ide.. Imam sluzbeni XWLS8 i Philz kernel. Update mi uredno zapinje na pola... Zna li tko zasto i da li je jedino rjesenje instalacija cijelog Roma (500+ mb)?
14 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Probaj static ip, pomoglo mi je na prošlom romu.

Hvala, al nije pomoglo.

13 godina
neaktivan

Probaj promijeniti channel na routeru.

Preko wifi analyzera pogledaj koji ti je bolji i s manje smetnji.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Kaze mi jedan lik na xda da riza nije bila dobra ideja te da sam ga trebao rasklopiti i ocistiti u alkoholu no ja nisam stručan za to. Kaze da ce sada minerali "lead to slow corrosion and the phone will die soon".

Koliko u tome ima istine? Znam da svatko ima svoje misljenje na temu mobitel i voda no on to govori kao da je činjenica. Zašto bi došlo do slow corrosion?

I da, mobitel kada mi se napuni, stoji na 100% oko 15-30 minuta iako ga ja koristim i tek se onda počne spuštati. Što bi mogao biti razlog? Čini mi se da kasnije izgubi te postotke kada miruje tj. danas je izgubio od 89 do 86 kada je mirovao 30 minuta, a prije nije tako bilo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 11:22 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kpavl kaže...

Kaze mi jedan lik na xda da riza nije bila dobra ideja te da sam ga trebao rasklopiti i ocistiti u alkoholu no ja nisam stručan za to. Kaze da ce sada minerali "lead to slow corrosion and the phone will die soon".

Koliko u tome ima istine?

I da, mobitel kada mi se napuni, stoji na 100% oko 15-30 minuta iako ga ja koristim i tek se onda počne spuštati. Što bi mogao biti razlog? Čini mi se da kasnije izgubi te postotke kada miruje tj. danas je izgubio od 89 do 86 kada je mirovao 30 minuta, a prije nije tako bilo.

Riža je dobra ideja.
Uvijek pomaže, tek alkohol nije dobra (ili ne razumijem zašto bi bila dobra).

A baterija je takva kakva je, jer je gauge chip, koji je zadužen za ispis i prikaz (nadzor) battery statsa, na S II prilično čudljiv.

Ja uvijek u STweaksu, kada ga skroz napunim resetiram taj chip, i onda se koliko toliko unormali.

Pod uvijek, mislim na promjenu ROM-a, kernela.

Sada sam na onom vašem, hvaljenom mcm CM10.1 vsync i čini se da ga ne hvalite bez razloga.

kpavl, vidim da si i aktivan na xda {#} 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
kpavl kaže...

Koliko u tome ima istine?

Riža je dobra ideja.
Uvijek pomaže, tek alkohol nije dobra (ili ne razumijem zašto bi bila dobra).

A baterija je takva kakva je, jer je gauge chip, koji je zadužen za ispis i prikaz (nadzor) battery statsa, na S II prilično čudljiv.

Ja uvijek u STweaksu, kada ga skroz napunim resetiram taj chip, i onda se koliko toliko unormali.

Pod uvijek, mislim na promjenu ROM-a, kernela.

Sada sam na onom vašem, hvaljenom mcm CM10.1 vsync i čini se da ga ne hvalite bez razloga.

kpavl, vidim da si i aktivan na xda {#} 

Hvala ti sudy, ovaj me već uplašio, skoro sam pošao na njuškalo staviti oglas (šalim se naravno). 

Mogao bih i ja restartirati guage chip, to sam radio prije ali nikada kada je skroz napunjen. Mislio sam da onaj zlatni dio što povezuje bateriju i mobitel zeza pa da ga očistim u alkoholu ako je do njega. Ima li veze kada se guage chip restartira (mislim na kojem postotku se bude)?

MCM CM10.1 i Siyah v5 vsync je nešto najbolje što mi se dogodilo. Uz XXLPS modem sve radi odlicno, čak i signal je u redu s kojim nisam najbolji prijatelj.

Aktivan sam dosta haha, koji ti je nick? Inače, Jellybam 6 stiže u nedjelju i mix je AOKP+CM10.1+Pie controls, planiram ga probati no neću se makniti sa mcm cm10.1 sve dok ga mcm ne prestane updateati (mozda ni onda).

Trenutno raspravljam na BBS topicu oko toga što mi draina bateriju, tvrde da mi je do wifija pa sam promijenio channel pa ćemo vidjeti. Inače dobio sam jučer 2500 Android System wakelocks u Gsam battery monitor, pa me to zabrinilo.

Unatoč svemu dobijem oko 4 h screen on time u skoro 20 sati rada i to mi je u redu. 15% drain za 1 h screen on time kada ga jako koristim. Postao sam dump radi tih wakelocksa od AS pa su primjetili još neke probleme, koje nisam prije primjetio.

Koji modem ti koristiš?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 11:33 (kpavl).
14 godina
neaktivan

nesto mi je losa baterija zahvaljujuci sudy_freak-u....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    :D

3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Probaj promijeniti channel na routeru.

Preko wifi analyzera pogledaj koji ti je bolji i s manje smetnji.

Nije ni to pomoglo.

15 godina

Za sve koji me pitaju/ne znaju gdje skinuti mcm CM10.1, izvolite.

@kpavl:

Trenutno sam na LS8 modem-u, i zadovoljan sam.
Za JellyBam 6 sam vidio, ali sam se maknuo od iGia.
Postao je bahat, samo mu je stalo do love (razumljivo, ali svejedno), pusha onaj Tweaker kao blesav, i ostalo.

I da, nisam na xda registriran.

A što se tiče najnovije stvari, PIE, o kojoj pričaš, evo ga ROM BETA Paranoidandroid 3.0.

Za sve koji ne znaju što je PIE, slika najbolje pokazuje.

Ovo svakako isprobavam!!! {#}

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Za sve koji me pitaju/ne znaju gdje skinuti mcm CM10.1, izvolite.

@kpavl:

Trenutno sam na LS8 modem-u, i zadovoljan sam.
Za JellyBam 6 sam vidio, ali sam se maknuo od iGia.
Postao je bahat, samo mu je stalo do love (razumljivo, ali svejedno), pusha onaj Tweaker kao blesav, i ostalo.

I da, nisam na xda registriran.

A što se tiče najnovije stvari, PIE, o kojoj pričaš, evo ga ROM BETA Paranoidandroid 3.0.

Za sve koji ne znaju što je PIE, slika najbolje pokazuje.

Ovo svakako isprobavam!!! {#}

Mene ne zanima kakav je developer dok god radi dobar rom, probati ću ga i to je to. Ne vjerujem da ću mijenjati rom dok god MCM ne otkaze podršku za s2. Što je bilo sa Gokhanmoralom? Čujem nešta da je odusto od Siyaha?

Za pie ako nisi probao http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 . Probao sam taj launcher i sve je to lijepo, no developer nije napravio primjerice da se mora malo duze drzati pa tek onda da izleti pie nego kad god tikneš na taj dio koji si odabrao on izleti. Ja sam odabrao da od dolje dolazi i svaki puta kada pišem poruku i promašim slovo ili kada scrollam pie iskoci i smeta. Kada to popravi vratiti ću aplikaciju. 

Mislim da Vanilla rootbox i PAC rom imaju pie integriran u sebi.

17 godina
Znate li kad ce novi mcm build?
Stavio sam cm10.1 nightly dok cekam :)
S2, CM10.1 MCM vsync - Android 4.2.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zašto svi čekaju na nove buildove haha. Meni je svaki dobar.

Nova godina je bila u Koreji neki dan a Changmin (MCM) je korejanac. Uzeo covjek malo godišnjeg, nikome ne škodi haha. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kpavl kaže...

Zašto svi čekaju na nove buildove haha. Meni je svaki dobar

Ovisnost brate, ovisnost :)

S2, CM10.1 MCM vsync - Android 4.2.1
15 godina
kpavl kaže...

Nova godina je bila u Koreji neki dan a Changmin (MCM) je korejanac. Uzeo covjek malo godišnjeg, nikome ne škodi haha. 

Da, napisao je da se napio rižine rakije, ili ti rižovice {#} {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 16:12 (sudy_freak).
15 godina

Btw. JOŠ MALO, JOŠ MALO!!!!

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
@ Prelose

Kako ti možeš biti na foumu online status kad si suspendiran...{#}

PR0MATRAC
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice