- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
NE kužim što točno misliš?
ZAšto nebi radilo?
Što da napravim onda?
Ne znam zašto, ali kad se ide s jedne verzije Androida na drugu (recimo ICS na JB), često se dogodi da ti aplikacije bacaju FC kad ih backupiraš. Osim kad backupiraš samo *.apk, pa restoreaš čistu instalaciju aplikacije.
Titanium Backup i svi takvi programi traže root, ne za sve funkcije, ali za većinu.
Na S2 ti ne treba root za CSC app.
Može, kako ne. Meni rade backupovi aplikacija sasvim normalno, vjerojatno bi radilo i GB - JB.
Aplikacije i igre jel, ove sistemske neće radit
Ovisno od aplikacije, naravno, ali meni je na S III prilikom prelaska sa 4.0.4 na 4.1.2 dosta toga bacalo FC.
Za sve koje zanima, upalio sam mob nakon 60 sati u riži (haha). Očistio ga, stavio novi screen protector i radi kao zvrk. Pravi se kao da ništa nije bilo.
Imam problem, no nije vezan za vodu. Što napravite ako vam player ne prepozna neke pjesme što stavite na mobitel? Media scanner je upaljen.
Sretan sam zbog tebe haha
Mogu li nekako dodati u mob multiCSC package iako nije rootan? I kako?
I kada možemo očekivat službeni JB??? Vidim da je i u Njemačkoj krenulo...
Po svemu viđenom još budemo zadnji .... :(
I kada možemo očekivat službeni JB??? Vidim da je i u Njemačkoj krenulo...
Po svemu viđenom još budemo zadnji .... :(
Pa izašao je.
To što ti želiš OTA/Kies, to je tvoj problem 
Ma čekam official i to je to...
Inače jeste zadovoljni updejtom?? Ima li mana??
Ma čekam official i to je to...
Inače jeste zadovoljni updejtom?? Ima li mana??
Ima: ne može mi napraviti sendvič 
Za sve koje zanima, upalio sam mob nakon 60 sati u riži (haha). Očistio ga, stavio novi screen protector i radi kao zvrk. Pravi se kao da ništa nije bilo.
Imam problem, no nije vezan za vodu. Što napravite ako vam player ne prepozna neke pjesme što stavite na mobitel? Media scanner je upaljen.
Sretan sam zbog tebe haha
I ja sam sretan, napokon mogu naučiti za sutra haha. Cijeli vikend sam strepio i mislio o mobitelu (majkemi ja kao da mi je dijete). Ne bih ni najgorem neprijatelju pozelio taj osjećaj kada upadne u vodu, joj samo kad se sjetim.
Modem me jos hebe, XXLQ6. Ne mogu naći ni jedan bolji od toga, a sa ovim nisam zadovoljan . Nakon ovoga što je bilo mobitelu prihvaćam i ovakav modem (ako netko ima preporuku nekog modema neka kaze - cm 10.1, osijek, tele 2).
Upravo sam preko odina stavio official 4.1.2 (nordic) i novi SpeedMod kernel. Sve šljaka, sve je ok, ali zeza me unlock. Preko aplikacije Galaxy_S Unlock sam napravio unlock (uredno radilo na prijašnjem Gingeru), međutim sad ne radi. Odključa mi SIM ali mi napiše da trebam upisati SIM network unlock PIN
Please help!
Ništa, vratio sam ofišl Ginger gore. BTW, probao sam danas ofišl JB sa novim SpeedMOD kernelom (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140192), ali izgleda da taj combo baš nije ok za unlock. Ukoliko netko ima ofišl JB i unlock, zamolio bih ga da mi napiše koji kernel koristi. Tnx
Vratio se na CM10.1 mcm vsync 
Imao sam velikih problema sa baterijom na LSD-u. U dosta puta krivac bi bio media scan....
Pokusao sam sa vise verzija patcheva ispraviti stvar ali nije islo.
Uz to nisam zadovoljan sa fluidnosti cijelog roma. Najvise bi to bilo izrazeno kod skrolanja duge web stranice.
Vratio se na CM10.1 mcm vsync 
Imao sam velikih problema sa baterijom na LSD-u. U dosta puta krivac bi bio media scan....
Pokusao sam sa vise verzija patcheva ispraviti stvar ali nije islo.
Uz to nisam zadovoljan sa fluidnosti cijelog roma. Najvise bi to bilo izrazeno kod skrolanja duge web stranice.
Na njemu sam otkad me JellyBam shebo prije par tjedana i odlican je (+siyah v5 vsync). Sada testiram XXLPS modem i čini se da će biti bolji od XXLQ6 s kojim nisam bio zadovoljan.
Undervolto sam cpu -100 mV, podesio jos neke STweaks postavke i mobitel leti. Dobijem više od 4 h screen on time, zadovoljan.
Imam s*anje i to veliko
Pukao mi je ekran na SGSII (čitaj: najmanje 700 kuna).
Htio bih ga dati na servis, samo neznam trebam li vratiti stock ROM gore (da sačuvam garanciju) ili je ona već istekla samim razbijanjem?
Imam s*anje i to veliko
Htio bih ga dati na servis, samo neznam trebam li vratiti stock ROM gore (da sačuvam garanciju) ili je ona već istekla samim razbijanjem?
sam od sebe nije pukao pretpostavljam tak da ti garancija ne vrijedi
Imam s*anje i to veliko
Cim je fizicka steta u pitanju, garancija je nevazeca, ili ako je tvoje pitanje bilo tipa, ja mislim platiti popravak, ali dali treba biti gore org rom? Mislim da to nema veze posto ti placas popravak i njih uopce nece dirati sta je na telefonu.
Neat rom lite 4.3 + speed mod kernel? jel netko probao? ..kako radi
Imam s*anje i to veliko
Cim je fizicka steta u pitanju, garancija je nevazeca, ili ako je tvoje pitanje bilo tipa, ja mislim platiti popravak, ali dali treba biti gore org rom? Mislim da to nema veze posto ti placas popravak i njih uopce nece dirati sta je na telefonu.
ne samo da će platiti popravak, nego će mu i poništiti garanciju, dakle bolje kupi staklo na ebay i sam popravi, evo video
video je duži ali isplati se pogledati ako se upuštaš u takav posao
Imam još jedan veći problem, mobitel se uopće ne želi upaliti, ništa, kao da je mrtav. Stavio sam ga na punjač, isto ništa.
+sve se to dogodilo u džepu, stavio sam ga u džep, kasnije izvadio i vidio puknut ekran i beživotan mobitel.
Ispričavam se na netočnom navodu, sad sam ga spojio na Odin i prepoznaje ga.
pozz svima u ovoj temi
prije par dana sam na ulici pronasao galaxy s2, bez sim kartice ali sa puknutim ekranom (kao da ga je auto pregazio)
kada utaknem punjac od svog s3, mobitel se moze upalit i punit, samo ekran ne daje nikakve znakove zivota
zanima me koliko bi otprilike kostao servis ekrana i isplati li se to?
vidi najbolje na eby koliko dođe i pročitaj drugi post iznad tvoga
Jeli ovo ono što mi treba?
Na slici je izraženija pukotina nego u stvarnosti. Pukao je samo ekran unutra, staklo na površini je netaknuto.
s druge str, ako je popravak 700 kn onda ti se ne isplati popravljati sam
s druge str, ako je popravak 700 kn onda ti se ne isplati popravljati sam
Gdje bih ga mogao dati da ga poprave? U T-Mobileu, da šaljem Samsungu ili nekom trećem ovlaštenom servisu?
LSD, blago 5R4NJ€, kao i LSJ.
Baterija, užas!!
Slike poslije kad se mob, drugi put danas napuni -.-.
@Unix: jazavac, što da ti kažem.
Pa ti nosi uske, mrkva hlače, rokeru 
Šef je ljetos razbio ekran, napadaj njega.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Dakle mogu u europatradeu iako nisam kod njih kupio mobitel? Super onda :)
Dakle mogu u europatradeu iako nisam kod njih kupio mobitel? Super onda :)
Europatrade je generalni uvoznik za sve Samsung uređaje za Hrv, tako da di god da je kupljen tao ga posljes i oni po garanciji srede, a i ovako kvarove koji ne ulaze u garanciju ce rado srediti samo da im pare ostavis.. :D
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Jel netko mozda danas dobio kao ja ponudu za update necega preko kies-a?
Gore je trenutacno na mobitelu onaj spanjolski sluzbein JB