Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.399.355
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
probaj ga uključiti, možeš ga prištekat na komp i gada ga odspojiš upaliti će se ili ako ne to, probaj ga restartati
16 godina
neaktivan
Tsar kaže...

NE kužim što točno misliš?

ZAšto nebi radilo?

Što da napravim onda?

Mitsuoka kaže...

Ne znam zašto, ali kad se ide s jedne verzije Androida na drugu (recimo ICS na JB), često se dogodi da ti aplikacije bacaju FC kad ih backupiraš. Osim kad backupiraš samo *.apk, pa restoreaš čistu instalaciju aplikacije.

Titanium Backup i svi takvi programi traže root, ne za sve funkcije, ali za većinu.

Na S2 ti ne treba root za CSC app.

Može, kako ne. Meni rade backupovi aplikacija sasvim normalno, vjerojatno bi radilo i GB - JB.

Aplikacije i igre jel, ove sistemske neće radit

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
neaktivan

Ovisno od aplikacije, naravno, ali meni je na S III prilikom prelaska sa 4.0.4 na 4.1.2 dosta toga bacalo FC. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
kpavl kaže...

Za sve koje zanima, upalio sam mob nakon 60 sati u riži (haha). Očistio ga, stavio novi screen protector i radi kao zvrk. Pravi se kao da ništa nije bilo.

Imam problem, no nije vezan za vodu. Što napravite ako vam player ne prepozna neke pjesme što stavite na mobitel? Media scanner je upaljen.

Sretan sam zbog tebe haha

16 godina
neaktivan

Mogu li nekako dodati u mob multiCSC package iako nije rootan? I kako?

General, we are surrounded! Great, we can attack from any direction! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

I kada možemo očekivat službeni JB??? Vidim da je i u Njemačkoj krenulo...

Po svemu viđenom još budemo zadnji .... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Doctor Freak kaže...

I kada možemo očekivat službeni JB??? Vidim da je i u Njemačkoj krenulo...

Po svemu viđenom još budemo zadnji .... :(

Pa izašao je.
To što ti želiš OTA/Kies, to je tvoj problem {#}

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
protjeran

Ma čekam official i to je to...

Inače jeste zadovoljni updejtom?? Ima li mana??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Doctor Freak kaže...

Ma čekam official i to je to...

Inače jeste zadovoljni updejtom?? Ima li mana??

Ima: ne može mi napraviti sendvič {#}

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 21:37 (Kordy).
13 godina
neaktivan
Prelose kaže...
kpavl kaže...

Za sve koje zanima, upalio sam mob nakon 60 sati u riži (haha). Očistio ga, stavio novi screen protector i radi kao zvrk. Pravi se kao da ništa nije bilo.

Imam problem, no nije vezan za vodu. Što napravite ako vam player ne prepozna neke pjesme što stavite na mobitel? Media scanner je upaljen.

Sretan sam zbog tebe haha

I ja sam sretan, napokon mogu naučiti za sutra haha. Cijeli vikend sam strepio i mislio o mobitelu (majkemi ja kao da mi je dijete). Ne bih ni najgorem neprijatelju pozelio taj osjećaj kada upadne u vodu, joj samo kad se sjetim.

Modem me jos hebe, XXLQ6. Ne mogu naći ni jedan bolji od toga, a sa ovim nisam zadovoljan . Nakon ovoga što je bilo mobitelu prihvaćam i ovakav modem (ako netko ima preporuku nekog modema neka kaze - cm 10.1, osijek, tele 2).

17 godina
neaktivan
Nono kaže...

Upravo sam preko odina stavio official 4.1.2 (nordic) i novi SpeedMod kernel. Sve šljaka, sve je ok, ali zeza me unlock. Preko aplikacije Galaxy_S Unlock sam napravio unlock (uredno radilo na prijašnjem Gingeru), međutim sad ne radi. Odključa mi SIM ali mi napiše da trebam upisati SIM network unlock PIN

Please help!

Ništa, vratio sam ofišl Ginger gore. BTW, probao sam danas ofišl JB sa novim SpeedMOD kernelom (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140192), ali izgleda da taj combo baš nije ok za unlock. Ukoliko netko ima ofišl JB i unlock, zamolio bih ga da mi napiše koji kernel koristi. Tnx

17 godina

Vratio se na CM10.1 mcm vsync {#}

Imao sam velikih problema sa baterijom na LSD-u. U dosta puta krivac bi bio media scan.... {#} Pokusao sam sa vise verzija patcheva ispraviti stvar ali nije islo. 

Uz to nisam zadovoljan sa fluidnosti cijelog roma. Najvise bi to bilo izrazeno kod skrolanja duge web stranice.

S2, CM10.1 MCM vsync - Android 4.2.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
parizer kaže...

Vratio se na CM10.1 mcm vsync {#}

Imao sam velikih problema sa baterijom na LSD-u. U dosta puta krivac bi bio media scan.... {#} Pokusao sam sa vise verzija patcheva ispraviti stvar ali nije islo. 

Uz to nisam zadovoljan sa fluidnosti cijelog roma. Najvise bi to bilo izrazeno kod skrolanja duge web stranice.

Na njemu sam otkad me JellyBam shebo prije par tjedana i odlican je (+siyah v5 vsync). Sada testiram XXLPS modem i čini se da će biti bolji od XXLQ6 s kojim nisam bio zadovoljan.

Undervolto sam cpu -100 mV, podesio jos neke STweaks postavke i mobitel leti. Dobijem više od 4 h screen on time, zadovoljan.

14 godina
neaktivan

Imam s*anje i to veliko

Pukao mi je ekran na SGSII (čitaj: najmanje 700 kuna).

Htio bih ga dati na servis, samo neznam trebam li vratiti stock ROM gore (da sačuvam garanciju) ili je ona već istekla samim razbijanjem?

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Unix kaže...

Imam s*anje i to veliko

Htio bih ga dati na servis, samo neznam trebam li vratiti stock ROM gore (da sačuvam garanciju) ili je ona već istekla samim razbijanjem?

sam od sebe nije pukao pretpostavljam tak da ti garancija ne vrijedi

15 godina
neaktivan
Unix kaže...

Imam s*anje i to veliko

Cim je fizicka steta u pitanju, garancija je nevazeca, ili ako je tvoje pitanje bilo tipa, ja mislim platiti popravak, ali dali treba biti gore org rom? Mislim da to nema veze posto ti placas popravak i njih uopce nece dirati sta je na telefonu.

15 godina
neaktivan

Neat rom lite 4.3 + speed mod kernel? jel netko probao? ..kako radi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
eplati.com kaže...
Unix kaže...

Imam s*anje i to veliko

Cim je fizicka steta u pitanju, garancija je nevazeca, ili ako je tvoje pitanje bilo tipa, ja mislim platiti popravak, ali dali treba biti gore org rom? Mislim da to nema veze posto ti placas popravak i njih uopce nece dirati sta je na telefonu.

ne samo da će platiti popravak, nego će mu i poništiti garanciju, dakle bolje kupi staklo na ebay i sam popravi, evo video

video je duži ali isplati se pogledati ako se upuštaš u takav posao

14 godina
neaktivan

Imam još jedan veći problem, mobitel se uopće ne želi upaliti, ništa, kao da je mrtav. Stavio sam ga na punjač, isto ništa.

+sve se to dogodilo u džepu, stavio sam ga u džep, kasnije izvadio i vidio puknut ekran i beživotan mobitel.

Ispričavam se na netočnom navodu, sad sam ga spojio na Odin i prepoznaje ga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 19:33 (Unix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozz svima u ovoj temi

prije par dana sam na ulici pronasao galaxy s2, bez sim kartice ali sa puknutim ekranom (kao da ga je auto pregazio)

kada utaknem punjac od svog s3, mobitel se moze upalit i punit, samo ekran ne daje nikakve znakove zivota

zanima me koliko bi otprilike kostao servis ekrana i isplati li se to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
niti više niti manje, nego 6 postova iznad tvoga

vidi najbolje na eby koliko dođe i pročitaj drugi post iznad tvoga
14 godina
neaktivan

Jeli ovo ono što mi treba?

http://tiny.cc/ssvcsw

Na slici je izraženija pukotina nego u stvarnosti. Pukao je samo ekran unutra, staklo na površini je netaknuto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mislim da je,sada jedino je problem kako ćeš uspjeti skinuti zaštitno staklo, možda ga oštetiš

s druge str, ako je popravak 700 kn onda ti se ne isplati popravljati sam
14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
mislim da je,sada jedino je problem kako ćeš uspjeti skinuti zaštitno staklo, možda ga oštetiš

s druge str, ako je popravak 700 kn onda ti se ne isplati popravljati sam

Gdje bih ga mogao dati da ga poprave? U T-Mobileu, da šaljem Samsungu ili nekom trećem ovlaštenom servisu?

15 godina

LSD, blago 5R4NJ€, kao i LSJ.
Baterija, užas!!
Slike poslije kad se mob, drugi put danas napuni -.-.

@Unix: jazavac, što da ti kažem.
Pa ti nosi uske, mrkva hlače, rokeru {#}

Šef je ljetos razbio ekran, napadaj njega. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Salji ga u europatrade. Najbolji su tamo. Brzo rijese i super radi. Izbjegavaj MESC il ti ga slat iz tmobilea
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Salji ga u europatrade. Najbolji su tamo. Brzo rijese i super radi. Izbjegavaj MESC il ti ga slat iz tmobilea

Dakle mogu u europatradeu iako nisam kod njih kupio mobitel? Super onda :)

14 godina
neaktivan
Unix kaže...
PC - stručnjak kaže...

Dakle mogu u europatradeu iako nisam kod njih kupio mobitel? Super onda :)

Europatrade je generalni uvoznik za sve Samsung uređaje za Hrv, tako da di god da je kupljen tao ga posljes i oni po garanciji srede, a i ovako kvarove koji ne ulaze u garanciju ce rado srediti samo da im pare ostavis.. :D

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
neaktivan
Tako je. Salji kod njih i ocekuj brz i profesionalan popravak. Vjerojatno ce mjenjat cijeli ekran ... to ti je komplet onaj sjajni rub ekran i staklo zajedno. Barem su meni mjenjali kad se staklobodlijepilo.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan

Jel netko mozda danas dobio kao ja ponudu za update necega preko kies-a? 

Gore je trenutacno na mobitelu onaj spanjolski sluzbein JB

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice