Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.675.943
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
portantin kaže...
PC - stručnjak kaže...
Isto je i na stock romu, ne mozes preko 3g a na net dok razgovaras jer tu antenu koristi za poziv, dok na net mozes dok si na wifiu a razgovaras.

probao razgovarat i surfat istovremeno - radi bez problema (bez wifia)

wanamlite JB rom

Neka netko ovo objasni molim vas. Kako je moguće da njemu radi na Wanamu? Jel niste rekli da je stvar u anteni?

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
15 godina
neaktivan

poz imam problem sa sgs 2 

naime mob je kupljen u sloveniji,ali otklhucan na sve mreze...i sad,covjek je mjenjao softver i od onda ne radi mreza..

znaci,stavim unutra karticu ali samo pise: Nema usluge odnosno no service..

kad stavim npr. t-mobile karticu napravi se onaj t-mobile meni u meniju i u opcijama pise br. moba ali ne pronalazi operatera...

wifi i sve ostalo radi savrseno,reinstalirao sam softver (ics 4.04) i nista..

help!!

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Je li mobitel rootan? Sta ti pise pod firmware u opcijama? Meni se to znalo dogadjat kod promjene roma, jednostavno se nekad modem nije instalirao, pa bih ga kasnije stavio preko cmw

18 godina
neaktivan

Ekipo meni CWM ne prepoznaje niti jedan custom rom a svi su raspakirani do .tar .... ? zna neko što mu je??

čvengi

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
bancic123 kaže...

poz imam problem sa sgs 2 

naime mob je kupljen u sloveniji,ali otklhucan na sve mreze...i sad,covjek je mjenjao softver i od onda ne radi mreza..

znaci,stavim unutra karticu ali samo pise: Nema usluge odnosno no service..

kad stavim npr. t-mobile karticu napravi se onaj t-mobile meni u meniju i u opcijama pise br. moba ali ne pronalazi operatera...

wifi i sve ostalo radi savrseno,reinstalirao sam softver (ics 4.04) i nista..

help!!

Pogledaj dal imas IMEI?

daniel
15 godina
čvengi8 kaže...

Ekipo meni CWM ne prepoznaje niti jedan custom rom a svi su raspakirani do .tar .... ? zna neko što mu je??

Naravno, da bi CWM prepoznao, sve ti mora biti xy.zip oblika.

Skineš, ne diraš, prebaciš na mob i voila!

Samsung Galaxy SII crew.
18 godina
odjavljen

Evo na mojem uređaju se već poprilično vidi "burned in" ikona baterije i sat na određenim nijansama/slikama (npr kod xda dev aplikacije dok loada se lijepo vidi...). Nije da sam razočaran jer se zna da SAMOLED ima nedostataka ali ipak mislim da mi je ovo zadnji uređaj sa SAMOLED-om. 

Ako bih i kupio sa ebay-a display+dig za 600kn, za godinu dana (ili manje) bi bila opet ista priča. Display ne bi smio biti "potrošni materijal".

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 9:55 (Kordy).

1 0 hvala 1
18 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
čvengi8 kaže...

Vidiš da čovjek pokušava flashat .tar preko CWM-a... Već je glupo objašnjavat...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
14 godina
neaktivan
Kontaktiro danas europatrade kazu ceka se ocitovanje samsunga. Prosli put su rijesili sve za 6 dana, sad ce izgleda potrajat, jer sam napiso da mi dost tog telefona i da trazim novi S2 crne boje..
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan

rijeseno,odnosno u graduvmi radi mreza na 1 crtici,dakle ova antena je ocito sjebana :(

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Malo off topic {#}

Prodajem svoj SGS II zbog prelaska na SGS III pa ako je netko zainteresiran može ovdje vidjeti oglas. {#}

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

lp, nisam pročitao svih 300 stranica, a možda ste već negdje napisali pa se unaprijed ispričavam. kupio sam s2 u T-Comu i zanima me kad će doći taj čuveni android 4.1? zasad imam 4.0.4 i kies mi kaže da je to najnoviji, hvala :)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
čvengi8 kaže...

Nije ni to prepoznao dok su bile netaknute...  stoje mi na sd kartici...

čvengi
15 godina
Tinča14 kaže...

Malo off topic {#}

Prodajem svoj SGS II zbog prelaska na SGS III pa ako je netko zainteresiran može ovdje vidjeti oglas. {#}

Možda ćemo se malo družiti i u S3 temi.
Sretnu prodaju želim {#}

Evo, još jedan član Galaxy obitelji u mojoj obitelji.
Sestra se ponovila. 

Ako ona ovo bude kojim slučajem vidjela,
Presretan sam, sve najbolje, super mi je drago, nisam ljubomoran {#} 

igstromar kaže...

kad će doći

To je dobro pitanje.
Ne znamo.

Nije počeo stizati ni u zapadnim državama, a kamo li kod nas.
Iskreno se nadamo do Božića da hoće.

Ako želiš isprobati što donosi otprilike Jelly Bean, probaj ovo (XXLSJ - pre released Test firmware)

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
čvengi8 kaže...
sudy_freak kaže...
čvengi8 kaže...

Nemoguće!

Samsung Galaxy SII crew.
14 godina
neaktivan
čvengi8 kaže...
sudy_freak kaže...
čvengi8 kaže...

Jesi siguran da si gledao na pravoj kartici?

Jer imaš "Install zip from SD card" i "Install zip from internal card"

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
18 godina
odjavljen
Unix kaže...
čvengi8 kaže...
sudy_freak kaže...
čvengi8 kaže...

Ponavljam, čovjek pokušava flashati .tar preko CWM-a.

@čvengi8

.tar datoteke se flashaju preko Odina (ili preko mobile verzije). 

18 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Unix kaže...
čvengi8 kaže...
sudy_freak kaže...
čvengi8 kaže...

Ponavljam, čovjek pokušava flashati .tar preko CWM-a.

@čvengi8

.tar datoteke se flashaju preko Odina (ili preko mobile verzije). 

Ovako da riješimo nesporazum ja čitao tu da se preko CWM-a može instalirat novi custom rom, ja u svom postu sam spomenuo custom rom dok sam .tar naveo samo zato jer mi nije CWM prepoznao .zip pa sam ja to raspakirao misleći da ce onda prepoznat i izašlo mi .tar al CWM nije ni to prepoznao... I sad ja vas pitam ja kad uđem u CWM ode se na Instal APK jelda? i ja kad uđem tamo ne nađe mi to ili pak se treba uć u Flash kernel(logički mislim da se ne uđe tu jer kernel je jedno a custom rom je drugo - ispravite ako ggriješim) Nadam se da je sad jasnije i molio bi pomoć dal sam u startu pogriješio ili nesto drugo nije uredu ...

Puno hvala unaprijed :D jer mi se neda u recovery ulazit i sad instaliravat ak se već može iz CWM-a to napravit :D 

čvengi
15 godina
čvengi8 kaže...

Ovako da riješimo nesporazum ja čitao tu da se preko CWM-a može instalirat novi custom rom, ja u svom postu sam spomenuo custom rom dok sam .tar naveo samo zato jer mi nije CWM prepoznao .zip pa sam ja to raspakirao misleći da ce onda prepoznat i izašlo mi .tar al CWM nije ni to prepoznao... I sad ja vas pitam ja kad uđem u CWM ode se na Instal APK jelda? i ja kad uđem tamo ne nađe mi to ili pak se treba uć u Flash kernel(logički mislim da se ne uđe tu jer kernel je jedno a custom rom je drugo - ispravite ako ggriješim) Nadam se da je sad jasnije i molio bi pomoć dal sam u startu pogriješio ili nesto drugo nije uredu ...

Puno hvala unaprijed :D jer mi se neda u recovery ulazit i sad instaliravat ak se već može iz CWM-a to napravit :D 

Nisam nikada u ovoj temi bio bezobrazan, ali ti bi, ako sam dobro skužio instalirao custom ROM time da instaliraš preko "Install .apk".
Bravo majstore.
Sada, otiđi na xda s tom idejom, objanim im svoj naum i bit ćeš prvi koji ćeš staviti custom ROM na Play Store, možda uspiješ.

Treba tebi puno čitanja.

A ovo da ti se ne da u recovery je isto kao da kažeš kada slomiš nogu i ne da ti se u bolnicu.

Eto, otprilike. 

Samsung Galaxy SII crew.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 0:10 (sudy_freak).
15 godina
neaktivan

Sudy pa na sada nisi bio bezobrazan..... {#}{#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan

ekipa vidim da se stalno spominju nekakvi servisi,popravci, i evo sad ova epizoda sa najosnovnijim flashanjem :P

zanima me koje romove trenutno koriste,koja kombinacija je u igri,itd itd? sta je dobro,sta nije? :D 

ja sam stavio Omegu 16.2 i trenutno sam na njoj vec tjedan dana ili kolko,ali iskreno nisam impresioniran ama bas nicime...ono,generalno je ok,al nista posebno...kak bi se reklo : vidio sam bolje, je*o gore {#}

buduci da je gore onaj Philz kernel (koji je dosao sa romom)...jel se moze normalno raditi nandroid backup/restore i wipeanja...ili? ne zelim s icime riskirati a nemam bas ovih dana vremena za citanja okolo :/

0 0 hvala 0
15 godina
bzvz92 kaže...

ekipa vidim da se stalno spominju nekakvi servisi,popravci, i evo sad ova epizoda sa najosnovnijim flashanjem :P

zanima me koje romove trenutno koriste,koja kombinacija je u igri,itd itd? sta je dobro,sta nije? :D 

ja sam stavio Omegu 16.2 i trenutno sam na njoj vec tjedan dana ili kolko,ali iskreno nisam impresioniran ama bas nicime...ono,generalno je ok,al nista posebno...kak bi se reklo : vidio sam bolje, je*o gore {#}

buduci da je gore onaj Philz kernel (koji je dosao sa romom)...jel se moze normalno raditi nandroid backup/restore i wipeanja...ili? ne zelim s icime riskirati a nemam bas ovih dana vremena za citanja okolo :/

Galaxy S2 je sada upao u neku fazu u kojem uglavno svi developeri osim iGia90 (JellyBam) i još nekolicine čekaju službeni Jelly Bean.
Što se ne događa, nažalost.

Ja bih koristio taj XLSJ samo da baterija drži normalno, no gori battery life nisam vidio.

Preporučio bih ti Jelly Bam, ili ako ne voliš AOSP/AOKP look, onda ostani na tome i ne mrdaj  {#}

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
bzvz92 kaže...

Galaxy S2 je sada upao u neku fazu u kojem uglavno svi developeri osim iGia90 (JellyBam) i još nekolicine čekaju službeni Jelly Bean.
Što se ne događa, nažalost.

Ja bih koristio taj XLSJ samo da baterija drži normalno, no gori battery life nisam vidio.

Preporučio bih ti Jelly Bam, ili ako ne voliš AOSP/AOKP look, onda ostani na tome i ne mrdaj  {#}

Ja sam stavio na svoj SGS 2 XLSJ i baterija je ista kao i na JellyBam-u ako ne čak i mrvicu bolja. Izdrži od jutra od 7 do navečer do 10. I još je na zelenom ponekad.

Axtross_Hr - Origin
14 godina
neaktivan

bio sam prije na jellybamu i bas mi je glavna boljka bila ta baterija...cak sam i probao nesto mrdati po stweaksima al ocito ne dovoljno dobro pa nije bas pomoglo...al svido mi se,vjerojatno cu se vratiti na njega :)

jesi na ovoj najnovijoj verziji, 1.1.0 ili?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
čvengi8 kaže...

Nisam nikada u ovoj temi bio bezobrazan, ali ti bi, ako sam dobro skužio instalirao custom ROM time da instaliraš preko "Install .apk".
Bravo majstore.
Sada, otiđi na xda s tom idejom, objanim im svoj naum i bit ćeš prvi koji ćeš staviti custom ROM na Play Store, možda uspiješ.

Treba tebi puno čitanja.

A ovo da ti se ne da u recovery je isto kao da kažeš kada slomiš nogu i ne da ti se u bolnicu.

Eto, otprilike. 

Znači ipak u flash kernel se ulazi... ok hvala ! :) ak neuspije ic cu ja jedinim putem kojim znam :)

čvengi
14 godina
neaktivan
čvengi8 kaže...
sudy_freak kaže...
čvengi8 kaže...

Bravo majstore.

Treba tebi puno čitanja.

Eto, otprilike. 

Znači ipak u flash kernel se ulazi... ok hvala ! :) ak neuspije ic cu ja jedinim putem kojim znam :)

Koji flash kernel promašio si i šefa i stanicu.

15 godina
neaktivan
robijan kaže...

Sudy pa na sada nisi bio bezobrazan..... {#}{#}

Dobio sam TD jupiiiiiii......

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
neaktivan

Dali mi moze netko pomoci da nadjem original rom i kernel za mob. Ne znam na osnovu cega da trazim koji mi rom odgovara?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Odeš na sammobile i tamo skineš oficijalni rom za mrežu na kojoj ti je mob,sve to upucas preko odina i eto ti off rom sa off kernelom
15 godina

Samsung Galaxy SII crew.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 14:58 (sudy_freak).
Moj PC  
3 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice