- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije jos izasao CM10 stable za nasu masinu (barem jos nije dok pisem ovaj post)
http://www.get.cm/?device=i9100 (ima i menu sa lijeve strane za filtriranje verzija)
Stock Jelly Bean LEAK: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1992476
CM je trenutno in deep shit
http://www.cyanogenmod.org/blog/psa-transition-to-cyanogenmod-org
a ni AOKP nije bolje prošao, hackirani su svi usernameovi i passwordi, tako da...
Zanimljivo. Baš ću pratiti malo što će se tu događati...
Zanimljivo. Baš ću pratiti malo što će se tu događati...
Također, danas bi čovjek trebao staviti link, pričekat ću da drugi flashaju (da ne bi bilo brickanja ili nečeg drugog) pa ako bude sve ok, flasham i ja 
Evo ga T-mobile Galaxy S2 mi se updejto na 4.0.4 danas... neznam jel to od danas ili vec ima duze?
Ah jos malo pa garancija odlazi pa se moze igrat sa customima
Od sredine 8 mj je 4.0.4 aktualan.. :)
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Vjerovatno je suspendiran,on se zna malo "zakrvit" sa apple loverima pa očito popije koji kartončić usput. 
Zapravo, ocrnio sam jednog moderatora.
My bad 
Često se raspitujete za mene, nije valjda da vam nedostajem?
Dali je HVALA izašlo iz mode
s novim promjenama na forumu ?
Očigledno ljudi ne znaju stisnuti HVALA kada im netko pomogne!
A sada malo službenih stvari.
Vjerovali ili ne, i to je moguće.
Od nedjelje nisam bio u CWM-u, stojim na JellyBamu 1011 
Najbolje JB isksustvo i dalje.
Giovnni je legenda, pratim ga na twitteru, na FB stranici, github pratim, jučer je dobio donaciju od 50$
Što se tiče CM-a, vidio sam na službenoj FB stranici i pokupili su dosta aktivista koji bi im pružili podršku.
I oni su izgradili ime i status, što je neupitno.
Nadajmo se da će sada kada dolazi off JB ostati zajedno jaki.
I da, pozdrav svima 
I'm back.
Pozdrav! Zamolio bih vas za pomoć!!!
Dakle, stavio sam par custom romova i na svakom je bio problem slanje poruke. Prije toga sam normalno mogao zvati i primati pozive međutim, cim sam htio poslati poruku zablokirala se kartica tj svako malo mi je dolazilo da je sim zaključan i prebacivalo na vip, a tomatto sam. Probao sam i sa raznim apk otkljucat, ali dzabe :)
Vratio sam na offical i tamo normalno mogu slati i primati poruke. Imam G verziju S2 i sve je normalno instalirano za G. U cemu je problem? :((
Pozdrav! Zamolio bih vas za pomoć!!!
Dakle, stavio sam par custom romova i na svakom je bio problem slanje poruke. Prije toga sam normalno mogao zvati i primati pozive međutim, cim sam htio poslati poruku zablokirala se kartica tj svako malo mi je dolazilo da je sim zaključan i prebacivalo na vip, a tomatto sam. Probao sam i sa raznim apk otkljucat, ali dzabe :)
Vratio sam na offical i tamo normalno mogu slati i primati poruke. Imam G verziju S2 i sve je normalno instalirano za G. U cemu je problem? :((
Jesi probao uskladiti RIL s basebandom?
To radiš s GetRIL aplikacijom.
Može biti problem i SMS Center Number.
Ako to ne pomogne, nemam ideje.
Super. Probat cu veceras dok dodjem doma pa javim. Nadam se da ce uspjeti, svejedno hvala ;)
Super. Probat cu veceras dok dodjem doma pa javim. Nadam se da ce uspjeti, svejedno hvala ;)
Ok, sretno 
Da se pohvalim malo, kako stvari stoje trenutno uz malo srece prebacujem se u temu i9300.. Kroz par dana, tjedan ako bude srece i od sheme bude nesto, prodajem svoj SGS2, curin SGS i nabavljam oboma SGS3 po cijeni od 2000 za komad..
Jos sve visi u zraku, ovisi o frendu koliko ce komada nabaviti za produzavanje ugovora, vidjet cu uskoro sve detalje i sta ce od toga ispasti, nadam se samo najbolje.. 
Da se pohvalim malo, kako stvari stoje trenutno uz malo srece prebacujem se u temu i9300.. Kroz par dana, tjedan ako bude srece i od sheme bude nesto, prodajem svoj SGS2, curin SGS i nabavljam oboma SGS3 po cijeni od 2000 za komad..
Jos sve visi u zraku, ovisi o frendu koliko ce komada nabaviti za produzavanje ugovora, vidjet cu uskoro sve detalje i sta ce od toga ispasti, nadam se samo najbolje.. 
daj nek ih nabavi malo vise,i za ostatak ekipe 
btw...ja sam isto trenutno ko sudy,na jellybamu i radi jako zadovoljavajuce...baterija brzo curi,al buduci da svakih par dana puknem novu verziju jer tak brzo izlaze neda mi se zahebavati s namjestavanjem spomenute 
i imam pitanje...kroz tjedan dana dobivam novi komp...jel potrebno instalirati kies na njega,zbog drivera ili cega vec za mob? naravno,kies nisam upalio od trenutka valjda kad sam kupio mob,al svejedno..?
Ok, sretno 
Uz male poteskoce je proradilo :))) Odlicno!
Imam jos samo jedno pitanje :)
Imam Resurrection Remix ali mi se cini nekako premali font slova u izborniku i opcenito u svemu. Da li se to nekako moze povecati? Bio sam u postavkama i iz normalnog sam stavio u veliki font, ali svejedno je sicusno :) jos pogotovo dok pisem na viber
Preko " firme "--- pretpostavka !
Frend preko njegovog frenda, koji preko firme od firmine firme shema..
Bude li srece ici ce cak i jeftinije, jer postoji mogucnost da taj njegov ih dobije za 1kn, ali to su sad sve nagađanja, vidjet cu kroz par dana, tjedan sve..
Za svoj SGS2 sam vec nasao kupca za 2500, moram samo za curin SGS naci.. Ali da se osvrnem, ako i budem mjenjao mob, past ce mi teže nego sto sam mislio, nema veze sto je SGS3 bolji i sve to, ali nakon sve zahebancije s ovim i drndanja, i ganjanja po servisima, kada konacno radi kao zvrk, bit ce mi se zao rastati od njega..
Frend preko njegovog frenda, koji preko firme od firmine firme shema..
Bude li srece ici ce cak i jeftinije, jer postoji mogucnost da taj njegov ih dobije za 1kn, ali to su sad sve nagađanja, vidjet cu kroz par dana, tjedan sve..
Za svoj SGS2 sam vec nasao kupca za 2500, moram samo za curin SGS naci.. Ali da se osvrnem, ako i budem mjenjao mob, past ce mi teže nego sto sam mislio, nema veze sto je SGS3 bolji i sve to, ali nakon sve zahebancije s ovim i drndanja, i ganjanja po servisima, kada konacno radi kao zvrk, bit ce mi se zao rastati od njega..
Aaa,misliosam da je preko "konkretne firme" ali ako tek produžuje ugovor onda nije, jer je moja firma produživala prije dva mj. pa smo imali tu mogućnost za 2,000,00 si uzeti, a i sada čekam još tab, pa već nikako da dođe pa mislim da se ne načekaš i ti. !!!
Da li je netko probao ovaj stable?
Imam jos samo jedno pitanje :)
Imam Resurrection Remix ali mi se cini nekako premali font slova u izborniku i opcenito u svemu. Da li se to nekako moze povecati? Bio sam u postavkama i iz normalnog sam stavio u veliki font, ali svejedno je sicusno :) jos pogotovo dok pisem na viber
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.pbxes.fontsize&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm9yZy5wYnhlcy5mb250c2l6ZSJd
Uglavnom, sada bih vratio sve u tvornicko stanje. Znaci bi li islo ovim redoslijedom: reset countera sa Triangle Away, Wipe/Factory reset u recovery i onda flashati stock kernel preko Odin-a?
Nije uspjelo. Znacio bio sam flashao cf root, i nakon toga dorimanx kernel. Sad sam resetirao flash counter, napravio u recoveryu Wipe Data/Factory Reset, Wipe cache i format internal sd. Nakon toga flashao stock XWLPD kernel. Trokuta nema, counter je resetiran, recovery je sada stock ali root je i dalje tu. CWM i SuperSU ikone su u appdraweru. Sto sam krivo napravio? Moram li flashati cijeli stock ROM??
Uglavnom, sada bih vratio sve u tvornicko stanje. Znaci bi li islo ovim redoslijedom: reset countera sa Triangle Away, Wipe/Factory reset u recovery i onda flashati stock kernel preko Odin-a?
Nije uspjelo. Znacio bio sam flashao cf root, i nakon toga dorimanx kernel. Sad sam resetirao flash counter, napravio u recoveryu Wipe Data/Factory Reset, Wipe cache i format internal sd. Nakon toga flashao stock XWLPD kernel. Trokuta nema, counter je resetiran, recovery je sada stock ali root je i dalje tu. CWM i SuperSU ikone su u appdraweru. Sto sam krivo napravio? Moram li flashati cijeli stock ROM??
Pokušaj iz ovog posta je od III ali isti je postupak :http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-iii-rasprava/149052.aspx?page=4&jumpto=3269786&sort=desc&view=flat
ne treba ti ono štoje za III već traži za II recimo ovaj i nije potreban recovery-cwm-touch-6.0.1.2-i9300
Haha, SII je čisti win, dobije 2 nove nadogradnje (ok, JB još nije vani) + novi UI s trenutnih flagship Samsungovih uređaja...

Haha, SII je čisti win, dobije 2 nove nadogradnje (ok, JB još nije vani) + novi UI s trenutnih flagship Samsungovih uređaja...
I tako će još dugo biti.
Barem dok ne kupimo S4, jel tak?