Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.498.869
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina

Nije jos izasao CM10 stable za nasu masinu (barem jos nije dok pisem ovaj post)

http://www.get.cm/?device=i9100 (ima i menu sa lijeve strane za filtriranje verzija) 

SII, Paranoid 2.22 + Dorimanx 7.4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

CM je trenutno in deep shit

http://www.cyanogenmod.org/blog/psa-transition-to-cyanogenmod-org

a ni AOKP nije bolje prošao, hackirani su svi usernameovi i passwordi, tako da...

http://aokp.co/

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 9:50 (Mitsuoka).
15 godina
Kordy kaže...

Zanimljivo. Baš ću pratiti malo što će se tu događati...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
17 godina
odjavljen
kuleee kaže...
Kordy kaže...

Zanimljivo. Baš ću pratiti malo što će se tu događati...

Također, danas bi čovjek trebao staviti link, pričekat ću da drugi flashaju (da ne bi bilo brickanja ili nečeg drugog) pa ako bude sve ok, flasham i ja {#}

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
15 godina
neaktivan

Evo ga T-mobile Galaxy S2 mi se updejto na 4.0.4 danas... neznam jel to od danas ili vec ima duze?

Ah jos malo pa garancija odlazi pa se moze igrat sa customima

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Od sredine 8 mj je 4.0.4 aktualan.. :)

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan
Bolje ti se igrat s custom rom dok je pod garancijom ak ga brickas.. Besplatno ga poprave... Evo moj su popravili ... Zamjena ploce, i radi, a da nije pod garancijom trazli me za to 2700 kn
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
DwightSchrute kaže...

Vjerovatno je suspendiran,on se zna malo  "zakrvit" sa apple loverima pa očito popije koji kartončić usput. {#}

Zapravo, ocrnio sam jednog moderatora.
My bad {#}

Često se raspitujete za mene, nije valjda da vam nedostajem? 

robijan kaže...

Dali je HVALA izašlo iz mode {#} s novim promjenama na forumu ?

Očigledno ljudi ne znaju stisnuti HVALA kada im netko pomogne!

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina

A sada malo službenih stvari.

Vjerovali ili ne, i to je moguće.
Od nedjelje nisam bio u CWM-u, stojim na JellyBamu 1011 {#}

Najbolje JB isksustvo i dalje.
Giovnni je legenda, pratim ga na twitteru, na FB stranici, github pratim, jučer je dobio donaciju od 50$ 

lista donatora mu iz dana u dan raste, a tek sada kada dođe official, kada dobijemo project butter, to će biti nešto (nadajmo se).

Što se tiče CM-a, vidio sam na službenoj FB stranici i pokupili su dosta aktivista koji bi im pružili podršku.
I oni su izgradili ime i status, što je neupitno.

Nadajmo se da će sada kada dolazi off JB ostati zajedno jaki.

I da, pozdrav svima {#}
I'm back. 

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav! Zamolio bih vas za pomoć!!! 

Dakle, stavio sam par custom romova i na svakom je bio problem slanje poruke. Prije toga sam normalno mogao zvati i primati pozive međutim, cim sam htio poslati poruku zablokirala se kartica tj svako malo mi je dolazilo da je sim zaključan i prebacivalo na vip, a tomatto sam. Probao sam i sa raznim apk otkljucat, ali dzabe :)

Vratio sam na offical i tamo normalno mogu slati i primati poruke. Imam G verziju S2 i sve je normalno instalirano za G. U cemu je problem? :((

0 0 hvala 0
15 godina
marac23 kaže...

Pozdrav! Zamolio bih vas za pomoć!!! 

Dakle, stavio sam par custom romova i na svakom je bio problem slanje poruke. Prije toga sam normalno mogao zvati i primati pozive međutim, cim sam htio poslati poruku zablokirala se kartica tj svako malo mi je dolazilo da je sim zaključan i prebacivalo na vip, a tomatto sam. Probao sam i sa raznim apk otkljucat, ali dzabe :)

Vratio sam na offical i tamo normalno mogu slati i primati poruke. Imam G verziju S2 i sve je normalno instalirano za G. U cemu je problem? :((

Jesi probao uskladiti RIL s basebandom?
To radiš s GetRIL aplikacijom.

Može biti problem i SMS Center Number.
Ako to ne pomogne, nemam ideje.

Samsung Galaxy SII crew.
13 godina
neaktivan

Super. Probat cu veceras dok dodjem doma pa javim. Nadam se da ce uspjeti, svejedno hvala ;)

15 godina
marac23 kaže...

Super. Probat cu veceras dok dodjem doma pa javim. Nadam se da ce uspjeti, svejedno hvala ;)

Ok, sretno {#}

Samsung Galaxy SII crew.
14 godina
neaktivan

Da se pohvalim malo, kako stvari stoje trenutno uz malo srece prebacujem se u temu i9300.. Kroz par dana, tjedan ako bude srece i od sheme bude nesto, prodajem svoj SGS2, curin SGS i nabavljam oboma SGS3 po cijeni od 2000 za komad.. {#} Jos sve visi u zraku, ovisi o frendu koliko ce komada nabaviti za produzavanje ugovora, vidjet cu uskoro sve detalje i sta ce od toga ispasti, nadam se samo najbolje.. {#}

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
majdo kaže...

Da se pohvalim malo, kako stvari stoje trenutno uz malo srece prebacujem se u temu i9300.. Kroz par dana, tjedan ako bude srece i od sheme bude nesto, prodajem svoj SGS2, curin SGS i nabavljam oboma SGS3 po cijeni od 2000 za komad.. {#} Jos sve visi u zraku, ovisi o frendu koliko ce komada nabaviti za produzavanje ugovora, vidjet cu uskoro sve detalje i sta ce od toga ispasti, nadam se samo najbolje.. {#}

daj nek ih nabavi malo vise,i za ostatak ekipe {#}

btw...ja sam isto trenutno ko sudy,na jellybamu i radi jako zadovoljavajuce...baterija brzo curi,al buduci da svakih par dana puknem novu verziju jer tak brzo izlaze neda mi se zahebavati s namjestavanjem spomenute {#}

i imam pitanje...kroz tjedan dana dobivam novi komp...jel potrebno instalirati kies na njega,zbog drivera ili cega vec za mob? naravno,kies nisam upalio od trenutka valjda kad sam kupio mob,al svejedno..?

13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
marac23 kaže...

Ok, sretno {#}

Uz male poteskoce je proradilo :))) Odlicno!

Imam jos samo jedno pitanje :) 

Imam  Resurrection Remix  ali mi se cini nekako premali font slova u izborniku i opcenito u svemu. Da li se to nekako moze povecati? Bio sam u postavkama i iz normalnog sam stavio u veliki font, ali svejedno je sicusno :) jos pogotovo dok pisem na viber

15 godina
neaktivan
majdo kaže...

Preko " firme "--- pretpostavka !{#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
neaktivan
robijan kaže...
majdo kaže...

Frend preko njegovog frenda, koji preko firme od firmine firme shema.. {#} Bude li srece ici ce cak i jeftinije, jer postoji mogucnost da taj njegov ih dobije za 1kn, ali to su sad sve nagađanja, vidjet cu kroz par dana, tjedan sve.. 

Za svoj SGS2 sam vec nasao kupca za 2500, moram samo za curin SGS naci.. Ali da se osvrnem, ako i budem mjenjao mob, past ce mi teže nego sto sam mislio, nema veze sto je SGS3 bolji i sve to, ali nakon sve zahebancije s ovim i drndanja, i ganjanja po servisima, kada konacno radi kao zvrk, bit ce mi se zao rastati od njega..

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 19:42 (majdo).
15 godina
neaktivan
majdo kaže...
robijan kaže...
majdo kaže...

Frend preko njegovog frenda, koji preko firme od firmine firme shema.. {#} Bude li srece ici ce cak i jeftinije, jer postoji mogucnost da taj njegov ih dobije za 1kn, ali to su sad sve nagađanja, vidjet cu kroz par dana, tjedan sve.. 

Za svoj SGS2 sam vec nasao kupca za 2500, moram samo za curin SGS naci.. Ali da se osvrnem, ako i budem mjenjao mob, past ce mi teže nego sto sam mislio, nema veze sto je SGS3 bolji i sve to, ali nakon sve zahebancije s ovim i drndanja, i ganjanja po servisima, kada konacno radi kao zvrk, bit ce mi se zao rastati od njega..

Aaa,misliosam da je preko "konkretne firme" ali ako tek produžuje ugovor onda nije, jer je moja firma produživala prije dva mj. pa smo imali tu mogućnost za 2,000,00 si uzeti, a i sada čekam još tab, pa već nikako da dođe pa mislim da se ne načekaš i ti. !!!

14 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
marac23 kaže...

Imam jos samo jedno pitanje :) 

Imam  Resurrection Remix  ali mi se cini nekako premali font slova u izborniku i opcenito u svemu. Da li se to nekako moze povecati? Bio sam u postavkama i iz normalnog sam stavio u veliki font, ali svejedno je sicusno :) jos pogotovo dok pisem na viber

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.pbxes.fontsize&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm9yZy5wYnhlcy5mb250c2l6ZSJd

13 godina
neaktivan
Maher24 kaže...

Uglavnom, sada bih vratio sve u tvornicko stanje. Znaci bi li islo ovim redoslijedom: reset countera sa Triangle Away, Wipe/Factory reset u recovery i onda flashati stock kernel preko Odin-a?

Nije uspjelo. Znacio bio sam flashao cf root, i nakon toga dorimanx kernel. Sad sam resetirao flash counter, napravio u recoveryu Wipe Data/Factory Reset, Wipe cache i format internal sd. Nakon toga flashao stock XWLPD kernel. Trokuta nema, counter je resetiran, recovery je sada stock ali root je i dalje tu. CWM i SuperSU ikone su u appdraweru. Sto sam krivo napravio? Moram li flashati cijeli stock ROM??

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 20:57 (Maher24).
15 godina
neaktivan
Maher24 kaže...
Maher24 kaže...

Uglavnom, sada bih vratio sve u tvornicko stanje. Znaci bi li islo ovim redoslijedom: reset countera sa Triangle Away, Wipe/Factory reset u recovery i onda flashati stock kernel preko Odin-a?

Nije uspjelo. Znacio bio sam flashao cf root, i nakon toga dorimanx kernel. Sad sam resetirao flash counter, napravio u recoveryu Wipe Data/Factory Reset, Wipe cache i format internal sd. Nakon toga flashao stock XWLPD kernel. Trokuta nema, counter je resetiran, recovery je sada stock ali root je i dalje tu. CWM i SuperSU ikone su u appdraweru. Sto sam krivo napravio? Moram li flashati cijeli stock ROM??

Pokušaj iz ovog posta je od III ali isti je postupak :http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-iii-rasprava/149052.aspx?page=4&jumpto=3269786&sort=desc&view=flat 

ne treba ti ono štoje za III već traži za II recimo ovaj i nije potreban recovery-cwm-touch-6.0.1.2-i9300

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 21:09 (robijan).
17 godina
odjavljen

2 0 hvala 1
15 godina

YO HO HO YO HO HO!!!

Jelly Bean (4.1.2) PRE-RELEASE

Napokon ekipa.

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
5 0 hvala 6
17 godina
odjavljen

Haha, SII je čisti win, dobije 2 nove nadogradnje (ok, JB još nije vani) + novi UI s trenutnih flagship Samsungovih uređaja...

5 0 hvala 1
15 godina
Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
Kordy kaže...

Haha, SII je čisti win, dobije 2 nove nadogradnje (ok, JB još nije vani) + novi UI s trenutnih flagship Samsungovih uređaja...

I tako će još dugo biti.

Barem dok ne kupimo S4, jel tak? 

Samsung Galaxy SII crew.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice