Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.493.179
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
ivan_s9 kaže...

pozdrav imam jedan problem pa ako moze pomoc  ... imam i9100 i prije tjedan dana nadogradio ga preko kiesa onu sluzbenu nadogranju na ICS sa 2.0  ... sve je bilo dobro i do prije dva dana se poceo gasiti paliti sam i od jutros kad nije na punjacu  baterija treperi pa bude sve ok pa onda pise da se puni pa da je iskljucen i tako u minuti milion puta pa onda svira da je uklj punjac pa iskljucen jednom rijecju izluduje.... nije rootan i neznam kako niti znam sto mu je pa ako.mi mozete pomoci jer malo mu fali da ga nerazbijem od pod :) 

Pomooocccc ???????

15 godina
ivan_s9 kaže...
ivan_s9 kaže...

pozdrav imam jedan problem pa ako moze pomoc  ... imam i9100 i prije tjedan dana nadogradio ga preko kiesa onu sluzbenu nadogranju na ICS sa 2.0  ... sve je bilo dobro i do prije dva dana se poceo gasiti paliti sam i od jutros kad nije na punjacu  baterija treperi pa bude sve ok pa onda pise da se puni pa da je iskljucen i tako u minuti milion puta pa onda svira da je uklj punjac pa iskljucen jednom rijecju izluduje.... nije rootan i neznam kako niti znam sto mu je pa ako.mi mozete pomoci jer malo mu fali da ga nerazbijem od pod :) 

Pomooocccc ???????

Nadogardio si s 2.0 Androdia (Eclaira) ili 2.3.5/6/7 (Gingerbreada) na ICS?

Jesi sve obrisao (vratio na tvroničke)? 

Samsung Galaxy SII crew.
13 godina
neaktivan

gingerbreadai vratija sam na tvornicke i ista stvar vec dva dana 

14 godina
neaktivan
ivan_s9 kaže...
ivan_s9 kaže...

Pomooocccc ???????

To me podsjeca na moj problem pomalo..

kod mene je problem bila maticna koja otisla, ali problem cesto se zna pojaviti i radi prljavog porta.. Probaj uzeti ocistiti utor za punjenje alkoholom i cackalicom.. To bi u principu trebalo rijesiti sve tvoje muke, naravno u slucaju da je to problem, da nije nesto drugo..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
čvengi8 kaže...

CAPS LOCK NIJE OK!

Ovisi što želiš.

ICS:

• Neat ROM/wanam 12.7/salman + Siyah 5.x/DorimanX 5.9x

JB:

• JellBam + Siyah 5.x/DorimanX 7.4x

Detalje za ROM-ove pronađi ovdje.

Odabrao sam ovaj rom '' Resurrection Remix JB v3.1.1'' al sam u nastavku vidio da je sa crvenim napisano da je to rom samo za Samsung Note pa sam sad malo zbunjen a u nastavku ima neki fix za skinut al čini mi se da je to za rom samo ga reorganizirat...sve sam to ovdje vidio !!!

4 Resurrection Remix JB v3.1.1
1 Vanilla RootBOX (4.1.2)
čvengi
15 godina
neaktivan

ovo je po meni najjednostavniji način rootanja:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1501719

pred 2 tjedna sam odradio po tom postupku i bio gotov u 5 minuta

14 godina
neaktivan
Maher24 kaže...

Kupio sam novi Galaxy S2 i prva stvar koju sam zamjetio je temperatura boje ekrana. Bijela nije bijela kao na LCD-u nego vise zuckasta. Je li to normalno? U direktnoj usporedbi, godinu i pol star Galaxy S je svjetliji na max brightness i temperatura boje je hladnija, iako ni na njemu bijela ne izgleda bas bijela. To je pretpostavljam zbog AMOLED tehnologije ali je li normalno da je na S2 temperatura na oko toplija i da je ekran nesto tamniji od SGS1?

I meni je bila velika razlika kad sam prošao sa 9001+ na S2. Dosta tamnije boje, neke slike koje su se na 9001+ slabije vidjele na S2 se opće nisu vidjele koliko je prevladavao crni ton.   Također sam primjetio da kad upalim skroz bijelu boju na S2 i stavim pored 9001+ da je ekran od S2 dosta žučkast. Usporedio sam sa ekranom od frenda kojem pak nije žučkast nego plavkast. Tak da to valjda kak potrefiš.

15 godina
portantin kaže...

Jel to vrijedi i za 2.3.5?

Updejto bi ga na 4.0.4 i rooto al me prpa hardbrick-a jel kažu da je podložan bricku

14 godina
neaktivan
čvengi8 kaže...
sudy_freak kaže...
čvengi8 kaže...

CAPS LOCK NIJE OK!

Ovisi što želiš.

ICS:

• Neat ROM/wanam 12.7/salman + Siyah 5.x/DorimanX 5.9x

JB:

• JellBam + Siyah 5.x/DorimanX 7.4x

Detalje za ROM-ove pronađi ovdje.

Odabrao sam ovaj rom '' Resurrection Remix JB v3.1.1'' al sam u nastavku vidio da je sa crvenim napisano da je to rom samo za Samsung Note pa sam sad malo zbunjen a u nastavku ima neki fix za skinut al čini mi se da je to za rom samo ga reorganizirat...sve sam to ovdje vidio !!!

Spusti se dolje i vidjeti ćeš Galaxy SII (GT-I9100). Klikni na ROM i odaberi JB.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina
neaktivan
silasara2 kaže...
portantin kaže...

Updejto bi ga na 4.0.4 i rooto al me prpa hardbrick-a jel kažu da je podložan bricku

piše da je samo za ICS, ne i za GB

ja sam bio na 4.0.3 kad sam rootao

14 godina
neaktivan
silasara2 kaže...
portantin kaže...

Ma samo flashaj preko Odina rootani kernel dok si na 2.3.5, najlakše i najbrže.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
18 godina

dakle čeka se jb 4.1.x za s2

ja sam ostao na stock 4.0.4 koji sam skinuo http://www.hotfile.com/dl/174893398/bba2395/I9100BOLPM_I9100CROLP7_CRO.zip.html

root, i maknuo iritantni t-mobile boot animation i bok

BTW koliko vam baterija drzi ?

kod mene 2 max 3 dana

žena malo fejs pogleda, 24 sata.. pozivi skoro pa nista, 2-3 sms-a

više mob stoji nego radi... očekivao sam više.

0 0 hvala 0
15 godina
dadoremix kaže...

(...)

Kada sljedeći put isprazniš do kraja, volio bih znati koliko imašscreen on.

A što se tiče toga, deep sleep bi mogao biti bolji, ako samo stoji.

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
Unix kaže...
silasara2 kaže...
portantin kaže...

Ma samo flashaj preko Odina rootani kernel dok si na 2.3.5, najlakše i najbrže.

Znači na 2.3.5 nije podložan hardbricku?

To je samo mogučnost na 4.0.4 ili i na ostalim firmwareima?

15 godina

Novosti za JellyBam:

"OK... i hope to get 50 iLike for what im gonna say now: tomorrow this ROM will receive the MOST MASSIVE and epic update that i had ever made... we are going to leave aokp source to CM10 by keeping the AOKP ROM control features + latest paranoid ported will per-app-color and DPI plus JellyBam settings from CM10 with transparent status bar, non-vibr lockscreen toggle, profiles from CM10 and the new 

CM features expand desktop that will hide status bar and make apps full screen + new 4.2 clock and a fixed photosphere gallery! A totally redesigned jellybam papers app with new resized wallpapers... a very good battery life thanks to the new cm10 framework! New google talkback (fixed) since a blind user that want use jellybam report an issue with it... much much much more! Please dont ask for eta... need some time for test but i promise... i will release it tomorrow as soon as everything will be OK!"

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Drugari imam instaliran Customstock rom 2.1 edition e sad hocu da vratim neki drugi nebitno koji rom, ali kako da nadjem ovu app Gallery koja je na tom romu, 

inace ubacio sam rom samo zbog toga uradio sam back up app i probao na drugi rom ne biva. zna li neko koja je app ili gde mogu da je skinem jer je stvarno extra

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
oskarduki kaže...

Drugari imam instaliran Customstock rom 2.1 edition e sad hocu da vratim neki drugi nebitno koji rom, ali kako da nadjem ovu app Gallery koja je na tom romu, 

inace ubacio sam rom samo zbog toga uradio sam back up app i probao na drugi rom ne biva. zna li neko koja je app ili gde mogu da je skinem jer je stvarno extra

Izvoli: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1871949&highlight=note+gallery

1. Bezveze trošiš vrijeme, mogao si odmah pitati za aplikaciju {#}

2. Pročitaj na kojim ROMovima radi na kojim ne...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
17 godina
odjavljen

Za one koji žele S3 themed ROM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1960617 (nisam probao)

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ROM mogu instalirat isto kako je opisao u BUG-u za 6 mjesec ??? Reko si JellBam + Siyah 5.x (taj siyah 5.x je to ustvari 4.1.5 pošto na http://www.gokhanmoral.com/   ga nema verzije 5 i više) ili pak se to skida od negdje drugdje

Sorry što tlačim al štaću :D

LP !

čvengi
15 godina
čvengi8 kaže...

ROM mogu instalirat isto kako je opisao u BUG-u za 6 mjesec ??? Reko si JellBam + Siyah 5.x (taj siyah 5.x je to ustvari 4.1.5 pošto na http://www.gokhanmoral.com/   ga nema verzije 5 i više) ili pak se to skida od negdje drugdje

LP !

Da, ali JellyBam ide jedino (ovi noviji updateovi) preko CWM-a jer je .zip.
Zato bi trebao imati CWM.

A Siyah 5.x će uskoro biti objavljen jer se testira.

P.s. ako skidaš JellBam 0311, iGio je ubacio Aromu pa možeš odabrati Siyah 5.0 RC1.

Nema frke, tko pita ne skita. 

Samsung Galaxy SII crew.
18 godina
neaktivan
majdo kaže...
ivan_s9 kaže...
ivan_s9 kaže...

Pomooocccc ???????

To me podsjeca na moj problem pomalo..

kod mene je problem bila maticna koja otisla, ali problem cesto se zna pojaviti i radi prljavog porta.. Probaj uzeti ocistiti utor za punjenje alkoholom i cackalicom.. To bi u principu trebalo rijesiti sve tvoje muke, naravno u slucaju da je to problem, da nije nesto drugo..

evo meni se mob pred par dana vratio sa servisa zbog istih problema. Probao sam i ja na početku očistiti utor, ali nije pomoglo. U agramservisu su promijenili kondenzator i taj priključak...kao nov...ako imaš garanciju odmah nosi to na servis

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.
17 godina

Sudy, kolko ti drži baterija na JellyBamu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Jel zna itko zasto mi se pojavljuje u lijevom gornjem kutu crveni usklicnik pri bootanju moba?! Kad se upali on nestane i sve dobro radi, ali nije bez veze tamo?! Stock rom+root+siyah.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Znate vec svi da sam bricko svoj mob u nepovrat, i poslo ga ja 1.10 na servi, i jos je tamo zovem, kadu kod servisera nezna se nist, pa mislim dokle... Izgleda da garancija vrijedi, no men nije jasno kad ce oni mene nazvat i rec popravljeno ili zamjena za novi???
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
protjeran

Ne kuzim zasto im treba tolko? Meni u 10 dana mob poslan, zamjenjena maticna i vracen?!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa evo neznam sta oni rade, kaze zena u mescu da rade testiranja, pa neznam sta tolko kad se mob ne pali uopce...
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Pa evo neznam sta oni rade, kaze zena u mescu da rade testiranja, pa neznam sta tolko kad se mob ne pali uopce...

Lazu ko kerovi, nesposobni su u svakom segmentu.. Ja sam svoj bio u MESC slao 6 ili 7 puta, i nikad ga nisu popravili, vrate ga u istom stanju, a kao sve valja po njihovom.. Dok nisam odnjeo ga u Europatrade i dobio konacno novi..

Jos 12 dana, i tvojih zakonskih 45 dana je proslo otkako je na servisu i slobodno možes zahtjevati novi uređaj, koji su oni dužni dati ti..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan
E da al neznam dal radnih il sve skupa 45, ak ne rijese trazim novi a ak ga vrate ode u europatrade, ovo je predano u tcentru zato je tamo
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
čvengi8 kaže...

LP !

Da, ali JellyBam ide jedino (ovi noviji updateovi) preko CWM-a jer je .zip.
Zato bi trebao imati CWM.

A Siyah 5.x će uskoro biti objavljen jer se testira.

P.s. ako skidaš JellBam 0311, iGio je ubacio Aromu pa možeš odabrati Siyah 5.0 RC1.

Nema frke, tko pita ne skita. 

A znači ja imam WanamLite i nemogu preko toga stavit taj Resctruction Remix ?

cek polako ja skinuo ovaj http://www.resurrectionremix.com/index.php?action=tpmod;dl=item237

čvengi
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
E da al neznam dal radnih il sve skupa 45, ak ne rijese trazim novi a ak ga vrate ode u europatrade, ovo je predano u tcentru zato je tamo

Istu proceduru sam i ja imao, u T-centru uredno predam, oni salju u MESC, a ovi ne rade nista i tako 7 puta, nema veze sto sam se prijetio svim mogucim nadleznim institucijama, inspektoratom i svime zivim i nezivim, njih boli cosak za obicne smrtnike.. E onda mi je puko film i mob sam poslao u Europatrade, nakon 3 dana me zvali da ce mi zamjeniti uređaj, ali da im moram dostaviti racun, koji ja naravno nisam imao, pa je tu isla 15-to dnevna procedura trađenja u T-comu, dok mi ga nakon 4 upita i 2 žalbe nisu isporučili i meni na kraju stigao taze nov uređaj, koji je u T-centru otvoren predamnom, i da kucnem u drvo vec evo cca 5 mjeseci radi bez ikakvih problema.. :D (poanta price, isplati se biti strpljiv i ganjati..)

E sad u uvjetima garancije stoji ovako: "U slučaju kvara, ovlašteni servis je dužan završiti popravak proizvoda u roku od (45) dana od dana reklamacije. Ako popravak nije moguće završiti tijekom ovog razdoblja, proizvod treba zamijeniti za novi isti ili sličan model. - što ce reci znaci 45 dana od predaje broje se i radni i neradni po mom nekom iskustvu.. Znaci po broju naloga pogledaj kada je uređaj zaprimljen u mesc, sačekaj do tog datuma, tj dan iza i lagano pravac T-centar i trazi novi uređaj, ili kontaktiraj MESC bez ustručavanja.. Bez drskosti i podignutog tona nažalost ne ide..

Zanimljivo je i ovo što stoji na stranici od MESC-a među njihovim jamstvenim uvjetima: Mobis electronic jamči da će za vrijeme trajanja jamstva u roku od 15 dana od datuma zaprimanja uređaja u ovlašteni servis MOBIS-electronic SERVISNI CENTAR, besplatno popraviti nepravilnosti u materijalima, dizajnu i izradi ili zamijeniti mobilni uređaj novim u skladu s ovim jamstvenim uvjetima. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice