Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.496.081
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Kelam kaže...

Ovako bio sam rootao mobitel i pokvario se nesto bricko sam ga uglavnon u servisu ovlastenom su mi htjeli mijenjat maticnu a to kosta 1650kn jer kao garancija nevrijedi jer ima one contere kad se ude u download mode...

E i ja sam to nakraju u jedan drugi servis odnio i oni su tu popravili maticnu bez ikakvog mijenjanja i naplatili 300kn (bio sam im zahvalan do neba)

Sad mene zanima jer ja sam maka countere svi su na nuli ko da nije softwerski prckano nista dali meni garancija jos uvjek vrijedi?

99,99% da ne, jer je otvaran od strane neovlastene osobe, tako da.. 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina

Servis se zove smodlaka, servis se nalazi u splitu... NIsam ni siguran jesu li ovlasteni ili neovlasteni

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Di mogu naci punjac za S2 i koliko para? Ovaj stari mi je otisao... 

SII, Paranoid 2.22 + Dorimanx 7.4
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 16:11 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prijatelj ima problema sa spajanjem na PC. Ima SlimICS trenutno, a kad spoji mobitel s PC-jem ništa se ne otvara. Imate kakvih ideja?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
parizer kaže...

Di mogu naci punjac za S2 i koliko para? Ovaj stari mi je otisao...

Bilokoji microUSB će radit

14 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Servis se zove smodlaka, servis se nalazi u splitu... NIsam ni siguran jesu li ovlasteni ili neovlasteni

Također 99,99% da je neovlašteni.. Koliko sam ja upucen u Hrvatskoj su samo Europatrade i Mobis (MESC) ovlašteni servis za Samsung mobitele.. Izmedju ostaloga, na garanciji ti piše tko je sve ovlašteni serviser u nas, lijen sam pogledati na mojoj.. ;)

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
Šef kaže...

Prijatelj ima problema sa spajanjem na PC. Ima SlimICS trenutno, a kad spoji mobitel s PC-jem ništa se ne otvara. Imate kakvih ideja?

Kreni s čitanjem odavde. Ako je problem imalo sličan mome, neka pokuša što sam ja sve pokušao...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
13 godina
neaktivan

Kupio sam novi Galaxy S2 i prva stvar koju sam zamjetio je temperatura boje ekrana. Bijela nije bijela kao na LCD-u nego vise zuckasta. Je li to normalno? U direktnoj usporedbi, godinu i pol star Galaxy S je svjetliji na max brightness i temperatura boje je hladnija, iako ni na njemu bijela ne izgleda bas bijela. To je pretpostavljam zbog AMOLED tehnologije ali je li normalno da je na S2 temperatura na oko toplija i da je ekran nesto tamniji od SGS1?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Maher24 kaže...

Kupio sam novi Galaxy S2 i prva stvar koju sam zamjetio je temperatura boje ekrana. Bijela nije bijela kao na LCD-u nego vise zuckasta. Je li to normalno? U direktnoj usporedbi, godinu i pol star Galaxy S je svjetliji na max brightness i temperatura boje je hladnija, iako ni na njemu bijela ne izgleda bas bijela. To je pretpostavljam zbog AMOLED tehnologije ali je li normalno da je na S2 temperatura na oko toplija i da je ekran nesto tamniji od SGS1?

Bijela na SGS/SGS2 je lagano plava, za razliku od LCD-a (sa IPS matricom, bijela ovdje nije skroz bijela). Ali je puno bolje kod SGS2 u odnosu na SGS1. Navikneš se jako brzo, niti ne primjećuješ to, meni je isto bio šok kad sam došao sa Desirea.

Stručnjak za paranormalne pojave
13 godina
neaktivan
Unix kaže...
Maher24 kaže...

Bijela na SGS/SGS2 je lagano plava, za razliku od LCD-a (sa IPS matricom, bijela ovdje nije skroz bijela). Ali je puno bolje kod SGS2 u odnosu na SGS1. Navikneš se jako brzo, niti ne primjećuješ to, meni je isto bio šok kad sam došao sa Desirea.

A taj frendov SGS1 sto sam probao izgleda slicnije LCD-u, mozda jest malo previse plav ili zelenkast ali moj SGS2 mi se cini zut. Ne smeta mi nesto pretjerano ali me zanima je li to normalno, ako nije da nosim na servis. Pitam se sto ce biti s vremenom kad se plavi pikseli potrose vise od drugih pa temperatura boje postane jos veca {#} Cudno mi je da je 1.5 god stari SGS1 svjetliji od novog SGS2.

17 godina
neaktivan
Unix kaže...
Maher24 kaže...

Hah! Moj je malo plavkast, ali prijateljev je pomalo žućkast...

15 godina

Koristi li netko JellyBam? Ja nisam zadovoljan brzinom USB prijenosa. Maksimalno je 3MB/Sec što me iritira poprilično :D Kako je ostalima?

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kuleee kaže...

Koristi li netko JellyBam? Ja nisam zadovoljan brzinom USB prijenosa. Maksimalno je 3MB/Sec što me iritira poprilično :D Kako je ostalima?

Koristim i nisam to primjetio.

Izašao je 3010 update.

p.s. i nova stranica je oživjela.

igio i bliss su se maknuli sa litvanskog servera i sada imaju bolju brzinu i pristup serveru/sajtu. 

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina

NAJEŽIO SAM SE KADA SAM VIDIO.

Nakon dosta dugo vremena, radi se na portanju Flyme OS-a na S II.

Ovdje je iznesen zahtjev/želja, a ovdje je tema na sam ROM.

Samsung Galaxy SII crew.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 9:15 (sudy_freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Za sve koji ne znaju, Flyme OS je službeni firmware za Xiaomi-eve smartfone Meizu serije.

Modificirani MIUI.

Sada volim svoj S2 još više. 

Budu li napredovali brzo i jos brze dodju do stabilne battery friendly daily use verzije, istog trenutka otpisujem WIUI, i imam novog favorita.. {#}

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Za sve koji ne znaju, Flyme OS je službeni firmware za Xiaomi-eve smartfone Meizu serije.

Modificirani MIUI.

Sada volim svoj S2 još više. 

Koliko ja znam, Meizu je kineska tvrtka koja nema veze sa Xiaomijem i MIUI-em, a ne Xiaomijeva serija mobitela.

http://en.wikipedia.org/wiki/Meizu

http://en.wikipedia.org/wiki/Xiaomi_Tech

Nisu čak ni iz istog grada.

Stručnjak za paranormalne pojave
17 godina

Imam sljedeci problem, u bilo kojoj aplikaciji(facebook, opera, chrome) kad drzim prst na mjestu ekran ko da podrhtava, skace. to mi se tek danas pojavilo, zadnje kaj sam instaliral je onaj triangle free i update g. mapsa. koristim CM9 i siyah 5

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unix kaže...

Koliko ja znam, Meizu je kineska tvrtka koja nema veze sa Xiaomijem i MIUI-em, a ne Xiaomijeva serija mobitela.

Dobro znaš, Meizu je aktivan već ohoho vremana. Čak ovo i nije MIUI, jedino što su slični. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Unix kaže...

Da, znaš.
Isprike, od uzbuđenja, nisam znao što pišem.

Naravno da ti više znaš, pa ti si sudjelovao u MIUI Croatia projektu {#}

Samsung Galaxy SII crew.
14 godina
neaktivan
Da li je tko probao ovaj modem (radio), navodno posljednji za i9100 - došao uz Android 4.0.4 official upgrade za T-Mobile Germany.

BOLP7 (T-Mobile-Germany)

Kod mene je inače LPX.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
I da.. da pohvalim stabilnost i izgled RootBOX roma. Koristim posljednju verziju 3.0 te Dorimanx 7.4 kernel. AOKP je baza.
It's a keeper. Itko drugi probao?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozdrav imam jedan problem pa ako moze pomoc  ... imam i9100 i prije tjedan dana nadogradio ga preko kiesa onu sluzbenu nadogranju na ICS sa 2.0  ... sve je bilo dobro i do prije dva dana se poceo gasiti paliti sam i od jutros kad nije na punjacu  baterija treperi pa bude sve ok pa onda pise da se puni pa da je iskljucen i tako u minuti milion puta pa onda svira da je uklj punjac pa iskljucen jednom rijecju izluduje.... nije rootan i neznam kako niti znam sto mu je pa ako.mi mozete pomoci jer malo mu fali da ga nerazbijem od pod :) 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
oskarduki kaže...
sudy_freak kaže...
oskarduki kaže...

Daj ko zna gde mogu naci da skinem resurrection remix 2.6.1

Doduše 2.6

citao sam dosta o ovom romu,dosta ga hvale sa siyah kernel... bas hocu da probam i njega jer sve sto je moglo probati.probao sam... :)

pOŠTO SI PROBAO SVE I SVAŠTA ŠTO BI PREPORUČIO KAO NAJ FLUIDNIJA KOMBINACIJA DA SE STAVI NA SGS2 NARAVNO I DA POTROŠNJA BATERIJE BUDE MANJA... TRENUTAČNO IMAM SIYAH 4.1.2 I WANAM LITE 12.6 :)

čvengi
16 godina
Bero-ZG kaže...
Da li je tko probao ovaj modem (radio), navodno posljednji za i9100 - došao uz Android 4.0.4 official upgrade za T-Mobile Germany.

BOLP7 (T-Mobile-Germany)

Kod mene je inače LPX.

Danas dobio mob sa servisa, nadogradili mi na 4.0.4., bas ovaj modem je gore. Od kad se vratio skroz ga maltretiram, baterija se odlicno drzi za sad:).

Btw, dajte mi recite, rootao bi ga, ali nebi mjenjao nista drugo, treba mi zbog unlocka. Kako da to najbezbolnije napravim?

Hvala!

18 godina
neaktivan

Dugo, dugo već koristim Rootbox+Syah+Apex. Svako nekoliko netko oduševljeno preoruči ovaj ili onaj ROM, i ja ga isprobam, i nakon pola dana ili dan nazad sam na Rootboxu. Izgeld, brzina, potpuna stabilnost, nenadmašen za moj ukus/potrebe.

15 godina
neaktivan

Ja sam to riješio po ovom : 

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/04/22/upute-root-galaxy-s2-ics-tmobile-vipnet/

A kupio sam i BUG 06/2012 gdje je sve lipo objašnjeno.

16 godina
neaktivan
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ljudi jedno pitanjce dali se zna mozda okvirno kada izlazi JB za S2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hrcpin kaže...

Ljudi jedno pitanjce dali se zna mozda okvirno kada izlazi JB za S2

Kroz studeni bi trebao doći.

Neki izvori govore od 1.-15., a neki od 15.-30.

Iskreno se nadam ovom prvom datumu {#}

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
čvengi8 kaže...

CAPS LOCK NIJE OK!

Ovisi što želiš.

ICS:

• Neat ROM/wanam 12.7/salman + Siyah 5.x/DorimanX 5.9x

JB:

• JellBam + Siyah 5.x/DorimanX 7.4x

Detalje za ROM-ove pronađi ovdje.