Cek, koji ti uređaj sad imaš?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim da se vratite na temu.
Koji rom ima najdugovjecnije trajanje baterije, jel wanamlite? Ako treba moze i kernel s njime ako nema vec u sebi kernel. Thx ahead!
Koji rom ima najdugovjecnije trajanje baterije, jel wanamlite? Ako treba moze i kernel s njime ako nema vec u sebi kernel. Thx ahead!
Za mene XXLPW baza + Speedmod ili pheonomenal kernel
@sudy_freak mozes li sa nama podijeliti postavke u STweaks da i mi mozemo uzivati u blagodatima koje nam pruza JellyBam?
Tnx
@sudy_freak mozes li sa nama podijeliti postavke u STweaks da i mi mozemo uzivati u blagodatima koje nam pruza JellyBam?
Tnx
Nažalost, ne.
Stavio sam današnji MIUI, s čime su otišli STweaks, ali probat ću iz glave.
Udervoltao nisam, ni CPU, ni GPU.
Stavio sam uglavnom vođen po ovome.
(nisam baš sve po ovome radio - više sam po svom nekom navođenju
)
Ako me MIUI razočara, vraćam se JellyBam-u i DoriX-u i obećavam staviti svoje postavke.
Napominjem da uvijek screen on bude 5+ sati, zadnje je bilo sa 1% baterije 5h i 35min.
U idleu nešto brže baterija nestaje, jer nisam našao dobre postavke za deep sleep.
Sorry ekipa, stvarno.
EDIT: najava nećeg novog!
Daj ko zna gde mogu naci da skinem resurrection remix 2.6.1
citao sam dosta o ovom romu,dosta ga hvale sa siyah kernel... bas hocu da probam i njega jer sve sto je moglo probati.probao sam... :)
Pozdrav svima.
Imam jedan problem sa SGS2.
Naime kada me netko nazove, postoje ona dva "gumbića" lijevi/zeleni da se javim, a desni/crni za odbit/prekinut poziv.
Nakon što ja aktiviram lijevi ( pritisnem na njega i povučem prema vrhu / sredini ekrana ) poziv je slično kao na čekanju ( minute razgovora odbrojava ali veza nije uspostavljena ).
Dali je netko imao sličan problem ? Zna li netko riješenje ?
Gore je 4.0.4.
Zahvaljujem.
( da malo sam total noob sa smartfonima :D )
Pozdrav svima.
Imam jedan problem sa SGS2.
Naime kada me netko nazove, postoje ona dva "gumbića" lijevi/zeleni da se javim, a desni/crni za odbit/prekinut poziv.
Nakon što ja aktiviram lijevi ( pritisnem na njega i povučem prema vrhu / sredini ekrana ) poziv je slično kao na čekanju ( minute razgovora odbrojava ali veza nije uspostavljena ).
Dali je netko imao sličan problem ? Zna li netko riješenje ?
Gore je 4.0.4.
Zahvaljujem.
( da malo sam total noob sa smartfonima :D )
Nisam nikad probao povuči prema gore. Ne znam jel ima kakve razlike ali probaj povuči prema desnoj strani ekrana, ne prema gore.
E da, nešto sam vam dužan.
Spletom okolnosti, zlo je došlo u kuću.
Budući da je mama prelazila u T-Kobilu na tarife neke, poslovni>privatni, bla bla
i tako je dobila ponudu za koju sam joj ja rekao (isprike) da se ne odbija. Uvijek ga možemo prodati za više
Stigao je u kuću.
Poznavajuci tebe, i na njega ces probati flashati ICS ili JB.. 
Najprije bok svima,
nakon dva dana čitanja teme, eto nisam našao ono što me zanima. Stoga lijepo molim da mi netko (ko' zna) odgovori:
Imam rootan mob ICS 4.0.3 : osnovna v. I9100XXLPW / kernel v. 3.0.15-I9100WLPD / broj v. IML74K.XWLPD (predposavljam ODEXED??)
E sad, ja bih volio instalirati launcher i icone od od GS3 i 14 ili 15 toggles (ne znam hr rijeć za to - našao sam ovo:
http://s2tip.blogspot.com/2012/05/ported-touchwizux-from-galaxy-s3.html
http://s2tip.blogspot.com/2012/05/galaxy-s3-icon-pack-addon-v20-by-s2tip.html i ovo:
http://s2tip.blogspot.com/2012/01/mod-ics-styled-systemui-for.html
jel' to mogu instalirati na svoj mob. bez bojazni da mi se pretvori u ciglu?
Nemam pretjeranog iskustva, pa ako nešto zablokira, neću si znat pomoći.
Znam da skoro svi flešate cijele ROMove i da vam ovo dođe ko' neka šala, ali eto bio bih vam jako zahvalan.
lp,
Trenutno sam na JellyBamu 20121023, prezadovoljan sam kako ROM radi i koje sve funkcije nudi. Ali imam jedan problem, koji povezujem jedino sa ROM-om jer ga inače nisam imao. Naime Whatsapp mi uništava slike sa crticama. Jasno mi je da aplikacija mora (puno) komprimirati sliku da bi ju poslala brzo preko neta, okrljšti ju sa 2MB na 100kB. No ipak mi prije nije uništavao slike crtama. Evo vam primjera
Najprije bok svima,
nakon dva dana čitanja teme, eto nisam našao ono što me zanima. Stoga lijepo molim da mi netko (ko' zna) odgovori:
Imam rootan mob ICS 4.0.3 : osnovna v. I9100XXLPW / kernel v. 3.0.15-I9100WLPD / broj v. IML74K.XWLPD (predposavljam ODEXED??)
E sad, ja bih volio instalirati launcher i icone od od GS3 i 14 ili 15 toggles (ne znam hr rijeć za to - našao sam ovo:
http://s2tip.blogspot.com/2012/05/ported-touchwizux-from-galaxy-s3.html
http://s2tip.blogspot.com/2012/05/galaxy-s3-icon-pack-addon-v20-by-s2tip.html i ovo:
http://s2tip.blogspot.com/2012/01/mod-ics-styled-systemui-for.html
jel' to mogu instalirati na svoj mob. bez bojazni da mi se pretvori u ciglu?
Nemam pretjeranog iskustva, pa ako nešto zablokira, neću si znat pomoći.
Znam da skoro svi flešate cijele ROMove i da vam ovo dođe ko' neka šala, ali eto bio bih vam jako zahvalan.
lp,
Probaj ovaj S3 pack: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1899537&highlight=no+root
Ne trebaš ništa flashati, samo instaliraj te aplikacije.
Trenutno sam na JellyBamu 20121023, prezadovoljan sam kako ROM radi i koje sve funkcije nudi. Ali imam jedan problem, koji povezujem jedino sa ROM-om jer ga inače nisam imao. Naime Whatsapp mi uništava slike sa crticama. Jasno mi je da aplikacija mora (puno) komprimirati sliku da bi ju poslala brzo preko neta, okrljšti ju sa 2MB na 100kB. No ipak mi prije nije uništavao slike crtama. Evo vam primjera
Jesi 100% siguran da ti je to tek odsad tako? Jer slike koje mi prijatelj šalje imaju isto tako crte, a on nije mijenjao ROM
Siguran sam da mi je to unazad tjedan dana tek.. Koristim ga stalno pa mi je lako zamjetiti promjene
Imam gadan problem.
Naime već dugo koristim Cyanogen mod 9 na svom GS-u 2 i nedavno (prije neka dva tjedna) mi je na ekranu pisalo KERNEL PANIC. Događalo mi se to i prije na stock
ROM-u, ali sa običnim resbootom je sve prošlo.
I kad sam rebootal očekivao sam da bude se uređaj normalno bootal, ali dobil sam bootloop.
Recovery nije radil pa sam reflashao stock ROM.
Nakon toga je radil tjedan dana i opet se dogodila ista stvar.
Znači radi samo Download mode, a recovery ne.
Probal sam reflashati stock ROM, odin sve obavi i piše "success", ali opet ista stvar, bootloop.
Probal sam flashati odin verziju Siyah kernela da možda dobijem recovery pa da bar vratim CM9 nazad, ali isto niš od toga osim kaj mi se na splashu pokaže uskličnik kao da je mobitel rootan.
Probal sam i sa .PIT fileom flashati i opet niš.
Znači: Recovery ne radi, mob je u bootloopu, dovnload mode radi i ODIN sve obavi uspješno, ali na telefonu nema promjene.
Treba mi pomoć hitno.
Imam gadan problem.
Naime već dugo koristim Cyanogen mod 9 na svom GS-u 2 i nedavno (prije neka dva tjedna) mi je na ekranu pisalo KERNEL PANIC. Događalo mi se to i prije na stock
I kad sam rebootal očekivao sam da bude se uređaj normalno bootal, ali dobil sam bootloop.
Probal sam reflashati stock ROM, odin sve obavi i piše "success", ali opet ista stvar, bootloop.
Probal sam flashati odin verziju Siyah kernela da možda dobijem recovery pa da bar vratim CM9 nazad, ali isto niš od toga osim kaj mi se na splashu pokaže uskličnik kao da je mobitel rootan.
Znači: Recovery ne radi, mob je u bootloopu, dovnload mode radi i ODIN sve obavi uspješno, ali na telefonu nema promjene.
Treba mi pomoć hitno.
mislim da ti je mob soft brickan potraži neki tutorial na netu pa probaj trebalo bi se dat to riješit
Moram pohvalit jellybam rom u kombinaciji sa dorimanx kernelom radi savršeno odaziv i brzina moba je nevjerojatna velike preporuke za ovaj rom
JB je več izdan od strane samsunga, ili je to prerađen od drugih mobova?
Ja sam isto neki dan nabavio s2, gore je bio neki vanilia.. bla bla.. vratio trenutno na stock 4.0.4 koji sam nasao na sammy
jedino što sam za sad sredio, je da sam maknuo boot animation t-mobile i zvukove + root
E sad, ovo mi nekako sve izgledao kao 2.3.6 rom, a na ICS, jel to zbog samsung launchera?
šta instalirat, da je lijepo, novo, i max baterija da drži, ili čekat STOCK 4.1 ?
Ne znam koliko će stock JB izgledati drugačije od stock ICS... Nisam ustvari uopće o točno toj tematici negdje čitao, ali nešto mi ipak negdje zvoni da će izgled TW-a biti kao na S3 u nekim segmentima.. Uglavnom hoću reći da nećeš nešto super novo vidjeti na stocku. Radije se baci na ROM-ove i zabavljaj se kao svi mi :-)
imao sam do sad samsung galaxy s plus, i hvala, dosta sam se naflashao romova
Pogotovo ICS kojeg sluzbeno nema, pa radi 3 dana, krepa alarm, 4-ti dan posrka bateriju, pa opet flashaj i flashaj
Sad taj prodao sa stock romom, jer taj i najbolje radio, i nabavio S2. Al koliko vidim situacija ista.. stock i točka.
Jedino sam izbacio t-mobile boot animaciju i zvuk paljenje i gasenje.
Pogotovo ICS kojeg sluzbeno nema, pa radi 3 dana, krepa alarm, 4-ti dan posrka bateriju, pa opet flashaj i flashaj
Sad taj prodao sa stock romom, jer taj i najbolje radio, i nabavio S2. Al koliko vidim situacija ista.. stock i točka.
nisi u pravu,meni je stock stalno pravio probleme,jedino je prva verzija GB radila kako spada( mislim da je to 2.3.3)
onda sam se preporodio kada sam otkrio prvo salman i sada alliance rom,momci su napravili stvarno odlicnu stvar
Imam gadan problem.
Treba mi pomoć hitno.
mislim da ti je mob soft brickan potraži neki tutorial na netu pa probaj trebalo bi se dat to riješit
To već znam. Ali svi tutorijali na netu daju reflashanje kao ultimativno rješenje, ali meni to ne pomaže.
nisi u pravu,meni je stock stalno pravio probleme,jedino je prva verzija GB radila kako spada( mislim da je to 2.3.3)
onda sam se preporodio kada sam otkrio prvo salman i sada alliance rom,momci su napravili stvarno odlicnu stvar
Koja verzija alliance i koju kombinaciju kernela koristis?
Imam gadan problem.
Treba mi pomoć hitno.
To već znam. Ali svi tutorijali na netu daju reflashanje kao ultimativno rješenje, ali meni to ne pomaže.
možda ti old bootloader pomogne, ja sam jednom s tim imao frke i jošovo sam ja postavio pa ako pomaže probaj. Bit je da sam novi odin uzeo i flashao kernel zadnji korišteni,
v4 sa njegovim kernelom,oni cekaju off JB pa su do tada na4.0.4
Ovako bio sam rootao mobitel i pokvario se nesto bricko sam ga uglavnon u servisu ovlastenom su mi htjeli mijenjat maticnu a to kosta 1650kn jer kao garancija nevrijedi jer ima one contere kad se ude u download mode...
E i ja sam to nakraju u jedan drugi servis odnio i oni su tu popravili maticnu bez ikakvog mijenjanja i naplatili 300kn (bio sam im zahvalan do neba)
Sad mene zanima jer ja sam maka countere svi su na nuli ko da nije softwerski prckano nista dali meni garancija jos uvjek vrijedi?