Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.498.315
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
parizer kaže...

Jos jedne dobre vijesti - Samsung ce napokon Exynos + Mali dijelove pustiti pod open source nakon velikog pristiska zajednice {#}

http://www.sammobile.com/2012/10/21/after-months-of-speculation-exynos-will-go-open-source/

Tinča14 kaže...
parizer kaže...

Jos jedne dobre vijesti - Samsung ce napokon Exynos + Mali dijelove pustiti pod open source nakon velikog pristiska zajednice {#}

http://www.sammobile.com/2012/10/21/after-months-of-speculation-exynos-will-go-open-source/

A kaj to znači ???

Da, vidio sam to.
Potpisao sam {#}

vodeći cu chainfire i codeworkx, a tko drugi?

A to znači da u pravom smislu, osim softverskog developa, xda mogu utjecati i na hardverske stvari.

Slijedi nam hrpa stabilnih, brzih i nadam se štedljivih ROM-ova.

Također, sviđa mi se što ni nakon godinu i kusur, naš mobitel nije zaboravljen i stavlja se prioritet na njega.

Isto tako, veseli me što je to još uvijek uređaj s najvećom bazom custom ROM-ova.

(izuzev Nexus serije) 

parizer kaže...

Jos da i Yamaha da svoje drivere za audio... ali to ce mislim biti malo teze.

Da, dobro si rekao.
Vrlo velik pritisak će se moći izvršiti.

A možda i krenu primjerom s Exynosom. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
17 godina
JOHNNY šetač kaže...

Pa da li ima još kakav dobar program za izradu backup-a cijelog mob-a?

nandroid backup - majka svih backupa

SII, Paranoid 2.22 + Dorimanx 7.4
16 godina
neaktivan
parizer kaže...
JOHNNY šetač kaže...

Pa da li ima još kakav dobar program za izradu backup-a cijelog mob-a?

nandroid backup - majka svih backupa

OK,hvala!!!

14 godina
neaktivan
parizer kaže...

Taman sam danas poslao pismo Samsungu da objavi source code :D

Stručnjak za paranormalne pojave
16 godina
neaktivan

Uspjeo sam podići CM9 na mob. esad kako instalirati aplikacije. Nešto sam pokušao ali mi baš i ne ide?

0 0 hvala 0
15 godina
JOHNNY šetač kaže...

Uspjeo sam podići CM9 na mob. esad kako instalirati aplikacije. Nešto sam pokušao ali mi baš i ne ide?

Jesi siguran da si instalirao Gapps?

Samsung Galaxy SII crew.
17 godina
neaktivan

Koristi li još netko ovaj ROM? Nisam baš zadovoljan kernelom, a ne znam koji bih mogao stavit umjesto ovog sad. Mora biti Sammy kernel, jel?

BTW. Preporuke za NeatROM, koristio ga 2 mjeseca, nisam ništa drugo flashao do jučer, pa stavio taj Chameleon

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 12:54 (Šef).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Postoji JB leak za Sprint Galaxy S2?

Izgleda  da dobivamo S3 izgled (Nature UI) {#}

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
JOHNNY šetač kaže...

Oprosti malo slabije baratam ovim pojmovima pošto sam novi u ovome! Ovako sam radio na mobu sa imao instalirano ICS 4.0.4 verziju na t-mobileu. Nakon toga sam root-ao mob. i postavio custom rom CM9 koji sam skinuo sa njihovih službenih stranica i to je to! Pokrenuo mob. nakon što je svoje odradio postavio sam svoje podatke gmaila i to je to!Sada sam se susreo sa problemom instalacije aplikacija sa Android marketa i na tome stojim, a ne znam kako dalje!!!

14 godina
neaktivan
JOHNNY šetač kaže...
sudy_freak kaže...
JOHNNY šetač kaže...

Oprosti malo slabije baratam ovim pojmovima pošto sam novi u ovome! Ovako sam radio na mobu sa imao instalirano ICS 4.0.4 verziju na t-mobileu. Nakon toga sam root-ao mob. i postavio custom rom CM9 koji sam skinuo sa njihovih službenih stranica i to je to! Pokrenuo mob. nakon što je svoje odradio postavio sam svoje podatke gmaila i to je to!Sada sam se susreo sa problemom instalacije aplikacija sa Android marketa i na tome stojim, a ne znam kako dalje!!!

Da si bar pročitao uputstva:
http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Samsung_Galaxy_S_II:_Full_Update_Guide

Install the Google Apps by performing steps 7 - 9 again and choosing the Google Apps update.zip.

17 godina
odjavljen
Jel ima netko na t-mobileu da mu ne radi mobilni internet? Nije do ROM-a već do mreže?
Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Jel ima netko na t-mobileu da mu ne radi mobilni internet? Nije do ROM-a već do mreže?

danas sam ja imao problema sa mrezom...al evo sad radi..

15 godina
neaktivan

Znali netko kako promijeniti launcher na JellyBam-u ? Kad sam stisnuo homescreen tipku stavio sam na TW Launcher da ga koristi uvijek, a sad bi radije htio onaj obični stock launcher (da nije apex). Ako netko zna gdje se to može promijeniti molim ga da mi reče. Hvala.

EDIT: Home Switcher

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 18:21 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ili jednostavno odes u Settings-apps, nadjes launcher koji je default, I kliknes "Clear Defaults"
15 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Znali netko kako promijeniti launcher na JellyBam-u ? Kad sam stisnuo homescreen tipku stavio sam na TW Launcher da ga koristi uvijek, a sad bi radije htio onaj obični stock launcher (da nije apex). Ako netko zna gdje se to može promijeniti molim ga da mi reče. Hvala.

EDIT: Home Switcher

nekad ljudi iznenade, ides u aplikacije i odaberi onaj koji ne zelis da je zadani i otvori ga i dolje pod zadane postavke klikni ukloni zadane postavke i tada ako je u pitanju luncher kada zakljucas i otkljucas pitat ce te koji zelis za koristiti. Mozes odabrati i ispod ce ti biti postavi za zadani ili svaki put ces dobitprozor koji zelis. Ukoliko ti ne ponudi to restartaj mob i mora te to pitati......{#}

vidim da je kolega prije mene odgovorio...

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 18:59 (robijan).
15 godina
neaktivan

s moba pusem pa je pisanje katastrifa.....

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
Šef kaže...

Koristi li još netko ovaj ROM? Nisam baš zadovoljan kernelom, a ne znam koji bih mogao stavit umjesto ovog sad. Mora biti Sammy kernel, jel?

BTW. Preporuke za NeatROM, koristio ga 2 mjeseca, nisam ništa drugo flashao do jučer, pa stavio taj Chameleon

TI SI ŽIV?

{#}{#}{#}

Pa di si Bruno, je'em te?
Da, da, Neat je dobar ROM od brata Srbina, saleta {#}

p.s. ne znam koilko pratite JellyBam, ali u novom 22 buildu je uključen popravljen i sređen BraviaEngine.

Danas sam na predavanju flashao 7 ili 8 ROM-ova i vratio se adyscorpius MIUI [GB], ali samo privremeno dok sam čekao JellyBam 22 da bude uploadan {#} 

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
neaktivan

Da li netko zna link gdje bih mogao da skinem ROM 3D Shell besplatno za SGS2?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Skužio sam u čemu je problem. Jučer mi je istekao bon ali iako mi je internet traje još 10 dana, stoka mi je uskratila sve {#}

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
JOHNNY šetač kaže...

Kaj se placa za taj rom?!

daniel
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
JOHNNY šetač kaže...

Pa vidim da ga ima na Play store-u,ali se plaća ne mogu pronaći link sa zadnjom verzijom tog roma!

15 godina
JOHNNY šetač kaže...

NE!

JOHNNY šetač kaže...
JOHNNY šetač kaže...

Pa vidim da ga ima na Play store-u,ali se plaća ne mogu pronaći link sa zadnjom verzijom tog roma!

Djeco moja, mili moji janci.

SPB 3D Shell nije ROM, nego je to neka vrsta jako modificiranog launchera.

Niti jedan dio AOSPa (ROM-ovi, Kerneli) se ne smiju prodavati na Play-u.

A o "piratskim" verzijama ne smijemo javno pisati, zato pssst!.

p.s. nemoj mi slati PP, jer ne skidam pirate. 

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
neaktivan

T-lad, *ebo ih mudrinić

otkao je salman prestao nadograđivati isprobavao sam kojekakve romove, svako malo flashao ali otkako sam si stavio alliance stalno sam na njemu

razmišljao sam o JB romovima ali sve je to još daleko od stabilnosti i pouzdanosti, kako dobra stara kaže - ne mjenjaj konja koji pobjeđuje

dakle dok ne bude off stable release ništa od JB

sudy stvarno neznam kako imaš živaca toliko puta flashati, naime mobitel sam si uzeo da ga koristim, a ne da ga podešavam svako malo, stari moj skidam ti kapu, za to stvarno treba imati konjske živce {#}

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
JOHNNY šetač kaže...

NE!

JOHNNY šetač kaže...
JOHNNY šetač kaže...

Djeco moja, mili moji janci.

SPB 3D Shell nije ROM, nego je to neka vrsta jako modificiranog launchera.

Niti jedan dio AOSPa (ROM-ovi, Kerneli) se ne smiju prodavati na Play-u.

A o "piratskim" verzijama ne smijemo javno pisati, zato pssst!.

p.s. nemoj mi slati PP, jer ne skidam pirate. 

IDEŠ!!!!

15 godina
hd22sb kaže...

T-lad, *ebo ih mudrinić

otkao je salman prestao nadograđivati isprobavao sam kojekakve romove, svako malo flashao ali otkako sam si stavio alliance stalno sam na njemu

razmišljao sam o JB romovima ali sve je to još daleko od stabilnosti i pouzdanosti, kako dobra stara kaže - ne mjenjaj konja koji pobjeđuje

sudy stvarno neznam kako imaš živaca toliko puta flashati, naime mobitel sam si uzeo da ga koristim, a ne da ga podešavam svako malo, stari moj skidam ti kapu, za to stvarno treba imati konjske živce {#}

A to sam si već sto puta rekao, ali uvijek nešto.
Ja jednostavno ne mogu prežaliti MIUI izgled, želim ga više nego išta, ali badava kada sve ove nove nadogradnje, su sve gore i gore.

Od 2.3.16 rade MIUI V4 za naše mobitele i sada, nakon 7 mjeseci, daleko je to od stabilnosti, fluidnosti, ...

Sve manje vjeurjem u Xiaomi.

A isto tako je s ostalima.
Moram se pomiriti da još nema savršenog ROM-a. 

JOHNNY šetač kaže...

IDEŠ!!!!

ccc

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
hd22sb kaže...

T-lad, *ebo ih mudrinić

A to sam si već sto puta rekao, ali uvijek nešto.
Ja jednostavno ne mogu prežaliti MIUI izgled, želim ga više nego išta, ali badava kada sve ove nove nadogradnje, su sve gore i gore.

Od 2.3.16 rade MIUI V4 za naše mobitele i sada, nakon 7 mjeseci, daleko je to od stabilnosti, fluidnosti, ...

Sve manje vjeurjem u Xiaomi.

A isto tako je s ostalima.

JOHNNY šetač kaže...

IDEŠ!!!!

ccc

Da li imaš prijedlog nekog roma koji ti se pokazao odličan (pusti i link ako ima nešto)?

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

ovisi šta tražiš, da ti mob izgleda ili funkcionira

zar miui nema neku vrstu launchera, znam za lock screen  ali koliko me pamet služi i da je bila neka vrsta launchera, dakle stable rom + launcher =  zadovoljstvo

...ili možda da si uzmeš iphone :D

15 godina
JOHNNY šetač kaže...

Da li imaš prijedlog nekog roma koji ti se pokazao odličan (pusti i link ako ima nešto)?

Stari moj, od svih ROM-ova koji postoje:

• Sve jako poznate sam koristio.
  • 95% manje poznatih sam koristio.
  • 60% nepoznatih ROM-ova sam koristio.

Čitaj to ovako, na mom GS II je bilo (ne lažem) barem 200 različitih ROM-ova.

I nijedan me od davnog Darky HD-a (ekipa iz 09/10 mjeseca prošle godine će se sjećati) nije oduševio.

Bilo je svakvih ROM-ova, ali to je najbolji [GB] ROM ikad, a usudio bih se reći i što se [ICS] i [JB] tiče.

MIUI [GB] s redovitim updateom me također veselio i bio je dobar.

Od novijih, ako želiš čisti, originalan utisak, svakako probaj wanama/Neat ROM.

Chameleon ROM je također čisti Sasmsung based ROM, ali jedini koji je takav AOSP izgleda (CM9 like).

DiliDroid također nije loš.

Hydra (koji je prestao s razvojem - ne znam gdje je na kojoj verziji zapeo) nije loš.
Onda crysisov SensatioN ROM, jedan od rijetkih Samsung based ROM-ova koji su totalno izmijenjeni.

Većinu ćeš naći na ovom linku.

I da ne zaboravim, JellyBam, od kojega se puno očekuje, a i to se vidi po brzo rastućoj xda zajednici.

Mogao bih danima pisati, hehe.

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
hd22sb kaže...
sudy_freak kaže...

ovisi šta tražiš, da ti mob izgleda ili funkcionira

zar miui nema neku vrstu launchera, znam za lock screen  ali koliko me pamet služi i da je bila neka vrsta launchera, dakle stable rom + launcher =  zadovoljstvo

...ili možda da si uzmeš iphone :D

E, kada ni sam ne znam.
Moji lude već, xD.
Nikada ne radim backup, sve uvijek ispočetka.

Ima MIUI launcher, ali nije to to.
MIUI je MIUI.
Funkcionalnosti, opcije, jednostavnost.

A što se tiče iPhonea.
Imam jednu vijest koju ću vam otkriti nadam se ovaj petak. {#} 

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
neaktivan

To NIJE ROM, to je launcher.

E jbg, ostao mi upaljen forum dok sam bio na faksu, a nisam odg, vidim da ima masu napisano i objasnjeno u meduvremenu...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 20:45 (Mitsuoka).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice