Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.498.512
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Kad ti je predebel (štapić za uši) ili je preuska (rupa konektora) :))

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

U JBT, napredak! Očistio sam sa iglom, čačkalicom, vatom na igli unutrašnjost konektora, sada ga spojim i mob javi onaj ekran "turn on usb storage", ali se ništa ne dogodi :S no ipak se nešto dogodilo napkon, winsi i dalje javljaju "usb not recognized".. idem opet reinstalirati Kies

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
ma uzas sto se to zaprasnjavi

trebalo bi imat neki poklopac za to, barem onaj mali gumeni sto visi na gumici
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina

Jup, gumica uvijek dobro dode za zaštitu ;))

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji JB rom ima trenutno najmanje bugova?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kuleee kaže...

U JBT, napredak! Očistio sam sa iglom, čačkalicom, vatom na igli unutrašnjost konektora, sada ga spojim i mob javi onaj ekran "turn on usb storage", ali se ništa ne dogodi :S no ipak se nešto dogodilo napkon, winsi i dalje javljaju "usb not recognized".. idem opet reinstalirati Kies

probaj spojiti na drugi komp,mozda je problem u windowsima,meni je odjednom bio prestao prepoznavati mob.

uzeo stari komp,instal kies i sve radilo,sada mi se ni kies ne zeli pokrenuti na novom kompu,a neda mi se rusiti windoze

15 godina
hd22sb kaže...
kuleee kaže...

probaj spojiti na drugi komp,mozda je problem u windowsima,meni je odjednom bio prestao prepoznavati mob.

uzeo stari komp,instal kies i sve radilo,sada mi se ni kies ne zeli pokrenuti na novom kompu,a neda mi se rusiti windoze

Jesam. Probao sam na stari komp iz 2008, blabla Intel Core2Duo 3.0, 4GB RAM, Win XP x86 itd... Jedino možda da probam sa drugim kablom, ali nema mi ni to nikakve logike pošto je prijateljev S2 bio spojen jučer sa mojim kablom i njemu radi, a meni s mojim ne radi. Inače više se ni jednom nije dogodoilo ovo što sam jučer spomenuo, da se na mobu pojavio "turn on usb storage".. Našao sam na E-Bayu cijelu zamjensku ploču sa konektorom pa sam ju naručio + još jedan dodatni konektor, nek se nađe. Možda u međuvremenu nađem rješenje, ali ko ga šiša, nije puno para... Ima dovoljno videa o disassemlanju S2 na YouTube-u, valjda neću napraviti još više štete

16 godina
neaktivan

jeli ima u vipa za kupit s2

na stranici nemogu nac nigdje

http://goo.gl/OhZEh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kuleee kaže...
hd22sb kaže...
kuleee kaže...

Jesam. Probao sam na stari komp iz 2008, blabla Intel Core2Duo 3.0, 4GB RAM, Win XP x86 itd... Jedino možda da probam sa drugim kablom, ali nema mi ni to nikakve logike pošto je prijateljev S2 bio spojen jučer sa mojim kablom i njemu radi, a meni s mojim ne radi. Inače više se ni jednom nije dogodoilo ovo što sam jučer spomenuo, da se na mobu pojavio "turn on usb storage".. Našao sam na E-Bayu cijelu zamjensku ploču sa konektorom pa sam ju naručio + još jedan dodatni konektor, nek se nađe. Možda u međuvremenu nađem rješenje, ali ko ga šiša, nije puno para... Ima dovoljno videa o disassemlanju S2 na YouTube-u, valjda neću napraviti još više štete

Imao sam i ja s spajanjem davno problema, mislim da sam riješio na slijedeći način:

reinstal kies cijeli, pobriši s nekima alatom sve zaostatke u datotekama, na mob sam flashanu  wanama ali mislim da je to još bilo ispod 11 ili i 10 gdje on ima dodatak enable mtp i nakon toga nisam imao više frke s spajanjem na komp. a zna pomoć i prbaj druge ulaze na kompu jer mi i to znalo jedno vrijeme zezat samo mi na jednom usb utoru htio prepoznat !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina

Išao sam ja tako daleko da sam ne samo obrisao Kies nego formatirao Windowse i snimio u međuvremenu CM10 - nije radilo. Probao sam sa zadnjim Wanamliteom i sa Neat ROM-om - ništa. Nažalost

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jesi probao taj enable mtp

15 godina

Ne mogu garantirati da jesam. Znam da sam isprobao sa Wanamom jer sam ga prije koristio, sve što sam napravio je settings/more/usb i upalio USB. Što sam trebao tražiti? Budem opet flešao, imam ionako backup sadašnjeg ROM-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma ne trebas nista nego kroz CWM flashaj enable mtp. http://wanamlite.com/?s=mtp&searchsubmit=

ili evo ti od mene sam jedva našao : https://www.sugarsync.com/pf/D7905634_60547216_49423

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 15:21 (robijan).
16 godina
neaktivan

probaj ga baciti u download mod i pokreni odin,mozda ga onda prepozna

ali mislim da nije do konektora na mobu,jer onda ti nebi bateriju punio

ali opet,nikad neznas

sretno

0 0 hvala 1
15 godina

Skinuo sam V10.7 i MTP v3, znači malo novije nego što si mi sad ostavio linkove, no nema napretka. Oba filea sam flashao kroz recovery, moram li sada negdje posebno još uključiti taj MTP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sory ali sad stvarno ne znam vise jedino sta mi pada jer sam i stsri botloader stavljao ali najbilje ako nisi stavi oficial rom samsungov pa ispocetka

14 godina
neaktivan

Kombinacija JellyBam + Dorimax je odlična, izrazito je responzivan, odmah sve otvara, baš se vidi razlika. Butter odlično radi, nisam imao bolje iskustvo, ni na official ROM-u.

Stručnjak za paranormalne pojave
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Unix kaže...

Kombinacija JellyBam + Dorimax je odlična, izrazito je responzivan, odmah sve otvara, baš se vidi razlika. Butter odlično radi, nisam imao bolje iskustvo, ni na official ROM-u.

Je, samo što baterija curi kao luda a i kvaliteta zvuka je lošija zbog nedostatka drivera itd. Čeka se službeni JB {#}

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 19:16 (Kordy).
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Unix kaže...

Je, samo što baterija curi kao luda a i kvaliteta zvuka je lošija zbog nedostatka drivera itd. Čeka se službeni JB {#}

Budem vidio, trenutno je na punjaču {#}

Zna li se kad će? Vidio sam prije par dana da je na 70% :)

17 godina
odjavljen
Unix kaže...
Kordy kaže...
Unix kaže...

Budem vidio, trenutno je na punjaču {#}

Zna li se kad će? Vidio sam prije par dana da je na 70% :)

11. mjesec (vjerojatno krajem mjeseca), znači 5-6 tjedana.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa molim pomoć! Jučer sam napravio upgrade Galaxya s2 na ICS 4.0.4., kupljen je u T - Mobileu. Kako nisam nikada radio root odlučio sam se malo poigrati sa tim, ali naišao sam odmah na problem. Naime htjeo sam napraviti Backup u Kies-u i tu je zapelo. Kada spojim mob. na računalo normalno Kies se automatski pokrene prihvati mob., ali kada odem na opciju stvaranja Backup-a nakon pokretanja otvori se prozor za izradu Backup-a traka za pripremu se vrti nekakvih 5min bez pokazatelja da je išta povukla i onda se prekine sa porukom da postoje teškoće u povezanosti sa uređajem i tako svaki puta? Da li netko molim vas zna u čemu je problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unix kaže...

Kaj butter su več složili ? Rekli su da dolazi sa official ROM-om.

Axtross_Hr - Origin
14 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...
Unix kaže...

Ja bih butterom nazvao ovo što sad koristim, apsolutno perfektno :)

U svakom slučaju su ubačeni MALI video driveri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 21:34 (Unix).
15 godina
Tinča14 kaže...
Unix kaže...

Nigdje ne pronalazim da je butter igdje ubačen.

Unix kaže...
Tinča14 kaže...
Unix kaže...

Ja bih butterom nazvao ovo što sad koristim, apsolutno perfektno :)

U svakom slučaju su ubačeni MALI video driveri.

MALI driveri su ubačeni sa Dorimanom 7.x verzijom.

P.s. novi Siyah je vani, ako niste vidjeli.

Trenutno sam na zadnjem MIUI-u 2.3.9 u kombinaciji sa starim siyahom 2.x {#}

oldie but goldie.

JellyBam ću opet staviti, nakon tjedan dana pauze.
iGio je skupio velik broj fanova, a i donatora.
250+$ je natukao u mjesec dana. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
15 godina
JOHNNY šetač kaže...

Pozdrav ekipa molim pomoć! Jučer sam napravio upgrade Galaxya s2 na ICS 4.0.4., kupljen je u T - Mobileu. Kako nisam nikada radio root odlučio sam se malo poigrati sa tim, ali naišao sam odmah na problem. Naime htjeo sam napraviti Backup u Kies-u i tu je zapelo. Kada spojim mob. na računalo normalno Kies se automatski pokrene prihvati mob., ali kada odem na opciju stvaranja Backup-a nakon pokretanja otvori se prozor za izradu Backup-a traka za pripremu se vrti nekakvih 5min bez pokazatelja da je išta povukla i onda se prekine sa porukom da postoje teškoće u povezanosti sa uređajem i tako svaki puta? Da li netko molim vas zna u čemu je problem?

Kies je sr**e malo veće.
To odmah obriši s kompa ako želiš rootati preko Odina.

Ne sjećam se možeš li napraviti backup na stock ROM-u u postavkama negdje, to ti je puno bolje od Kiesa. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
17 godina

Jos jedne dobre vijesti - Samsung ce napokon Exynos + Mali dijelove pustiti pod open source nakon velikog pristiska zajednice {#}

http://www.sammobile.com/2012/10/21/after-months-of-speculation-exynos-will-go-open-source/

Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
parizer kaže...

Jos jedne dobre vijesti - Samsung ce napokon Exynos + Mali dijelove pustiti pod open source nakon velikog pristiska zajednice {#}

http://www.sammobile.com/2012/10/21/after-months-of-speculation-exynos-will-go-open-source/

A kaj to znači ???

Axtross_Hr - Origin
17 godina

Da ce napokon pametni decki i cure sa XDA moci sloziti rom kako spada tj. ispolirati do savrsenstva. 

Imas i temu na xda forumu za vise informacija: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1929188

Jos da i Yamaha da svoje drivere za audio... ali to ce mislim biti malo teze.

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

P.s. novi Siyah je vani, ako niste vidjeli.

Moram priznati da je ovo cisto iznenadjenje, ja sam na verziji 4.1.2, i to me je poceo zahebavati sve u 16, crpio bateriju nenormalno, svako malo se gasio mob, sto je na kraju bilo do mjenjanja kernela, tako da sam nanovo flashao WIUI sa full wipe-om i iznova instalacijom svih aplikacija, i sada radi kao svicarski sat, a baterija i traje i traje.. :) Zato me sad malo strah mjenjati, neda mi se opet drndati sa nanovo instalacijom ROM-a ako nes krene po zlu, nekako sam (pre)zadovoljan svime trenutno..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
16 godina
neaktivan

Pa da li ima još kakav dobar program za izradu backup-a cijelog mob-a?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice