Kad ti je predebel (štapić za uši) ili je preuska (rupa konektora) :))
Kad ti je predebel (štapić za uši) ili je preuska (rupa konektora) :))
U JBT, napredak! Očistio sam sa iglom, čačkalicom, vatom na igli unutrašnjost konektora, sada ga spojim i mob javi onaj ekran "turn on usb storage", ali se ništa ne dogodi :S no ipak se nešto dogodilo napkon, winsi i dalje javljaju "usb not recognized".. idem opet reinstalirati Kies
Jup, gumica uvijek dobro dode za zaštitu ;))
Koji JB rom ima trenutno najmanje bugova?
U JBT, napredak! Očistio sam sa iglom, čačkalicom, vatom na igli unutrašnjost konektora, sada ga spojim i mob javi onaj ekran "turn on usb storage", ali se ništa ne dogodi :S no ipak se nešto dogodilo napkon, winsi i dalje javljaju "usb not recognized".. idem opet reinstalirati Kies
probaj spojiti na drugi komp,mozda je problem u windowsima,meni je odjednom bio prestao prepoznavati mob.
uzeo stari komp,instal kies i sve radilo,sada mi se ni kies ne zeli pokrenuti na novom kompu,a neda mi se rusiti windoze
probaj spojiti na drugi komp,mozda je problem u windowsima,meni je odjednom bio prestao prepoznavati mob.
uzeo stari komp,instal kies i sve radilo,sada mi se ni kies ne zeli pokrenuti na novom kompu,a neda mi se rusiti windoze
Jesam. Probao sam na stari komp iz 2008, blabla Intel Core2Duo 3.0, 4GB RAM, Win XP x86 itd... Jedino možda da probam sa drugim kablom, ali nema mi ni to nikakve logike pošto je prijateljev S2 bio spojen jučer sa mojim kablom i njemu radi, a meni s mojim ne radi. Inače više se ni jednom nije dogodoilo ovo što sam jučer spomenuo, da se na mobu pojavio "turn on usb storage".. Našao sam na E-Bayu cijelu zamjensku ploču sa konektorom pa sam ju naručio + još jedan dodatni konektor, nek se nađe. Možda u međuvremenu nađem rješenje, ali ko ga šiša, nije puno para... Ima dovoljno videa o disassemlanju S2 na YouTube-u, valjda neću napraviti još više štete
Jesam. Probao sam na stari komp iz 2008, blabla Intel Core2Duo 3.0, 4GB RAM, Win XP x86 itd... Jedino možda da probam sa drugim kablom, ali nema mi ni to nikakve logike pošto je prijateljev S2 bio spojen jučer sa mojim kablom i njemu radi, a meni s mojim ne radi. Inače više se ni jednom nije dogodoilo ovo što sam jučer spomenuo, da se na mobu pojavio "turn on usb storage".. Našao sam na E-Bayu cijelu zamjensku ploču sa konektorom pa sam ju naručio + još jedan dodatni konektor, nek se nađe. Možda u međuvremenu nađem rješenje, ali ko ga šiša, nije puno para... Ima dovoljno videa o disassemlanju S2 na YouTube-u, valjda neću napraviti još više štete
Imao sam i ja s spajanjem davno problema, mislim da sam riješio na slijedeći način:
reinstal kies cijeli, pobriši s nekima alatom sve zaostatke u datotekama, na mob sam flashanu wanama ali mislim da je to još bilo ispod 11 ili i 10 gdje on ima dodatak enable mtp i nakon toga nisam imao više frke s spajanjem na komp. a zna pomoć i prbaj druge ulaze na kompu jer mi i to znalo jedno vrijeme zezat samo mi na jednom usb utoru htio prepoznat !
Išao sam ja tako daleko da sam ne samo obrisao Kies nego formatirao Windowse i snimio u međuvremenu CM10 - nije radilo. Probao sam sa zadnjim Wanamliteom i sa Neat ROM-om - ništa. Nažalost
jesi probao taj enable mtp
Ne mogu garantirati da jesam. Znam da sam isprobao sa Wanamom jer sam ga prije koristio, sve što sam napravio je settings/more/usb i upalio USB. Što sam trebao tražiti? Budem opet flešao, imam ionako backup sadašnjeg ROM-a.
ma ne trebas nista nego kroz CWM flashaj enable mtp. http://wanamlite.com/?s=mtp&searchsubmit=
ili evo ti od mene sam jedva našao : https://www.sugarsync.com/pf/D7905634_60547216_49423
probaj ga baciti u download mod i pokreni odin,mozda ga onda prepozna
ali mislim da nije do konektora na mobu,jer onda ti nebi bateriju punio
ali opet,nikad neznas
sretno
Skinuo sam V10.7 i MTP v3, znači malo novije nego što si mi sad ostavio linkove, no nema napretka. Oba filea sam flashao kroz recovery, moram li sada negdje posebno još uključiti taj MTP?
Sory ali sad stvarno ne znam vise jedino sta mi pada jer sam i stsri botloader stavljao ali najbilje ako nisi stavi oficial rom samsungov pa ispocetka
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Kombinacija JellyBam + Dorimax je odlična, izrazito je responzivan, odmah sve otvara, baš se vidi razlika. Butter odlično radi, nisam imao bolje iskustvo, ni na official ROM-u.
Kombinacija JellyBam + Dorimax je odlična, izrazito je responzivan, odmah sve otvara, baš se vidi razlika. Butter odlično radi, nisam imao bolje iskustvo, ni na official ROM-u.
Je, samo što baterija curi kao luda a i kvaliteta zvuka je lošija zbog nedostatka drivera itd. Čeka se službeni JB 
Je, samo što baterija curi kao luda a i kvaliteta zvuka je lošija zbog nedostatka drivera itd. Čeka se službeni JB 
Budem vidio, trenutno je na punjaču 
Zna li se kad će? Vidio sam prije par dana da je na 70% :)
Budem vidio, trenutno je na punjaču 
Zna li se kad će? Vidio sam prije par dana da je na 70% :)
11. mjesec (vjerojatno krajem mjeseca), znači 5-6 tjedana.
Pozdrav ekipa molim pomoć! Jučer sam napravio upgrade Galaxya s2 na ICS 4.0.4., kupljen je u T - Mobileu. Kako nisam nikada radio root odlučio sam se malo poigrati sa tim, ali naišao sam odmah na problem. Naime htjeo sam napraviti Backup u Kies-u i tu je zapelo. Kada spojim mob. na računalo normalno Kies se automatski pokrene prihvati mob., ali kada odem na opciju stvaranja Backup-a nakon pokretanja otvori se prozor za izradu Backup-a traka za pripremu se vrti nekakvih 5min bez pokazatelja da je išta povukla i onda se prekine sa porukom da postoje teškoće u povezanosti sa uređajem i tako svaki puta? Da li netko molim vas zna u čemu je problem?
Kaj butter su več složili ? Rekli su da dolazi sa official ROM-om.
Ja bih butterom nazvao ovo što sad koristim, apsolutno perfektno :)
U svakom slučaju su ubačeni MALI video driveri.
Nigdje ne pronalazim da je butter igdje ubačen.
Ja bih butterom nazvao ovo što sad koristim, apsolutno perfektno :)
U svakom slučaju su ubačeni MALI video driveri.
MALI driveri su ubačeni sa Dorimanom 7.x verzijom.
P.s. novi Siyah je vani, ako niste vidjeli.
Trenutno sam na zadnjem MIUI-u 2.3.9 u kombinaciji sa starim siyahom 2.x 
oldie but goldie.
JellyBam ću opet staviti, nakon tjedan dana pauze.
iGio je skupio velik broj fanova, a i donatora.
250+$ je natukao u mjesec dana.
Pozdrav ekipa molim pomoć! Jučer sam napravio upgrade Galaxya s2 na ICS 4.0.4., kupljen je u T - Mobileu. Kako nisam nikada radio root odlučio sam se malo poigrati sa tim, ali naišao sam odmah na problem. Naime htjeo sam napraviti Backup u Kies-u i tu je zapelo. Kada spojim mob. na računalo normalno Kies se automatski pokrene prihvati mob., ali kada odem na opciju stvaranja Backup-a nakon pokretanja otvori se prozor za izradu Backup-a traka za pripremu se vrti nekakvih 5min bez pokazatelja da je išta povukla i onda se prekine sa porukom da postoje teškoće u povezanosti sa uređajem i tako svaki puta? Da li netko molim vas zna u čemu je problem?
Kies je sr**e malo veće.
To odmah obriši s kompa ako želiš rootati preko Odina.
Ne sjećam se možeš li napraviti backup na stock ROM-u u postavkama negdje, to ti je puno bolje od Kiesa.
Jos jedne dobre vijesti - Samsung ce napokon Exynos + Mali dijelove pustiti pod open source nakon velikog pristiska zajednice 
http://www.sammobile.com/2012/10/21/after-months-of-speculation-exynos-will-go-open-source/
Jos jedne dobre vijesti - Samsung ce napokon Exynos + Mali dijelove pustiti pod open source nakon velikog pristiska zajednice 
http://www.sammobile.com/2012/10/21/after-months-of-speculation-exynos-will-go-open-source/
A kaj to znači ???
Da ce napokon pametni decki i cure sa XDA moci sloziti rom kako spada tj. ispolirati do savrsenstva.
Imas i temu na xda forumu za vise informacija: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1929188
Jos da i Yamaha da svoje drivere za audio... ali to ce mislim biti malo teze.
P.s. novi Siyah je vani, ako niste vidjeli.
Moram priznati da je ovo cisto iznenadjenje, ja sam na verziji 4.1.2, i to me je poceo zahebavati sve u 16, crpio bateriju nenormalno, svako malo se gasio mob, sto je na kraju bilo do mjenjanja kernela, tako da sam nanovo flashao WIUI sa full wipe-om i iznova instalacijom svih aplikacija, i sada radi kao svicarski sat, a baterija i traje i traje.. :) Zato me sad malo strah mjenjati, neda mi se opet drndati sa nanovo instalacijom ROM-a ako nes krene po zlu, nekako sam (pre)zadovoljan svime trenutno..
Pa da li ima još kakav dobar program za izradu backup-a cijelog mob-a?