Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.493.120
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
robijan kaže...

Nadam se da se neces naljutiti ali ja bi ti oduzeo mobitel. I to zato sto nisi ti morao svaki dan flashati novi rom ali budimi realni pitati dali updatati na ICS je stvarno lose za tebe. Propustio si lijep period koristenja a na vratima je vec JB.  Nema ljutnje 

Ma ne ljutim se, imaš pravo na svoje mišljenje!!

Ja to sve malo gledam drukčije!!

Prije sam imao vremena pa sam mogao eksperimentirati, i na kraju sam našao što mi je dovoljno za moje potrebe.

I sad mi je mob ok, trebam samo veću brzinu i stabilnost te dulje trajanje baterije.

Sve ostalo su gluposti, svi ti romovi, to je za ljude koji imaju vremena eksperimentirati...Ja ne!! Zato i pitam na forumu!!

Tako i ICS, ne znam šta će mi donjeti pa zato pitam!!

14 godina
neaktivan

pa više niko ne priča o Cyanogenmodu, di su oni dani kad se samo čekao novi nightly da ekipa fleša :)

evo ja sam na CM9.1 stable + dreamkernel 2.7.4(2.7.5 je vani) + DXLPA modem(koji me je btw počeo zajebavat - prekida mrežu al ne toliko često)...

a evo i baterije sa kojom sam više nego zadovoljan... dosta surfanja, msn non stop, sinkronizacija za 5 mailova, ebay i facebook notifikacije.

EDIT:

!!!!"#$#%#$&$%/$%#"   :@

sad sam tek skužio da sam 2 iste slike spremio a ono najbitnije nisam..uglavnom ekran je radio ravno 5h!

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 19:16 (user3468).
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Erda kaže...
robijan kaže...

Nadam se da se neces naljutiti ali ja bi ti oduzeo mobitel. I to zato sto nisi ti morao svaki dan flashati novi rom ali budimi realni pitati dali updatati na ICS je stvarno lose za tebe. Propustio si lijep period koristenja a na vratima je vec JB.  Nema ljutnje 

Ma ne ljutim se, imaš pravo na svoje mišljenje!!

Ja to sve malo gledam drukčije!!

Prije sam imao vremena pa sam mogao eksperimentirati, i na kraju sam našao što mi je dovoljno za moje potrebe.

I sad mi je mob ok, trebam samo veću brzinu i stabilnost te dulje trajanje baterije.

Sve ostalo su gluposti, svi ti romovi, to je za ljude koji imaju vremena eksperimentirati...Ja ne!! Zato i pitam na forumu!!

Tako i ICS, ne znam šta će mi donjeti pa zato pitam!!

Ma ok.Sada kako se vidi da JB na s III izgleda da zapinje pa možda i bolje pričekati ali ICS sada već nije nikakav experiment da ga nemaš na mobu i to pogotovo službenim putem.Šta češ dobiti, puno ili ništa to već ovisi otome kakva imaš očekivanja.Mislim možda i lupam ali pusti ti update na ICS pa vidiš sam. Ne kažem ni da svi moraju imati vremena niti moraju experimentirati ali ovo mi dođe kaomali hobi da se odmorim. {#}Nečeš ništa izgubiti ali možda dobiješ....

Galaxy S2 to je jedino sigurno a sve ostalo je vrlo upitno.......
18 godina
robijan kaže...

Ma ok.Sada kako se vidi da JB na s III izgleda da zapinje pa možda i bolje pričekati ali ICS sada već nije nikakav experiment da ga nemaš na mobu i to pogotovo službenim putem.Šta češ dobiti, puno ili ništa to već ovisi otome kakva imaš očekivanja.Mislim možda i lupam ali pusti ti update na ICS pa vidiš sam. Ne kažem ni da svi moraju imati vremena niti moraju experimentirati ali ovo mi dođe kaomali hobi da se odmorim. {#}Nečeš ništa izgubiti ali možda dobiješ....

Odem na update ali mi ništa ne nađe, to mi nije jasno!!

15 godina
neaktivan
Dali ti imas nediran org. stock rom ili nekskav custom rom , nisam te pratio u prijssnjem pisanju
15 godina
neaktivan
Dali ti imas nediran org. stock rom ili nekskav custom rom , nisam te pratio u prijssnjem pisanju
Sad vidim da ti je light rom. Pa tafa nema updata ota niti kuesom. Nadi si nivi rom i flashaj cwm i to ti je to
. Ali najboljeje ds full wipe napravis pa cak i memoriju obrises, soremi ili prebaci si bitne datoteke na komp i flasjaj nivi rom.
Preporuka moja wanam a vidi po forumu spominje se jos par romova i to unazad 1-2-3 stranice...
13 godina
neaktivan

flasha wanam prije par dana ali stalno mi se bez razloga prekidaju pozivi, može bit da je slučajnost ali može li bit kernel ili šta drugo? da stavim zadnji siyah ili ???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mucak kaže...

flasha wanam prije par dana ali stalno mi se bez razloga prekidaju pozivi, može bit da je slučajnost ali može li bit kernel ili šta drugo? da stavim zadnji siyah ili ???

izgleda da svi imamo problem s prekidom signala ja sam već naveo kako sam riješio ali evo opet wanam 12.5 .

• siyah  4.1.2+ s nJim najbolji ( za 12.6 čitao sam da radi 4.1.5 savršeno, A  MENE JE TAJ JAKO ZEZAO na 12.5 )
  • modem  DXLPA i ispočetka sam imao najmanje prekida s njim ali sada kako je duže na njemu su prestali
15 godina
robijan kaže...
mucak kaže...

izgleda da svi imamo problem s prekidom signala ja sam već naveo kako sam riješio ali evo opet wanam 12.5 .

• siyah  4.1.2+ s nJim najbolji ( za 12.6 čitao sam da radi 4.1.5 savršeno, A  MENE JE TAJ JAKO ZEZAO na 12.5 )
  • modem  DXLPA i ispočetka sam imao najmanje prekida s njim ali sada kako je duže na njemu su prestali

Preporučio bih DorimanX kernel {#}

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
15 godina

Ovog petka, nema weekly update od Xiaomi-a.
Izvor

asrock je to na vrijeme primjetio i napravio 2.9.29 Rain (Final release) svoga V4 MIUI-a.

ASNET (uploading ...) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hvala na preporukama za kernel ali i dalje prekida pa nemam pojma ali s obzirom da mi je wanam ruzan ko lopov a teme me nesto zezaju i da me nakon "6 miseci mira" opet odnilo i zadnja dva dana zivim ovdi i na xda hahahahaha sve mi se cini da cu opet bit svako par dana na novom romu....ono sto mi izgleda dobro je ovo novo s jb pricom ali vidim da svi cekaju sluzbeni izlazak pa cu i ja a i novi sensation rom mi izgleda dobro pa ima li itko kakvih iskustava s njim i vidim da siyah 4.1.5 odma ide s njim. tribaju li mi extweaks pod obavezno ili je kernel "plug and play"?e i najvažnije....kad flasham novi rom ostanu mi stari folderi na internoj kartici pa postoji li način da ja novi rom flasham sa externe sd a internu formatiram da imam skroz čisti start?

unaprid zahvala ljudi, stvarno ste na mistu i prava ekipa na forumu

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 22:47 (mucak).

0 0 hvala 0
15 godina
mucak kaže...
novi sensation rom mi izgleda dobro pa ima li itko kakvih iskustava s njim i vidim da siyah 4.1.5 odma ide s njim. tribaju li mi extweaks pod obavezno ili je kernel "plug and play"?

Da, nije loš.
Lijepo ispoliran službeni, Samsung firmware.
Performansama ne loš, ali koristio sam i bolje.
Baterija je bila razočaravajuča. Ne znam je li zbog Siyaha ili, ali screen on iznad 2,5 h nije išao.

Čekamo update.

A što se tiče extweaks-a, uvijek je dobro poraditi na nekim stvarima.
Ja obavezno (ako mi to kernel dozvoljava) sredim. 

mucak kaže...

e i najvažnije....kad flasham novi rom ostanu mi stari folderi na internoj kartici pa postoji li način da ja novi rom flasham sa externe sd a internu formatiram da imam skroz čisti start?

Da, ako imaš neku SD-karticu, stavi rom.zip na nju, formatiraš (ako ti CWM dozvoljava, u CWM-u), ako ne, onda "klasičnim" putem.

mucak kaže...

unaprid zahvala ljudi, stvarno ste na mistu i prava ekipa na forumu

Hvala, trudimo se biti.
Nismo đabaleska u Top 3 najčitanije teme.
Još malo 2 milijuna puta čitanja i 9k komentara (300 stranica) {#} 

15 godina

** Sorry za dupli - nisam se htio miješati čovjeku u odgovor. **

Ovako, Kordy (znam da ćeš ovo vidjeti) pa se tebi prvenstveno obraćam.
Znam da si aktivan forumaš xda i sada da ne pravim novi profil kao noob s 0 postova, molio bih te sljedeće:

1. Otiđi na ASNET temu.
  2. Pitaj asrocka (na engleskom {#}) "ZAŠTO DO QRCA ODLIČAN ROM NIJE KOMPATIBILAN S MNOGIM APLIKACIJAMA NA P. STORE-U?" Ako te zanima navedeni problem, isprobaj zadnji 2.9.29 kao 2nd ROM i vidi.
  3. Možeš mu mamu spomenuti za točku broj 2.
  4. Također, pohvali čovjeka za najbolji MIUI ROM V4 do sada (po svemu sudeći) - još bih ga ispolirao s nekim aplikacijama, ali uskoro - to je to.
  5. Reci mu da je ekipa s BUG Foruma zahvalna.

Točku 3. nemoj službeno shvaćati.

Bolje ti je da napišeš to, jer pratim tu temu {#}

ovo nije prijetnja!

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

znači ni miui ne valja a taman skidam ovaj 2.9.29...a ništa onda senzacija sa siyahom ide sutra

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 3:56 (mucak).

0 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

Znam da si aktivan forumaš xda i sada da ne pravim novi profil kao noob s 0 postova, molio bih te sljedeće:

1. Otiđi na ASNET temu.
  2. Pitaj asrocka (na engleskom {#}) "ZAŠTO DO QRCA ODLIČAN ROM NIJE KOMPATIBILAN S MNOGIM APLIKACIJAMA NA P. STORE-U?" Ako te zanima navedeni problem, isprobaj zadnji 2.9.29 kao 2nd ROM i vidi.
  4. Također, pohvali čovjeka za najbolji MIUI ROM V4 do sada (po svemu sudeći) - još bih ga ispolirao s nekim aplikacijama, ali uskoro - to je to.

ovo nije prijetnja!

eevo podatka iz build.prop

ro.sf.lcd_density=230 (a defaultno je 240)

stavi multidpi markt il playstore i radit ce ti najnormalnije, jer on ima normalnu verziju play storea

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 7:26 (Nocio).
15 godina
Nocio kaže...

eevo podatka iz build.prop

ro.sf.lcd_density=230 (a defaultno je 240)

stavi multidpi markt il playstore i radit ce ti najnormalnije, jer on ima normalnu verziju play storea

Da je to razlog?
No shit Sherlock...

A yebiga, za sada ništa od MIUI-a.
Iako veliki protivnik JB-a i i AOSP izgleda, evo, našao sam kombinaciju koja mi se čini dobitnom.

JellyBam (jučerašnji)+DorimanX 5.85

AOKP je na JB-u dostigao razinu kao na ICS-u.

Stvarno hrpa opcija.

p.s. Google je pustio update za mnoge svoje aplikacije. 

17 godina

Kako riješiti spori dial? Ak nekom nije jasno kaj pitam, radi se o tome da sam brži od smart diala i onda na kraju ispadne drugi broj, stvarno  frustrirajuce iskustvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

Da je to razlog?
No shit Sherlock...

jebiga, zas onda sam to nisi skuzio il napravio? zas developera moras pitat to ak si i sam znao

15 godina
Nocio kaže...
sudy_freak kaže...

Da je to razlog?
No shit Sherlock...

jebiga, zas onda sam to nisi skuzio il napravio? zas developera moras pitat to ak si i sam znao

Zašto misliš da sam u negativnom kontekstu to komentirao?

Prvi put se susrećem s tim problemom, pa zato.

Ispričavam se Mr. Awesome.

14 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
AOKP je na JB-u dostigao razinu kao na ICS-u.

To je za JB super, jer za S3 jos nema AOKP-a na JB-u. Ima samo na ICS (kojeg i ja vrtim), al ekipa ne moze nikako portati za JB?!

daniel
17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

1. Otiđi na ASNET temu.

ovo nije prijetnja!

Sorry tek sam sad vidio {#} Da, ako dpi nije defaultni, onda bi to trebao biti uzrok problema.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
15 godina

Momci pitanje. Kupio sam na Playu TB Pro i PowerAmp Unlocker. Mogu li sada na curinom S3 se ulogirati u dućan sa više accountova (svojim i njenim) tek toliko da i njoj instaliram navedene aplikacije, a onda ona opet logira sebe (i po mogućnosti mene obriše)? Hoće li se brisanjem mog accounta onda iz moba obrisati i aplikacija kupljena kroz taj account? Je li to izvedivo i postoji li nekakav rizik od bananja accounta radi toga? Ima li itko iskustava? Hvala

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kordy kaže...
 Da, ako dpi nije defaultni, onda bi to trebao biti uzrok problema.

Kak to onda da meni na 280 dpi nije kompatibilna samo tipkovnica (tak i tak koristim drugu), a sve ostalo radi bez greske?

daniel
17 godina
odjavljen
daniel.hajdinjak666 kaže...
Kordy kaže...
 Da, ako dpi nije defaultni, onda bi to trebao biti uzrok problema.

Kak to onda da meni na 280 dpi nije kompatibilna samo tipkovnica (tak i tak koristim drugu), a sve ostalo radi bez greske?

Ne znam. Vjerojatno govoriš za S3. Na hpdi uređajima je opče poznato da čim je dpi manji od 240(default), odmah se javljaju neki problemi. Meni je također market radio bez greške jedno vrijeme na 218 dpi i išao sam flashat neki drugi rom tako da mi više nikad nije radilo :S 

P.S. nisam koristio nikakve multi dpi market 

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
15 godina
neaktivan
Galaxy S to je jedino sigurno a sve ostalo je vrlo upitno.......
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

evo da se javim,bio sam na putu pa nisam mogao...uglavnom,razocaran sam wanamom (opet)...ne znam dal ja nesto krivo radim ali meni zbilja nije bas stabilan kolko svi pricaju o tome...cesto se dogodi da ga ne mogu uopce upaliti,mislim da je to SOD, i moram ga restartati dugim drzanjem power tipke i cesto mi zabrejka cijeli mob dok igram agent dash,ne znam dal bi bilo na drugim igricama tako jer je to trenutno jedina na mobitelu i jedino nju igram,no jako je iritantno u svakom slucaju...sad sam u potrazi za necim novim,ima tko kakvih prijedloga?

ako ne,mislim da cu se vratit na CM 9 stable i bit tamo dok se JB jos malo ne ispolira, iako mi se cini da je iz dana u dan sve bolji,bar kolko citam na xda..

edit : koristim wanam 12.6, siyah 4.1.2 i modem DXLPA...i stavio sam JB style reloaded patch da kolko tolko sredim taj izgled..

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 12:29 (bzvz92).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...

u...sad sam u potrazi za necim novim,ima tko kakvih prijedloga?

moj ti je topli prijedlog alliance, sve radi bez greške, evo link:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1824586

14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
bzvz92 kaže...

tnx,mozda probam...al nekako bi se malo prebacio sad na non-samsung based romove :)

14 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...

tnx,mozda probam...al nekako bi se malo prebacio sad na non-samsung based romove :)

Topla preporuka onda WIUI 2.9.7 to je zadnja verzija i Siyah 4.1.5, rom za +5..
Jedino nisam probavao neki od drugih kernela, to moram malo istestirati hoce li biti sta bolje ili ne.. 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
bzvz92 kaže...

koji kernel uz alliance

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice