Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.497.359
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Pačo kaže...

probat cu ga sutra malo na kompresor ispuhat...

ako ga budem trebao vozit na servis, zna li netko kako da ga vratim na 2,0, imam onaj JIG, negdje sam načuo da ne radi na verzijama iznad 2.0

Radi jig na svim verzijama samo trebaš stari bootloader evo ti link sad se ne sječam ali mislim da ga s odinom flashas...

Galaxy S2 to je jedino sigurno a sve ostalo je vrlo upitno.......
15 godina
neaktivan

PONUDA

ako nekoga zanima S II na prodaju je (ne prikazuje ispravno IMEI, aparat otključan na sve mreže, 20.01.2012. kupljen u VIP-u,cijelo vrijeme u silikonskoj maski ) cijena kada dođe moj aparat 2.000,00 kn. Područje okolica Vinkovaca.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
robijan kaže...

PONUDA

ako nekoga zanima S II na prodaju je (ne prikazuje ispravno IMEI, aparat otključan na sve mreže, 20.01.2012. kupljen u VIP-u,cijelo vrijeme u silikonskoj maski ) cijena kada dođe moj aparat 2.000,00 kn. Područje okolica Vinkovaca.....

imas oglas ovdje na forumu pa stavi tamo... dosta ih se prodaje. Ovo ce ti vjerojatno biti izbrisano kao i moje :-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 13:20 (tommek10).
18 godina
Pačo kaže...

Pomagajte, mob se ponaša čudno.

Ovako, imam Sensation rom 4, problem je sa baterijom. Ostavim je punit preko noći, ujutro je iskopčam, ali na mobu mi još prikazuje kao da se puni.

Probam isključiti mob, ali nakon što se isključi, sam se i upali. Ajde to prođe nekoliko minuta, nakon toga poludi pa prikazuje kao da se opet puni, pa opet ne...kao da stavljam i vadim punjač.

Probao sam staviti MIUI, ali opet isti problem. Vadio sam bateriju, ostavio pola sata, dođe sve u normalu...

Dali je moguće da je mob u banani???

meni je isto radio probleme sa USB-om. svaki put kada mi javi da puni a nije priključen punjač malo sam USB priključak lagano mrda sa čačkalicom ili nečim tankim i nakon nekoliko dana je prestalo. ali ne jako da ne bi slomio

15 godina
Pačo kaže...

Pomagajte, mob se ponaša čudno.

Ovako, imam Sensation rom 4, problem je sa baterijom. Ostavim je punit preko noći, ujutro je iskopčam, ali na mobu mi još prikazuje kao da se puni.

Probam isključiti mob, ali nakon što se isključi, sam se i upali. Ajde to prođe nekoliko minuta, nakon toga poludi pa prikazuje kao da se opet puni, pa opet ne...kao da stavljam i vadim punjač.

Probao sam staviti MIUI, ali opet isti problem. Vadio sam bateriju, ostavio pola sata, dođe sve u normalu...

Dali je moguće da je mob u banani???

Ja ti preporučujem da resetiraš sa ExTweaksom "Reset fuel gauge chip".
To je meni pomagalo.

Javi ako zapneš. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
17 godina
neaktivan
parizer kaže...
čvengi8 kaže...

Recite KOLEGE NAJISKUSNIJI koji softwer i kernel da si ubacim u svoj Galaxy S2 ??? Hvala unaprijed!!

Hvala unaprijed!!!!

Ne znam kakav look volis i imas li iskustva sa instaliranjem romova pa se ogradujem od mogucih problema. 

Najmanje problema ces imati sa Samsung based romovima tipa WanamLite http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817

Dobar se pokazao i ResurrectionRemix (AOKP) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854 

Onda netko voli Paranoid http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580070

Neki vole MIUI izgled i funkcionalnost (ja osobno ne) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704387

Ima toliko romova da je stvarno tesko kojeg odabrati, sve ovisi...

Ja bi odabrao Wanama za pocetak, dalje ce te povuci samo. Citaj xda forum :)

pa najbolji koji je trenutačno neovisno o izgledu... recimo koji custom rom u kombinaciji sa kojim najboljim kernelom???

čvengi
13 godina
neaktivan

Imam jedan problem drugari

Na mobitelu mi se stalno ukljucuje program Glasovne naredbe neznam kako da ga iskljucim.Najgore je sto se svjetlo ne iskljuci i baterija mi ne moze trajati 2,3 sata.Imali kakav program za rjesavanje ili sta slicno

Hvala Unaprijed !!! 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lacoste1 kaže...

Imam jedan problem drugari

Na mobitelu mi se stalno ukljucuje program Glasovne naredbe neznam kako da ga iskljucim.Najgore je sto se svjetlo ne iskljuci i baterija mi ne moze trajati 2,3 sata.Imali kakav program za rjesavanje ili sta slicno

Hvala Unaprijed !!! 

to je problem s prljavim usb konektorom.. malo alkohola na stapic za usi i ciscenje bi trebalo rijesiti problem..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina

Nakon svih MIUI-a vratio sam se malo na zadnji [GB] iz 3. mjeseca i opet osjetio stabilnost, brzinu i savršenstvo ROMa.

No, sudeći po čenđlogu za MIUI 2.9.28, neću se dugo zadržati na [GB], nego se čeka ovaj update.

xD
Fixevi, fixevi i samo fixevi.

Tako treba 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32075289&postcount=4137

Sto se tice WIUI-a, to bi bilo to, covjek je sve svoje reko..

U globalu reakcija je bila pas ti mater Wajk mogo si bar jos jedan apdejt izbaciti.. {#} 

Sad moram traziti novu derivaciju MIUI-a, koja ce zadovoljavati sve kriterije vezane za kameru koje je WIUI daleko najbolje ispunjavao + sve ostalo redom, cesti apdejtovi, sto manje kineskih glupih znakova, itd.. Sudy slusam preporuke! {#}

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 13:42 (majdo).
14 godina
neaktivan

Inače sam na Omega V15, ali imam masu bugova i općenito se želim prebaciti na neki drugi ROM.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817

Koristi netko da kaže nešto više o njemu? Planiram ga staviti ovih dana {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo nije me bilo par dana jer sam bio na putu,no sve sam pazljivo procitao...fala bogu pa nije bilo toga previse {#}

zadnjih par dana sam stavio wanama 12.6,nekakav JB mod za njega i centar clock mod i mogu rec da sam cak i zadovoljan izgledom samog roma (osim ogromnog fonta u settingsima,al sto je tu je)...sto se tice stabilnosti i brzine,cine mi se odlican a i baterija je sasvim pristojna...upario sam ga sa siyah 4.1.2 a modem sam ostavio koji je bio...sad cu isprobat onaj DXLPA koji se hvalio na prosloj stranici pa cu vidjet kakva je situacija s njim.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nedavno je izasla nova aplikacija nexus media importes koja omogucuje gledanje filmova preko sticka. Nabavila sam si OTG kabel, instalirala apk na moj SGH2, prikljucila stick (4 gb, format fat 32), aplikacija ga je odmah prepoznala i otvorila. Pokrenula sam film (mp4 format) pomocu mx playera, sve pet jedino sto to nije gledljivo. Film se vrti uzasno sporo i isprekidano. Probala sam to isto sa drugim stickom i drugom apk za gledanje filmova ali nikakve razlike. Na kraju sam to isto isprobala na nexusu sedmici no ni tamo nije bilo bolje.

Da li netko zna u cemu bi mogla biti stvar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bionda kaže...

Nedavno je izasla nova aplikacija nexus media importes koja omogucuje gledanje filmova preko sticka. Nabavila sam si OTG kabel, instalirala apk na moj SGH2, prikljucila stick (4 gb, format fat 32), aplikacija ga je odmah prepoznala i otvorila. Pokrenula sam film (mp4 format) pomocu mx playera, sve pet jedino sto to nije gledljivo. Film se vrti uzasno sporo i isprekidano. Probala sam to isto sa drugim stickom i drugom apk za gledanje filmova ali nikakve razlike. Na kraju sam to isto isprobala na nexusu sedmici no ni tamo nije bilo bolje.

Da li netko zna u cemu bi mogla biti stvar?

Preniska brzina čitanja USB sticka...? Ja npr puštam filmove preko sticka na DVD Player-u ali samo one od 700 mb. Ako je film (jedan .avi ili .mp4) veći od npr 1 gb, ne može se gledati i "šteka". Ako ti je film 700 mb ili manji, ne znam u čemu je problem.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 20:27 (Kordy).
15 godina
neaktivan

Ma ni ja ne znam. Sve zivo sam isprobala. Samo je jedan film na sticku i ima oko 500 mb. Konvertirala sam ga u srednjoj kvaliteti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bionda kaže...

Ma ni ja ne znam. Sve zivo sam isprobala. Samo je jedan film na sticku i ima oko 500 mb. Konvertirala sam ga u srednjoj kvaliteti.

Onda nemam pojma {#}

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
14 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...

evo nije me bilo par dana jer sam bio na putu,no sve sam pazljivo procitao...fala bogu pa nije bilo toga previse {#}

zadnjih par dana sam stavio wanama 12.6,nekakav JB mod za njega i centar clock mod i mogu rec da sam cak i zadovoljan izgledom samog roma (osim ogromnog fonta u settingsima,al sto je tu je)...sto se tice stabilnosti i brzine,cine mi se odlican a i baterija je sasvim pristojna...upario sam ga sa siyah 4.1.2 a modem sam ostavio koji je bio...sad cu isprobat onaj DXLPA koji se hvalio na prosloj stranici pa cu vidjet kakva je situacija s njim.

i jel netko zna koje su aplikacije sigurne za izbrisati? bio sam npr pobriso sa titaniumom gallery od samsunga (onda u 3Du) i nisam nakon tog mogo stavit drugu sliku za lockscreen,sto mi uopce nije bilo jasno zasto i moro sam opet flashat rom..jel ima negdje popis sto je sigurno za brisanje?

18 godina

Naravno kad mu galerija treba za rezanje slike itd.

Za aplikacije koje su sigurne za brisanje vidi ovdje.

Support http://blog.scssoft.com
14 godina
neaktivan

al imo je drugu galeriju,zato mi nije jasno...

edit : upravo sam shvatio da sam u neku ruku postao ovisan o tom je**nom flashanju...imam tog wanama 12.6,sve radi...relativno lijepo izgleda,osim tih settingsa koji su napravljeni za sljepce al opet zudim za nekom promjenom i necim novim :D  a i osjecam se zastarjelo buduci da je vani JB a ja sam na ICSu {#}

mislim da cu probat paranoidandroid da vidim u kakvom je sada stanju...to mi je uvijek bio jedan od najzanimljivijih romova :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 12:55 (bzvz92).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Trebam pomoć ! Otkako mi se vratio S II sa servisa stavili su android 4.0.3 i sada više nema one opcije za uklanjanje šuma okoline za vrijeme telefoniranja. Ima li kakva opcija za to? I drugi problem dok telefoniram kada me zove netko drugi ton obavijesti čuje i moj sugovornik. Može li se to kako isključiti da taj ton čujem samo ja.? Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...

al imo je drugu galeriju,zato mi nije jasno...

edit : upravo sam shvatio da sam u neku ruku postao ovisan o tom je**nom flashanju...imam tog wanama 12.6,sve radi...relativno lijepo izgleda,osim tih settingsa koji su napravljeni za sljepce al opet zudim za nekom promjenom i necim novim :D  a i osjecam se zastarjelo buduci da je vani JB a ja sam na ICSu {#}

mislim da cu probat paranoidandroid da vidim u kakvom je sada stanju...to mi je uvijek bio jedan od najzanimljivijih romova :)

Imaš aplikaciju Big font na marketu , pa sa njom možeš smanjit veličinu slova ak te to nervira..

14 godina
neaktivan

ok,hvala...nije bas tocno ono sto zelim,jer se sve smanji,al dobro...cak i nije lose i tak manje..

inace sad bas kad sam iso skinut tu aplikaciju nisam mogo upalit mob,odnosno nije se odazivao i moro sam ga restartat dugim drzanjem power tipke...prvi "incident" na wanamu!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi....novi ovdi...do sad se borio sa xda i checkromom ali ne mogu vise a i cua da je ovdi ekipa stvarno ok i spremna pomoc...procita sam zadnjih 30-tak stranica foruma, koristio trazilice ali i dalje jedno nisam nasao. Najkrace moguce. Imam na s2 checkrom v6 od kad je izasa i bilo sve ok do prije neki dan a i instalira neku aplikaciju koja kaze da imam nekakav brickbug pa nisam nista posebno cacka po netu vezano za nove romove skoro 3 miseca a puuuuno se toga dogodilo u medjuvremenu kako vidim ics pa jelly. Kako mi mobitel u zadnje vrime pobenavi sam od sebe ili se resetira tia bi stavit nesto novo na njega ali ne kontam tu pricu s losim kombinacijama roma i kernela za moj brickbug problem pa neka mi netko molim vas stavi link di mogu malo vise procitat o tome i koji ce mi rom stvarat najmanje problema tj da ga mogu instalirat? Kako ste skontali po prici nisam lud za stalnim flashiranjem pa nesto sta ne tribam stalno update radit. unaprid hvala

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wanam poljednji 12.6 moja preporuka....
14 godina
neaktivan

sto god novije da flashas ne moras se bojati brick buga jer je ta prica odavno rijesena...dogodio bi se ako wipeas data u recoveryu a imo si odredeni kernel koji brise nesto i onda bi doslovno od mobitela napravio ciglu...

sto se tice roma kojeg ne moras stalno updateat,te je stabilan,fluidan,bez nekih bugova i dobre baterije - to je definitivno Wanam

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

hvala ljudi na brzoj pomoći...wanam se skida i on ide sutra na mob.....usput tažeći okolo naletio na ova dva roma i puste preporuke pa zna li itko išta o njima?

1. Thunderbolt ROM V3.0 JB ROM

2. X-TremE CM10  Pure ROM

ili čekat ovo http://droidviews.com/2012/jelly-bean-update-to-roll-out-for-samsung-galaxy-s2-soon/

usput ispričavam se ako nisam smio stavit link

e i koji kernel s ovim romom za naše područje (na tmobile-u sam) i kako bit siguran da ništa sa starog roma na internoj kartici ne ostane (stari folderi i te priče)?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 0:31 (mucak).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo mene opet sa pitanjima... naime prekjučer sam sam rootaa si svoj Samsung galaxy s2 i ubacio Siyah 4.1.2 , i nakon  toga ubacio custom rom Cyamongen 9... sve se to uredno napravilo i sad nemogu doc do svojih skinutih fileova... dolazni pozivi su mi zabranje tj. nemože me niko dobit...lock screen mi ne dolazi i još dosta toga... IMA NEKO KAKVO RIJEŠENJE... moram napomenut da dok sam rootao i stavljo custom room da nisam imao sd karticu u mobu...

Hvala unaprijed..

čvengi

0 0 hvala 0
16 godina
13 godina
neaktivan
Nocio kaže...

ja ili čvengi?

14 godina
neaktivan

Da pitam, pošto imam problem :/

Skinuo sam ovaj WanamLite ICS rom

http://wanamlite.com/forums/showthread.php?tid=7050

i pošto mi se izgled nikako ne sviđa, išao sam promijeniti temu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1677032

od tuda sam skinuo

UHLPS [ Mods ]

ali kada odem u CWM, pa samo instaliram taj zip, kada mobitel restartam dođe na logo od Samsung Galaxy SII i ne miče se od tuda..

skinuo sam i

Ice Cream Sandwich
UHLPS [ Mods ] -

prvi ovaj blue, i ista stvar...sve se instalira, rebootam mobitel, ne prelazi logo...

iskreno, ne sviđa mi se nikako i zgled običnog WanamLite, nego volim ovako plavkast ...zbog ovog najviše:

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1350688&d=1348489805

EDIT:

Sada sam namjestio sve programe itd., ako bih sutra testirao da stavim temu, da li mogu sve napraviti backup ili moram backup  ROMa preko CWM, a backup aplikacija preko Titaniuma?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 1:50 (X-Plosiv).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice