Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.503.587
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Pozdrav...nakon negoliko promjenjenih ROM-ova, SensatioN 4 mi je prva liga.

E sad problemi, uvijek koristim tipkovnicu 3x4, ali na ovome mi umjesto slova ukucava brojeve, kako da to riješim.

Dalje...na zaključanom zaslonu mi prikazuje onu ljepu sliku, ali kad ga otključam pozadina ispod ikona bude opet ona stara od nekada... Kako da mi slika od zaključanog zaslona i pozadina ispod ikona bude ista

evo..za sada je to to :)

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Galaxy S2 to je jedino sigurno a sve ostalo je vrlo upitno.......
15 godina
Pačo kaže...

E sad problemi, uvijek koristim tipkovnicu 3x4, ali na ovome mi umjesto slova ukucava brojeve, kako da to riješim.

Dalje...na zaključanom zaslonu mi prikazuje onu ljepu sliku, ali kad ga otključam pozadina ispod ikona bude opet ona stara od nekada... Kako da mi slika od zaključanog zaslona i pozadina ispod ikona bude ista

SensatioN 4.1 je odličan.
Posebno mi se sviđa što je crysis stavio ICS tipkovnicu.

Ovo sa potret tipkovnicom nisam siguran stoga neću komentirati da ne bih nešto krivo rekao.
A što se tiče wallpapera, to rješavaš tako da odeš u Galeriju, odabereš sliku koju želiš, stisneš Menu tipku i Set as. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
18 godina
neaktivan

Ovo za wallpaper sam riješio, ali ovo za tipkovnicu je baš iritantno...

Može li ko na svome provijeriti, neka proba stavit 3x4 tipkovnicu i dali mu prilikom pisanja poruke etc. umjesto slova pišu brojevi

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.
14 godina
neaktivan
robijan kaže...
Ja iam XWLPX tmobile i nisam zadovoljan kako sam stavio rom nisam nista dirao ali sam onaj apk. RIL baseband stavio i po njemu taj ril promijenio, sada manje prekida u razgivoru alu mi svejedno znao bolje radit pa i ja trazi ako je netko na tmob da kaze koji ima modem da dobro radi

dada...imo sam LPS al nisam nesto prezadovoljan bio...doduse to je mozda i dobar izbor,nisam previse isprobavo pa sad malo pitam :P

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Pačo kaže...

SensatioN 4.1 je odličan.
Posebno mi se sviđa što je crysis stavio ICS tipkovnicu.

Ovo sa potret tipkovnicom nisam siguran stoga neću komentirati da ne bih nešto krivo rekao.
A što se tiče wallpapera, to rješavaš tako da odeš u Galeriju, odabereš sliku koju želiš, stisneš Menu tipku i Set as. 

skuzio sam da mi je dosta veliki lag kad dugo drzim home tipku da vidim recent apps... (na V4)

nisam jos stavio 4.1,nisam uopce bio doma pa nisam skido...kazes dobar je? :D

14 godina
neaktivan
Bmerio kaže...
user3468 kaže...
robijan kaže...
Ja iam XWLPX tmobile i nisam zadovoljan kako sam stavio rom nisam nista dirao ali sam onaj apk. RIL baseband stavio i po njemu taj ril promijenio, sada manje prekida u razgivoru alu mi svejedno znao bolje radit pa i ja trazi ako je netko na tmob da kaze koji ima modem da dobro radi

LPS radi super ali troši nešto više baterije nego lpx.. lpx dosta često prekine vezu sa repetitorom pa ponovno uspostavlja. Ili npr završim poziv i onda nestane mreže. lq6 se ponaša slično.

Skini GetRIL  sa marketa i vidi dali ti se slazu RIL i Baseband..ako ne to ti je u vecini slucajeva razlog nestanku mreze  {#}

Bez brige, imam GetRIL i pazim da se slažu..ali svejedno mreža nestaje na lpx i lq6...

15 godina
neaktivan
user3468 kaže...
Bmerio kaže...
user3468 kaže...
robijan kaže...

LPS radi super ali troši nešto više baterije nego lpx.. lpx dosta često prekine vezu sa repetitorom pa ponovno uspostavlja. Ili npr završim poziv i onda nestane mreže. lq6 se ponaša slično.

Skini GetRIL  sa marketa i vidi dali ti se slazu RIL i Baseband..ako ne to ti je u vecini slucajeva razlog nestanku mreze {#}

Bez brige, imam GetRIL i pazim da se slažu..ali svejedno mreža nestaje na lpx i lq6...

I meni to sve više smeta prekida svašta sam probao i taj ril i  odgovarajući i krivi i za sada mi je najbolji bulp6.

a TO SE NA WANAMU POČELO DEŠAVATI OD 4.0.4 verzija. Tražimo riješenje....

siyah kernel 4.1.2+ najbolji ja vratio s 4.1.5 i prvo punjenje već mi batreija za 20ak % bolja

14 godina
neaktivan

Da li netko ima problema sa MMS-om na BonBon-u, u pitanju je zadnji stable CM9. Nikako da mi proradi. Stavio njihove postavke koji su mi poslali, ugasio upalio mob, probo prvi poslat ali ništa. Nigdje ne mogu nać da možda MMS ne radi na CM9. Nije radio ni na ParanoidAndroidu v1,0.

0 0 hvala 0
15 godina
garamba2 kaže...

Da li netko ima problema sa MMS-om na BonBon-u, u pitanju je zadnji stable CM9. Nikako da mi proradi. Stavio njihove postavke koji su mi poslali, ugasio upalio mob, probo prvi poslat ali ništa. Nigdje ne mogu nać da možda MMS ne radi na CM9. Nije radio ni na ParanoidAndroidu v1,0.

Stari Bonbonov problem je općenito push i slanje MMS poruka

17 godina
neaktivan

moze li link od 4.1.2+

na poslu sam sa losim signalom pa ne mogu naci.

15 godina
neaktivan
DrFriks kaže...

moze li link od 4.1.2+

na poslu sam sa losim signalom pa ne mogu naci.

https://www.sugarsync.com/pf/D7905634_798_802314380

15 godina

Je li netko od vas imao problema sa SD karticom? Treba li nesto u CWM- mjenjati? Rootbox je trenutno na njemu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
yaga01 kaže...

Je li netko od vas imao problema sa SD karticom? Treba li nesto u CWM- mjenjati? Rootbox je trenutno na njemu

kako mislis problema, u kojem smislu?  koji rootbox, ics ili jb verzija? i pretpostavljam da mislis na eksternu?

15 godina
Da ja mob ne prepoznaje. Bio je rootbox ics, ali sam u meduvremenu promijenio na cm9 zadnji stabilni. Da mislim na eksternu
17 godina

mob mi u zadnje vrijeme često puta izgubi totalno signal, dali može biti to do radia? ako je, kojeg vi koristite ili koji se pokazal najboljim? isto tak, ako ga hoću zamjeniti, samo ga flasham preko CWM-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
yaga01 kaže...
Da ja mob ne prepoznaje. Bio je rootbox ics, ali sam u meduvremenu promijenio na cm9 zadnji stabilni. Da mislim na eksternu

i ne prepoznaje ti ju ni na jednom od ta dva roma? cudno...ja sam imo cm9 stabilni i prepoznavo mi je najnormalnije :/ 

ne prepoznaje ti ju ni na mobitelu ni na kompu kad ustekas mob?

14 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

mob mi u zadnje vrijeme često puta izgubi totalno signal, dali može biti to do radia? ako je, kojeg vi koristite ili koji se pokazal najboljim? isto tak, ako ga hoću zamjeniti, samo ga flasham preko CWM-a?

moze...modem ima uglavnom veze s tim...pogledaj prosle stranice,bas smo o tome pricali. skini si aplikaciju "getril" i pogledaj dal ti se slazu baseband sa preporucenim...ako ne,probaj stavit taj koji ti preporuca pa ces vidjeti ima li razlike..

ja sam tak stavio drugi modem,mislim da je LQ6 bio u pitanju i dobar mi je signal jedino mi se cini da mi baterija brze curi..

15 godina
Ne neprepoznaje je ni na kompu. Kada stavim drugu karticu radi sve ok I kada stavim ovu karticu u drugi mob sve radi ok
14 godina
neaktivan

ne znam sto bi moglo bit...probaj promijenit rom/kernel

0 0 hvala 0
15 godina

Wanam 12.6 ULPHY baza.
Odlično radi.

Vidjet ćemo što će reći battery life nakon nekoliko ciklusa.

SensatioN ROM bye, bye za sada 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Koliko ti je trajala baterija na SensationNu?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
cecenac kaže...
sudy_freak kaže...

Koliko ti je trajala baterija na SensationNu?

Prilično slabo.
Znači stock kernel, Siyah 4.1.5 i screen on, maksimalno 3h, i to MAKSIMALNO.

Nikako nisam bio zadovoljan.

Wanam 12.6 > SensatioN 4.1.
Trebat će crysisu vremena da dođe na razinu Sensation-a 2.0 ili 3.5 kada je jednostavno sve odlično radilo. 

15 godina
Stavio SensatioN 4.1 i sada radi
15 godina
neaktivan
Koji si kernel stavio jer vidim da mu je ako se ne vwram speedmod, i dali si radio ikakav wipe ili samo flashso gore. Ne da mi se vise umarat jer s 12.4 sam bez ikakvih rszloga presao na 12.5 i smrdo si odlicno postsvljen rom pa ne bih opet prolazio. Samo me prekid signala sad pati
15 godina
robijan kaže...
Koji si kernel stavio jer vidim da mu je ako se ne vwram speedmod, i dali si radio ikakav wipe ili samo flashso gore. Ne da mi se vise umarat jer s 12.4 sam bez ikakvih rszloga presao na 12.5 i smrdo si odlicno postsvljen rom pa ne bih opet prolazio. Samo me prekid signala sad pati

Nisam stavljao nijedan kernel za sada.
Stavio je stock 3.0.15 Kernel. 

15 godina

CM10 (JB) Stock themed SGS3 ROM portan na SGS2

[link]

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
robijan kaže...

Nisam stavljao nijedan kernel za sada.
Stavio je stock 3.0.15 Kernel. 

jel se moze wipeat normalno s tim kernelom buduci da se sjecam da je bilo govorancije o brickanju mobitela dok je stock kernel gore i ako se wipea...

ni ja nisam bas zadovoljan sa sensationom,morat cu potrazit nesto drugo..

15 godina
bzvz92 kaže...

jel se moze wipeat normalno s tim kernelom buduci da se sjecam da je bilo govorancije o brickanju mobitela dok je stock kernel gore i ako se wipea...

ni ja nisam bas zadovoljan sa sensationom,morat cu potrazit nesto drugo..

Nisam čitao, ali mislim da nema brick bug, budem pročitao.
Ovo je stock kernel od nekidan, znači noviji.

Btw. ajd probaj ovaj iznad što sam stavio i javi. 

15 godina
neaktivan
Make sure you have a kernel with CWM without EMMC_CAP_ERASE failure.

Sudy sta mu ovo znači za CM rom koji si stavio link ili koji tu kernel prolazi? Jel siyah u igri ili kada se hoće flashat kao second rom dali ide bez problema...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice