Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.499.165
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
robijan kaže...
Sory, sa samya skini koji bilo vipov i flas odin nemas sta kontat drugo. ne mozes nista smrdat,prije toga jigom obrisi counter backupiraj imei i efs. To je to,ako budes isao s GB tj.2.3.5 ili manji tada kiesom nadogradi na ICS.

jig radi do 2.3.3. a na samyu ima 2.3.5 nista ispod toga. a backup radim sad dok sam na wanamu ? s titanium back up ili?

WanamLite Rom V12.3, Siyah-v4.0.1
15 godina
neaktivan

Radi jig samo stavi old bootloader, cek odo na komp. možeš i s ovim http://fus.nanzen.se/

evo ti za stari bootloader od mene i imas 2.3.5.na samy

Galaxy S2 4.0.4 WanamLite 12.4-stock- XWLPU-Siyah-4.1.2
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 12:32 (robijan).
16 godina

ekipa sad sam kod bratica i pitao me nesto cudno, zasto njemu pod serial number u postavkama pise 000000000000 il kolko vec nula ima?

ima ics 4.0.4, mob je kupljen u poljskoj vjerojatno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zato što je flashanje shebao ... kao ja {#}

16 godina
neaktivan
Nocio kaže...

ekipa sad sam kod bratica i pitao me nesto cudno, zasto njemu pod serial number u postavkama pise 000000000000 il kolko vec nula ima?

robijan kaže...

Nitko nije ništa shebao,4.0.4 verzije krivo prikazuju serijski broj. Flashnite neki GB ili ICS 4.0.3 i serijski broj će se ispravno prikazivati.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
15 godina
neaktivan
Moguće.... ja sam nekoliko ????? puta i GB vracao i 4.0.1 i 4.0.3 pa mi se nije niti serijski vratio a kamoli mei koji me i pati i ne mogu naci rjesnj
15 godina
neaktivan
WanamLite v12.5 based on LPX uploaded, i will post links tonight. #GalaxyS2 http://t.co/7PXqUzyQ -- Wanam (@karamimed)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
Nocio kaže...

robijan kaže...

Nitko nije ništa shebao,4.0.4 verzije krivo prikazuju serijski broj. Flashnite neki GB ili ICS 4.0.3 i serijski broj će se ispravno prikazivati.

i kod mene prikazuje nule al kad vratim na verziju 4.03 sve bude ok ....tako da nema sta da se brines to je vise do roma nego do neceg drugog.... i evo na wanam 12.5 prikazuje isto nule al me to uopste ne brine 

Al ono sto mene brine to jeste sto me interesuje.....jel moguce da se stavi ono vrijeme sa s3 na s2 to jeste na wanama ???? jel zna iko i ako zna na koji nacin i kako 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 0:07 (Delfinster).
14 godina
protjeran

Skini neki stock rom od S3 i raspakiraj ga na kompu. Izvadi app koj hoces i instaliraj na mob. Posaljem ti ja na mail ak hoces, dam reci tocno koje vrijeme mislis (widget il kaj vec)

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Skini neki stock rom od S3 i raspakiraj ga na kompu. Izvadi app koj hoces i instaliraj na mob. Posaljem ti ja na mail ak hoces, dam reci tocno koje vrijeme mislis (widget il kaj vec)

pa ocu ono vrijeme da imam isto kao i kod s3... na widget mislim od accuweather da mi bude na desktopu..a to da raspakiram ne znam ... 

15 godina
neaktivan

Evo par stvarčica ikone od S3 i vrijeme

Galaxy S2 4.0.4 WanamLite 12.5-stock- XWLPX-Siyah-4.1.4+
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li je netko imao problema da mu se ekran sam od sebe upali i ugasi. Meni je prvo ParanoidAndroid radio super i onda se nakon nekog vremena korištenja ekran počeo sam od sebe palit i onda se za 2sec ugasi, a nije u pitanju nikakav notification. Sad stavim CM9 stable, par dana radi super i danas mi se opet ekran poceo sam od sebe palit i gasit. Uzasno iritira, pogotovo noću, prazni bateriju, misliš da imaš notification itd. Znači promjenio sam software, lock screen, theme i opet isto. Možda neka aplikacija? Stock nazad nebi stavljao.

Da li je možda prašina upala kroz neki otvor pa ga zeza?

Ima li kakvog rješenja?!

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 14:56 (garamba2).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
garamba2 kaže...

Da li je netko imao problema da mu se ekran sam od sebe upali i ugasi. Meni je prvo ParanoidAndroid radio super i onda se nakon nekog vremena korištenja ekran počeo sam od sebe palit i onda se za 2sec ugasi, a nije u pitanju nikakav notification. Sad stavim CM9 stable, par dana radi super i danas mi se opet ekran poceo sam od sebe palit i gasit. Uzasno iritira, pogotovo noću, prazni bateriju, misliš da imaš notification itd. Znači promjenio sam software, lock screen, theme i opet isto. Možda neka aplikacija? Stock nazad nebi stavljao.

Ima li kakvog rješenja?!

Tako je i meni na Salmanu v4.2. I na žalost neznam rješenja.

Nekad češće nekad rijeđe, ali mi se isto to događa.

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman V4.2 + Siyah 4.0.1
14 godina
neaktivan
robijan kaže...

i ja skinuo vrijeme i instalirao na wanam 12.5 i telefon mi se samo smrzne nakon restarta i ne mogu apsolutno nista vise radim morao sam da flesujem telefon ispocetka grrrrrrrrrrrrrrrr 

17 godina
odjavljen
Delfinster kaže...
robijan kaže...

i ja skinuo vrijeme i instalirao na wanam 12.5 i telefon mi se samo smrzne nakon restarta i ne mogu apsolutno nista vise radim morao sam da flesujem telefon ispocetka grrrrrrrrrrrrrrrr 

backup, backup, backup!

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
15 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Delfinster kaže...
robijan kaže...

backup, backup, backup!

SORY LJUDI s posla sam jutros stavi apk. da skinete ja sam ikone instal i radi doduse nisam vrijeme jer ono ide na touchwiz kojeg nisam uspio i ne mogu instalirati ni ja pa nisam niti pokusavao vrijeme stavljati ali mi je to na 12.4 radilo kao singerica.A vrijeme sam stavi netko je pitao dali ima netko i ja "bacio" gore. SORY SORY  NEMAM DRUGE RIJEĆI {#}{#}moj grijeh !!!!!!!!!

18 godina

Koji biste mi rom preporučili za s2?Sad sam trenutno na Salmanu(odličan,ali bez podrške i par stvari koje mi smetaju-nema mi neke aplikacije koje koristim kao na stock androidu(recimo štoperica,readers hub)i par bugova.)

Treba imat izgled kak Salman,Touchwiz Ux i sve kaj ima touchwiz ux.

Neću stock ics jer je previše okerljašen(npr. brzo biranje,dosta aplikacija s stock samsunga roma)

Znači nadograđeni stock s izgledom da radi ok,ima?

0 0 hvala 0
15 godina

Evo, moje malo iskustvo., osjećam potrebu podijeliti s najboljom ekipom na BUG-u {#}

Nakon stotina flashanja, bootanja u CWM, desetaka isprobanih ROM-ova (razno raznih) naišao sam na Salman-a.
Vama ljubiteljima Samsung looks like ROM-ova dobro poznatog, meni ljubitelju (bivšem) AOSP-a stranog.
Razlog zašto sam se odlučio vratiti na Samsung looks like ROM je zato što želim imati mobitel, koji radi.

Nakon godine dana flashanja, rekord zadržavanja ROM-a na mom mobitelu je imao Darky ROM HD (ne znam koja verzija) i to je iznosilo možda 3 tjedna.

Nakon toga, niti jedan ROM nije bio duže od 4-7 dana (puno sam i rekao).

Recimo, u nedjelju sam bio na koncertu Klape Intrade u Vinkovcima i sada kao svatko normalan, hoću snimati i što se događa.
Kamera se usred konceta FC-a na cMIUI-u.

Restart aplikacije ništa ne pomogne.
I tako dok je prošla "Zora bila" koju nisam snimio, došla je druga pjesma koju sam htio snimiti.
Srećom, imam uvijek nekolio CWM flashable ROM-ova na mobitelu pa sam za vrijeme koncerta stavljao WIUI GB, last stable i kamera je bila pretamna, tj. video.

Da, da, flashao sam na koncertu. {#}

...

I tako sam ja ostao bez snimke s koncerta, ali s poukom:
"Ne diraj ono što valja!"

Znam da Salman 4.2 možda nikada neće biti nadograđen, no ovo malo BUG-ova koje sam primjetio je donekle riješilo tweakanje Siyaha s ExTweaks-om.

Pozdrav svima, nadam se da će ovo nekome pomoći, ako ne pomoći, možda navesti na razmišljanje {#}

p.s. uzimam godišnji od CWM-a {#}

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ CM10 Lite + DreamKernel 2.7.2 + CWM 6
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Znam da Salman 4.2 možda nikada neće biti nadograđen, no ovo malo BUG-ova koje sam primjetio je donekle riješilo tweakanje Siyaha s ExTweaks-om.

Pozdrav svima, nadam se da će ovo nekome pomoći, ako ne pomoći, možda navesti na razmišljanje {#}

koji su uopce to bugovi u pitanju? bas bi i ja mogo isprobat tog salmana,kad vec svi tolko hvale :P

17 godina
odjavljen

LINK 

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?

4 0 hvala 2
17 godina
sudy_freak kaže...

To je istina, ako zelite da sve radi i da baterija dobro traje onda definitivno izbor pada na Samsung stock based ROM sa malo tweakova.

4.0.4 se meni pokazao kao bolji od 4.0.3... Ceka se JB 

I dalje sam na CM10 Nightly + Dorimanx kernel 5.76B {#}

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Evo, moje malo iskustvo., osjećam potrebu podijeliti s najboljom ekipom na BUG-u {#}

Da, da, flashao sam na koncertu. {#}

...

I tako sam ja ostao bez snimke s koncerta, ali s poukom:
"Ne diraj ono što valja!"

Ima i gorih od mene !! Ali di si salmana našao ja sam ga par puta probao i po ono malo što sam vidio je totalno sličan Wnamovom arabic ali po stabilnosti ni blizu wanamu. Taj arabic mi je najljepši rom od svih probanih. Ponavljam najljepši jer u 06.mjesecu je već imao izgled S III , batery life nikako nisam bio zadovoljan niti s jednim do 4.0.4.---wanama 12.4 XWLPU i ON JE BEST of THE BEST i sada 12.5 XWLPX. još ga testiram ali je također na dobrom putu !

A ja godišnji poslije svakog flasha uzmem...{#} kad dođeš u VKCI javi se za kavu, častim !

14 godina
Schweini7 kaže...
garamba2 kaže...

Ima li kakvog rješenja?!

I meni se nekoć na Ressurectionu i WanamLite 11.9 to dešavalo, neovisno o izboru kernela;  od kad sam stavio WL 12.4  stvar misteriozno prestala. Nije mi se činilo da nešto pretjerano utječe na trajanje baterije, samo iritantno dok se ne navikneš.

Sad imam drugi misteriozni problem, a to je spontano gašenje u deep sleepu, totalno random, nekad po tjedan dana ništa, a onda 3x u jednom danu. Mijenjao sam i bateriju, kernele, romove, micao sve programe - nisam uspio ništa postići. Navedeno je praćeno određenim padom postotka baterije. Problem opisan na raznim forumima, najvjerojatnije ipak hardverski (neki spominju spoj između baterije i m.ploče). Ne uspijevam reproducirati trešnjom ili drugim načinima provokacije. Any idea anyone?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 10:15 (dabar39).
17 godina
odjavljen
dabar39 kaže...
Schweini7 kaže...
garamba2 kaže...

Ima li kakvog rješenja?!

I meni se nekoć na Ressurectionu i WanamLite 11.9 to dešavalo, neovisno o izboru kernela;  od kad sam stavio WL 12.4  stvar misteriozno prestala. Nije mi se činilo da nešto pretjerano utječe na trajanje baterije, samo iritantno dok se ne navikneš.

Sad imam drugi misteriozni problem, a to je spontano gašenje u deep sleepu, totalno random, nekad po tjedan dana ništa, a onda 3x u jednom danu. Mijenjao sam i bateriju, kernele, romove, micao sve programe - nisam uspio ništa postići. Navedeno je praćeno određenim padom postotka baterije. Problem opisan na raznim forumima, najvjerojatnije ipak hardverski (neki spominju spoj između baterije i m.ploče). Ne uspijevam reproducirati trešnjom ili drugim načinima provokacije. Any idea anyone?

Možda nije gašenje nego SOD? "Sleep Of Death" Ali to je najčešče do kernela, kad se mob ne može probuditi pa misliš da se ugasio... Ali rekao si da si sve mijenjao, tako da ne znam u čemu je onda problem...

Najbolje bi ti bilo da napraviš full wipe i staviš gore neki stock FW bez ikakvih modova i roota pa da vidiš onda... Ako bi još uvijek zezao, ja bih ga nosio na servis (ako imaš garanciju).

14 godina
neaktivan

jel neko bio isprobo PFittech ROM? u sjecanju mi je da se spominjalo vec na forumu al ne mogu se sjetiti dojmova...cini mi se natrpan svime i svacime,mogo bi bit zanimljiv i dobar ako radi bez problema uz sve te dodatke..

0 0 hvala 0
15 godina
bzvz92 kaže...

jel neko bio isprobo PFittech ROM? u sjecanju mi je da se spominjalo vec na forumu al ne mogu se sjetiti dojmova...cini mi se natrpan svime i svacime,mogo bi bit zanimljiv i dobar ako radi bez problema uz sve te dodatke..

Izvoliš 265  stranica, sredina.

parizer je isprobao.

E sada, pitanje za sve, naime što se događa?

U browseru kada postavim osvjetljenost na minimalno, znači dimm

on je stvarno taman.

Kada se vratim na homescreen, svjetlina se malo poveća.

U ExTweaksu je min gamma na 0, a max gamma na 24..

ROM - wanamlite arabic v1.5 + Siyah 4.1.4 (hvala robijanu na preporuci)

{#}

17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
bzvz92 kaže...

Izvoliš 265  stranica, sredina.

parizer je isprobao.

E sada, pitanje za sve, naime što se događa?

U browseru kada postavim osvjetljenost na minimalno, znači dimm

on je stvarno taman.

Kada se vratim na homescreen, svjetlina se malo poveća.

U ExTweaksu je min gamma na 0, a max gamma na 24..

ROM - wanamlite arabic v1.5 + Siyah 4.1.4 (hvala robijanu na preporuci)

{#}

Inače ne koristim stock browser od Samsunga ali koliko sam vidio, dimm u browseru i dimm opčenito nisu na istoj razini... Jedan je svjetliji a drugi tamniji kao što si i sam rekao.

15 godina

A, alo fora je u tome što je sve izvan browsera presvjetlo.

Znam na kojem je levelu svjetlina kada je skroz smanjena.

To se nadam da ce wanam ispraviti.

A to mi se nije događalo na salmanu.

17 godina
bzvz92 kaže...

Jucer sam htio odgovoriti na ovo pitanje i vec sam ispisao cijelu poruku... Kad sam postao nije htjelo prihvatiti jer je forum bio u blokadi zbog iPhonea 5 {#}

Dobar je ROM, ima potencijala samo ga trebas prilagoditi sebi (a opcija hvala bogu ima). Defaultni look je teski kic (za mene). Vidim da ga je cak i malo smirio u zadnjim verzijama.

Ja sam ga koristio kad je tek dosad na xda i bio je sasvim dobar. Dev je malo spor, malo prica pa mi to ne pase.

Ne znam kako rade novije verzije, ali ako je nastavio napredovati moralo bi biti dobro - makar za probu (backup prije :))

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice