Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.731.079
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Schweini7 kaže...

Koji ROM sličan Salmanu bi preporučili?

(pošto ovog više neće biti, a poćeo je zezati, gasi se mob sam od sebe i td. )

Probao RootBox, CM9, ali mi nisu mi nešto se dopali.

Najbitnije mi je da ima na homescreenu dolje 5 ikona, da mogu staviti telefon, poruke, imenik, face i apps. (tim redom mi odg)

Ako se može na gore navedenima isto to napraviti, poslužio bi tutorial.

U potpisu ti je moja kombinacija s kojom sam bio zadovoljan ali naravno ovisnost istraživanja me je dovela do :

Galaxy S2-Vanamlite JHLP9 ArabicV1.2-Siyah 3.2.8.2+
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 8:54 (robijan).
15 godina
neaktivan

Instaliran Cyanogen mod10 (Jelly Bean) , radi za sad bez problema, smooth as f..k :D 

0 0 hvala 0
17 godina

htio bih instalirati po prvi put CM9, i čitam da bi bootloader trebao biti ispod LPH,a a ja sam trenutno na wanamlite 12.2 pa me zanima jel to dobro i ak nije kaj trebam napraviti?

EDIT: Stavio sam CM9 ali sada nemrem na internet preko 3g, kako podesiti postavke za vip mrežu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 15:58 (Matoje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
immolation kaže...

Instaliran Cyanogen mod10 (Jelly Bean) , radi za sad bez problema, smooth as f..k :D 

ovdje si to našao? "contain a lot of bugs" :-))))))))))))))

ali isprobati ću ga baš danas dok s posla dođem... zanimljivo u svakom slučaju, ne mogu dočekat neku upotrebljivu JB verziju

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
15 godina
neaktivan
kuleee kaže...
immolation kaže...

ovdje si to našao? "contain a lot of bugs" :-))))))))))))))

ali isprobati ću ga baš danas dok s posla dođem... zanimljivo u svakom slučaju, ne mogu dočekat neku upotrebljivu JB verziju

hehe znam da se radi od pre alpha ili ti ga perview verziji, uveliko sam iznenadjen kako dobro funkcionise i bez neki FC-a i padanja.

15 godina

Damas MIUI bilježi 100. petak i 100. update svog ROM-a.

Svakako skinuti.

Kao i Paranoida novog, JB-betu.

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ima li na marketu neki program za detaljniji pregled korištenja aplikacija i njihov utjecaj na bateriju ?
nešto ste spominjali ovdje..easy battery saver ? ili tako nešto..
koristi li netko taj saver i kakva su iskustva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na XDA BetterBatteryStats ti je besplatan.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Kako se namješta gdje če camera spremiti fotke (unutarnja memorija ili mikro SD)?

Hvala na odgovoru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Postavke kamere > Spremanje.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

došla je stabiln(ij)a verzija JB-a za S2, više nije u beti, verzija 1.0... ja skidam i flešam pa ću javiti dojmove, neka mi se još netko priključi ako već nije

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1795200

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

za sada sam prezadovoljan, sve radi dobro, ma odlično! naišao sam na nekoliko korisnih novih funkcija koje mi se sviđaju u svakom slučaju... imao sam jedino problem sa vipovim mobilnim internetom, nije mi radio, pa sam pokušao sam unijeti apn, no nije ga prihvaćao.. onda mi je na pamet pala briljantna ideja da jednostavno restartam mob i sve je, naravno, proradilo. iskušajte jb, mislim da će se mnogi zadržati na njemu već od ove verzije

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kakva je situacija sa trajanjem baterije i grijanjem moba?
Zahvaljujem na odgovoru
15 godina

koliko sam imao prilike se uvjeriti, baterija radi poprilično dobro, definitivno ne troši više ako vas to možda muči što za sobom povlači i činjenicu da se ne grije više kao prije. ali ima dosta bugova još uvijek ipak, neke aplikacije mi ne rade, viber npr... i strašno iritira činjenica da famozni "project butter" jednostavno ne uočavam, jer imam osjećaj da još više lagga :D touch ne funkcionira baš najbolje, vrlo često moram neku gestu dva puta napraviti da bi me pratio mobitel što tražim od njega... na nekoliko bugova sam naišao unutar sustava, npr mnogi izbornici su transparentni (screenshot), možda se to negdje može ugasiti, ali ja nisam nigdje naišao na neku takvu opciju. onda, kada mijenjam stranice glavnog ekrana, sve sjene ikona se pojačaju u grubo crnu te se onda nakon sekunde izoštre i poslože, ako me razumijete... ma sve u svemu, treba još vremena proći za uglancavanje roma tako da se ipak vraćam na ICS wanamlite sa siyahom, no definitivno ću svakih tjedan-dva, kako će već brzo izlaziti, isprobati verziju JB-a

novi lock screen je fantastičan novi lock screen je fantastičan
nemogućnost micanja gornje google alatne trake će možda nekome predstavljati problem nemogućnost micanja gornje google alatne trake će možda nekome predstavljati problem
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
kuleee kaže...

koliko sam imao prilike se uvjeriti, baterija radi poprilično dobro, definitivno ne troši više ako vas to možda muči što za sobom povlači i činjenicu da se ne grije više kao prije. ali ima dosta bugova još uvijek ipak, neke aplikacije mi ne rade, viber npr... i strašno iritira činjenica da famozni "project butter" jednostavno ne uočavam, jer imam osjećaj da još više lagga :D touch ne funkcionira baš najbolje, vrlo često moram neku gestu dva puta napraviti da bi me pratio mobitel što tražim od njega... na nekoliko bugova sam naišao unutar sustava, npr mnogi izbornici su transparentni (screenshot), možda se to negdje može ugasiti, ali ja nisam nigdje naišao na neku takvu opciju. onda, kada mijenjam stranice glavnog ekrana, sve sjene ikona se pojačaju u grubo crnu te se onda nakon sekunde izoštre i poslože, ako me razumijete... ma sve u svemu, treba još vremena proći za uglancavanje roma tako da se ipak vraćam na ICS wanamlite sa siyahom, no definitivno ću svakih tjedan-dva, kako će već brzo izlaziti, isprobati verziju JB-a

Shvati da je to preview i kao takav radi savrseno dobro {#}  sjetite se samo sendvića koliko je trebalo da postane ovakav...

project butter nije aktivan jer im fale driveri koje cemo dobiti kad sgs2 dobije official (bozic)? sto se tice search bara to je do trebucheta i ako se ne varam ima opcija za maknut ga. iako preko njega ulazis u google now koji je zakon ;)

jeremija
14 godina
neaktivan

Postoji šansa da bude nešto poput Salman roma izašlo? jer v4 mi se počeo gubiti, a ostali ROM-ovi mi nikak ne idgovaraju. Il su ružni, ili imaju nkj drugačije, jednostavno nije to to.

Eh, da barem istog trena umre kreten koji je bannao Salmana. {#}

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman V4 + Siyah 3.3.2

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Postoji šansa da bude nešto poput Salman roma izašlo? jer v4 mi se počeo gubiti, a ostali ROM-ovi mi nikak ne idgovaraju. Il su ružni, ili imaju nkj drugačije, jednostavno nije to to.

Probaj ovaj...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1742493

14 godina
neaktivan

evo iam pitanje uvezi galaxy s 2, imam ponudu 1200 kn sve bezprijekorna radi sve izpravno al samo je na ekrnu staklo puklo, jel se to izplati kupit,i jelz na neko kolko košta popravak toga, i kolko je  mobitel dobar recimo od nokie c6,

u neprijed hvala :)

0 0 hvala 0
18 godina
nicknamex kaže...

evo iam pitanje uvezi galaxy s 2, imam ponudu 1200 kn sve bezprijekorna radi sve izpravno al samo je na ekrnu staklo puklo, jel se to izplati kupit,i jelz na neko kolko košta popravak toga, i kolko je  mobitel dobar recimo od nokie c6,

Ja bi ti prodao svoj za te pare koji je potpuno ispravan!

Edit: Greška, pogrešno sam preračunao kn u eure.

Dobra je to cijena, a telefon je dosta bolji, ne mogu se ni porediti!

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 19:36 (zoka).
16 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

ja sam kontaktirao salmana i moram biti bezobrazan i reći da je čovjek glup, umjesto da je krenuo postati na nekom drugom forumu i samo stavio link na xda on čeka da se ljudi žale xda forumu i da ga vrate nazad, što stvarno nema nikakve šanse, on ti ima još jedan rom koji bi ti toplo preporučio, nakon par dana korištenja mi prirastao srcu, baziran je na lg launcheru, rječ je o skirom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1742739&highlight=skirom

ja osobno čekam alliance rom, lik je uspio iskemijati s3 lockscreen koji dolazi u sljedečoj verziji roma, samo čeka stabilan kernel jer je baziran na zloglasnom 4.0.4

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704959

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 20:02 (hd22sb).
14 godina
neaktivan
Imam jedan zip fajl sa samo slikama (uglavnom 9gag i slično), ali kada ga probam raspakirati, dobijem neki Java exception error. Utvrdio sam koja slika pravi probleme jer kada ju probam otvoriti, javi isti error. Ali ju ne mogu ukloniti iz fajla. Zna netko kako? Imam Es file exolorer.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
18 godina
neaktivan
Mozda zip ne valja?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Ma valja, mogu otvoriti sve pojedinacne slike osim te pokvarene zbog koje ujedno ne moze raspakirati...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
neaktivan

prebaci na komp i raspakiraj,a imaš i zip aplikaciju pa ju skino osprobaj,možda ona ima kakvu opciju koja bi ti pomogla

14 godina
neaktivan
zoka kaže...
nicknamex kaže...

Ja bi ti prodao svoj za te pare koji je potpuno ispravan!

Edit: Greška, pogrešno sam preračunao kn u eure.

Dobra je to cijena, a telefon je dosta bolji, ne mogu se ni porediti!

cek cek nisam te skuzio, ti bi meni prodal galaxy s 2 za iste te novce

14 godina
neaktivan

dakle dogodilo mi se ogromno sra*e prije 2 tjedna al nisam stigo nista ovdje pisati jer sam isao na put...stavljo sam RR 2.6,update sam radio i sve ko i obicno sam napravio,normalni wipeovi i sve ostalo (nisam wipeo data jer je samo update) i nakon instalacije sam skuzio da su mi se pobrisale sve slike i videi koje sam imao na mobu na sto sam naravno popi..!! sliko sam jako puno i imo sam par jako kvalitetnih videa i sad to pokusavam vratiti pomocu nekakvog card recoverya kojeg sam nasao na netu...no zanima me dal znate sto je moglo to prouzrocit?? zasto mi se sve pobrisalo...

i da,jos jedna nuspojava je bila da kad stavim neki video (konkretno film) na externu neke filmove normalno prepozna a neke ne,iako su u istom formatu...to mi se prije nikad nije dogadalo...naravno,slike i sve sto mi je pobrisao je bilo na memoriji telefona!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

prebaci na komp i raspakiraj,a imaš i zip aplikaciju pa ju skino osprobaj,možda ona ima kakvu opciju koja bi ti pomogla

Ili nek proba sa Solid explorerom, on meni ima najbolji zip editor

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

Kupio prije par dana S2 (račun od Tele2,otvoren za sve mreže),na njemu Android 2.3.4.Čitajuči ovaj forum skoro sam nešto i naučio pa sam sa Odinom stavio Android 4.0.3,pa sam onda rootao mob,pa sam poinstalirao brdo programa.To polako ,par dana radim.U mob još nisam ni ubacio SIM karticu do danas(dok ne izvježbam malo-taj se sam spaja na sve živo i samo jede Megabajte).I kad sam ja to recimo "izvježbao"-stavim ja SIM karticu,provam malo zivkat-sve super radi.Danas ja u nekom trgovačkom centru mobač zazvoni(da zvoni-vrišti jer sam si ubacio neki visokofrekventni samouradak kao zvono poziva),ja da ću se javit...neznam kako,prstom po ekranu,pa po dugmičima...a on vrišti li ga vrišti,nikako da odgovorim na poziv(umro od smiha poslije).U postavkama -preuzimanje poziva nije bila označena tipka za odgovor(prihvačanje dolaznih poziva tipkom za početnu).

E sad pitanje: je li to jedini način da se odgovori na poziv ili postoji još načina npr. da se prstom dodirne zelena slušalica na ekranu (po tome sam lupao ko blesav kad mi je zvonio,ali ništa)?

Opet hvala unaprid na odgovoru!

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
ktm08 kaže...

Kupio prije par dana S2 (račun od Tele2,otvoren za sve mreže),na njemu Android 2.3.4.Čitajuči ovaj forum skoro sam nešto i naučio pa sam sa Odinom stavio Android 4.0.3,pa sam onda rootao mob,pa sam poinstalirao brdo programa.To polako ,par dana radim.U mob još nisam ni ubacio SIM karticu do danas(dok ne izvježbam malo-taj se sam spaja na sve živo i samo jede Megabajte).I kad sam ja to recimo "izvježbao"-stavim ja SIM karticu,provam malo zivkat-sve super radi.Danas ja u nekom trgovačkom centru mobač zazvoni(da zvoni-vrišti jer sam si ubacio neki visokofrekventni samouradak kao zvono poziva),ja da ću se javit...neznam kako,prstom po ekranu,pa po dugmičima...a on vrišti li ga vrišti,nikako da odgovorim na poziv(umro od smiha poslije).U postavkama -preuzimanje poziva nije bila označena tipka za odgovor(prihvačanje dolaznih poziva tipkom za početnu).

E sad pitanje: je li to jedini način da se odgovori na poziv ili postoji još načina npr. da se prstom dodirne zelena slušalica na ekranu (po tome sam lupao ko blesav kad mi je zvonio,ali ništa)?

Opet hvala unaprid na odgovoru!

Pa koliko znam, dodirneš zelenu slušalicu i povučeš ju u desno...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
15 godina
neaktivan
Kao sto je Kordy vec rekao povuces ju prema desno, meni se to isto dogodilo al ajde bilo je kod kuce pa su mi se samo starci smijali :D
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice