Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.720.677
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Cim sam ga dobia, na jedno 3-4 foruma san napisa da je onome sa S II bespotreban prelazak na S III :P

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
Schweini7 kaže...

Si probao Siyah 3.3.2? Meni sa Salmanom v4 jako malo troši. (kroz noć kojih 2-4%)

sutra ako uhvatim malo vremena kontaktiram samog salmana, naime uspio sam nabaviti njegov mail, ako uspijem nabaviti v4.2 prosljedim vam ga, standardno je trebao izaći negdje u četvrtak

ajde pa nam javi ima li ista i oce li izbaciti uopste ..............pa da skidamo i testiramo 

15 godina
neaktivan

maknuo sam salmana jel se poceo raspadati nakon tri tjedna, štekat trzat, animacije na pocetnom ekranu se gubit pojavljivat takodjer i prognoza.... pri zakljucanom telefonu kad bi stisao home dugme upalio bih mi se blic i slicno. Vratio sam se na wanama jel sam s njim bio najzadovoljniji. Prvo sam puknuo 12.1 verziju stock themed jel lijepo pise ako nju stavim imat cu s3 izgled ali nula bodova od toga. Onda sam stavio zadnjeg 12.2 sad neznam dali da ostanem na kernelu koji je dosao s romom ili da dignem siyah 3.3.2 ??

Galaxy S2 SalmanRom_v4 & Siyah-v3.3.2

1 0 hvala 0
16 godina
tommek10 kaže...

maknuo sam salmana jel se poceo raspadati nakon tri tjedna, štekat trzat, animacije na pocetnom ekranu se gubit pojavljivat takodjer i prognoza.... pri zakljucanom telefonu kad bi stisao home dugme upalio bih mi se blic i slicno. Vratio sam se na wanama jel sam s njim bio najzadovoljniji. Prvo sam puknuo 12.1 verziju stock themed jel lijepo pise ako nju stavim imat cu s3 izgled ali nula bodova od toga. Onda sam stavio zadnjeg 12.2 sad neznam dali da ostanem na kernelu koji je dosao s romom ili da dignem siyah 3.3.2 ??

digni 3.3.2 zasada najbolji kernel izgleda...

14 godina
neaktivan
merio kaže...
Mitsuoka kaže...

Ja nikad nisam uspio prekoraciti 3.5h screen on sa njime, a ti pogledaš 2 filma... eto meni se cini bas suprotno, al dobro kako oces. Ova rasprava nema smisla i ja ostajem pri svome.

Ja sam imao na Gingerbreadu 5 i pol sati screen on (checkrom i speedmod)  Na "sendviću" sam sretan ako doguram do 3 {#}

Ovdje kao da se ne pise o istom mobitelu.. 30.6 kada sam putovao iz Vinkovaca u Makaraku sam na WiUi-u + Siyah 3.x.x imao screen on 5h i 40 min.. Imate medju postovima i screenshotove..

A takodjer sam na istom romu i kernelu imao screen on time 11h, ima i taj screenshot negdje medju mojim postovima..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...
tommek10 kaže...

digni 3.3.2 zasada najbolji kernel izgleda...

Ni blizu najboljem, ima najbolji stand by tj bat najduze traje dok je mob u deep slepu, po 10 sati mi zna biti mob u deep slepu a da ne potrosi ni 1% bat.. Ali zato cim ga krenes koristiti,cucla bat relativno brzo naspram 3.2.8 verzije koja je ujedno i naj naj bolja do sada.. niti se mob grije niti ista.. takodjer medju mojim postovima imate detaljneopise testiranja obje verzije kernel s prednostima i manama..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
18 godina
neaktivan

Da li radi kombinacija Vanamlite+ Siyah ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sony58 kaže...

Da li radi kombinacija Vanamlite+ Siyah ?

sinoc sam stavio wanamlite 12.2 i siyah 3.3.2 jutros sam skinuo s punjaca 3h na 92% od toga 20min razgovora i pola sata ekran upaljen. Nista se negrije sve radi super ja zadovoljan :-)

WanamLite Rom, Siyah-v3.3.2
15 godina
neaktivan

I dalje najbolji room ( u potpisu ) !! Isprobavam Siyah v3.3.d+ i za sada isto odlična kombinacija, drugo punjenje i malo je ipak duže čini mi se baterija nego s 3.2.8

Galaxy S2-Vanamlite JHLP9 ArabicV1.2-Siyah 3.2.8.2+
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 10:15 (robijan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Galaxy S2 @ PFittech ROM GTX (stock ICS theme), Dorimanx kernel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Probao sam prošli mjesec više verzija i nijedna nije bila stabilna. Ili wakelocks ili battery drain ili ne radi WiFi i sl. Ali držim ga oku.

14 godina
neaktivan
Drzite li vas galaxy u kakvoj futroli...i imate li na ekranu foliju...ovi koji nemaju...imaju li kakvih ogrebotina na ekranu, kako drzi ekran bez zastite?
juka
14 godina
neaktivan

Ja sam gledao na youtube kako lik grebe skalperom po ekranu, nisam izdrzao puno i probao sam malo sa strane. zamislite nisam izgrebao ekran,koristio sam nekih mesec dana bez folije, nisam imao ni jednu tacku. 

sad imam foliju,moram zbog posla,lakiram i tako slicne stvari mogu da ga ostetim. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Drzite li vas galaxy u kakvoj futroli...i imate li na ekranu foliju...ovi koji nemaju...imaju li kakvih ogrebotina na ekranu, kako drzi ekran bez zastite?

ma ništa, pa nije to stakleni iphone, evo ti crash test pa se uvjeri sam

14 godina
neaktivan

ja nemam foliju imam ga negdje oko 6 mjeseci nema ni jedne ogrebotine na ekranu gorilla radi svoj posao odlično!!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nikakva folija za ekran samo silikonski okvir,nikakvih ogrebotina 6 mjeseci star

Galaxy S2-Vanamlite JHLP9 ArabicV1.2-Siyah 3.2.8.2+
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Imam CM9 RC1, di mogu vidjeti promjene koje su stavljene u RC2? Isto tak me zanima kak da poboljšam kvalitetu kamere? Neznam dali je do mene, ali čini mi se da je kamera dosta lošija nakon root-a, dali zna netko kak da se vratim na ono stanje kamere ko što je bila na stocku? ty!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

Imam CM9 RC1, di mogu vidjeti promjene koje su stavljene u RC2? Isto tak me zanima kak da poboljšam kvalitetu kamere? Neznam dali je do mene, ali čini mi se da je kamera dosta lošija nakon root-a, dali zna netko kak da se vratim na ono stanje kamere ko što je bila na stocku? ty!

http://changelog.bbqdroid.org/#galaxys2/cm9/

14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
oskarduki kaže...

dignut je gore siyah 3.4 pa cemo vidit sad kako ce se ponasati {#}

WanamLite Rom, Siyah-v3.3.2
14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
oskarduki kaže...

dignut je gore siyah 3.4 pa cemo vidit sad kako ce se ponasati {#}

ja testiram jedan rom pa cu tek sutra probati,javljam kako se ponasa kod mene siyah v3.4 {#}

14 godina
neaktivan
Kako da na Wanamu zamijenim Android keyboard sa onom sa Miui-a? U flashable zipu Miui-a sam iskopao LatinIME.apk ali nece instalirati... Moze pomoc?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
18 godina
odjavljen
Suddenly Psychotic kaže...
Kako da na Wanamu zamijenim Android keyboard sa onom sa Miui-a? U flashable zipu Miui-a sam iskopao LatinIME.apk ali nece instalirati... Moze pomoc?

Pa miui ima aosp i stock samsungovu tipkovnicu a wanam ima aosp tipkovnicu. Zašto onda pokušavaš instalirati ponovno LatinIME (aosp keyboard)?

I inače se LatinIME mora kopirati u system/app 

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 21:15 (Kordy).
14 godina
neaktivan

PerfectGalaxy mogu reci da me iznenadio u kombinaciji sa siyah 3.2.8 evo sreenshots nisam cekao do kraja da potrosim bAT. testiram drugi rom ali 2 dana pa i vise ce izgurati...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 0:44 (oskarduki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Htio bih dobiti tu stock Samsungovu tipkovnicu koju ima Miui ali be znam koji apk da kopiram u system/app
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
protjeran

Zna itko koji "modem" bi bil najbolji za bateriju???

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ja sam stavio Samsungov 4.0.4 XWLPM jer idem na godisnji i treba mi stabilan rom sa dobrim trajanjem baterije, a to je upravo stock rom.

Pazite ako ce te staviti ovaj rom da postoji mogucnost brickanja ako ostanete na stock kernelu (stavite Siyah). Proucite...

Samo sam stavio i fix za kameru jer ne radi kako treba (na ekranu se ne vidi ono sto snimas)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1772931

Galaxy S2 @ Samsung XWLPM 4.0.4 + Siyah kernel
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Valjda kernel lol

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina

Drugarice i drugovi, eto da vas sve pozdravim pošto sam na poklon dobio Galaxy S3. Bilo je lijepo i ugodno družiti se s vama i ugodno flashanje omiljene nam S dvojke želim! Svratit ću tu i tamo do vas još :)

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

Valjda kernel lol

lol tebi jarane,  modem ima itekakve veze sa postrosnjom baterije... i naravno postoje razlike u potrosnji...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 15:29 (immolation).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice