Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.725.546
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

jel salaman puno laga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
anonymous_Zg kaže...

jel salaman puno laga?

Ako misliš na otvaranje appova i "cukanje" kod scrolla, meni lijepo ide, možda nekad malo, ali iskreno od isprobanih mi se najviše dopao. (CM9, Ressurection, Wanam, ICS official)

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman V4 + Siyah 3.3.3c
15 godina
neaktivan

vidim neki su stavili siyah 3.3.3c kakav je u odnosu na 3.3.2 ima kakvih preinaki?

Galaxy S2 SalmanRom_v4 & Siyah-v3.3.2

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

vidim neki su stavili siyah 3.3.3c kakav je u odnosu na 3.3.2 ima kakvih preinaki?

Meni je jače bateriju trošio pa sam vratio 3.3.2.

Ako ti se da, probaj pa javi dojmove.

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman V4 + Siyah 3.3.2
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 12:34 (Schweini7).
18 godina

I meni se cini da 3.3.3c ima veci drain od 3.3.2.

Mozda se varam posto stalno nesto flasham {#}

Galaxy S2 @ PFittech ROM GTX, Siyah 3.3.2
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
parizer kaže...

I meni se cini da 3.3.3c ima veci drain od 3.3.2.

Mozda se varam posto stalno nesto flasham {#}

Ne varaš se, ja mislim, ima puno strmiji pad linija u dijagramu u idle-u.

14 godina
neaktivan

ljudi jedno pitanje zašto mi se mobitel užasno grije koji god rom ili kernel stavim nakon 15-20 minuta užasno je vruč jel to moguče zbog baterije???

0 0 hvala 0
15 godina

A što mu radiš?
jel ti na punjaču? 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
14 godina
neaktivan

bio na punjaču ili ne grije se ko mutav

0 0 hvala 0
15 godina

troši li ti jako bateriju?

14 godina
neaktivan

ne troši al se toliko zagrije da ga nemogu držat u ruci pa se bojim da nebi šta izgorilo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tak se i meni grije kad sam malo duže na njemu. Ništ mu nebu, bez brige.

Peace......I m tha man !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo da malo napišem svoje dojmove o romovima i kernelima.. CM9, Resurrection Remix ics v2.5.1;2;3 , Rootbox 1.5 i 1.6,   feat. siyah 3.2.2 i 3.3.3(a i svi prije toga), cm9 kernel, fluxii kernel zadnjih par verzija.

cm9, zadnji nightly-ji:

Sve u svemu sam bio zadovoljan, mogu čak reći da mi je najbolji od ovih romova i sa origigi cm9 kernelom baterija mi je bila super a performanse su bile zadovoljavajuće. ALI mobitel se grijao kao lud, pogotovo ako sam istovremeno punio i surfao; jajce na mob i evo ručka :)

Veliki minus je šta cm9 kernel nema dodatne postavke i tweakove, možda bi se tako dalo iscjediti još malo baterije.

Stavio sam siyah kernel 3.3.2i koristio njegov battery optimized profil i mobitel se dosta manje grijao a baterija se trošila malo više..cca na kraju dana razlika je bila sat vremena max. uz isto korištenje.

Nakon toga sam stavio 3.3.3c verziju koju sam brzo maknuo jer je baterija doslovce curila a bio je također na battery optimized. vratio 3.3.2 i sve je ok.

Fluxi kernel mi se isto dopao, ima puno postavki itd ali baterija mu baš i nije nešto makar sam sve podesio kako bi dobio što bolju bateriju, pa sam odustao od fluxija.

-------------------------------------------------------------

Resurrection Remix ics v2.5.1;2;3

sve u svemu rom je dobar, brz je, fluidan, ali zna imati tu i tamo koji FC. Novije verzije izlaze dosta često tako da se svi manji bugovi brzo isprave. Ne sviđa mi se prenatrpanost roma, instalira puno stvari koje mi netrebaju a koje se nedaju freezat sa titaniumom. Šta se tiče baterije također nisam prezadovoljan uspoređujući sa cm9 +- siyah kernel. razlika je očigledna.

sa resso cm9 kernelom sam postigao samo lošije rezultate, kao i sa fluxi kernelom.

---------------------------------------------------------------------

Rootbox 1.5 i 1.6

rom je dosta sličan resurrection remixu, ali osakaćen na dobrom mjestu..nema nepotrebnih gluposti :D   kao neka lightweight verzija. sa verzijom 1.5 je bilo problema koji su brzo ispravljeni u verziji 1.6 na kojoj sam trenutno i jako sam zadovoljan.

Imam siyah 3.3.2 i mobitel se na punjaču uz surfanje samo laaagano zagrije, ništa strašno, a baterija traje i traje i traje a performansama sam skroz zadovoljan.

instalacija je preko aroma installera i jako je ugodna i glatko ide a nudi stvarno dosta opcija, dok kod ressota treba sa volume up/down se kretat kroz instalaciju jer touch jako šteka.

da rezimiram, rootbox 1.6 + siyah 3.3.2 je za mene dobitna kombinacija zasada, a dalje ćemo vidjet :D (isprobat ću i cm9 kernel)

siyah 3.3.3c verziju izbjegavat u širokom luku ako ne želite da vam popapa bateriju ;)

tolko od mene,

pozz

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 21:06 (user3468).
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina

serije mobitela od prosle godine su imale nekih problema oko zagrijavanja, to mogu reci i iz vlastitog iskustva, imao sam ledeno hladnog galaxya s2 (1. mjesec 2012), sve dok ga nisam prodao i nabavio jednog iz (10. mjeseca 2011.).. sta ces

[url=http://profile.xfire.com/igorrasic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/igorrasic.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj je takoder iz prvog mjeseca 2012 sasvim sam zadovoljan sto se tice zagrijavanja...malo je toplii kad se puni al nista strasno. Naravno i procesor kad ga bas opteretim ali opet moze se drzati u ruci. I btw prije mjesec dana sam imao stock tmobile ics i imao problema nekad mi se nije htio otkljucat nego jednom tjedno kad ga idem otkljucat pritisnem tipku za otkljucavanje a ono nista crn ekran nista ne reagira samo vadenje baterije pomagalo, rijesio sam to tako da sam stavio obican tj ne brendiran ics za hrvatsku te napravio wipe cache data i factory reset i evo mjesec dana sve radi kao sat..
juka
18 godina
moderator
user3468 kaže...

da rezimiram, rootbox 1.6 + siyah 3.3.2 je za mene dobitna kombinacija zasada, a dalje ćemo vidjet :D (isprobat ću i cm9 kernel) 

Potpisujem! Uz napomenu da koristim/isprobavam isključivo AOKP ROM-ove, dakle ne uspoređujem ga sa Samsung-based ROM-ovima (da me Wanamovci ne izrešetaju TD-ovima) {#}

Selling doors, door to door.
18 godina

Znaci nitko nije probao PFittech ROM GTX? {#}

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1758924

Galaxy S2 @ PFittech ROM GTX, Siyah 3.3.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
parizer kaže...

Pogledao sam ga na XDA kad si ga prvi put preporučio, ali nisam ga skidao i instalirao. Prvenstveno jer mi na slikama izgleda groteskno :)

Selling doors, door to door.
18 godina
Davor kaže...
parizer kaže...

Pogledao sam ga na XDA kad si ga prvi put preporučio, ali nisam ga skidao i instalirao. Prvenstveno jer mi na slikama izgleda groteskno :)

Uzasno izgleda, cisti kic sto fakat ne volim. Odmah nakon instalacije sam instalirao "Stock ICS theme" (u postavkama - ROM Kitchen OTA Update)

Dosta ljudi ga na xda-u traze da stavi stock temu kao defaultnu... Jos nista od toga {#} 

Galaxy S2 @ PFittech ROM GTX (stock ICS theme), Siyah 3.3.2
18 godina
neaktivan

Pitanje za svih. Imate li problema s degradiranom kvalitetom fotografija - konkretno sa mutnjikavim, ispranim fotkama čak i po najjačem suncu. Konzultirao sam kolegu Davora i vidim da i on ima isti problem. Uzrok je izgrebano "stakalce" na poklopcu fotoaprata. Isti sam problem imao i na HTC Desireu ali tamo je bilo dovoljno zamijeniti poklopac mobitela dok je na S2 puno veći problem jer je poklopac kamere na kučištu mobitela...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 11:43 (Hrvoje).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Hrvoje kaže...

Pitanje za svih. Imate li problema s degradiranom kvalitetom fotografija - konkretno sa mutnjikavim, ispranim fotkama čak i po najjačem suncu. Konzultirao sam kolegu Davora i vidim da i on ima isti problem. Uzrok je izgrebano "stakalce" na poklopcu fotoaprata. Isti sam problem imao i na HTC Desireu ali tamo je bilo dovoljno zamijeniti poklopac mobitela dok je na S2 puno veći problem jer je poklopac kamere na kučištu mobitela...

Osobno nemam tih problema... jeste oboje isprobavali kameru na AOSP ROM-ovima?

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
14 godina
neaktivan
Mogu li ikako na Wanamu konfigurirati "toggleove" u status baru?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
Suddenly Psychotic kaže...

Jok, osim third party aplikacije

18 godina
odjavljen
Suddenly Psychotic kaže...

Pa dobiješ s njime aplikaciju za to (ne znam kako se točno zove, potraži )

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
17 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Pa dobiješ s njime aplikaciju za to (ne znam kako se točno zove, potraži )

Quick Panel Settings

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Hrvoje kaže...

Osobno nemam tih problema... jeste oboje isprobavali kameru na AOSP ROM-ovima?

Mislim da je zanemariva mogućnost da se radi o softverskom problemu (pogotovo zbog iskustva s Desireom). Kod mene se golim okom dobro vidi izgrebanost gornjeg dijela "stakalca" (zapravo jeftine plastike). Inače ja sam na Wanamu 12.2 a Davor na RootBoxu 1.6

18 godina
neaktivan
Ovaj HD Widgets izgleda l00do (:P) na Paranoid Tablet UI-u.

Ja sam zadovoljan Paranoidom, dobio je ext4 support a time i BT5 preko VNC-a radi :))

Sad krece probijanje WPA-a po gradu, SGS2 je dovoljno jak da probije to relativno brzo.

I jos mi je paranoid stigo na Defy (isto sa ext4), ma predivno. :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ja sam zadovoljan Paranoidom, dobio je ext4 support a time i BT5 preko VNC-a radi :))

Sad krece probijanje WPA-a po gradu, SGS2 je dovoljno jak da probije to relativno brzo.

To što si nabrojao, radi na Salmanu V4? (radije pitam, da neidem bzvz skidati i isprobavati) [mislim na ovaj dio oko probijanja WPA.]

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 13:54 (Schweini7).
18 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...
Mitch kaže...

To što si nabrojao, radi na Salmanu V4? (radije pitam, da neidem bzvz skidati i isprobavati) [mislim na ovaj dio oko probijanja WPA.]

Jedan lik je preko one SE X10 skripte napravio novu za SGS2 (koja radi na vise single core i dual core uredaja), treba imat cca 3.5 GB prostora.

Njega ne stavljas na nand, nego pokreces preko VNC servera, prakticki ko neku virtualku, a kako imamo dobre VNC app-ove koji podrzavaju drivere za Android (wifi i te spike), onda svi driveri rade out-of-the-box.

Jedini problem jest to što on tebi ne sprema ono što si radio zadnji put u BT5, svaki put ko friško novi OS izađe.

WPA i WPA2 probija, treba mu oko 5-10 min(ovisno o bitovima kljuca) ali treba se znat sluzit sa BT5 (nije bas sad ono upalis skriptu preko start i tjeraj), ja sam ga imao oko godinu dana na Aceru i jos uvijek se uhodavam.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice