Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.714.985
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
sudy_freak kaže...
bzvz92 kaže...

evo planiram se malo prebacit na miui,malo da promijenim nesto,vec mi je sve ovo dosadilo sa aosp/aokp i samsung based romovima pa me zanima vase misljenje koji je najbolji od ovih navedenih? {#}

Mitsuoka kaže...
bzvz92 kaže...

evo planiram se malo prebacit na miui,malo da promijenim nesto,vec mi je sve ovo dosadilo sa aosp/aokp i samsung based romovima pa me zanima vase misljenje koji je najbolji od ovih navedenih? {#}

Čisti MIUI.

I ja to kažem.

Pored svih Custom MIUI ROM-ova, nekako najbolje dođe obični, čisti MIUI.

Možda je presubjektivno.
Ja sam se maknuo sa MIUI-a na određeno vrijeme i prešao sam na AOKP, dobri stari Resurrectio 2.4.1 i mogu reći -  DA, TO JE TO!!!!! 

s kojim kernelom si upario resurrection?? ja sam probao sa siyahom 3.3.2 nisam bo zadovoljan....

17 godina
neaktivan

Dobri momci s XDA portaju dobre stvari s S3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1708012

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Šef kaže...

Dobri momci s XDA portaju dobre stvari s S3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1708012

Zanimljivo, što to radi? xD

Btw. default Kernel je na Resurrectionu.
3.0.34 Fluxxi kernel xx-beta4

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
17 godina
neaktivan

Drži ekran upaljenim dok gledaš u njega. Problem je što u mraku ne radi najbolje {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Zna li tko gdje ima uzet onaj poklopac baterije, a da najbrže stigne u HR??  Ili pak ima u samoj HR za uzet ??

Također bi me zanimalo, osim na ebayu, gdje ima uzet onu bateriju 2000mah i po kojoj cijeni ??

Molim odgovor što prije možete, stvarno mi je hića {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Što preferirate?

...

9 CyanogenMod 9
1 MIUI v4

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...

Zna li tko gdje ima uzet onaj poklopac baterije, a da najbrže stigne u HR??  Ili pak ima u samoj HR za uzet ??

Također bi me zanimalo, osim na ebayu, gdje ima uzet onu bateriju 2000mah i po kojoj cijeni ??

Molim odgovor što prije možete, stvarno mi je hića {#}

Poklopac možda imaš na njuškalu, baterije nema kod nas...

EDIT: šta će ti poklopac ako misliš bateriju kupovat... s njime dobiješ novi poklopac jer je baterija veća od standardne

Galaxy SII I9100 || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 7:42 (Kordy).
14 godina
neaktivan

Pozz.

Popodne idem po mob, a pošto je na T-comu, a ja imam VIP, kako najjednostavnije to riješiti?

Čitao sam od početka i kao da Litening to riješava, jer on roota i zatim napravim onaj sim unlock. Ima koji noviji ROM da ima tako sve u jednom?

Može i u PP.

TY

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

kako je moguće da stotine ljudi( + oni koji ga nisu prijavili) ima bug na wifi-ju(identičan) nakon nadogradnje na ICS,a google/samsung lakrdijaši ne daju službeni fix preko kiesa..?
link
kako šlampavo i neodgovorno..{#}

imao sam tih problema dok nisam napravio factory reset, ali sada su se javili drugi problemi (nisu vezani uz ics, već uz neke stvari koje sam instalirao)

14 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Pozz.

Popodne idem po mob, a pošto je na T-comu, a ja imam VIP, kako najjednostavnije to riješiti?

Čitao sam od početka i kao da Litening to riješava, jer on roota i zatim napravim onaj sim unlock. Ima koji noviji ROM da ima tako sve u jednom?

Može i u PP.

TY

Nije bitan toliko ROM, koliko da je mob prije svega root-an, pa onda instaliras aplikaciju sim unlock s google playa, pratis sve korake, i viola, mob je otkljucan.. :)

A sto se ROM-a tice, sve zavisi kako sta tko voli, imas stvarno svega, od MIUI-a, njegovih derivacija WIUI, RGUI, pa CM9, pa wannam, romova je stvarno more..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan
majdo kaže...
Schweini7 kaže...

Već 2 sata temu čitam i skroz sam se pogubio.
Litening mi je zapeo za oko jer mi ok izgleda i jer ga odma roota, zato sam mislio taj staviti.

Ukratko, pratim tutorial za Litening 3.2 (taj sam našao kao najnoviji), zatim kad završim s time, skinem aplikaciju Sim-UNLOCK i kad to završi, lupim nutra VIP-ovu karticu?

Ovo sve mogu bez kartice, ako se ne varam?

14 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...
majdo kaže...
Schweini7 kaže...

Već 2 sata temu čitam i skroz sam se pogubio.
Litening mi je zapeo za oko jer mi ok izgleda i jer ga odma roota, zato sam mislio taj staviti.

Ukratko, pratim tutorial za Litening 3.2 (taj sam našao kao najnoviji), zatim kad završim s time, skinem aplikaciju Sim-UNLOCK i kad to završi, lupim nutra VIP-ovu karticu?

Ovo sve mogu bez kartice, ako se ne varam?

Upravo tako.. Ako mob kupujes full novi, na njemu ces najvj imati gore GB 2.3.x verziju..

Root ti je najlakse napraviti tako da na ovoj stranici (LINK) nađeš zadnju verziju Speedmode kernela koj je za tvoju verziju softa, u slucaju da je gore ICS onda ne ide taj nego druga verzija, puknes ga preko odina gore, na ovoj stranici sto sam ti link dao imas i proceduru i odin i sve, i nakon toga imas root, skines aplikaciju s marketa pratis korake i to je to..

A iza toga se igras sa flashanjem ROM-ova do mile volje.. ;) 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan
majdo kaže...
Schweini7 kaže...
majdo kaže...
Schweini7 kaže...

Kupujem preko njuške, rabljeni. (Našao tu lika blizu VŽ, pa mi tako najbolje)

Ako nebum skužio, pitat ću. Sad mi već dosta toga jasnije :)

EDIT: Što si mislio s ovim ako je gore ICS, da ide druga verzija SpeedModa?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 9:17 (Schweini7).
14 godina
neaktivan

Molio bih vas za pomoć, imam jedan problem sa baterijom. Naime, u zadnje vrijeme primjećujem neke čudne pojave. Npr. stavim mobitel preko noći da mi se puni i ujutro kad se probudim piše mi da iskopčam punjač, da je mobitel napunjen i kada ga iskopčam baterija mi padne na nekih 69-70% ??? to mi se svaki put dogodi kada ga tako stavim preko noći, ali evo i jedan svježi primjer od sinoć. Dakle, negdje oko 11 navečer stavim ga da se puni, i probudim se slučajno usred noći oko 2 i idem baš pogledat stanje i vidim 100% pun...uredu, upalim ga, kad ono piše da je baterija na 85%...nakon toga ga ugasim i vratim na punjač i vidim da se baterija opet smanjila...ponovo ga upalim i sad mi nije pisalo 85% nego 69% {#}  kako je u roku 2-3 minute baterija pala sa 100% na 69 ???  osim toga primjetio sam zadnjih dana da se i sporije puni, evo i sad dok pišem ovo na punjaču je, napunio se jedva 2% u sat vremena

Ima ko kakvu ideju zbog čega je ovo i šta mi je raditi?

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
file992 kaže...

Molio bih vas za pomoć, imam jedan problem sa baterijom. Naime, u zadnje vrijeme primjećujem neke čudne pojave. Npr. stavim mobitel preko noći da mi se puni i ujutro kad se probudim piše mi da iskopčam punjač, da je mobitel napunjen i kada ga iskopčam baterija mi padne na nekih 69-70% ??? to mi se svaki put dogodi kada ga tako stavim preko noći, ali evo i jedan svježi primjer od sinoć. Dakle, negdje oko 11 navečer stavim ga da se puni, i probudim se slučajno usred noći oko 2 i idem baš pogledat stanje i vidim 100% pun...uredu, upalim ga, kad ono piše da je baterija na 85%...nakon toga ga ugasim i vratim na punjač i vidim da se baterija opet smanjila...ponovo ga upalim i sad mi nije pisalo 85% nego 69% {#}  kako je u roku 2-3 minute baterija pala sa 100% na 69 ???  osim toga primjetio sam zadnjih dana da se i sporije puni, evo i sad dok pišem ovo na punjaču je, napunio se jedva 2% u sat vremena

Ima ko kakvu ideju zbog čega je ovo i šta mi je raditi?

Ja da sam na tvojem mjestu nosio bih ga na servis odmah... To nije normalno ponašanje uređaja...

Galaxy SII I9100 || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 9:25 (Kordy).
17 godina

problems, problems... imam syiah 3.2.8 i cm9, do sad mi se dva put dogodilo da se mreža izgubila prilikom telefoniranja. Dali se još nekome to dogodilo, kak je to riješil? 
I jedno pitanje, koji task manager da koristim? Sa stock-om mi je došao onaj stock manager, ali na cm9 ga nije bilo preinstaliranog, a nisam htio isprobavati neke nove, pa idem na sigurno, kojeg vi koristite?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Blade18 kaže...

problems, problems... imam syiah 3.2.8 i cm9, do sad mi se dva put dogodilo da se mreža izgubila prilikom telefoniranja. Dali se još nekome to dogodilo, kak je to riješil? 
I jedno pitanje, koji task manager da koristim? Sa stock-om mi je došao onaj stock manager, ali na cm9 ga nije bilo preinstaliranog, a nisam htio isprobavati neke nove, pa idem na sigurno, kojeg vi koristite?  

1. nikad mi se to nije dogodilo

2. ne koristim niti jedan task manager jer nema potrebe

16 godina
Blade18 kaže...

citao sam za taj problem gubljenja veze; rjesava se na pojedinim romovima tako da se namjesti na mobilnim mrezama ne bi trebalo biti na 3g preffered nego na only 3g i onda bi trebalo radit(ne pitaj me zasto ali meni je na nekim romovima tako bilo dobro)

i evo jedne vijesti ne bas tako dobre za sve korisnike SGS2 uredaja

nece biti official 4.0.4 update za sgs2,a pogotovo ne 4.1 jellybean

http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-GALAXY-S-II-won-t-get-the-ICS-4-0-4-Update-Only-Minor-FW-update-in-Q4-2012

16 godina

e pa ga {#}  http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-GALAXY-S-II-won-t-get-the-ICS-4-0-4-Update-Only-Minor-FW-update-in-Q4-2012  

Vjerojatno zadnji samsung u mojim rukama, ni 2 "apdejta" ne mozemo dobit.  Sljedece je ili Nexus serija ili WP8, nema druge :/

edit: vidim da me netko pretekao  

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 10:59 (merio).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
bzvz92 kaže...

Mitsuoka kaže...
bzvz92 kaže...

Čisti MIUI.

I ja to kažem.

Pored svih Custom MIUI ROM-ova, nekako najbolje dođe obični, čisti MIUI.

Možda je presubjektivno.
Ja sam se maknuo sa MIUI-a na određeno vrijeme i prešao sam na AOKP, dobri stari Resurrectio 2.4.1 i mogu reći -  DA, TO JE TO!!!!! 

ma ja sam sad trenutno na rr 2.2 i nisam bas nesto previse zadovoljan...stavit cu onda 2.4.1. i redom isprobavat ove miui pa da vidim koji mi najvise pase{#} ak nis drugo barem imam sad vremena {#}

17 godina
neaktivan

Rekoh i ja Jere, Nexus bi mi lako mogao bit sljedeci. Nek mi stave dobru kameru i to je sve sto trazim, posto sadasnji Nexus ima dosta losiju od S2.

Nego, je li ovo normalno, da bas toliko trosi muzika?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Rekoh i ja Jere, Nexus bi mi lako mogao bit sljedeci. Nek mi stave dobru kameru i to je sve sto trazim, posto sadasnji Nexus ima dosta losiju od S2.

Naravno da nije normalno,restartaj mobitel,to bi trebalo riješiti daj drain.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
18 godina
odjavljen
Šef kaže...

Ja sam jednom postao screenshot ovdje sa 6h slušanja glazbe, 3g upaljen cjelo vrijeme, mail i vrijeme sync svakih 1h... sa 100% sam došao na 60% (ako se dobro sjećam) tako da ovo tvoje nije dobro... Ali ja sam tada bio na Samsungovom GB-u

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 11:24 (Kordy).
14 godina

meni je isto kamera prevagnula na s2,inace da je kamera ista uzeo bi nexus radije..

ja sam se nadal da ce s2 sluzbeno dobit jos barem jellybean.. iako je ova vijest objavljenja,ja jos uvijek ne vjerujem dok nebude sluzbeno rečeno da nebu updatea.. al opet portanja bude sigurno pa nebumo ostali suhi {#}

meni je i ICS strava s obzirom da sam presel s Bade na Android {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kordy kaže...

Poklopac možda imaš na njuškalu, baterije nema kod nas...

EDIT: šta će ti poklopac ako misliš bateriju kupovat... s njime dobiješ novi poklopac jer je baterija veća od standardne

Poklopac sam našao na njuškalu, ali nije onaj pravi. Znam da ga ima na ebayu (provjereno), ali mi se neda čekat 15-20 dana.

Mislio sam da možda kod nas ima neki shop sa rezervnim djelovima. Probat ću kontaktirat vip (gdje sam uzeo mobitel), pa ih pitat gdje mogu nabavit.

Poklopac mi treba jer mi je puknuo onaj jedan zubić.

A vezano za bateriju me čisto zanimalo. Sigurno da ne ih kupovao poklopac i bateriju poseno, kad bi je bilo za uzet.

15 godina

Budući da sam se vratio na AOSP/AOKP i CM9 bazu.
Dakle, odvratna ICS kamera je opet tu.

Sada, vi koji ste na AOSP/AOKP ROM-ovima, koje kamere koristite?
S ovom ne volim ni slikati koliko je loša.... 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

Budući da sam se vratio na AOSP/AOKP i CM9 bazu.
Dakle, odvratna ICS kamera je opet tu.

Sada, vi koji ste na AOSP/AOKP ROM-ovima, koje kamere koristite?
S ovom ne volim ni slikati koliko je loša.... 

Ja sam isto malo otišao sa AOSP-a zbog te grozne kamere... Ne koristim je često ali onda kada mi zatreba, želim da slikanje i snimanje bude što bolje...

17 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
seneka kaže...

kako je moguće da stotine ljudi( + oni koji ga nisu prijavili) ima bug na wifi-ju(identičan) nakon nadogradnje na ICS,a google/samsung lakrdijaši ne daju službeni fix preko kiesa..?
link
kako šlampavo i neodgovorno..{#}

imao sam tih problema dok nisam napravio factory reset, ali sada su se javili drugi problemi (nisu vezani uz ics, već uz neke stvari koje sam instalirao)

vidiš,meni ni vraćanje na tvorničke postavke nije riješilo problem,dapače mi je odmah nakon toga pri paljenju wifi-ja otišao u restart..
no dobro,kemijao sam nakon toga s nekim kodovima i aplikacijom za fix s marketa(mož mislit..)

14 godina
neaktivan

Kako da uključim da, kada nešto skinem s neta, da mogu to odmah otvoriti iz status bara? Trenutno, kada god to probam, samo mi zatvori status bar i ništa se ne događa...

ROM je CM9.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 14:42 (Suddenly Psychotic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

vidiš,meni ni vraćanje na tvorničke postavke nije riješilo problem,dapače mi je odmah nakon toga pri paljenju wifi-ja otišao u restart..
no dobro,kemijao sam nakon toga s nekim kodovima i aplikacijom za fix s marketa(mož mislit..)

meni je pomoglo ali desila se neka banalna glupost pa u nedostatku ideja idem napraviti ono najlakše, prvo si isprobam koji custom rom i onda sve vraćam na stock

naime nakon instaliranja touch ux i sgs3 widgeta počeli mi se rušiti neki programi i nakon toga napravim factory reset i touch wiz se stalno ruši (neda se ni pokrenuti), a na touch ux mi neki programi malo malo se ruše

sada odoh probati resuraction remix

ako netko ima volje da ne spamamo ovdje neka mi pošalje po njegovom mišljenju njabolju kombinaciju za bateriju (rom+kernel) na pp

lp

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice