Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.713.922
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
sudy_freak kaže...
majdo kaže...

Ako nekog slucajno zanima maska, prodajem ovu s slika, pa neka se javi na PP.. Narucio sam ju prije 3 mj, danas mi tek stigla.. -.- Dok sam ju cekao vec promjenio 5 komada, tako da mi je visak, i ne treba mi..

Jesi to naručio od timchunga?
Malog ljigavog Kineza koji se ispričava?

Ja ju naručio 8.12. došla mi sredinom 5. mjeseca (ako se ne varam) ili malo ranije.
Sredina 4. u vr' glave.

Inače, dobra je.
Preporuka No. 3 

Hahaha, mislim da i je bas od njega.. Hebo sliku svoju.. Maska je perfektna stvarno mene samo zivcira sto kao sivonja moram stisnui volume i lock tipke da bi bilo reakcije.. Steta sto ta guma nije malo isturenija.. To me jedino malo odbija pri koristenju.. Jel itko od vas slucajno doskocio problemu ako ga je patio isti kao i mene.. :)

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina

pitanjce... trenutno imam siyah 3.3.2, ako bi htio zamjenit kernel dali moram wipe dalvik, chache i te stvari ili mogu samo prek odina rješit situaciju? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nemopraš, staviš zip datoteku na sd odeš u CWM i samo install zip i radi.. evo ja sad s 3.3.2 prešo na 3.2.8 bez wipe

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina

ima li netko link za skinuti siyah 3.2.8? nema ga nigdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
[url=http://profile.xfire.com/igorrasic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/igorrasic.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 17:24 (Rasho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

http://gokhanmoral.com/

preteko si me .)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 17:26 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

3.3.2 imam i okej je,ali nema nigdje taj famozni 3.2.8

na tom linku ima samo 3.2.7 ali 8 je izostavljena ocito

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PC - stručnjak kaže...

Nemopraš, staviš zip datoteku na sd odeš u CWM i samo install zip i radi.. evo ja sad s 3.3.2 prešo na 3.2.8 bez wipe

e super, znači da si pravi čovjek za pitat dali se isplati stavljat stariju verziju i u čemu se vide poboljšanja naspram ove nove? Hvala!

16 godina
neaktivan

Rootat ću ga po postupku iz buga.

Samo me jedna stvar buni, koju verziju Siyah kernela skinuti? Na onoj stranici gokhanmoral ima više verzija, nije mi jasno koju mogu staviti?

http://www.gokhanmoral.com/gm/2012/06/04/siyahkernel-v3-3/

ili

http://www.gokhanmoral.com/gm/2012/06/12/siyahkernel-sgs2-v3-3-2/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

onu verziju koja je novija.. ;)

[url=http://profile.xfire.com/igorrasic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/igorrasic.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

...

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 21:27 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

MOLIM POMOĆ!

Kad skinem ovu sgs2 3.3.2. verziju dobim nekakav zImage file, to nemogu pokrenuti u PDA Odinu.... jel trebam to raspakirat s nečime ili šta? Na bug videu odma je imao ponuđen tar file...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
juwa kaže...

MOLIM POMOĆ!

Kad skinem ovu sgs2 3.3.2. verziju dobim nekakav zImage file, to nemogu pokrenuti u PDA Odinu.... jel trebam to raspakirat s nečime ili šta? Na bug videu odma je imao ponuđen tar file...

Ako skidaš za Odin - skidaš (TAR) s ovog linka

Jedina druga mogućnost ti je (ZIP) za CWM (kojim ti je lakše 100x flashati btw) koji se naravno, ne raspakira. 

16 godina
neaktivan

Skinuo sam to isto, i unutra je zImage file.... ne shvaćam kaj bi s njim trebao napraviti, u bugu i na videu sam piše da ga se učita ko pda u odin, ja to nemogu napravit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
juwa kaže...

Skinuo sam to isto, i unutra je zImage file.... ne shvaćam kaj bi s njim trebao napraviti, u bugu i na videu sam piše da ga se učita ko pda u odin, ja to nemogu napravit 

Naprosto nemoguće.

Preimenuj u Windows Exploreru u .tar

14 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

e super, znači da si pravi čovjek za pitat dali se isplati stavljat stariju verziju i u čemu se vide poboljšanja naspram ove nove? Hvala!

Pa kolko sam ja primjetio, stabilnost i mogučnosti overclocka se mjenjaju, no u svim novijim verzijama iznad 3.2.8 rezultat u antutu je manje. A zašto tako odjednom neznam. Nije mi jasno zašto u novijoj verziji nije bolje. Najbolje do sad je ta 3.2.8. 

Ja trenutno imam F1 rom i 3.2.8 i to šljaka odlično. WIUI sam bio stavio danas al men to nezgleda korisno... Sučelje komplicirano, iako launcher mogu promjenit no nije meni to to. Još uvjek sam najbolje performanse uspio izvuč sa org ICS-om od samsunga i sa siyah 3.2.8.

E sad tko zna zašto je developer maknuo verziju 3.2.8 s stranice?

16 godina
neaktivan

da nebi bilo da kenjam :)))

ak ga preimenujem u tar i flešam, neću niš sjebat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Čim skinete Siyah koji se flasha preko Odina, on je u .tar formatu... ništa ne extractajte, preimenujte i ostalo...

Galaxy SII I9100 || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 19:39 (Kordy).

2 0 hvala 0
15 godina
juwa kaže...

da nebi bilo da kenjam :)))

ak ga preimenujem u tar i flešam, neću niš sjebat?

To se ne extractira kao što rekoh!

16 godina
neaktivan

tko pita ne skita :)

moja greška, hvala za pomoć obojici

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
juwa kaže...

tko pita ne skita :)

moja greška, hvala za pomoć obojici

Stisne se Hvala.
ne moraš nam govoriti {#} 

15 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

na tom linku ima samo 3.2.7 ali 8 je izostavljena ocito.

https://www.sugarsync.com/pf/D7905634_65096629_689518   evo tko treba .  siyah 3.2.8 CWM

Galaxy S2-Vanamlite 12 stock sa siyah 3.3.2
14 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

na tom linku ima samo 3.2.7 ali 8 je izostavljena ocito

Blade18 kaže...
PC - stručnjak kaže...

Za obojicu, trojicu, petoricu, za sve je isti odgovor: citajte malo temu.. Nebi htio da sad ispadne da ja tu nes pametujem, ali tema vec sada ima 250 stranica, stvarno nema te stvari sto netko nije pitao, i sto mu nije odgovoreno.. Kako i ja u pocetku sto sam pitao, tako i svi noviji koji su nam se pridruzili od izlaska zadnjeg BUG-a.. Vjerujem isto tako da ce se s ovim sto sam sada napisao sloziti velika vecina starih forumasa.. 

Unazad 5 stranica imate moje dojmove i dojmove drugih forumasa prilikom koristenja Siyaha 3.2.8.. Uz to imate i moje Screenshotove u kombinaciji s WIUI-em i moje screenshotove i dojmove Siyaha 3.3.2 ali nisam jos stavljao screenshotove za najnoviju verziju..

Ali posto vidim da je tesko prelistati temu, napomenut cu jos jednom:

Najbolja verzija do sada 3.2.8 barem sto se tice trajanja baterije.. Najbitnija stvar sto dobijete s koristenjem ovog kernela mobitel se NE PREGRIJAVA, ama bas niti jednom ni na punjacu ni prilikom igrica, nista nista nista, savrseno radi, nema AOS bug-a s njime, ako se i pojavi AOS, on bude do 4% max.. Ne ide nikako preko toga.. Na testovima su rezultati takvi kakvi jesu, nekome su vidim mali, ali mobitel radi perfektno, nema laga ni nicega, a baterija i traje i traje.. U stand-byu je meni mob trosio do 4% baterije na nekih 7-8 sati.. LINK  mog koristenja sa 3.2.8.

Na svim ostalim verzijama, mobitel je kao elektricno kuhalo vruc.. Katastrofa po meni, i neprihvatljivo! Pogotovo za ljeto, prckas po mobu, i spremis ga u djep, a osjecaj kao da si sjeo na štednjak..

Napominjem opet, kome god treba ta verzija, koga zanima, neka se slobodno javi na PP s mailom, i prosljedim odmah, nikakav problem.

Najnovija verzija 3.3.2 nudi odlican stand-by, cak stovise mogu reci najbolji ikada.. Komenitrao sam vec LINK.. Znaci mobitel po 9 sati bez beda moze stajati u stand-byu da se baterija ne isprazni ni zericu.. Za koristenje je odlican, ali se mobitel grije s njime dosta u odnosu na 3.2.8.. I s njim mi je AOS na 10% sto me uzasno zivcira u odnosu na verziju 3.2.8.. Imam screenshotove na mobu samo trebam prebaciti pa cu zaljepiti kako moje koristenje izgleda..

NAPOMENA: Oba kernela su najvise testirana na WIUI v4 2.6.8.

PC - stručnjak kaže...

Maknuo je zato sto je u tom trenutku Gokhan bio u nekoj bolesnoj fazi, izbacivao je kernele brze nego sto neko se moze izuti i obuti.. U danu je znalo biti po 2 apdejta, i isli su dan za danom, na 3.2.8 verziju je odmah nakacio nakon ni 12 sati koliko je bila online verziju 3.3, koja je bila katadtrofa, također i verzija 3.3.1.. Neznas koja je gora od koje, jer dao je zeni SGS2, a on se bacio na razvoj kernela za SGS3.. Jbg, ovisnost, isto kao i flashanje.. {#} Tako da te prve 3.3.x verzije je ukenjao do bola, ali se ispravio sa 3.3.2.. da je ukombinirati 3.3.2 i 3.2.8 zajedno, mislim da bi to bio najjaci kernel koji postoji.. 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 20:21 (majdo).
15 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Blade18 kaže...

Pa kolko sam ja primjetio, stabilnost i mogučnosti overclocka se mjenjaju, no u svim novijim verzijama iznad 3.2.8 rezultat u antutu je manje. A zašto tako odjednom neznam. Nije mi jasno zašto u novijoj verziji nije bolje. Najbolje do sad je ta 3.2.8. 

Ja trenutno imam F1 rom i 3.2.8 i to šljaka odlično. WIUI sam bio stavio danas al men to nezgleda korisno... Sučelje komplicirano, iako launcher mogu promjenit no nije meni to to. Još uvjek sam najbolje performanse uspio izvuč sa org ICS-om od samsunga i sa siyah 3.2.8.

I moje skromno mišljenje je da je ipak najbolje performanse i trajanje baterije s original ICS-om, i najvjerojatnije se i vratim na kombinaciju org.i siyah

E sada dali ima neka preporuka za koji se opredjeliti original i dali skidati sa sam mobilea ?

Galaxy S2-Vanamlite 12 stock sa siyah 3.3.2
16 godina

ne bih se slozio,sa original ICSom sam u prosjeku imao po 5 sati manje koristenja nego npr. sa ressurection,wanam ili sada sa Wiui-om...a da o zderanju baterije od AOS-a ne pricam koji je znao biti i po 50% sa stockom

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ponosni vlasnik Galaxy S2 od danas. Presao sam sa Htc Evo 3D. Moram priznat da mi S2 vise lezi..

juka

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Opet imam problem :)

Rootao sam ga, pisalo je na odinu completed. I sad pokušavam ući u recovery (home tipka, dolje, power) ali mi i dalje ulazi u onaj download mode... a kad se boota vidim da je rootan i u about phone pod kernel piše da ima siyah...

Kako do recoveryja da stavim cyanogenmod?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

volume up - home - power

Ovo što ti radiš je download mod.... a ne recovery ...

15 godina
juwa kaže...

Opet imam problem :)

Rootao sam ga, pisalo je na odinu completed. I sad pokušavam ući u recovery (home tipka, dolje, power) ali mi i dalje ulazi u onaj download mode... a kad se boota vidim da je rootan i u about phone pod kernel piše da ima siyah...

Kako do recoveryja da stavim cyanogenmod?

naravno da ulazi u Download kada je za cwm Vol UP!

16 godina
neaktivan

Uspješno rootan i CyanogenMod natočen. 

Hvala svima na pomoći! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice