Evo, upravo flashao CM9, sve radi besprijekorno i sviđa mi se, ali ne znam kako skinuti kontakte sa SIM kartice...
imenik > menu > uvoz/izvoz > uvezi sa sim kartice
Evo, upravo flashao CM9, sve radi besprijekorno i sviđa mi se, ali ne znam kako skinuti kontakte sa SIM kartice...
Pff a jesam ispao glup.
Ali sad imam jedan ozbiljniji problem-ne mogu mountati karticu. U postavkama pišu samo informacije o zauzeću i to je to. Ne mogu mountati, kaže da umetnem karticu. A PowerAmp prepoznaje i bez problema puštam glazbu, a Titanium također i bez problema restoram aplikacije. Jel to rješiv problem ili ipak moram neki drugi ROM staviti? Nadam se da ne moram...
Siyah 3.3.2 na WIUI-u 2.6.8, moj trenutni dojam: nema mu ravnog u stand-byu.. U slucaju da upadnete u neku jamu s nemogucnoscu da kontaktirati ostatak svijeta, brzo flashajte taj Siyah, ugasite sve pozadinske procese i ostavite mob sa strane da vas mogu locirati, jer baterija i traje, i traje i traje i traje dok god se mob ne dira..
Ovako sto se normalnog koristenja tice, jos ne mogu nista tocno reci, premalo cackam po mobu danas..
Ali jedno eto znam, nocas skinuo mob s punjaca oko ponoci, ujutro se probudio nisam ni provjeravao dali mi se itko javljao, jer sam se na brzinu morao spremiti i za Os, skoro sam zaspo na ispit, dodjem tamo u pola 10, tek onda provjerim mob kad baterija jos uvijek na 100%.. Tek nakon 5 min prckanja po mobu se pocela lagano prazniti, jer sam morao pojacati full ekran radi glupog sunca, nis nisam vidio.. 
Bit će da ti se zblesirao fuel-gauge chip od flashanja, treba mu par ciklusa da dođe k sebi.
Pff a jesam ispao glup.
Ali sad imam jedan ozbiljniji problem-ne mogu mountati karticu. U postavkama pišu samo informacije o zauzeću i to je to. Ne mogu mountati, kaže da umetnem karticu. A PowerAmp prepoznaje i bez problema puštam glazbu, a Titanium također i bez problema restoram aplikacije. Jel to rješiv problem ili ipak moram neki drugi ROM staviti? Nadam se da ne moram...
Taj problem sam i ja imao.. samo šta meni čak i muzika je štekala dok je svirala.. sve bi prepoznava sa sd card u recovery, sve aplikacije ali niti jedan file manager ne bi je prepoznao.
Probaj sa Solid Explorer, za postavke ti nema pomoći. Ja sam se vratio samo zbog toga na stock, bilo je ili sd card ili duže baterija (jer ovi fluxxi ubija siyaha).
Bit će da ti se zblesirao fuel-gauge chip od flashanja, treba mu par ciklusa da dođe k sebi.
Nije, nego bas u stand by-u mob moze izdrzati ajme nesto.. Moram priznati da je ovaj sto radi Siyah konacno odradio vrhunski posao i novi kernel bolji od verzije 3.2.8..
EDIT: Jedino sto s ovom verzijom AOS mi je na visokih 8-10% dok sa 3.2.8 je bio neprimjetan ili ga nema ili je na jedva 2-3%..
Pff a jesam ispao glup.
Taj problem sam i ja imao.. samo šta meni čak i muzika je štekala dok je svirala.. sve bi prepoznava sa sd card u recovery, sve aplikacije ali niti jedan file manager ne bi je prepoznao.
Probaj sa Solid Explorer, za postavke ti nema pomoći. Ja sam se vratio samo zbog toga na stock, bilo je ili sd card ili duže baterija (jer ovi fluxxi ubija siyaha).
u file managerima pogledajte dal vam se vidi externa kartica kao folder "emmc"
ispao mi je na pod -.- i ogulila se samo ona plastika oko ekrana.. dali netko zna kako se to mjenja i gdje se moze narucit?
gledao sam vide-e na yt ali samo ima zamjena screena i svega ostalog osim toga -.-
bilo kakva pomoc -- puno zahvalan
lp
Kako na WIUI-u vratit stock task manager ovaj njegov je malo laggy
inace odlican ROM,na prvu me nije nesto odusevio ali evo sto ga vise koristim sve mi je bolji,i da AOSP romovi su mi puno stabilniji nego AOKP(zan li netko zasto?)
Nema nikakav emmc folder. Još koja ideja?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Nema nikakav emmc folder. Još koja ideja?
pogledaj u rootu mobitela...sa root explorerom npr..
1. Izbriši u file manageru, koji već imaš, 'external_sd'
2. Skini s marketa ICS Binder
3. Pokreni ga i odaberi ''Bind SD to the...''
4. Save reboot
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
ZOMG !
Ei ekipa, danas sam rootal S2, stavio sam cm9 i mislim da je s njim došao trebuchet launcher. Dali je moguće izbrisati taj launcher i staviti apex kao glavni?
Ei ekipa, danas sam rootal S2, stavio sam cm9 i mislim da je s njim došao trebuchet launcher. Dali je moguće izbrisati taj launcher i staviti apex kao glavni?
samo skini apex sa marketa i stavi ga kao default
on ne radi onda u pozadini? Nije mi jasno kod tih launchera, recimo imam neki galaxy koji ima touch wiz, na njega stavim apex, onda oni oba dva rade u isto vrijeme, ne?
dali je ista stvar i sad kad je rootan mob i po default je gore trebuchet?
on ne radi onda u pozadini? Nije mi jasno kod tih launchera, recimo imam neki galaxy koji ima touch wiz, na njega stavim apex, onda oni oba dva rade u isto vrijeme, ne?
dali je ista stvar i sad kad je rootan mob i po default je gore trebuchet?
svejedno... napraviš to što sam rekao i onda npr sa root explorerom obrišeš trebuchet u system/app
Dali je i kako moguće uređivati ili vidjeti root datoteke na računalu ? Mislim na one koji su vidljivi samo root exporerom i još jedna stvar sad kada bih obrisao u system/apk ili dali je moguće i kako deinstalirati neke apk. recimo google mape, šta s time moguće gubim ili zeznem na mobu.Nisam oko toga ništa radio dali je to poput u računalu instaliranje i deinstaliranje ? Malo zguljeno napisano ali frka mi na poslu a sada sam se sjetio ovoga .....
Dali je i kako moguće uređivati ili vidjeti root datoteke na računalu ? Mislim na one koji su vidljivi samo root exporerom i još jedna stvar sad kada bih obrisao u system/apk ili dali je moguće i kako deinstalirati neke apk. recimo google mape, šta s time moguće gubim ili zeznem na mobu.Nisam oko toga ništa radio dali je to poput u računalu instaliranje i deinstaliranje ? Malo zguljeno napisano ali frka mi na poslu a sada sam se sjetio ovoga .....
Imaš dva načina za izbrisati system app. Jedan je već kako si rekao da izbrišeš .apk te aplikacije iz system/app, a drugi je recimo da instaliraš Root Uninstaller i pomoću njega deinstaliraš i system app i ostale koje želiš.. možeš ih i samo 'zalediti' preko tintaniumbackup...
Aplikacije koje su instalirane u system/app možeš "deinstalirati" tako da ih obrišeš. Preko računala ih možeš brisati samo preko cmd (kompliciranije).
ispao mi je na pod -.- i ogulila se samo ona plastika oko ekrana.. dali netko zna kako se to mjenja i gdje se moze narucit?
gledao sam vide-e na yt ali samo ima zamjena screena i svega ostalog osim toga -.-
bilo kakva pomoc -- puno zahvalan
lp
Ne mozes samo plastiku zamijenit, koliko ja znam...
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Čudno, ja sam Apollo obrisao barem 5 puta i nikad nije bilo problema. Također i mape.
zasto brisete apollo?? najbolji music player za android
probao tko undervolting? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1691129 ...stavio sam postavke od ovog frajera al ne vidim nista poboljsanje baterije, cak i imam problema s mobom pa povisujem za 25 volta malo malo..el ima tu kruha ili bolje da vratim na tvornicke?
Čudno, ja sam Apollo obrisao barem 5 puta i nikad nije bilo problema. Također i mape.
Meni nije nešto, ikona je odvratna
Uglavnom, koristim Player Pro za koji sam dao 5$
probao tko undervolting? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1691129 ...stavio sam postavke od ovog frajera al ne vidim nista poboljsanje baterije, cak i imam problema s mobom pa povisujem za 25 volta malo malo..el ima tu kruha ili bolje da vratim na tvornicke?
Po meni nema kruha od toga... treba napraviti jako veliki UV da bi se nešto osjetilo a s time dolazi velika nestabilnost. (barem na mojem uređaju)
Dugo me nije bilooo.
Nakon što smo imali prilike vidjeti hrpu novih ROM-ova na dobro znanom mjestu, izdvojio bih 2 hvale vrijedna:
ee ljudi imam veliki problem nedavno sam kupio polovan galaxy s2 ali neradi na mreze.
otisao sam kod covjeka da mi dekodira ali je rekao da nemoze zato sto nema IMEI coda.
on upise bro *#06# i pise mu IMEI ali nema brojeva pa kako sad to popraviti
Ja sam ga isao zamijenit PowerAMP-om koji je najbolji player vjerojatno ikad od svih OS-ova