Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.681.482
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
DwightSchrute kaže...
robijan kaže...
DwightSchrute kaže...
robijan kaže...

Dali ijedan room ima a da je netko naišao kao u 2.3. androidu da pod kontaktima ili u imeniku ima 4 taba sa :

• keypad
  • logs
  • favorite
  • contacts

i onda još i moguće grupe. Ili dali netko zna dali je to moguće gdje podesiti ovu kombinaciju

Ima,LPW.

jel imaš možda točniju preporuku {#}i dali je to moguće kombinirati s vanamom jer mi je to odličan room

Flashaj ovo na Wanamlite i dobit ćeš 4 taba.

Jeli to Blue ICS ili Stock verzija?

16 godina
neaktivan
morska psina kaže...

Flashaj ovo na Wanamlite i dobit ćeš 4 taba.

Jeli to Blue ICS ili Stock verzija?

Stock.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
14 godina
neaktivan
Interesuje me kada telefon prodrmate dali vam se čuje nešto kao da udara u telefonu. Nije to jak zvuk ali kao da nešto nije fiksirano? To se čuje u gornjem delu gde je mikrofon ili kod kamere.
16 godina
Miloš kaže...
Interesuje me kada telefon prodrmate dali vam se čuje nešto kao da udara u telefonu. Nije to jak zvuk ali kao da nešto nije fiksirano? To se čuje u gornjem delu gde je mikrofon ili kod kamere.

Baterija {#}

jeremija
18 godina
odjavljen
@Miloš
Ja ne čujem ništa...
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina
neaktivan
baš u gornjem delu kod natpisa samsung, baterija poklopac i kartica nisu jer kad sve to skinem opet se čuje. Da nije ziroskop ili senzori pokreta
14 godina
neaktivan
Miloš kaže...
baš u gornjem delu kod natpisa samsung, baterija poklopac i kartica nisu jer kad sve to skinem opet se čuje. Da nije ziroskop ili senzori pokreta

Ja isto drmo, nema nista.. Moglo je biti nesto jer mi je umalo mob izletio iz ruke.. :D

14 godina
neaktivan

koliko treba da telefon stoji da udje u deep sleep???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miloš kaže...

I kod mene je tako. Nije bilo otpočetka. Zanimljivo, ako uđem u camera app ne čuje se više ništa tako da je kod mene nešto povezano s kamerom. Probaj dal nije možda to i kod tebe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 16:49 (wild).
14 godina
neaktivan
Kad se kamera uključi ne lupka više
14 godina
neaktivan

da li je ovo normalno? to se desava kad sam ubacio siyah v3.2.7.2 i trosi bas bat. screen je na 0% osvetljen....

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 20:04 (oskarduki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miloš kaže...
Kad se kamera uključi ne lupka više

Kod mene ista stvar.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
ekoraca kaže...

Vidit cemo, vipe preferiram taj CM izgled, i mogučnosti..

Upravo flasham --VK--ICS-XWLPF-V5.0-Jkay Support-Multi-Language , ostao mi je još za isprobati   DragonICS. Ako mi se dopadne jedan od njih, ostajem na njima ako ne vracam se na Nightly + siyah +Gapps-ics i to bi trebalo biti to..

hoji kernel uz VK V5.0

17 godina
neaktivan
oskarduki kaže...

da li je ovo normalno? to se desava kad sam ubacio siyah v3.2.7.2 i trosi bas bat. screen je na 0% osvetljen....

Ne !

Lol pa tebi je uz sve ugaseno 1%/1 min.

Meni je uz sve ugaseno 1%/35 min uz Siyah/Hydrogen.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
oskarduki kaže...

Ne !

Lol pa tebi je uz sve ugaseno 1%/1 min.

Meni je uz sve ugaseno 1%/35 min uz Siyah/Hydrogen.

nije bio na 100% napunjen... nego pitam da li je normalno da samo stoji screen i cell standby

17 godina
neaktivan
Aha onda ok, pa nije bas, trebao bi tu jos uc Android System/OS i jos neke sitnice, ali u 6 min se to jos uvijek ne prikazuje, tek nakon par h.
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Aha onda ok, pa nije bas, trebao bi tu jos uc Android System/OS i jos neke sitnice, ali u 6 min se to jos uvijek ne prikazuje, tek nakon par h.

stajalo je tako vise od sat vremena... fleshovao sam drugi rom.. reci mi posle koliko vremena treba uci tel u deep sleep? kod mene na CPU Spy izbaci deep sleep ali nikad nisam video da je bio u deep sleep

17 godina
neaktivan
Pa nemres vidit kad je u deep sleepu lol :)

On sam ulazi u DS ako je vecina bg app-ova pogasena, kao i ekran, nakon sto radi odreden broj sekundi u governoru na 300 mhz. (meni na defy-u je 90 sek, na galaxy-u nisam utvrdio, ali tolko ga peglam da nije imo vremena uc u DS :D)
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

On sam ulazi u DS ako je vecina bg app-ova pogasena, kao i ekran, nakon sto radi odreden broj sekundi u governoru na 300 mhz. (meni na defy-u je 90 sek, na galaxy-u nisam utvrdio, ali tolko ga peglam da nije imo vremena uc u DS :D)

ma peglam ga i ja  kod mene na bateriji 3h toliko i na scren 3h :))) ali preko noci ga ostavim i ne puni. on smanji 20% bat i ne udje u deep sleep

14 godina
neaktivan

Vani je novi WIUI 2.6.1 LINK

Changelogs 2.6.1

Javim dojmove nakon flashanja.. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

S CPU Spy može vidit koliko je mobitel bio u deep sleepu i koliko na ostalim frekvencijama

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
Mitch kaže...

S CPU Spy može vidit koliko je mobitel bio u deep sleepu i koliko na ostalim frekvencijama

pa da to, samo sto ne ide u sdeep sleep a sve to vreme je cpu na 25Mhz 98% 

14 godina
neaktivan

Eto i mene. Problemčić. Malo sam tup za ove stvari ali danas, tj. jučer sam se udostojio prčkati po mobu i naravno nešto ukakio.

Rootao sam svoj SGS2...Siyah...Odin...CyanogenMod9...bla bla....

Uglavnom, sada se nemogu spojiti na Kies da bi vratio imenik i ostale gluposti koje sam putem Kiesa sejvao.

Help????????????

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
oskarduki kaže...
Šef kaže...

Jesi li ti mijenjao mobitel na kraju? Tu nešto stvarno ne valja...

Koji kernel koristiš?

ROM?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
oskarduki kaže...
Šef kaže...

Koji kernel koristiš?

ROM?

promenio sam tel uzeo drugi nije kao predhodni, ali ipak tu nesto ne valja... ili ja  neznam stvarno da uklopim ili sta vec. rom je WIUI_v4_S2_2_5_18 siyah v3.2.7.2

14 godina
neaktivan
oskarduki kaže...
Šef kaže...
oskarduki kaže...
Šef kaže...

Koji kernel koristiš?

ROM?

promenio sam tel uzeo drugi nije kao predhodni, ali ipak tu nesto ne valja... ili ja  neznam stvarno da uklopim ili sta vec. rom je WIUI_v4_S2_2_5_18 siyah v3.2.7.2

Taj kernel ni meni ne odgovara nesto savrseno s verzijom 2.5.18.. Probaj staviti Siyah 3.2.5.2, po meni perfektno je radio s tom verzijom WIUI-a.. Bolje nego ijedan drugi..
Probaj samu instalaciju roma odraditi kako i sam Wajk preporuca: 1. Wipe data/cache 2. Instal zip from SD casr 3. Wipe dalvink 4. Reboot

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 1:07 (majdo).
14 godina
neaktivan
dilligaf kaže...

Eto i mene. Problemčić. Malo sam tup za ove stvari ali danas, tj. jučer sam se udostojio prčkati po mobu i naravno nešto ukakio.

Rootao sam svoj SGS2...Siyah...Odin...CyanogenMod9...bla bla....

Uglavnom, sada se nemogu spojiti na Kies da bi vratio imenik i ostale gluposti koje sam putem Kiesa sejvao.

Help????????????

Samo 2 stranice unazad da procitas, sve bi ti bilo jasno, isto pitanje je vec bilo postavljeno, i odgovor dan, da sa CM9 se mos pozdraviti sa spajanjem na Kies..

LINK - Šef-ov odgovor na isto pitanje, sve je objasnjeno
LINK2 - Davor-ov odgovor, s istim objasnjenjem..

14 godina
neaktivan
majdo kaže...
oskarduki kaže...
Šef kaže...
oskarduki kaže...
Šef kaže...

Koji kernel koristiš?

ROM?

Taj kernel ni meni ne odgovara nesto savrseno s verzijom 2.5.18.. Probaj staviti Siyah 3.2.5.2, po meni perfektno je radio s tom verzijom WIUI-a.. Bolje nego ijedan drugi..

fleshnuo sam 2.6.1 odustao sam od 2.5.18... da ostanem na kernel koji dolazi uz 2.6.1 ili da flesham drugi,sta ti mislis?

14 godina
neaktivan
oskarduki kaže...

fleshnuo sam 2.6.1 odustao sam od 2.5.18... da ostanem na kernel koji dolazi uz 2.6.1 ili da flesham drugi,sta ti mislis?

Siyah je moja preporuka jer kernel koji dodje uz rom meni se pokazao kao katastrofa.. 
2.6.1 verziju sam tek sada flashao, tako da jos ne mogu reci dojmove, moram je prvo malo istestirati, ali za verziju 2.5.18 otvoreno mogu reci da je do sada najbolja, cak po meni bolja i od 2.5.28.. U kombinaciji s Siyahom 3.2.5.2. perfektno mi je radila, cak nakon istalacije novije verzije opet sam se vratio na tu.. 

14 godina
neaktivan
majdo kaže...
oskarduki kaže...

Siyah je moja preporuka jer kernel koji dodje uz rom meni se pokazao kao katastrofa.. 
2.6.1 verziju sam tek sada flashao, tako da jos ne mogu reci dojmove, moram je prvo malo istestirati, ali za verziju 2.5.18 otvoreno mogu reci da je do sada najbolja, cak po meni bolja i od 2.5.28.. U kombinaciji s Siyahom 3.2.5.2. perfektno mi je radila, cak nakon istalacije novije verzije opet sam se vratio na tu.. 

aha,ok. testiracu i ja 2.6.1 pa cemo podeliti iskustva, kako je kod tebe, a kako kod mene... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice