Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.681.311
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Mitsuoka kaže...
Šef kaže... 

Što je mDNIe?

Profili boja/osvjetljenja, al ovo sto on spominje je, čini mi se, ona opcija za negativ u internet browseru, kako bi bila što manja potrošnja energije (crna pozadina - bijeli tekst)

Evo ovo je uzivo kako to zapravo izgleda.. :) Kao neka vrsta negativa..

15 godina

MIUI 2.1.6 s 21 FIX-om i ostalim changelogom.

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

MIUI 2.1.6 s 21 FIX-om i ostalim changelogom.

Znaci uskoro i novi WIUI update.. :)

17 godina
neaktivan
Vidis, Wajk se dosta dobro primio SGS2, a koristi Defy i SGS2 kao i ja...valjda ce nove update-e portat na WIUI4 za Defy
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

MIUI 2.6.1 s 21 FIX-om i ostalim changelogom.

radi se o 2.6.1, 2.1.6 smo odavno prosli! :D

15 godina
neaktivan

Dali ijedan room ima a da je netko naišao kao u 2.3. androidu da pod kontaktima ili u imeniku ima 4 taba sa :

• keypad
  • logs
  • favorite
  • contacts

i onda još i moguće grupe. Ili dali netko zna dali je to moguće gdje podesiti ovu kombinaciju

Galaxy S2 WanamLite 11.9 XXLPX, SiyahKernel v3.2.7.2+
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
robijan kaže...

Dali ijedan room ima a da je netko naišao kao u 2.3. androidu da pod kontaktima ili u imeniku ima 4 taba sa :

• keypad
  • logs
  • favorite
  • contacts

i onda još i moguće grupe. Ili dali netko zna dali je to moguće gdje podesiti ovu kombinaciju

Ima,LPW.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
18 godina
kivic kaže...
Mitch kaže...
ma siyah ftw!
i dark knight nije los!

A SpeedMod nisi probao ? Znaš nešto loše o njemu ? Ostatak ljudi sa foruma ima li neka loša iskustva sa SpeedMod ?

Speedmod je samo za Samsung based ROMove i vjerrojatno najbolji izbor za Sam. baseed ROMove.

18 godina
odjavljen
mirdaVG kaže...

Test s originalnom Samsungovom 2000mAh baterijom. Na slici će se vidjeti da je mobitel u jednom trenutku bio na punjenju, ali to je trajalo samo 20 minuta zbog presnimavanja glazbe s računala. Na mobitelu je ressurection remix v2.0+najnoviji Fluxi kernel s dodatnim tweak-ovima u njegovom alatu. Standarna potrošnja je u pitanje: oko 40 minuta muzike dnevno, 1h surfanja što WiFi što 3g, te desetak poruka i nekoliko poziva po otprilike 5 minuta. Pod ovom potrošnjom mislim dnevnom, a ne sveukupnom {#}.

Jel ti mob bolje leži u ruci? Već dugo razmišljam da uzmem tu bateriju ali nema se para...{#}

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
18 godina
Kordy kaže...
mirdaVG kaže...

Test s originalnom Samsungovom 2000mAh baterijom. Na slici će se vidjeti da je mobitel u jednom trenutku bio na punjenju, ali to je trajalo samo 20 minuta zbog presnimavanja glazbe s računala. Na mobitelu je ressurection remix v2.0+najnoviji Fluxi kernel s dodatnim tweak-ovima u njegovom alatu. Standarna potrošnja je u pitanje: oko 40 minuta muzike dnevno, 1h surfanja što WiFi što 3g, te desetak poruka i nekoliko poziva po otprilike 5 minuta. Pod ovom potrošnjom mislim dnevnom, a ne sveukupnom {#}.

Jel ti mob bolje leži u ruci? Već dugo razmišljam da uzmem tu bateriju ali nema se para...{#}

Koliko dođe ta baterija?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
17 godina
neaktivan

Baterija:

http://www.mobilefun.co.uk/genuine-samsung-extended-battery-kit-for-galaxy-s2-2000mah-eb-k1a2ebegstd-p31732.htm

Nego, ovo me stvarno muči na Hydra ROM-u. Ugasim Mobile Data, zaključam mobitel (lockcreen, jel), otključam i Mobile Data je opet uključen!  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
18 godina
neaktivan
Kordy kaže...
mirdaVG kaže...

Ne osjetim razliku jer je mobitel u zaštitnoj masci, jedino što se osjeti da je malo teži.

To be or not to be
15 godina
mirdaVG kaže...
Kordy kaže...
mirdaVG kaže...

Ne osjetim razliku jer je mobitel u zaštitnoj masci, jedino što se osjeti da je malo teži.

Imam dvije od 2000 mAh unatrag 6mj i po meni se isplati:

- mob zaista bolje leži u ruci

- na GB oko 6h screen-on timea (CheckROM do unatrag tjedan dana)

- na ICS za sada oko 4.5h (Wanamlite + Speedmod). Sigurno treba bar 4-5 dana normalnog rada i punjenja da se može koliko-tolko realno procijeniti.

- osim toga, ostaje ti stara za swap kad si na putu

15 godina
dabar39 kaže...
mirdaVG kaže...
Kordy kaže...
mirdaVG kaže...

Imam dvije od 2000 mAh unatrag 6mj i po meni se isplati:

- mob zaista bolje leži u ruci

- na GB oko 6h screen-on timea (CheckROM do unatrag tjedan dana)

- na ICS za sada oko 4.5h (Wanamlite + Speedmod). Sigurno treba bar 4-5 dana normalnog rada i punjenja da se može koliko-tolko realno procijeniti.

- osim toga, ostaje ti stara za swap kad si na putu

na koliko ti je svjetlina ekrana namjestena?

14 godina
neaktivan

na android verziju 2.3.5 XXKI3 GB koji kernel bi mogo da s kombinuje,da se isproba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pripremam se za ljeto pa namjeravam nabaviti futrolu za S2. Ima li netko sličan komad opreme ili savjet koju/gdje kupiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ja sve kupujem na Ebay tamo je najjeftinije.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mirdaVG kaže...

Zastitnu masku, to mislis kao futrolu ili si bas negdje uspjeo naci neki masku tipa one TPU gumene koja je korjena tocno po poklopcu za novu bateriju?

EDIT: Slucajno naletih na XDA na temu gdje su "svi" romovi poslagani koji su sammy, koji AOSP, ili AOKP, itd.. Pa da podjelim s vama ako netko nije vidio.. LINK

EDIT 2: Koliko sam hvalio prijasnju verziju WIUI-a, toliko ova nova mi ne odgovara, AOS bug ima, vuce bateriju kao nespasen, u noci za 5 sati stand by-a, on je pozderao oko 13% baterije, baterija drzi max do 18 sati, nebitno koliko prckao.. Zadnja 3-4 relesa od Siyaha sam probao, jednostavno ga se ne uspjevam rijesiti, tako da se ipak vracam na 2.5.18 do iduceg apdejta.. FC kod statusa jos nije riješen, i promjena lock screen slike je djelomicno rijesena, puno bolje radi nego na prosloj verziji, ali to mi i nije toliko bitno.. Koliko prednosti ima na proslu verziju toliko me baterija i AOS bug razocarao.. Nestrpljivo cekam iduci apdejt.. :)

U iducem apdejtu Wajk radi na novom poboljsanom Network monitoru, na prvu mi se dizajn svidja.. :) LINK

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 21:46 (majdo).
14 godina

Kada poslije instaliranja novog custom ROM-a i novog kernela radite restore backupa iz Titaniuma koju restore opciju izabirete ? Odnosno kako je najbolje imati novi custom ROM i kernel a da ostanu sve postavke i programi. Custom ROM mi je WanamLite 11.9 a kernel SpeedMod K3-20 ?

Lijepo molim za odgovore-iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 22:44 (kivic).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kivic kaže...

Kada poslije instaliranja novog custom ROM-a i novog kernela radite restore backupa iz Titaniuma koju restore opciju izabirete ? Odnosno kako je najbolje imati novi custom ROM i kernel a da ostanu sve postavke i programi. Custom ROM mi je WanamLite 11.9 a kernel SpeedMod K3-20 ?

Lijepo molim za odgovore-iskustva.

Restore User apps, s obzirom da su system apps (najčešće) drugačiji od ROM-a do ROM-a.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
Ako ja stavljam update onda ne wipe-am data.

Inace koristim mybackup pro, jednostavniji, sporiji ali puno sigurniji od TB.
14 godina
neaktivan
ekoraca kaže...

Vidit cemo, vipe preferiram taj CM izgled, i mogučnosti..

Upravo flasham --VK--ICS-XWLPF-V5.0-Jkay Support-Multi-Language , ostao mi je još za isprobati   DragonICS. Ako mi se dopadne jedan od njih, ostajem na njima ako ne vracam se na Nightly + siyah +Gapps-ics i to bi trebalo biti to..

Koji ti je to rom? (Nightly)

18 godina
odjavljen

Test baterije Galaxy S III, mrvicu bolji od S II

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 7:20 (Kordy).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
robijan kaže...

• keypad
  • logs
  • favorite
  • contacts

Ima,LPW.

jel imaš možda točniju preporuku {#}i dali je to moguće kombinirati s vanamom jer mi je to odličan room

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 7:23 (robijan).
18 godina
odjavljen
robijan kaže...
DwightSchrute kaže...
robijan kaže...

• keypad
  • logs
  • favorite
  • contacts

Ima,LPW.

jel imaš možda točniju preporuku {#}i dali je to moguće kombinirati s vanamom jer mi je to odličan room

Vidio sam da VK ROM ima dialer sa 4 taba... vjerojatno možeš instalirati dialer+contacts aplikacije na Wanamov ROM

15 godina
neaktivan

go contacti riješili "problem", stvarno nekad čovjek zblesa pa i za jednostavne radnje  treba pomoć. Hvala ekipi !

15 godina

jel koristi itko "3g watchdog" ili "accuweather"? pretpostavljam da vas ima, ali ima li itko problema sa njihovim widgetima? meni se recimo zblesiraju widgeti nakon dan dva korištenja, prestanu jednostavno funkcionirati. 3gwatchdog ima 3 widgeta: 2 za brzi pregled potrošenog paketa mobilnog interneta i treći kao on/off widget za mobilni internet. sve je to dobro do točke kad prestanu funkcionirati, a ja ne kužim zašto, što uopće može biti uzrok? radi toga sam radio novi full wipe oxygen roma, ali se nakon 2-3 dana problem ponovno pojavio i potpuno me izluđuje. accuweather widget isto tako, nemoguće ga je više izmjenjivati ili preko njega ući u aplikaciju i postane potpuno beskoristan. obje aplikacije sam pokušao dovesti u red uninstallom i ponovnim installom, naravno nije pomoglo. čak sam nakon full wipea i nakon instalacije 3gwatchdoga napravio backup sa titaniumom za slučaj da mi se opet dogodi problem i naravno dok se dogodio, restore nije ništa riješio. nadrobio sam tu svega, ali mislim da sam na kraju krajeva bio jasan i volio bih čuti neko mišljenje

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
robijan kaže...
DwightSchrute kaže...
robijan kaže...

• keypad
  • logs
  • favorite
  • contacts

Ima,LPW.

Flashaj ovo na Wanamlite i dobit ćeš 4 taba.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
15 godina

@THomson

U mom defaultnom profiilu za po danu 15%.

Kad sam vani onda Auto brightness.

BTW, po meni najbolji program za profile na androidu je PhoneWeaver - topla preporuka.

Što ostali koriste?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 12:03 (dabar39).
15 godina
kuleee kaže...

jel koristi itko "3g watchdog" ili "accuweather"? pretpostavljam da vas ima, ali ima li itko problema sa njihovim widgetima? meni se recimo zblesiraju widgeti nakon dan dva korištenja, prestanu jednostavno funkcionirati. 3gwatchdog ima 3 widgeta: 2 za brzi pregled potrošenog paketa mobilnog interneta i treći kao on/off widget za mobilni internet. sve je to dobro do točke kad prestanu funkcionirati, a ja ne kužim zašto, što uopće može biti uzrok? radi toga sam radio novi full wipe oxygen roma, ali se nakon 2-3 dana problem ponovno pojavio i potpuno me izluđuje. accuweather widget isto tako, nemoguće ga je više izmjenjivati ili preko njega ući u aplikaciju i postane potpuno beskoristan. obje aplikacije sam pokušao dovesti u red uninstallom i ponovnim installom, naravno nije pomoglo. čak sam nakon full wipea i nakon instalacije 3gwatchdoga napravio backup sa titaniumom za slučaj da mi se opet dogodi problem i naravno dok se dogodio, restore nije ništa riješio. nadrobio sam tu svega, ali mislim da sam na kraju krajeva bio jasan i volio bih čuti neko mišljenje

stavio sam speedmod kernel i problema više nema. zanimljivo

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice