Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.680.962
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
sudy_freak kaže...
robijan kaže...

Pozdrav svima koji su ovdje aktivno, ispočetka sam malo davio više ali sada sam stao... nadam se {#},  ostaju mi problemi sa baterijom i pratim stalno šta svi pišete pa kako vidim svima barem 24 sata baterija nekako izdrži. Ne znam na koju foru ali ne mogu od 12 sati više je imati. Imam većinu razgovora jer na poslu dosta pričam,nema igrica wlan samo kući, čak sam i sinkro zadnjih dana isključivao i sl. još malo pa mi je sve isključeno i dalje mi ista stvar. Jučer čitam na forumu za badass batery i CPU apy i instaliram jučer tj. sinoć, napunim bateriju i evo screenshootova pa ako netko može dati mišljenje šta ovdje ovaj kernel preko noći ždere bateriju. Malo prije vidim screenshoot na forumu gdje je šef stavio da kernel 9 %. Šta se dešava nemam pojma. Znaći moja je od sinoć u 21:oo pa do jutros 9:oo cca. baterija  na 55 % a nisam imao ništa skoro niti razgovora..

Ekran ti je bio 44% upaljen, koliko je to iznosilo?
Kod tebe nije problem, čini mi se jer je uredno išao u deep sleep.

Kada slikaš status baterije, obavezno uslikaj i Vrijeme osvjetljenosti ekrana.

54 min.

Galaxy S2 WanamLite 11.5 DXLP9, SiyahKernel v3.2.1
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
robijan kaže...

Pozdrav svima koji su ovdje aktivno, ispočetka sam malo davio više ali sada sam stao... nadam se {#},  ostaju mi problemi sa baterijom i pratim stalno šta svi pišete pa kako vidim svima barem 24 sata baterija nekako izdrži. Ne znam na koju foru ali ne mogu od 12 sati više je imati. Imam većinu razgovora jer na poslu dosta pričam,nema igrica wlan samo kući, čak sam i sinkro zadnjih dana isključivao i sl. još malo pa mi je sve isključeno i dalje mi ista stvar. Jučer čitam na forumu za badass batery i CPU apy i instaliram jučer tj. sinoć, napunim bateriju i evo screenshootova pa ako netko može dati mišljenje šta ovdje ovaj kernel preko noći ždere bateriju. Malo prije vidim screenshoot na forumu gdje je šef stavio da kernel 9 %. Šta se dešava nemam pojma. Znaći moja je od sinoć u 21:oo pa do jutros 9:oo cca. baterija  na 55 % a nisam imao ništa skoro niti razgovora..

Koji kernel imas? Ovaj u potpisu? Flashaj novu verziju i probaj ovo sto sam napisao malo povise

čitam i tražim ali sory ne nađem ništa što bi mi dalo naznake na šta se odnosi  tj. ne nađem ili ne vidim tvoj post gdje bih našao odgovor{#}

Galaxy S2 WanamLite 11.5 DXLP9, SiyahKernel v3.2.1
14 godina
neaktivan
robijan kaže...

čitam i tražim ali sory ne nađem ništa što bi mi dalo naznake na šta se odnosi  tj. ne nađem ili ne vidim tvoj post gdje bih našao odgovor{#}

Slabo citas.. :) Evo ti direktan link na Šef-ovu poruku.. Pa probaj s time, ap ces vidjeti hoce li biti nekih rezultata.. Ako ne pomogne, moja preporuka da probas WIUI u kombinaciji sa Siyahom, par stranica ranije sam napravio kompletan review roma, pa pogledaj moje dojmove, trajanje baterije, itd..
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=225&jumpto=2924582&sort=asc&view=flat

18 godina
neaktivan

Prama uputama iz časopisa BUG stavio sam na mob update-cm-9-20120529-NIGHTLY-galaxys2-signed.
Eh sad nikak ne uspjevam spjiti mob. na Kies da si prebacim kontakte.
Driveri uredno instalirani, probao sam s uključenom/isključenom opcijom Uklanjanje pogreške USB
ali nikako da ga prepozna u Kiesu

može neka pomoć, trebam kontakte :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nakon kaj rootas i stavis custom rom zaboravi na kies! kontakte vrati preko googlea ak si sinkroniziro

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...

nakon kaj rootas i stavis custom rom zaboravi na kies! kontakte vrati preko googlea ak si sinkroniziro

baš super..

evo i ja našao na netu.. : You can't connect a SGS2 running Cyanogenmod to KIES. KIES will only work if you are running Samsung ROM. If you running CM7 or CM9 and trying to use KIES it is never going to work.... ever.

nisam sink, preko google vec preko Kiesa..
postoji koja druga opcija da ubacim kontakte ?!

17 godina
neaktivan
sony58 kaže...

postoji koja druga opcija da ubacim kontakte ?!

Nažalost ne, najjednostavnije je vratit neki Sammy ROM, pa Google sync, pa opet AOSP i opet Google sync.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 14:56 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Obecao sam Dreammakeru da cu testirati Paranoida s undervoltom i underclockom, pa evo nekih rezultata:

Znaci, nekih 2 sata surfanja nja WiFiu je otprilike 50% baterije. Brightness je na auto.

Nisu neki bajni rezultati, ali eto, prosjek se moze dostići. 

Eh, sad, kako undervoltati i underclockati?

Sa Siyahom i ExTweaksom je to ustvari dosta lagano.

- Uđete u recovery -> kernel specific options i tu obrisete ExTweaks postavke (prva opcija i zatim odaberete "battery" profil.

Reboot - ExTweaks i u tu pod underVolting odaberete -50mV. To bi trebalo vecini biti dovoljno, a ako sistem bude nestabilan postavite na -25mV.

Underclockiranje je u biti snizavanje max frekv. na 1000mHz i snizavanje min frekv. na 25mHz. Ako je 25 premalo (lockscreen se ne pojavljuje npr.) dignite frekv. malo vise. Clock je najlakse postaviti u SetCPU.

S njim mozete postavljati i voltaze za svaku frekv. posebno i te postavke ce overrideati one u ExTweaks.

našao sam underVolting i odabrao -50mV. ali gdje je Underclockiranje  max frekv. na 1000mHz i snizavanje min frekv. na 25mHz.

ili pod cpu hotplug setings ima freq_min je bio 200 000 khz ja stavio 100 000 khz. ali nema za podesit maximum ili opet ne vidim

Galaxy S2 WanamLite 11.7 XXKI4, SiyahKernel v3.2.6
17 godina
neaktivan
sony58 kaže...

Prama uputama iz časopisa BUG stavio sam na mob update-cm-9-20120529-NIGHTLY-galaxys2-signed.
Driveri uredno instalirani, probao sam s uključenom/isključenom opcijom Uklanjanje pogreške USB

Prije rootanja si koristio mobitel? Jesi omogućio sync s Google accountom? Svi kontakti bi ti tamo trebali biti.

GMail -> Contacts

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
18 godina
neaktivan
Šef kaže...
sony58 kaže...

Prije rootanja si koristio mobitel? Jesi omogućio sync s Google accountom? Svi kontakti bi ti tamo trebali biti.

GMail -> Contacts

nemam kontakte sink sa Gmailom. samo par njih..

17 godina
neaktivan
robijan kaže...
Šef kaže...

Obecao sam Dreammakeru da cu testirati Paranoida s undervoltom i underclockom, pa evo nekih rezultata:

Znaci, nekih 2 sata surfanja nja WiFiu je otprilike 50% baterije. Brightness je na auto.

Nisu neki bajni rezultati, ali eto, prosjek se moze dostići.

Eh, sad, kako undervoltati i underclockati?

Sa Siyahom i ExTweaksom je to ustvari dosta lagano.

- Uđete u recovery -> kernel specific options i tu obrisete ExTweaks postavke (prva opcija i zatim odaberete "battery" profil.

Reboot - ExTweaks i u tu pod underVolting odaberete -50mV. To bi trebalo vecini biti dovoljno, a ako sistem bude nestabilan postavite na -25mV.

Underclockiranje je u biti snizavanje max frekv. na 1000mHz i snizavanje min frekv. na 25mHz. Ako je 25 premalo (lockscreen se ne pojavljuje npr.) dignite frekv. malo vise. Clock je najlakse postaviti u SetCPU.

S njim mozete postavljati i voltaze za svaku frekv. posebno i te postavke ce overrideati one u ExTweaks.

našao sam underVolting i odabrao -50mV. ali gdje je Underclockiranje  max frekv. na 1000mHz i snizavanje min frekv. na 25mHz.

ili pod cpu hotplug setings ima freq_min je bio 200 000 khz ja stavio 100 000 khz. ali nema za podesit maximum ili opet ne vidim

Scaling_Max_Freq - tu podesi na 1000000 MHz (tj. kHz, dev-u je ostala kriva jedinica).

Ili, s SetCPU, s njim možeš i različite profile postavit (npr. Screen off 25 - 400 (ili 500) MHz)

17 godina
neaktivan
sony58 kaže...
Šef kaže...
sony58 kaže...

GMail -> Contacts

Eh, jbg.

Ali! Ako si radio po uputama iz Buga, onda si napravio i backup originalnog ROM-a? Vrati taj backup, pa onda sinkroniziraj podatke s Googleom ili ih "izvezi" na sdcard

18 godina
moderator
sony58 kaže...

U slučaju da si radio prema uputama iz časopisa, napravi restore tvorničkog ROM-a (ugasiš telefon, otvoriš CWM Recovery > Backup and Restore > Restore), iz njega uploadaj sve kontakte na Google (ovo je ionako milijardu puta bolji način držanja i aktualiziranja kontakta od Kiesa), ponovo stavi CyanogenMod 9 i kontakti će ti nakon upisivanja podataka za Google automatski biti u telefonu!

Selling doors, door to door.
15 godina
sony58 kaže...

Počinjemo.

Jedan dan na tisku, prva žrtva je došla.

Hvala Davore {#}

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
17 godina
neaktivan

Čemu služi Swagger toggle u AOKP-a? Samo tako, da pokažem swag?  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav!! Zanima me kako da ubacim bosanski jezik , imam android 4.0.3 i ice cream sandwich...?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko je ozbiljan problem degradacije ekrana i nakon koliko se vremena javlja?

Pozdrav.

0 0 hvala 0
15 godina
adi.has kaže...

Pozdrav!! Zanima me kako da ubacim bosanski jezik , imam android 4.0.3 i ice cream sandwich...?

O kojem se ICS-u radi?
Službenom? 

m0jA bAkA kaže...

Koliko je ozbiljan problem degradacije ekrana i nakon koliko se vremena javlja?

Pozdrav.

Nisam upoznat u tu problematiku.

15 godina
neaktivan

najjnovija varijanta wanamLite V.11.7 & siyah-v3.2.6.4 vidit cu kako se se bat ponasala ako bude ok napisem recenziju kratku....
p.s pri instalaciji novog wanamlite-a kako da mi ostane siyah kernel. Jer sam prije imao siyah i kad sam bubnuo wanama on je automatski puknuo ics kernel.

Galaxy S2 WanamLite 11.5 DXLP9, SiyahKernel v3.2.6.4

0 0 hvala 0
15 godina
tommek10 kaže...

najjnovija varijanta wanamLite V.11.7 & siyah-v3.2.6.4 vidit cu kako se se bat ponasala ako bude ok napisem recenziju kratku....
p.s pri instalaciji novog wanamlite-a kako da mi ostane siyah kernel. Jer sam prije imao siyah i kad sam bubnuo wanama on je automatski puknuo ics kernel.

Ne možeš zadržati custom kernel prilikom flashanja novog ROM-a.

Uvijek moraš posebno.

16 godina

Ako ima tko da prodaje bateriju od mobitela, na području Splita i okolice, neka se javi na PM.

Za cijenu se dogovorimo, samo da je pristojna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bok, buduci da mi je uletio sgs2, i da sam novi u tome, zanima me samo ako dobro radim postupak rootanja i flashanja..

Mobitel je bio prvobitno bio na 4.0.4, pa sam nesto kemijao, instalirao krivi kernel ili rom pa na kraju sjeb**, bio blokiran, pojavljivao se famozni žuti trokutić, al na kraju sam ga uspio upaliti, staviti na 2.3.4, napravio sam root preko odina, ubacio preko recovery-a CyanogenMod zadnji,   kernel mi je3.0.32.Cm (vidi slike).., napravio wipe svega, i jos instalirao preko recovery-a Gapps-ics. Dali se to slaže jedno sa drugime?

(imao sam i siyah 3.2.6.4 al mi je sa njim konstantno štekao lock screen, nece reagirat iz prve, pa moram ponovno power tipku pa sam vratio ovaj drugi)

Druga stvar jest, da sam jucer dok sam ubacivao rom, imao u AnTuTu Benchmarku score 6056, danas nakon što sam promjenio par romova i kernela, sa istim postavkama ko i jučer imam score nekih 5000, čemu tako velika razlika?

Trece, dali mi se neke aplikacije i igrice FC radi 4.0.4 ili?

Hvala unaprijed ;)

Score 6056 Score 6056
Opis Opis

0 0 hvala 0
16 godina

je li imate i vi problema oko pregrijavanja mobitela dok igrate ili ste spojeni na net, posebno s zadnje strane di se umece sim kartica i gdje je kamera ili se to događa samo meni (sigurno ima vise od 60°C)? Jer kada sam koristio svoj prijasnji s2, nisam bas primjecivao da se zagrijava tako. I sta mislite da li bi htjeli priznati kvar u servisu jer imam garanciju za mobitel?

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mozda ne smatraju swagom ono sto mi smatramo :P
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
18 godina

upravo skidam zadnji dostupan off sammy rom tj . xwlpf 

trenutno sam na onom iz 4.mj koliko ce mi bit boost s obzirom da ovaj 

dobro sljaka eo vec skorom 2 mj . :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 21:07 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Koristim lpf (wanam 11.9) dva dana i mogu reći da je brži od bilo kojeg gingerbread i cm9 roma...
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
17 godina
neaktivan
ekoraca kaže...

Bok, buduci da mi je uletio sgs2, i da sam novi u tome, zanima me samo ako dobro radim postupak rootanja i flashanja..

Mobitel je bio prvobitno bio na 4.0.4, pa sam nesto kemijao, instalirao krivi kernel ili rom pa na kraju sjeb**, bio blokiran, pojavljivao se famozni žuti trokutić, al na kraju sam ga uspio upaliti, staviti na 2.3.4, napravio sam root preko odina, ubacio preko recovery-a CyanogenMod zadnji,   kernel mi je3.0.32.Cm (vidi slike).., napravio wipe svega, i jos instalirao preko recovery-a Gapps-ics. Dali se to slaže jedno sa drugime?

(imao sam i siyah 3.2.6.4 al mi je sa njim konstantno štekao lock screen, nece reagirat iz prve, pa moram ponovno power tipku pa sam vratio ovaj drugi)

Druga stvar jest, da sam jucer dok sam ubacivao rom, imao u AnTuTu Benchmarku score 6056, danas nakon što sam promjenio par romova i kernela, sa istim postavkama ko i jučer imam score nekih 5000, čemu tako velika razlika?

Trece, dali mi se neke aplikacije i igrice FC radi 4.0.4 ili?

Hvala unaprijed ;)

Ovo je bug vezan uz WiFi driver, mislim da je to popravljeno sad. Kad si to imao 3.2.6.4? On je tek prije 2-3 dana izašao...

Velika većina igara i aplikacija radi na ICSu

16 godina
neaktivan

3.2.6.4 sam jucer stavio, (koristim mob dva dana samo).

Al uglavnom, ovo ostalo sta imam trenutno (na slici) slaže se ok jedno sa drugime? Postoji nešto bolje ili?

16 godina
neaktivan
4mal kaže...

upravo skidam zadnji dostupan off sammy rom tj . xwlpf 

trenutno sam na onom iz 4.mj koliko ce mi bit boost s obzirom da ovaj 

dobro sljaka eo vec skorom 2 mj . :) 

Osjetiti ćeš razliku,vjeruj mi! Svi oni koji su flashali rane ICS leakove,TREBALI bi flashati neku od zadnjih verzija,LPD ili LPF.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
16 godina
neaktivan
ekoraca kaže...

3.2.6.4 sam jucer stavio, (koristim mob dva dana samo).

Al uglavnom, ovo ostalo sta imam trenutno (na slici) slaže se ok jedno sa drugime? Postoji nešto bolje ili?

Zavisi,šta ti se sviđa,takav CM izgled pa možeš ići na AOPK,ili više preferiraš Samsung ICS sa Touchwizom.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice