- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovi zadji cm9 buildovi su pocheli gadno zezat :P
tako da sam trenutno na off T-mobile cf root + speedmode kernelu , sve sljaka ko pod mazano
big FTW i preporuka
taj kernel ide samo sa stock romovima
i kod mene je wanam 11.5..i stvarno sve sljaka bez problema al sam primjetio vec neko vrijeme da mi je signal prilicno los ..znaci kad sam u kuci budu dve crte max i kad ga pomjeram nekad se pomjere da bude sve cetiri...a znam negdje biti u kuci kod nekoga i da jedva ima jednu crtu al telefon sljaka bez problema i primam i saljem pozive bez problema.......e sad ne znam jel to tako i vama da varira tako signal ili je nesto mozda do kernela......koristim ovaj wanam znaci nista mjenjao nisam .....
i kod mene je wanam 11.5..i stvarno sve sljaka bez problema al sam primjetio vec neko vrijeme da mi je signal prilicno los ..znaci kad sam u kuci budu dve crte max i kad ga pomjeram nekad se pomjere da bude sve cetiri...a znam negdje biti u kuci kod nekoga i da jedva ima jednu crtu al telefon sljaka bez problema i primam i saljem pozive bez problema.......e sad ne znam jel to tako i vama da varira tako signal ili je nesto mozda do kernela......koristim ovaj wanam znaci nista mjenjao nisam .....
Probaj drugi modem,koju sim karticu imaš?
Pa stavi drugi modem.
Pa stavi drugi modem.
koji drugi i gdje da nadjem koji je dobar ..jel moze link ...trenutno sam na DXLP9
taj kernel ide samo sa stock romovima
Ma da, sad sam vidio a dali se može šta još skombinirati baterija mi cijelu noć na punjaću i do popodne cca. -18-:oo h.prazna....dosta i koristim ali razgovore na poslu wifi isključen, sincro uklj. stalno-
Ovaj mi vanam odličan roma, svaka čast samo mi nikako jasno da se nitko ili barem nisam vidio ne žali što kontakti nemaju kao u 2.3....
kada se otvori imenik ili zapisnik dobije 4 podizbornika ; tipkovnica,zapisi,imenik pa favoriti i mislim da su i grupe bile
a ovo u ICS je najgluplja kombinacija dali se to kako može mijenjati ...???
barem da su tipkovnica,zapis i imenik što bi po meni bilo logično.
Imali kakvo riješenje za ovo...
I ja se malo za promjenu namjeravam vratiti na official ics od samsunga, zna li neko koji je najbolji za nase trziste da nije brendiran?
Edit: Upravo skidam ovaj, da li je on ok?
I9100XXLPS Download (Thanks To SamMobile!)
Base Firmware: I9100XXLPS (4.0.3)
Region Poland (XEO)
Carrier: NA (Unbranded)
Build Date: 25th March 2012
Modem: XXLPS
CSC: OXALPS
ja sam toga par puta stavljo i stalno je štekao, zamrzavo isl.dxlp9 odličan mislim da je vipov i još sa vanamo a i bez njega nema nikakve greške ,osim baterija za čega sam i sam upit stavio dali se može šta mijenjati ili neki kernel promjeniti
Kako da stavim novi softver ako postoji? Trenutno imam 2.3.3?
Pa stavi drugi modem.
koji drugi i gdje da nadjem koji je dobar ..jel moze link ...trenutno sam na DXLP9
I meni isto zanima koji modem jer na tele2 sam, a zna se kako je loš signal na tele2..
Kako da stavim novi softver ako postoji? Trenutno imam 2.3.3?
To je 300 puta ovdje objasnjeno!
Jučer je izdana nova verzija Hydrogena, ROM-a na kojem sam ostao nakon isprobavanja manje-više svega iole relevantnijeg što se za SGS2 nudi :) Autor kaže da treba napraviti full wipe, ali ne treba - obrisao sam cache i Dalvik i bez izlaženja iz CWM Recoveryja flashao, redom, novu verziju ROM-a, Gapps 2904 i Siyah 3.2.1. Performanse odlične, opcija i tweakova bezbroj, ma milina.
Jel vi imate Flipboard i kao widget?
EDIT:
Evo ima nova 1.8.4. verzija. Radi super, probajte!
1 d 5h 50m 16s..... sat i nešto razgovora wifi nom stop radi i na 50% ....ide preko 2d bez problema 
1 d 5h 50m 16s..... sat i nešto razgovora wifi nom stop radi i na 50% ....ide preko 2d bez problema 
koji rom i karnel imas ?
koji rom i karnel imas ?
piše ti sve u potpisu 
Jučer je izdana nova verzija Hydrogena, ROM-a na kojem sam ostao nakon isprobavanja manje-više svega iole relevantnijeg što se za SGS2 nudi :) Autor kaže da treba napraviti full wipe, ali ne treba - obrisao sam cache i Dalvik i bez izlaženja iz CWM Recoveryja flashao, redom, novu verziju ROM-a, Gapps 2904 i Siyah 3.2.1. Performanse odlične, opcija i tweakova bezbroj, ma milina.
Mali Francuz je opet napravio dobar posao.
Nisam dugo probao Hydrogen, ali sada sam u inter-flashabilnoj fazi pa eto, svakako ću probati.
Sve mi se više sviđa AOKP
Kako zamijenit ekran? Je li komplicirano?
Da to prepustim nekim "stručnjacima", u nekom servisu? I koji servis, tu u ST-u?
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
ima li tko preporuku ili savjet za screen protector, anti-fingerprint?
bas me nerviraju otisci na ekranu.
ima li tko preporuku ili savjet za screen protector, anti-fingerprint?
bas me nerviraju otisci na ekranu.
Nemam osobno,al za 5 kn dobiješ dva,nemožeš ništa izgubiti.
@ Dwight
hvala na ovome, vec sam ja imao neke jeftine zastite ali su opet ostajali tragovi. sad sam neko vrijeme koristio nexus s i na njemu je to puno manje izrazeno.
zato sam trazio bas preporuku za anti-fingerprint.
koji rom i karnel imas ?
piše ti sve u potpisu 
isti rom i kernel imam i od jučer imam u 18:00 full puna baterija skinuo s punjača i jutros u 8:32 na 48 %, WiFi radio noć, razgovora O ,
nesto ti drugo masno trosi bateriju. ja imam navedenu kombinaciju dugo (wl + siyah) istvarno dosta traje. WLAN + 3G 24/7, 3.5 - 4h screen on
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.