Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.659.389
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Ja sam trenutno na 120509 ( jer nisam jos stigao staviti noviji :D) i sve mi radi kako treba,nema problema niti s kamerom niti sa icim drugim
18 godina

ovi zadji cm9 buildovi su pocheli gadno zezat :P

tako da sam trenutno na off T-mobile cf root + speedmode kernelu , sve sljaka ko pod mazano

big FTW i preporuka 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ocito dolazi do problema na nekim uredajima a na nekima ne jer sam ja zadnjih mjesec dana flashao sve cm9 nightly-je i nisam nikad imao nikakav problem. Dapace, samo napredak sa svakim novim
18 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imama I9100 DXLP9 sa vanamlite.DXLP9.V11.5 i kada stavim 3.0.15 hardcore@speedmod-s2-ics #k3-16 stalno mi na ekranu "service started" i mob. ne ide u mirovanje. Šta je greška jer sam i prije probao speedmod-kernel-s2-ics-k3-16-CWM instal i uvijek isto ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

taj kernel ide samo sa stock romovima 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

i kod mene je wanam 11.5..i stvarno sve sljaka bez problema al sam primjetio vec neko vrijeme da mi je signal prilicno los ..znaci kad sam u kuci budu dve crte max i kad ga pomjeram nekad se pomjere da bude sve cetiri...a znam negdje biti u kuci kod nekoga i da jedva ima jednu crtu al telefon sljaka bez problema i primam i saljem pozive bez problema.......e sad ne znam jel to tako i vama da varira tako signal ili je nesto mozda do kernela......koristim ovaj wanam znaci nista mjenjao nisam .....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Delfinster kaže...

i kod mene je wanam 11.5..i stvarno sve sljaka bez problema al sam primjetio vec neko vrijeme da mi je signal prilicno los ..znaci kad sam u kuci budu dve crte max i kad ga pomjeram nekad se pomjere da bude sve cetiri...a znam negdje biti u kuci kod nekoga i da jedva ima jednu crtu al telefon sljaka bez problema i primam i saljem pozive bez problema.......e sad ne znam jel to tako i vama da varira tako signal ili je nesto mozda do kernela......koristim ovaj wanam znaci nista mjenjao nisam .....

Probaj drugi modem,koju sim karticu imaš?

Bears, Beets, Battlestar galactica!
17 godina
neaktivan
Delfinster kaže...

Pa stavi drugi modem.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Delfinster kaže...

Pa stavi drugi modem.

koji drugi i gdje da nadjem koji je dobar ..jel moze link ...trenutno sam na DXLP9

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 18:31 (Delfinster).
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

taj kernel ide samo sa stock romovima 

Ma da, sad  sam vidio a dali se može šta još skombinirati baterija mi cijelu noć na punjaću i do popodne cca. -18-:oo h.prazna....dosta i koristim ali razgovore na poslu wifi isključen, sincro uklj. stalno-

Ovaj mi vanam odličan roma, svaka čast samo mi nikako jasno da se nitko ili barem nisam vidio ne žali što kontakti nemaju kao u 2.3....

kada se otvori imenik ili zapisnik dobije 4 podizbornika ; tipkovnica,zapisi,imenik pa favoriti i mislim da su i grupe bile

a ovo u ICS je najgluplja kombinacija dali se to kako može mijenjati ...???{#} barem da su tipkovnica,zapis i imenik što bi po meni bilo logično.

Imali kakvo riješenje za ovo...

15 godina
neaktivan
zoka kaže...

I ja se malo za promjenu namjeravam vratiti na official ics od samsunga, zna li neko koji je najbolji za nase trziste da nije brendiran?

Edit: Upravo skidam ovaj, da li je on ok?

I9100XXLPS Download (Thanks To SamMobile!)
Base Firmware: I9100XXLPS (4.0.3)
Region Poland (XEO)
Carrier: NA (Unbranded)
Build Date: 25th March 2012
Modem: XXLPS
CSC: OXALPS

ja sam toga par puta stavljo i stalno je štekao, zamrzavo isl.dxlp9 odličan mislim da je vipov i još sa vanamo a i bez njega nema nikakve greške ,osim baterija za čega sam i sam upit stavio dali se može šta mijenjati ili neki kernel promjeniti

14 godina
odjavljen

Kako da stavim novi softver ako postoji? Trenutno imam 2.3.3?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Delfinster kaže...
Mitsuoka kaže...
Delfinster kaže...

Pa stavi drugi modem.

koji drugi i gdje da nadjem koji je dobar ..jel moze link ...trenutno sam na DXLP9

I meni isto zanima koji modem jer na tele2 sam, a zna se kako je loš signal na tele2..

15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Kako da stavim novi softver ako postoji? Trenutno imam 2.3.3?

To je 300 puta ovdje objasnjeno!

18 godina
moderator

Jučer je izdana nova verzija Hydrogena, ROM-a na kojem sam ostao nakon isprobavanja manje-više svega iole relevantnijeg što se za SGS2 nudi :) Autor kaže da treba napraviti full wipe, ali ne treba - obrisao sam cache i Dalvik i bez izlaženja iz CWM Recoveryja flashao, redom, novu verziju ROM-a, Gapps 2904 i Siyah 3.2.1. Performanse odlične, opcija i tweakova bezbroj, ma milina.

Selling doors, door to door.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 11:07 (Davor).
15 godina
neaktivan

Jel vi imate Flipboard i kao widget? 

EDIT:

Evo ima nova 1.8.4. verzija. Radi super, probajte!

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 12:25 (Denyken).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1 d 5h 50m 16s..... sat i nešto razgovora wifi nom stop radi i na 50% ....ide preko 2d bez problema {#}

Galaxy S2 WanamLite 11.5 DXLP9, SiyahKernel v3.2.1

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

1 d 5h 50m 16s..... sat i nešto razgovora wifi nom stop radi i na 50% ....ide preko 2d bez problema {#}

koji rom i karnel imas ?

15 godina
neaktivan
GeForceMan kaže...
tommek10 kaže...

koji rom i karnel imas ?

piše ti sve u potpisu {#}

Galaxy S2 WanamLite 11.5 DXLP9, SiyahKernel v3.2.1
15 godina
Davor kaže...

Jučer je izdana nova verzija Hydrogena, ROM-a na kojem sam ostao nakon isprobavanja manje-više svega iole relevantnijeg što se za SGS2 nudi :) Autor kaže da treba napraviti full wipe, ali ne treba - obrisao sam cache i Dalvik i bez izlaženja iz CWM Recoveryja flashao, redom, novu verziju ROM-a, Gapps 2904 i Siyah 3.2.1. Performanse odlične, opcija i tweakova bezbroj, ma milina.

Mali Francuz je opet napravio dobar posao.
Nisam dugo probao Hydrogen, ali sada sam u inter-flashabilnoj fazi pa eto, svakako ću probati.

Sve mi se više sviđa AOKP

SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
16 godina
neaktivan

Evo malo o bateriji na CM9. 

Ja sam vrlo zadovoljan,bio je problem isprazniti je do kraja u jednom danu :)

Uglavnom je korišten browser,nisam igrao nikakvu igricu,ono šta nisam bio na wifi-ju sam bio na mobilnom internetu,znači nekih 3 sata. Poziva nije bilo puno,nesto manje od pola sata.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako zamijenit ekran? Je li komplicirano?

Da to prepustim nekim "stručnjacima", u nekom servisu? I koji servis, tu u ST-u?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
@šef : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1253969

Ima i video tutoriala na you tubeu
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
16 godina
neaktivan

ima li tko preporuku ili savjet za screen protector, anti-fingerprint?

bas me nerviraju otisci na ekranu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrabri zec kaže...

ima li tko preporuku ili savjet za screen protector, anti-fingerprint?

bas me nerviraju otisci na ekranu.

Nemam osobno,al za 5 kn dobiješ dva,nemožeš ništa izgubiti.

http://www.ebay.com/itm/2X-Clear-Screen-Protector-Guard-for-Samsung-GALAXY-S2-i9100-/280880381871?pt=PDA_Accessories&hash=item4165c67faf

Bears, Beets, Battlestar galactica!
16 godina
neaktivan

@ Dwight

hvala na ovome, vec sam ja imao neke jeftine zastite ali su opet ostajali tragovi. sad sam neko vrijeme koristio nexus s i na njemu je to puno manje izrazeno.

zato sam trazio bas preporuku za anti-fingerprint.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
GeForceMan kaže...
tommek10 kaže...

koji rom i karnel imas ?

piše ti sve u potpisu {#}

isti rom i kernel imam i od jučer imam u 18:00 full puna baterija skinuo s punjača i jutros u 8:32 na 48 %, WiFi radio noć, razgovora O ,

17 godina
neaktivan

nesto ti drugo masno trosi bateriju. ja imam navedenu kombinaciju dugo (wl + siyah) istvarno dosta traje. WLAN + 3G 24/7, 3.5 - 4h screen on

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran

Današnji nightly ima poprilično dug changelog

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice