Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.467.804
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Han Solo kaže...

Danas ujutro  mi ponudio upgrade na ICS na Tele2 ali sam ga odbio jer mi je baterija bila pri kraju

pozdrav...jel netko moze ovo potvrditi?

hvala

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
17 godina
EchoOne kaže...

Ako si mislio na samo update CM-a na novi nightly bez wipe-a, nebi trebao to raditi, barem meni nije prije radio.

Upravo to.

Nakon svakog update nema mapsa. Sto je najbolje niti reinstalacija gappsa ne pomaze. Jedino kada iz titaniuma vratim backup {#}

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ja sam već iskusan flasher i znam u % koliko je potrebno.
Sa 2% sam uspio full wipe, flash ROM i GAPPS i opet full wipe da bi mi se pri reboot-u, nakon OneTimeInitializer-a mi se ugasio.

Samo ti flashaj sa 2 % baterije,ako ti se izgasi u vrijeme flashanja dobit ćeš jedan lijepi držač za papir. {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
15 godina
neaktivan
Dal postoji ikakva fora da vratim original software preko cwm?imam problem sa mobom,nešto se zbrikalo u djelu gdje se šteka punjač i opće mi ga neželi povezati sa računalom tako da nemogu staviti software preko odina.Mob moga u servis i moram ga vratit u prvobitno stanje.jig imam.Kako da sad to najlakše napravim??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
sudy_freak kaže...

Sa 2% sam uspio full wipe, flash ROM i GAPPS i opet full wipe da bi mi se pri reboot-u, nakon OneTimeInitializer-a mi se ugasio.

Samo ti flashaj sa 2 % baterije,ako ti se izgasi u vrijeme flashanja dobit ćeš jedan lijepi držač za papir. {#}

ma nece. nestalajo mi je struje tokom flashanja n5800xm, a i desire mi se gasija usred flashanja. samo u recovery opet ili u najgorem slucaju stock ruu

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Pozdrav, zna li netko gdje u Zagrebu kupiti (ili netko prodaje) dodatnu bateriju za Galaxy S2 ali većeg kapaciteta od 2000MaH

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Mitsuoka kaže...
DwightSchrute kaže...
sudy_freak kaže...

ma nece. nestalajo mi je struje tokom flashanja n5800xm, a i desire mi se gasija usred flashanja. samo u recovery opet ili u najgorem slucaju stock ruu

Vidiš kako stari lisac zna {#}

Nova HyDra je vani, svakako probati.
AOSP/AOKP koja lijepo izgleda i ima jako dobre performanse. 

Novi noćni CM9 (direct)

Jesu svi zabrjali, majket'.
Natječu se k'o ludi xD 

SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 10:56 (sudy_freak).
14 godina
neaktivan

Imam sad CM9, htio bi probat Hydru.

Da li mogu samo skinit rom i flashat, da li treba i onaj kernel i mount patch koji stoji ispod rom-a za skinit na xda.

0 0 hvala 0
15 godina
garamba2 kaže...

Imam sad CM9, htio bi probat Hydru.

Da li mogu samo skinit rom i flashat, da li treba i onaj kernel i mount patch koji stoji ispod rom-a za skinit na xda.

Nitko ti ne brani.
Ali ako ideš s CM-a na HyDru, svakako bi trebao napraviti full wipe (probaj bez, ali za potpuni efekt, trebaš full wipe).

Ne moraš ništa skidati dodatno, samo skini HyDra.zip, sve je uključeno. 

13 godina

Tražim neki optimalan rom trajanjem baterije, perfomansama i izgledom. Zasad su mi bez nekih većih problema s ok trajanjem baterije radili vk i wanamlite. Dok mi kod wanamlite 11.5 ne radi fizička tipka, neznam jel se to još kome dogodilo, ali ni ove starije verzije mi nisu bile baš zadovoljavajuće stabilne ma koji god kernel stavija.
Većinom bi koristia siyah kernel, jedino ko vk mi je bolje odgovara speedmod, nekako stabilniji je. Danas sam flasha AndyX ROM v12 i siyah b8 i zasad je uz turkbey mi najbolji ROM!!
Lijepo izgleda, bez ikakvog laga, dobije te i novu, trebuschet, tw i apex launchere. Slika na kameri izgleda mi bolje nego kod bilo kojeg drugog roma, interface mu je najbliži ICS od svih romova dosad. 

http://android.elrincondelmovil.com/roms-sii-111/thread-english-users-andyx-rom-v12-xwlp9-oficial-android-ics-4-0-3-tweaks-mods-bravia-beats-audio-full-ics-theme-3631/

0 0 hvala 0
17 godina

Zar Andy nije protjeran sa XDA zbog nepridrzavanja pravila (kopirao tudi kod i sl.)? Nasao...

Mozda je dobar rom, nisam ga stavljao jer dok je bio na xda forumu njegova verzija roma jos nije bila u najboljoj formi.

Ne znam zasto ti ne radi dugmic na Wanamu, kod mene je sve super {#}

Galaxy S2 @ WanamLite 11.5 DXLP9, SpeedMod K3-16
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Abalo kaže...

Tražim neki optimalan rom trajanjem baterije, perfomansama i izgledom. Zasad su mi bez nekih većih problema s ok trajanjem baterije radili vk i wanamlite. Dok mi kod wanamlite 11.5 ne radi fizička tipka, neznam jel se to još kome dogodilo, ali ni ove starije verzije mi nisu bile baš zadovoljavajuće stabilne ma koji god kernel stavija.
Većinom bi koristia siyah kernel, jedino ko vk mi je bolje odgovara speedmod, nekako stabilniji je. Danas sam flasha AndyX ROM v12 i siyah b8 i zasad je uz turkbey mi najbolji ROM!!
Lijepo izgleda, bez ikakvog laga, dobije te i novu, trebuschet, tw i apex launchere. Slika na kameri izgleda mi bolje nego kod bilo kojeg drugog roma, interface mu je najbliži ICS od svih romova dosad. 

http://android.elrincondelmovil.com/roms-sii-111/thread-english-users-andyx-rom-v12-xwlp9-oficial-android-ics-4-0-3-tweaks-mods-bravia-beats-audio-full-ics-theme-3631/

Pogledaj na linku u mom potpisu i nađi si najbolji.
Svakako probaj Hydru, CM9, Dragona, Hydrogen, a može proći i Batistin Foxhound.
To su neki iz glave, xD 

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Nova HyDra je vani, svakako probati.
AOSP/AOKP koja lijepo izgleda i ima jako dobre performanse. 

dobro izgleda moram priznat...barem ovako "na papiru" :D  probat cu vjerojatno za vikend jer u cetvrtak idem u sloveniju pa mi nije bas do nekakvog isprobavanja dok sam na putu :P

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Abalo kaže...

Pogledaj na linku u mom potpisu i nađi si najbolji.
Svakako probaj Hydru, CM9, Dragona, Hydrogen, a može proći i Batistin Foxhound.
To su neki iz glave, xD 

D4 je meni super..al skini V10 jer sad dolazi do velikih promjena (tablet mod,tj hybrid i to je za sada jos u beta fazi al kad se ispolira bit ce bolesno)...na xda se sada zove paranoidandroid!

15 godina
bzvz92 kaže...

D4 je meni super..al skini V10 jer sad dolazi do velikih promjena (tablet mod,tj hybrid i to je za sada jos u beta fazi al kad se ispolira bit ce bolesno)...na xda se sada zove paranoidandroid!

Pisao sam već o tome {#}

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
bzvz92 kaže...

Pisao sam već o tome {#}

znam {#} al ljudi imaju tendenciju ne citanja niti par postova iznad,a kamoli ne daj boze par prijasnjih stranica {#}

14 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...
sudy_freak kaže...
bzvz92 kaže...

Pisao sam već o tome {#}

znam {#} al ljudi imaju tendenciju ne citanja niti par postova iznad,a kamoli ne daj boze par prijasnjih stranica {#}

A to je, Bogu hvala, zato jer ste sposobni napucati 10-ak stranica u 2 dana, pa ko bi normalan išo čitat 200 postova unazad :P

A i takvo je vrijeme da developeri nove stvari štancaju više manje svakodnevno ko na traci... Jedino ovi iz Hyperdroida spavaju, naravno jer ja baš njih čekam da nešto izbace već par mjeseci...

Šta reći, ljen sam napraviti backup svih aplikacija...

17 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Šta reći, ljen sam napraviti backup svih aplikacija...

Pa to namjestiš Titanium da radi na tjednoj bazi ;)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...
Han Solo kaže...

Danas ujutro  mi ponudio upgrade na ICS na Tele2 ali sam ga odbio jer mi je baterija bila pri kraju

pozdrav...jel netko moze ovo potvrditi?

hvala

Eto mogu ja screenshotom ako ne vjeruješ.

Idi samo na "about phone" i onda na "software upgrade" i eto ti ICS-a na SGS2 na Tele2

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 21:06 (Han Solo).
15 godina
Han Solo kaže...

Eto mogu ja screenshotom ako ne vjeruješ.

Ajd mi samo objasni kako si uspio dobiti SS-ove ove rezolucije?

14 godina
neaktivan

Ups, tek sad vidim da sam zaj*bo stvar i da slike nisu dobre {#}

SS-ove sam radio sa home+power tipkom i onda sa Kies air prebacio na komp

Jel ima neki drugi način SS-a a da ne moram instalirati dodatne apps ili rootat mobitel ? 

16 godina
neaktivan
Han Solo kaže...

Jel ima neki drugi način SS-a a da ne moram instalirati dodatne apps ili rootat mobitel ? 

Ma ok je nacin, ali ne koristi KIES air

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Han Solo kaže...

Prebaci Bluetoothom, pošalji si na GMail, stavi si na Dropbox, Picassu, neki drugi photoshare.
Načina je milijun, samo nemoj s Kies-om 

14 godina
neaktivan

Je dečki, bili ste u pravu {#} kies air je uj*bo stvar, sad sam si slike poslao na mail i sve je OK

Evo ponovo slika, na prvoj mi nudi ICS upgrade a na drugoj je sistem info gdje se vidi da je u pitanju Tele2 (za nevjerne Tome)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moje isprike zamjenio sam nickove pa sam zbog toga komentirao kako sam komentirao sorry još jednom... pozz

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 12:19 (tommek10).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

i čemu sad tolika trka, kačenje slika i što ti ja znam. Ko da si izmislio toplu vodu. Čovjek je pitao za ics da mu je ponudilo, samo mu je bat prazna bila. Ics sluzbeni postoji više od pola mjeseca-mjesec. pisano je unatrag 20 stranica, zaključeno je da je koma živa i slično. bitno da mene ispravljaš i poklapaš a neznaš sliku prebacit ;-)

sve sto cu rec je da odes i procitas unatrag jednu stranicu...nakon toga molim te editiraj ovaj post jer bzvz napadas lika,totalno nepotrebno {#}

15 godina

Novi CM9 (direct) s jako zanimljivim changelogom.

Prati li tko još temu na XDA?
Pobogu, 30731 post {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Flipboard društvena mreža koja je je bila eksluzivna samo za SGS3, brzo je postala dostupna svim Android korisnicima.
Nisam probao, jer joj ne vidim smisao, ali svakako hoću. 

Evo, upravo probao pa da podijelim.

Ne loša aplikacija za čitanje novosti iz vama odabranih kategorija.
Nisam još iskopao zanimljive stvari zato što mi baterija rikava, ali evo par SS-ova nabrzaka. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 21:10 (sudy_freak).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Nisam probao, jer joj ne vidim smisao, ali svakako hoću. 

Evo, upravo probao pa da podijelim.

Haha, tebi stvarno vrag ne da mira, cudim se kako sam zapravo nisi krenuo u razvijanje nekog svog ROM-a.. :D

16 godina
neaktivan
Ovaj T-comov ICS je njesra zesce, mobitel mi gori nakon 10min interneta :)
Probat cu jos ovaj Wanam ako ne zadovolji odoh ja nazad na 2.3.5 GB naj bolji Room kojeg sam imao.

Pitanjce, jel moram Rootati T-comov ICS ili ce ga Wanam rootat.?
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice