Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.658.198
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

vidim dosta vas se žali na stock ics, ja stvarno nemam nikakvih problema ali poučen sa problemima nakon nadogradnje gb mislim da bi vam svima pomogao master reset, evo par slika da podupru tu tvrdnju

naime na mobitelu sam obavio nekoliko poziva i nešto malo surfao koristeći i wifi i 3g, ali od toga svega sam najviše razgovarao na mobitelu

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

oprostite na uzastopnim postovima ali stvarno je hitnoća.... rootao sam telefon imam zuti usklicnik siyah kernel, imam super user ikonu koju kad kliknem izbacuje me van, a cwm isto neradi kako treba izbacuje a nekad udjem i pise mi sljedece "This version of CWM manager should be used with CF-root v5.0 or newer. It appears you are running a different kernel. Various features have been disabled." Što mi je činiti ima opcija ( cwm manager v3.15, recovery mode, download mode, reboot, install apk, flash kernel donate...)ali nema za napraviti back up, htio bih staviti wanamalite rom kako da to odradim? dobra dusa nek odgovori pratim ovu temu godinu i nesto pise se u njj nemilo jedino sad nesto slabu kad mi je zagustilo :-( plaćam pivu čavape samo pomozite :-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 20:19 (tommek10).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
tommek10 kaže...

oprostite na uzastopnim postovima ali stvarno je hitnoća.... rootao sam telefon imam zuti usklicnik siyah kernel, imam super user ikonu koju kad kliknem izbacuje me van, a cwm isto neradi kako treba izbacuje a nekad udjem i pise mi sljedece "This version of CWM manager should be used with CF-root v5.0 or newer. It appears you are running a different kernel. Various features have been disabled." Što mi je činiti ima opcija ali nema za napraviti back up, htio bih staviti wanamalite rom kako da to odradim? dobra dusa nek odgovori pratim ovu temu godinu i nesto pise se u njj nemilo jedino sad nesto slabu kad mi je zagustilo :-( plaćam pivu čavape samo pomozite :-)

Dužan si ti meni već pečeno janje,a ne ćevape! {#} Zaboravi na tu poruku  iz CWM aplikacije,to samo javlja da tvoj trenutni kernel nije POTPUNO kompatibilan sa tom aplikacijom pa da neke opcije iz te aplikacije ne možeš koristiti.

Jednostavno,izgasi mobitel i uđi u CWM na klasičan način: Istovremeno stisni Volume up+home tipka+tipka za paljenje.  Imaš moj tutorijal kako ući u CWM i napraviti backup unutar ove teme,prolistaj zadnjih 20ak strana.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
17 godina
hd22sb kaže...

vidim dosta vas se žali na stock ics, ja stvarno nemam nikakvih problema ali poučen sa problemima nakon nadogradnje gb mislim da bi vam svima pomogao master reset, evo par slika da podupru tu tvrdnju

naime na mobitelu sam obavio nekoliko poziva i nešto malo surfao koristeći i wifi i 3g, ali od toga svega sam najviše razgovarao na mobitelu

prijatelju 9minuta zaslon,o ćemu mi prićamo,tako ce svima trajat baterija

meni najvise sisa bateriju kada je upaljen 3g i wifi

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
dart_tom kaže...

da ali kvaka je da se ljudi žale na bateriju dok je mobitel neaktivan, eto uz malo surfanja i poziva baterija za nešto više od 17 sati pala za 10%

samo velim da nije do stock ics-a i samsunga

osobno sam imao velikih problema nakon nadogradnje na 2.3.5, gdje mi baterija uz nikakvo korištenje nije mogla izdržati 24 sata, a sve je sredio master reset

18 godina
hd22sb kaže...
dart_tom kaže...

da ali kvaka je da se ljudi žale na bateriju dok je mobitel neaktivan, eto uz malo surfanja i poziva baterija za nešto više od 17 sati pala za 10%

samo velim da nije do stock ics-a i samsunga

osobno sam imao velikih problema nakon nadogradnje na 2.3.5, gdje mi baterija uz nikakvo korištenje nije mogla izdržati 24 sata, a sve je sredio master reset

pa je kad cica bateriju , ah  sammy developeri  sta ches :P

ja svima toplo preporucam CM9 eo ja sam na 25 bulidu i stock kernelu vec skorom tj dana :)) baterija traje i traje ...

ali posto se radi nightlyu ima svojih mushica kod nekih stvari di off t-mobile ICS je bolji ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 20:38 (4mal).
15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
tommek10 kaže...

oprostite na uzastopnim postovima ali stvarno je hitnoća.... rootao sam telefon imam zuti usklicnik siyah kernel, imam super user ikonu koju kad kliknem izbacuje me van, a cwm isto neradi kako treba izbacuje a nekad udjem i pise mi sljedece "This version of CWM manager should be used with CF-root v5.0 or newer. It appears you are running a different kernel. Various features have been disabled." Što mi je činiti ima opcija ali nema za napraviti back up, htio bih staviti wanamalite rom kako da to odradim? dobra dusa nek odgovori pratim ovu temu godinu i nesto pise se u njj nemilo jedino sad nesto slabu kad mi je zagustilo :-( plaćam pivu čavape samo pomozite :-)

Dužan si ti meni već pečeno janje,a ne ćevape! {#} Zaboravi na tu poruku  iz CWM aplikacije,to samo javlja da tvoj trenutni kernel nije POTPUNO kompatibilan sa tom aplikacijom pa da neke opcije iz te aplikacije ne možeš koristiti.

Jednostavno,izgasi mobitel i uđi u CWM na klasičan način: Istovremeno stisni Volume up+home tipka+tipka za paljenje.  Imaš moj tutorijal kako ući u CWM i napraviti backup unutar ove teme,prolistaj zadnjih 20ak strana.

idem na backup and restore, zatim backup i potvrdim naravno neradi.... pise cant mount backup path.... nula bodova

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 20:50 (tommek10).
16 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

idem na backup and restore, zatim backup i potvrdim naravno neradi.... pise cant mount backup path.... nula bodova

Jesi se ti možda prije "igrao" sa opcijam mount and unmount u CWM? Očigledno ti ne mounta unutarnju memoriju,tj ne očitava je iz nekog razloga.

15 godina
neaktivan
robijan kaže...

Tražim i ne mogu nigdje naći, sory ako sam prvidio.Zašto mi update firmwarea u mobitelu uopće ne radi nako nekoliko flashanja roomova koje sam isprobavao i muka oko njih sada sam na ICS vip koji sam stavio prije zvaničnog izdanja, vračao sam se i na 2.3.4.da pokušam nadograditi officialni ICS i samo mi izbaci zbog greške nemoguća nadogradnja pokušajte s kiesom. a u njemu mi također kada spojim piše da uređaj ne podržava nadogradnju, isto tako mi samsung dive uopće ne prepoznaje uređaj koji mi je kod registracije kod kupovine radio te u postavkama ne mogu omogućiti daljinsko upravljanje neće da mi ostane kvačica dok obavijest o promjeni sim kartice radi. Mob je rootan  otključan kupljen u vipu ali koristim t-mobile inače je ostalo ok. Dali netko ima ideju ili može pomoći !!{#}

nitko oko ovoga ne pomaže ili sam glupo šitanje postavio

18 godina

da jesi , preformuliraj ga i napisi kao kad bih pisao pismenim putem  a ne pitao uzivo neku osobu ;)
skrati to malo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 21:01 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
robijan kaže...
robijan kaže...

Tražim i ne mogu nigdje naći, sory ako sam prvidio.Zašto mi update firmwarea u mobitelu uopće ne radi nako nekoliko flashanja roomova koje sam isprobavao i muka oko njih sada sam na ICS vip koji sam stavio prije zvaničnog izdanja, vračao sam se i na 2.3.4.da pokušam nadograditi officialni ICS i samo mi izbaci zbog greške nemoguća nadogradnja pokušajte s kiesom. a u njemu mi također kada spojim piše da uređaj ne podržava nadogradnju, isto tako mi samsung dive uopće ne prepoznaje uređaj koji mi je kod registracije kod kupovine radio te u postavkama ne mogu omogućiti daljinsko upravljanje neće da mi ostane kvačica dok obavijest o promjeni sim kartice radi. Mob je rootan  otključan kupljen u vipu ali koristim t-mobile inače je ostalo ok. Dali netko ima ideju ili može pomoći !!{#}

Postavio si pitanje na glup način,nabacao si radnje bez ikakvog reda i smisla!  Flashao si romove i pitaš zašto ti update ne radi,a sta bi ti updatao nakon flashanja? Pa flashaj najnoviji rom koji želiš i ZABORAVI NA UPADATE! Ak si na najnovijem na šta bi ti updatao? Budući da si rootan skini si najnoviji vipov ICS ako njega želiš i flashni ga preko Odina (iako ti za to root nije potreban). A onda vidi dali ti radi ovo sto si kasnije naveo.

18 godina
Gospodine Zvonimire nemojte biti tako grubi prema kolegi :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kakp da skratim jbg. mislim da je sve bitno šta sam naveo ne nalazim riješenje pa opisujem
18 godina
postavi main pitanje i vise podpitanja ali sa interpunkcijom i ostalim znakovima da bude uredno i citiljivo ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
tommek10 kaže...

Jesi se ti možda prije "igrao" sa opcijam mount and unmount u CWM? Očigledno ti ne mounta unutarnju memoriju,tj ne očitava je iz nekog razloga.

prijatelju prosla mi je ona opcija backup to internal sdcard.... nisam se igrao s nicim sigurno.... molim te reci mi jos samo kako da bubnem novi rom.... dali ga prebacim na sd card u mom slucaju wanamlite 231 mb i u "tvom izborniku pokrenem " instal zip from sd sdcard.....ili ide nekako drugcije???  a sto bi bilo s titanium backup da ga instaliram s marketa? hvala jos jednom

15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
robijan kaže...
robijan kaže...

Postavio si pitanje na glup način,nabacao si radnje bez ikakvog reda i smisla!  Flashao si romove i pitaš zašto ti update ne radi,a sta bi ti updatao nakon flashanja? Pa flashaj najnoviji rom koji želiš i ZABORAVI NA UPADATE! Ak si na najnovijem na šta bi ti updatao? Budući da si rootan skini si najnoviji vipov ICS ako njega želiš i flashni ga preko Odina (iako ti za to root nije potreban). A onda vidi dali ti radi ovo sto si kasnije naveo.

da imam najnoviji ics vipov i rootan je nema niti žutog trokuta sve mi dobro radi samo update i samsung dive ne rade,  jest da zna nekad malo sporije raditi pa sam mislio da ima možda veze  s nećim da nisam do kraja dobro napravio jer sam imao problem i sa lock screnom pa mi je New_One_2011 pomogao to riješiti preko Terminal Emulatora pa sam mislio da je i ovo nešta slično a ne kužim u to

16 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

prijatelju prosla mi je ona opcija backup to internal sdcard.... nisam se igrao s nicim sigurno.... molim te reci mi jos samo kako da bubnem novi rom.... dali ga prebacim na sd card u mom slucaju wanamlite 231 mb i u "tvom izborniku pokrenem " instal zip from sd sdcard.....ili ide nekako drugcije???  a sto bi bilo s titanium backup da ga instaliram s marketa? hvala jos jednom

Titanium backupom mozes napraviti backup svojih aplikacija sa mobitela (ima puno mogucnosti,al to je ajmo rec glavna) i nakon instalacije drugog roma ponovno vratiti te aplikacije sa istim programom. Kako se sluziti sa tim programom,googlaj,preopširno bi bilo da ti ja tu sada dajem upute.

Točno tako,wanamlite ces prebaciti na mobitel,i onda instalirati kroz CWM sa tom opcijom instal zip from sd card.

Moja preporuka,napravi backup aplikacija prije sa titaniumom,odi u CWM i napravi wipe (data,cache,dalvik) i onda instaliran wanamlite. Wipanjem ćeš se spasiti potencijalnih problema,bog zna na kojem si ti romu haha! :D

16 godina
neaktivan
robijan kaže...

da imam najnoviji ics vipov i rootan je nema niti žutog trokuta sve mi dobro radi samo update i samsung dive ne rade,  jest da zna nekad malo sporije raditi pa sam mislio da ima možda veze  s nećim da nisam do kraja dobro napravio jer sam imao problem i sa lock screnom pa mi je New_One_2011 pomogao to riješiti preko Terminal Emulatora pa sam mislio da je i ovo nešta slično a ne kužim u to

Ok,na update zaboravi,jer očito imaš najnoviji ICS rom za vip. Samsung dive ne koristim,tako da ti tu ne mogu pomoći. Ako nisi zadovoljan brzinom možda bi trebao flashati novi kernel,speedmod ili siyah.

15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
robijan kaže...

Ok,na update zaboravi,jer očito imaš najnoviji ICS rom za vip. Samsung dive ne koristim,tako da ti tu ne mogu pomoći. Ako nisi zadovoljan brzinom možda bi trebao flashati novi kernel,speedmod ili siyah.

ok. Probao sam to i skidao sam siyah i odinom ga stavim i prođe sve ali mi stane kod restarta na zaslonu ostane logo samsung galaxy i ne mrda dalje ,to sam već pokušao par put. Isto sam probao staviti ics rom VK-ics koji je katastrofalan i još neke , ali me sada glupo će zvučati zanima imam taj ics- vipov i kako samo kernel da ubacim jedan od predloženih onda. Odinom ili iz CWM pa sa kartice zip. Kad god šta ne proradi vratim uvijek sa restore iz CWM i vrati mi sve postavke točno kako su i bile što je odlično a jo i titanium imam u pričuvi. DAli je moguče da sam ga tu negdje shebao !

16 godina
neaktivan
robijan kaže...

ok. Probao sam to i skidao sam siyah i odinom ga stavim i prođe sve ali mi stane kod restarta na zaslonu ostane logo samsung galaxy i ne mrda dalje ,to sam već pokušao par put. Isto sam probao staviti ics rom VK-ics koji je katastrofalan i još neke , ali me sada glupo će zvučati zanima imam taj ics- vipov i kako samo kernel da ubacim jedan od predloženih onda. Odinom ili iz CWM pa sa kartice zip. Kad god šta ne proradi vratim uvijek sa restore iz CWM i vrati mi sve postavke točno kako su i bile što je odlično a jo i titanium imam u pričuvi. DAli je moguče da sam ga tu negdje shebao !

Imas ovdje SpeedMod kernel verzije i za Odin i za CWM,pa si skini zadnju verziju onoga što ti paše. i Flashni,npr. ak je verzija za Odin onda moras naravno Odinom.

BTW dečki,ne želim biti bahat,al ako sam vam pomogao imate TU i HVALA ispod posta. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 21:39 (DwightSchrute).
15 godina
neaktivan

Pozdrav kolegama.... trebam aplikaciju za moj SGS2 koja mjeri nadmorsku visinu preko gps-a i poziciju, dakle da ne troši podatkovni paket i ne zahtjeva internet konekciju... ono što sam našao nije nikakvo, a aplikacije za navigaciju tipa igo, sygic i sl. pokazuju nepravilnu NV s odstupanjem i do 50m... ako znate pomozite... hvala vam unaprijed, pozdrav i živili

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stavio siyah odinom, stalno mi izbacuje service start te se ne isključuje ekran, ne mogu niti maknuti trokut
15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
tommek10 kaže...

Titanium backupom mozes napraviti backup svojih aplikacija sa mobitela (ima puno mogucnosti,al to je ajmo rec glavna) i nakon instalacije drugog roma ponovno vratiti te aplikacije sa istim programom. Kako se sluziti sa tim programom,googlaj,preopširno bi bilo da ti ja tu sada dajem upute.

Točno tako,wanamlite ces prebaciti na mobitel,i onda instalirati kroz CWM sa tom opcijom instal zip from sd card.

Moja preporuka,napravi backup aplikacija prije sa titaniumom,odi u CWM i napravi wipe (data,cache,dalvik) i onda instaliran wanamlite. Wipanjem ćeš se spasiti potencijalnih problema,bog zna na kojem si ti romu haha! :D

prvo da kažem jedno veliko hvala. Napravio sam sve kako si rekao full wipe instalirao wanamlite 11.3 i preljep je rom, nemogu ga se nagledati kao da sam uzeo novi uredjaj stvarno respekt. Sve radi koliko sam uspio viditi, ima mnogo persinolizacije i igranja s postavkama imao sam za birati apex menu ili neki drugi ja odabrao apex budem kasnije prebacio ako uspijem naci :-) neke stvari. Odaziv ekrana milijun puta bolji neg na sugavom ICS brzi ugladjeniji ma sve najj.... veceras ga punim pa cu sutra vidit kako baterija drzi. Za sad toliko lijep pozdrav i jos jednom veliko hvala, pozz

18 godina

vec je izasao WanamLite 11.4 (DULP9) {#}

Sa defaultnim kernelom quadrant je ~4000

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817

Galaxy S2 @ WanamLite 11.4 DULP9, default kernel
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
parizer kaže...

vec je izasao WanamLite 11.4 (DULP9) {#}

Sa defaultnim kernelom quadrant je ~4000

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817

Ma oni to štancaju kako god se pojavi nova verzija ICS,i oni su uvijek prvi.

Ja čekam kad će ekipa iza CheckROMa napraviti svoj ICS rom,njihov GB rom je bio vjerovatno najbolji i najstabilniji custom GB rom.

17 godina

Preskočiti ću novog Wanama jer sam hiperzadovoljan D4 romom.. MOJE PREPORUKE!

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Preskočiti ću novog Wanama jer sam hiperzadovoljan D4 romom.. MOJE PREPORUKE!

meni je isto odlican...samo mozda baterija nije bas jaca strana...koji kernel koristis? e i jel moze neka preporuka ili nik kako namjestit sve te silne opcije (tweakove) sa kernelima...cito sam malo na xda al sam se izgubio od mora informacija :P 

e i koje su po vama pod mus aplikacije za root korisjike :)

17 godina

zasad koristim kernel koji dođe s romom. ovih dana možda dam speedmodu šansu, ako ovim ne budem zadovoljan..

šumski put je bio ravan.
18 godina
dreammaker kaže...

zasad koristim kernel koji dođe s romom. ovih dana možda dam speedmodu šansu, ako ovim ne budem zadovoljan..

SpeedMod ide samo na stock romove 

This kernel only works with Samsung ICS based ROMs.

[LINK]

Galaxy S2 @ WanamLite 11.4 DULP9, default kernel
17 godina

onda se nadam da će me ovaj kernel dobro služiti ;)

šumski put je bio ravan.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice